Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.10.2023

Νιώθεις πως δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου φταίει, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Καθώς προσπαθείς και σήμερα να βάλεις σε μία σειρά ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, Κριέ, προκύπτουν θέματα και στον επαγγελματικό χώρο. Εντάσεις με συναδέλφους, με άτομα που έκαναν κάποιες ριψοκίνδυνες κινήσεις και μπορεί να έθεσαν σε έναν φαινομενικό κίνδυνο τη δουλειά σας, σε φέρνει σε σημείο να ξεφύγεις κάπως από τα όρια και να μιλήσεις αρκετά απότομα, έως και προσβλητικά. Κι ενώ είσαι σε θέση να καταλάβεις και τη δική σου συναισθηματική κατάσταση αλλά και τις ευθύνες σου στη δουλειά, αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς γιατί αντιλαμβάνεσαι πως η δουλειά δεν θα βγει διαφορετικά. Το καλό είναι πως έχεις μια προστασία που σε βοηθά σήμερα και σε γλιτώνει από γερά σκηνικά.

Ταύρος
Προκειμένου να βάλεις κάποια πράγματα σε μία σειρά και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, Ταύρε, σήμερα αποφασίζεις να κινηθείς κάπως πιο δυναμικά, τουλάχιστον μέσω της επικοινωνίας σου. Έτσι λοιπόν, σήμερα δεν μασάς τα λόγια σου. Αντιθέτως, μιλάς αφιλτράριστα, ωμά και με έναν τρόπο που προσγειώνει αρκετά απότομα τον άλλον στην πραγματικότητα. Επίσης μέσα από αυτά που λες γίνεται φανερό στους άλλους πως υπάρχει μία ιδιαίτερα περίεργη ένταση. Είναι εύκολο να χαρακτηρίσουν οι άλλοι τον τρόπο σου ως εριστικό και νευρικό, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου. Εκεί επικρατεί το χάος. Ωστόσο, οι φίλοι σου σήμερα μπορούν να σε σώσουν από παρεξηγήσεις και προβλήματα, επισημαίνοντάς σου τις στιγμές που ξεφεύγεις.

Δίδυμοι
Δουλειά με τα μπουνιά, Δίδυμε, και η αλήθεια είναι πως δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Από τη μία αυτό είναι καλό, καθώς υπάρχει μία ενίσχυση των οικονομικών σου και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη όμως υπάρχει συσσωρευμένη κούραση, η οποία βγαίνει προς τα έξω με τη μορφή νεύρων. Η επιθυμία να μείνεις μόνος σου έστω και για λίγο είναι κάτι ουτοπικό αυτό το διάστημα. Σήμερα θα υπάρξει μία γνωριμία ή επαφή με ένα άτομο που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να επεκτείνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να αυξήσεις με αυτόν τον τρόπο τη δουλειά σου. Αν είσαι επιχειρηματίας ή είσαι φάση που σκέφτεσαι να ανοίξεις μία επιχείρηση, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στα βήματά σου καθώς η βιασύνη δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Καρκίνος
Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από αυτή την ψυχολογική πίεση που βιώνεις εδώ και ένα διήμερο περίπου, Καρκίνε, σε οδηγεί να αναλάβεις δράση και να περάσεις σε δραστικά μέτρα. Όμως, πράγματα που ακολουθείς φαίνεται να φανερώνουν μία κάποια άγνοια κινδύνου. Παίρνεις ρίσκα κάπως απερίσκεπτα, χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα, και ο παρορμητισμός φαίνεται να είναι στα ύψη. Φαίνεται, όμως, πως έχεις μία ιδιαίτερη προστασία που σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι πιο γρήγορα τις κακοτοπιές και να τις αποφεύγεις αναίμακτα. Ωστόσο, η ένταση είναι κάτι που επικρατεί μέσα στην ημέρα και, ενώ την αναγνωρίζεις, δεν είσαι σε θέση να τη διαχειριστείς πλήρως.

Λέων
Με μία διάθεση να κρατήσεις αποστάσεις από τους άλλους σε βρίσκει η μέρα σήμερα, Λέοντα. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει κάτι παρασκηνιακό, το οποίο χρειάζεται να το προσέξεις αρκετά. Δεν κινδυνεύεις από αυτό, αρκεί να είσαι προσεκτικός και να μην λειτουργείς παρορμητικά και σπασμωδικά. Ωστόσο, υπάρχει ένα αρκετά έντονο κλίμα στη δουλειά σήμερα, το οποίο πατάει τα κουμπάκια σου και ανάβει τα λαμπάκια σου πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες. Είναι μία μέρα που σε οδηγεί σε μεταμορφωτικές εμπειρίες, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα ώστε να μπορέσεις να συνυπάρχεις στη δουλειά. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος σε αυτό που λες και να αντιλαμβάνεσαι τη στιγμή που πας να ξεφύγεις από τα όρια, την στιγμή που η επικοινωνία σου γίνεται επιθετική.

Παρθένος
Το χρήμα, το θέμα που σε «καίει» το τελευταίο διάστημα κατά κόρον, Παρθένε, μπαίνει και σήμερα στο μικροσκόπιο. Δοκιμάζεις τρόπους, αποτυγχάνουν και χρειάζεται να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή για να μπορέσεις να βρεις κάτι σταθερό που θα σε ενισχύσει οικονομικά για το επόμενο διάστημα. Φυσικά, από όλο αυτό δεν λείπει ούτε η ένταση ούτε ο ανταγωνισμός, ακόμα και με δικούς σου ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν το βιώνεις συχνά, όμως σήμερα αποφασίζεις να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να λάβεις υπόψη σου τι λένε και τι προτείνουν οι άλλοι. Πέρα από αυτό, σήμερα φαίνεται πως έχεις μια ένταση και δεν μπορεί να σου μιλήσει άνθρωπος, ή θα απαντάς πολύ σκληρά και μονολεκτικά.

Ζυγός
Σήμερα νιώθεις πως δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου φταίει, Ζυγέ. Με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά σου πλάνα και προσπαθώντας να δομήσεις τους στόχους σου για να μπορέσεις να φτάσεις πιο κοντά εκεί που θέλεις, σε πιάνει μια επιθυμία να το καταφέρεις μια ώρα αρχύτερα. Τι σημαίνει αυτό; Αρχίζεις και κάνεις διάφορα πράγματα που είναι αρκετά απερίσκεπτα και θα φέρουν σημαντικές συνέπειες. Υπάρχει μία ένταση, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με το σπίτι ή με ένα ζήτημα που έχει σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο πάνω σου κι εσύ επιλέγεις να το αφήσεις στην άκρη και να ακολουθήσεις τον γρήγορο δρόμο, αυτόν που κρύβει κινδύνους. Κι ενώ καταλαβαίνεις από πού μπορεί να προέρχονται τα ζητήματα που προκαλούν ένταση –εννοώ τη δουλειά σου–, εσύ επιλέγεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο αντί να τα λύσεις.

Σκορπιός
Όπως και χθες, έτσι και σήμερα προσπαθείς να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, Σκορπιέ. Η επιθυμία σου να ξεκαθαρίσεις διάφορα θέματα που προέκυψαν από χθες ακόμα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις εσύ τις καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητά σου, είναι το επίκεντρο και σήμερα. Απλά σήμερα αποφασίζεις να δράσεις πιο άμεσα και να περάσεις σε μία άμεση και πιο επιθετική συμπεριφορά. Έτσι λοιπόν, είτε θα περάσεις σε μία φάση απομόνωσης αφήνοντας όλους τους άλλους εκτός, είτε θα ξεκινήσεις το χώσιμο και δεν θα μείνει ρουθούνι που να μην ανοίξει. Ο λόγος σου σήμερα γίνεται αρκετά ωμός και επικριτικός, καθώς έτσι θεωρείς πως θα κλείσεις στόματα. Όλο αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι ότι σου συμβαίνει, δυσκολεύεσαι όμως να το ρεγουλάρεις.

Τοξότης
Είναι τόσα που πρέπει να διαχειριστείς, και μάλιστα ταυτόχρονα τα περισσότερα, Τοξότη, που πλέον έχεις ένα μόνιμο άγχος για το τι θα σου έρθει και από πού. Καθώς προσπαθείς να τα βάλεις σε μία σειρά και να δεις πώς πρέπει να κινηθείς για να γλιτώσεις τα χειρότερα, θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου κάποια οικονομικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Γενικά, είσαι σε μία φάση που όλα φαίνονται βουνό και το ότι δεν μπορείς να δεις τα πράγματα το ίδιο θετικά με παλιά είναι ένας σημαντικός παράγοντας που σε δυσκολεύει να βρεις λύσεις. Σήμερα θα έχεις την υποστήριξη της οικογένειάς σου σε κάποια θέματα, κάτι που πιθανότατα να σε ανακούφιση προς το παρόν.

Αιγόκερως
Σήμερα φαίνεται να σε πιάνει μία ανάγκη να δεις λίγο καλύτερα το κεφάλαιο «σχέσεις», Αιγόκερε. Αν είσαι μόνος σου, σήμερα νιώθεις μία ιδιαίτερη ένταση και σου δημιουργείται η ανάγκη να αναρωτηθείς γιατί παραμένεις μόνος σου. Σιγά-σιγά γεννιέται η επιθυμία να μπεις σε μία φάση σχέσης. Αν, από την άλλη, είσαι σε σχέση, φαίνεται πως νιώθεις την ανάγκη για μία ανανέωση, να υπάρξει μία αλλαγή που θα βελτιώσει το κλίμα. Ένας τρόπος που θα σκεφτείς να το καταφέρεις αυτό είναι το φλερτ, απλά προσπάθησε να το κάνεις κατόπιν συνεννόησης –όσο μπορείς δηλαδή– για να μην έρθει ξαφνικό στο αμόρε. Τώρα, σε γενικότερο πλαίσιο, καλό είναι να παραδεχτείς τον ανταγωνισμό που σε έχει πιάσει και να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς, καθώς σήμερα φτάνεις στο σημείο να βάλεις στο στόχαστρο συναδέλφους χωρίς να υπάρχει λόγος.

Υδροχόος
Ενώ ήσουν αρκετά ενθουσιασμένος με το νέο ξεκίνημα στο κομμάτι της δουλειάς σου, Υδροχόε, σήμερα φαίνεται πως οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Ενώ είσαι φρέσκος εκεί μέσα, υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις, αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και όλο αυτό σου δημιουργεί ένα άγχος και ένα στρες για το αν θα τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Θα χρειαστεί να είσαι κάπως πιο προσεκτικός στον τρόπο που απευθύνεσαι στους άλλους –και ιδιαίτερα στους ανώτερους σου– χωρίς φωνές, εντάσεις και διάφορα μανιφέστο που θα βγάλεις στην πορεία για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Το γεγονός ότι θέλεις να συγκρουστείς με τον συνάδελφο, που είτε δεν χωνεύεις είτε σου την έχει πει, είναι εμφανές σήμερα.

Ιχθύες
Σήμερα δεν χρειάζεται να κάνεις τον καμπόσο, Ιχθύ. Υπάρχουν οι μέρες που φαίνεται να μην είσαι και τόσο οργανωμένος, να ζητάς την ησυχία σου και να αποφεύγεις την επαφή με κόσμο. Το γεγονός ότι προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά ολόκληρη θάλασσα –γιατί αυτό αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου– κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο δύσκολη. Πέρα από όλο αυτό το χάος που επικρατεί γύρω σου και που εσύ συνεχίζεις να τροφοδοτείς, έχεις μία αίσθηση σα να θέλεις να φλερτάρεις περισσότερο, να γνωρίσεις νέο κόσμο και να υπάρξει μία ερωτική - σεξουαλική εξέλιξη, να ξεφύγεις από τα πρέπει της καθημερινότητας και να πάρεις μία γεύση του παλιού σου εαυτού, αυτού πριν του κάνει ο Κρόνος τα νεύρα εργόχειρο. Είναι μια μέρα που απαιτεί υπομονή και πιο οργανωμένα βήματα για να αποφευχθούν οι εντάσεις ολοκληρωτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ