Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 9 - 15 Οκτωβρίου 2023

Ταύρε, είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας καθώς η ηλιακή έκλειψη δεν σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9 - 15 Οκτωβρίου 2023

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, δεν θα διανύσεις μια χαλαρή εβδομάδα. Η έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή απέναντι σου, σου δημιουργεί τρομερά νεύρα και σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικά γεγονότα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως θα γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις τις οποίες ίσως να μην μπορείς να διαχειριστείς – αυτά συμβαίνουν όταν δικαιολογείς τους πάντες γύρω σου. Κάποια παρασκηνιακά συμβάντα που τρέχουν από πέρσι θα ταράξουν την κατάσταση και θα σε επηρεάσουν. Το κομμάτι των αισθηματικών δεν πάει πολύ καλά εφόσον συνεχίζεις να ξεσπάς για τα προβλήματά σου στο ταίρι σου ή στο άτομο με το οποίο έχεις έρθει κοντά. Στα οικονομικά έχεις δώσει υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις, γενικά επικρατεί κλίμα ασυνέπειας! Μια βδομάδα είναι όμως θα περάσει.

Ταύρος
Είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας καθώς η ηλιακή έκλειψη δεν σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Παρ' όλα αυτά θα υπάρξουν νεύρα με άτομα από τον περίγυρό σου (φίλους φίλες, συνεργάτες) καθώς οι απαιτήσεις σου φέρνουν εντάσεις. Στα αισθηματικά αν ανήκει και το ταίρι σου στα ευνοημένα ζώδια της εβδομάδας θα υπάρχει ησυχία… αν όμως δεν συμβαίνει αυτό, τότε οπλίσου με υπομονή και κατανόηση. Στα επαγγελματικά θέματα γίνεσαι απαιτητικός από τους συναδέλφους και αυτό σε κάνει αντιπαθητικό και ανεπιθύμητο. Μην έχεις ύφος λοιπόν! Προσοχή στα οικονομικά διότι ξοδεύεις πολλά χρήματα για να κάνεις τα χατίρια των άλλων και αυτό δεν θα βγει σε καλό.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου, Δίδυμε, βρίσκεσαι σε μεταβατική φάση και αυτό γίνεται αισθητό αυτή την εβδομάδα. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου κι αυτό δεν σε βοηθάει να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις. Αν όμως επιστρατεύσεις την εξυπνάδα και την πονηριά σου θα κερδίσεις αυτά που θες και μια πιο χαλαρή εβδομάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου. Η δημιουργικότητά σου είναι στο πικ της αυτή την εβδομάδα και μπορείς να εκτονώσεις αυτό το συναίσθημα στον τομέα της εργασίας μια και κακές γλώσσες λένε ότι είσαι λίγο τεμπέλης τώρα τελευταία! Προς το τέλος εβδομάδας αρχίζεις να φορτώνεις λίγη από την ενέργεια της νέας σελήνης με αποτέλεσμα κάποιο άτομο του παρελθόντος σου να βρίσκεται στο επίκεντρο και να γίνεται σάκος του μποξ για να ξεσπάσεις. Ένα οικονομικό σου χρέος δεν έχει λήξει και αυτό σου φέρνει αναστάτωση γιατί δεν είσαι σε φάση που μπορείς να το ξεπληρώσεις. Τα αισθηματικά σου δεν πάνε ούτε καλά ούτε άσχημα, ασχέτως αν είσαι φρι ή σε σχέση.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, είσαι πολύ πιεσμένος και έχεις πολλά νεύρα. Πρέπει όμως να βάλεις κάποια όρια γιατί το κλίμα γίνεται φορτικό και για το ταίρι σου και για τον περίγυρο. Σε έχει πιάσει μία αδιανόητη ανασφάλεια, ειδικά όσον αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, οπότε πρέπει να δράσεις άμεσα ξεκαθαρίζοντας τι ή ποιος σε φέρνει σε αυτό το σημείο. Παρόλα αυτά η ηλιακή έκλειψη σε κάνει απότομο και σκληρό με άτομα που σ’ αγαπάνε. Βέβαια, για να μη σε αδικώ, λαμβάνεις αντίστοιχα και εσύ τέτοιου είδους συμπεριφορές. Σε ενημερώνω ότι ίσως πλησιάζει κάποιο απότομο τέλος, κάτι που δεν το περίμενες καθόλου ‒ θα μπορούσε να είναι ένας χωρισμός, μια παραίτηση ή μια απόλυση. Να θυμάσαι όμως ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί και μία νέα αρχή. Στα οικονομικά ίσως λάβεις κάποια χρήματα που δεν περίμενες.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, σίγουρά είσαι σε καλύτερη φάση από τους υπόλοιπους, κυρίως γιατί εσύ δεν έχεις καμία διάθεση για καυγά και δεν αγαπάς τους τσαμπουκάδες. Κάποια άτομα σε δοκιμάζουν, όπως και η νέα σελήνη, οπότε οπλίσου με υπομονή και κουράγιο. Στα ερωτικά σου αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις μια συζήτηση που το ταίρι σου θέλει πολύ καιρό να κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή την εβδομάδα δεν θα έλεγα πως είσαι και περιζήτητος. Στα επαγγελματικά σου έχεις πάρει κάποιες αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί πολύ χαλαρά, ταυτόχρονα όμως σε τρώει για το κάτι παραπάνω που θα ήθελες να είχες σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Παρθένος
Αγαπημένα μου Παρθένε, εσύ αυτή την εβδομάδα υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε μια τάξη και στα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά. Σίγουρα παίρνεις πιο χαλαρά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σου και βγάζεις πιο εύκολα άκρη! Για τους ελεύθερους να πω ότι βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα συγκριτικά με τα υπόλοιπα μπακούρια του ζωδιακού κύκλου. Στα οικονομικά, θα σε στεναχωρήσω, μια περίεργη όψη σε οδηγεί σε οικονομικές απώλειες, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει ένα θετικό νέο γύρω από το θέμα. Οργανώνεις κάποια σχέδια, αλλά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Αυτή η εβδομάδα πάντως, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα ή επαναπροσδιορισμό στόχων για εσένα. Καιρός για λίγο chasing, δεν νομίζεις;

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια ψέματα αγαπημένων προσώπων σου που θα βγουν στην επιφάνεια. Συνεπώς είναι λίγο σκληρή εβδομάδα, με πολλές συνειδητοποιήσεις και πολλά exposes! Η ηλιακή έκλειψη σε φέρνει σε σημείο που δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς καθώς νιώθεις τεράστια ένταση ‒ δεν είναι και το φόρτε σου να κλείνουν κύκλοι! Στα ερωτικά τώρα, αισθάνεσαι κάπως πνιγμένος, χρειάζεσαι λίγο χώρο και απόσταση από τον/τη σύντροφο. Από τη μία χάνεις την υπομονή σου και από την άλλη θέλεις οπωσδήποτε να δεις τι θα κάνεις με το μέλλον σου. Αυτά τα θέματα όμως χρειάζονται ψύχραιμη σκέψη και καλή οργάνωση οπότε υπομονή.

Σκορπιός
Είσαι νευρικός αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ μου, και χρειάζεται να δείξεις πολλή προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου καθώς η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα τεταμένη. Ταυτόχρονα στο ερωτικό κομμάτι νιώθεις λίγο πιο χαλαρός και πιο έτοιμος να μπεις σε μια νέα σχέση. Είσαι περιζήτητος και έχεις διάθεση για ερωτική αναζήτηση. Παρ’ όλα αυτά και σε γενικότερο πλαίσιο, νιώθεις ότι αυτή την εβδομάδα κάτι πάει λάθος με τα άτομα του περίγυρού σου, άκου το ένστικτό σου. Στο επαγγελματικό επίπεδο πάρε αποφάσεις τις οποίες δεν θα μοιραστείς με κανέναν γιατί μυρίζομαι προδότες στον κύκλο σου. Προσοχή στο οικονομικό, δεν είναι καιρός για επενδύσεις, απέφυγε οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό. Όσο για τα έξοδα που έχεις σκοπό να κάνεις, σε παρακαλώ πολύ κάνε πίσω!

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα σου εφιστώ την προσοχή ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες αλλά και με το εργασιακό πλαίσιο. Ο φόρτος εργασίας θα σε πιέσει αρκετά, αλλά θα πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να μη μείνεις πίσω και να δώσεις το 100% του εαυτού σου. Αν θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια κατάσταση, καλό είναι να ζητάμε βοήθεια. Δεν είναι καλή περίοδος για συμφωνίες, ούτε είναι συνετό να υπογράψεις κάτι ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ελεύθερος, ενώ νιώθεις ότι θέλεις κάτι να περάσεις τον καιρό σου και να παίξεις λίγο, στην πραγματικότητα δεν έχει καθόλου διάθεση να μπεις στη διαδικασία αυτή! Εσύ που είσαι σε σχέση έχεις λίγο γραμμένο το ταίρι σου, οπότε η γκρίνια είναι κάτι φυσικό και επόμενο. Έχε λίγο το νου σου σε οικονομικές διαρροές ‒ κυρίως ιντερνετικές.

Αιγόκερως
Αυτή η εβδομάδα, Αιγόκερε, θα είναι γεμάτη σύγχυση, αλλαγές και αποκαλύψεις! Η έκλειψη χτυπάει τον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων και της καριέρας σου ‒ ό,τι χειρότερο για εσένα. Προσπάθησε να χειριστείς αυτή την κατάσταση με διαύγεια και να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με συνεργασίες. Σε αυτή τη δύσκολη φάση, κλονίζονται κυρίως οι σχέσεις με συνεργάτες. Το θετικό είναι ότι μπαίνοντας η Αφροδίτη στον Παρθένο, σε βοηθάει να πατήσεις στα πόδια σου στο οικονομικό κομμάτι φέρνοντάς σου κάποια έξτρα έσοδα που δεν είχες προβλέψει. Αυτή την περίοδο δεν έχεις καθόλου όρεξη να κάνεις πράγματα με τον/τη σύντροφο και αυτό δεν βοηθάει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Γενικά, προσπάθησε να κρατήσεις απόσταση από όλους προτού ξεσπάσεις σε αυτούς ‒ είναι κ@λ@εβδομάδα.

Υδροχόος
Αγαπημένη μου Υδροχόε, είσαι σε μία φάση που νομίζω ότι κάνεις πισωγυρίσματα. Πρόκειται για μια εβδομάδα με αλλαγές και εξελίξεις που δεν σε αφήνουν να συντονιστείς. Υπάρχουν όμως και αυτές οι εβδομάδες… Η ηλιακή έκλειψη σε βρίσκει λίγο απομονωμένο, σε καμία περίπτωση όμως δυστυχισμένος. Στα αισθηματικά σου συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο… καχυποψία και μυστικοπάθεια. Αν είναι να πας κάπου που δεν θέλεις προσπάθησε να το αποφύγεις καθώς η διάθεσή σου εκπέμπει αρνητικότητα. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά σε σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί καλοθελητές που προσπαθούν να χαλάσουν αυτό που έχετε. Στα επαγγελματικά είσαι πολύ καλύτερα συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα και σε περιμένει σημαντική βοήθεια και στα οικονομικά.

Ιχθύες
Ψαράκι μου, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου γιατί δεν σε βλέπω καλά! Κάποια πράγματα που θεωρείς δεδομένα, ακόμα και αυτά που έχουν να κάνουν με υλικά αγαθά, ίσως κλονιστούν. Διατήρηση αποστάσεις με άτομα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν θα βγάλεις άκρη. Επίσης, το να κάνουμε ρεαλιστικά σενάρια πού και πού δεν κάνει κακό, αντιθέτως αυτή την εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ ωφέλιμο. Στα ερωτικά σου είσαι σε μία φάση που ναι μεν θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, αλλά δεν ξέρεις πού βρίσκεται η χρήση τομή για την επικοινωνία. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σταμάτα να επαναλαμβάνεις το ίδιο λάθος γιατί κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου. Στα οικονομικά ίσως κάποια πράγματα που σου έχουν τάξει να μην γίνουν όπως ήθελες και όπως σου είπαν, όμως κάνε λίγη υπομονή γιατί με τη διπλωματία σου θα υπάρξουν αλλαγές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ