Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 06.10.2023

Η μέρα φαίνεται να έχει ένα περίεργο vibe, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 06.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κάποια ζητήματα του σπιτιού έρχονται και σήμερα στην επιφάνεια για να ταράξουν τα νερά, Κριέ. Εσύ μπορεί να θέλεις να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα και να τα βάλεις σε μία σειρά, όμως η εσωτερική ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία που έχεις σαν στόχο, μπορεί να δημιουργήσει ένα μπέρδεμα και να φέρει ένταση στη μέρα σου. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να σε ζορίσει και να πιάσεις τον εαυτό σου να αποζητά λίγες ώρες ηρεμίας και μοναξιάς. Καλώς ή κακώς αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όπως επίσης και το ότι δεν μπορείς να αναλάβεις κάποιες καταστάσεις εντελώς μόνος σου, όσο και να το επιθυμείς. Γενικά προσπάθησε να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου σήμερα, γιατί υπάρχει μία δυσκολία στην έκφραση και αυτό είναι πολύ άσχημο για το μενταλιτέ σου.

Ταύρος
Το μυαλό σου φαίνεται να είναι αρκετά γεμάτο από θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, Ταύρε. Όχι, δεν υπάρχει χρόνος ούτε η ευκαιρία να τα αφήσεις και σήμερα απλά να υπάρχουν και να προχωρήσεις στην τακτοποίησή τους αργότερα. Αυτό το μπέρδεμα, όπως και το βάρος των ευθυνών μέσα στην ημέρα, κάνουν την επικοινωνία σου με τους δικούς σου ανθρώπους αρκετά πιο περίεργη. Γενικά, είναι μία μέρα μέσα στην οποία μπορεί να χάσεις το ενδιαφέρον σου αστραπιαία αλλά να χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα. Όπως και να ‘χει, φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος να αντιμετωπίσεις σου με χαμόγελο την όποια δυσκολία βρεθεί στον δρόμο. Τέλος, έχοντας σαν αποκούμπι για σήμερα τους φίλους σου, μπορείς να συζητήσεις πολλά πράγματα μαζί τους. Άσχετα αν εσύ δεν θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου.

Δίδυμοι
Σήμερα στο τραπέζι παίζουν ζητήματα οικονομικής φύσεως, Δίδυμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που φαίνεται πως αγνοούσες μέχρι στιγμής και λειτουργούσες αρκετά αυτόνομα. Έτσι λοιπόν, σήμερα θα δεις ότι είναι αναγκαίο να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και μετά να χαλαρώσεις. Επίσης, σήμερα υπάρχει πιθανότητα να νιώσεις ένα καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα που δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς ακριβώς με τον τρόπο που εσύ θες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνεις τη δουλειά σου αρκετά μηχανικά σήμερα, προκειμένου να τελειώσεις το ωράριό σου και να γυρίσεις σπίτι σου για να ηρεμήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις, προκειμένου να δείξεις την δυσαρέσκειά σου. Δεν θα σου δοθεί η λύση έτσι, παρά μόνο μέσα από συζητήσεις.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα φαίνεται να έχει ένα περίεργο vibe, Καρκίνε. Έχεις ένα περίεργο ψυχολογικό βάρος, το οποίο φαίνεται να σε ταλαιπωρεί αρκετά. Επίσης κάποια περιστατικά στο σπίτι, και πιθανότατα εντάσεις με τον πατέρα, κάνουν τη μέρα λίγο πιο φορτισμένη. Σήμερα, είναι πιθανό να έχεις κάποιον προβληματισμό σχετικά με τον τρόπο που εκφράζεις τις αξίες σου. Αντιλαμβάνεσαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα κι αυτό φαίνεται πως σε προβληματίζει. Αυτή η διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα, και πάνω στην οποία πιθανότατα έχεις βασίσει τον αξιακό κώδικα, είναι ο λόγος που έχει δημιουργηθεί αυτή η απόσταση με τους άλλους. Και το θετικό της ημέρας είναι πως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία πολύ τυχερή γνωριμία μέσα από την παρέα σου.

Λέων
Η κατάσταση σήμερα φαίνεται να σε ζορίζει αρκετά, Λέοντα, καθώς εσύ ο ίδιος αποφασίζεις να απομακρυνθείς για λίγο από την προσοχή των άλλων και αρχίζεις να στρέφεις τη δική σου προσοχή προς τα μέσα. Με λίγα λόγια, προσπαθείς να κατανοήσεις τι σου συμβαίνει και υπάρχει αυτή η ένταση και η ανάγκη για γρήγορες απαντήσεις και άμεσα αποτελέσματα. Επίσης, σήμερα θα δεις πως οι μαλαγανιές σου δεν πιάνουν και τόσο πολύ, καθώς υπάρχει μία ένταση στην ατμόσφαιρα και μια αδυναμία  που μπορεί να εξελιχθεί τόσο πολύ στο σωματικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Δώσε έμφαση στο ψυχολογικό, καθώς θα καταλάβεις πως το μεγαλύτερο βάρος προκύπτει από αυτό το κομμάτι.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, αποφασίζεις να μπεις σε μία διαδικασία στην οποία χρειάζεται –ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις– ότι πρέπει να υπερασπίζεσαι συνέχεια τις απόψεις σου και να δικαιολογείς τους λόγους που κάνεις κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά τεταμένη και βασικοί παράγοντες γι’ αυτό το κομμάτι είναι συναισθηματικές αναταραχές, είτε αφορούν εσένα είπε κάποια πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι πως η δριμεία κριτική δεν σε βοηθά καθόλου. Αντιθέτως, φαίνεται πως εσύ ο ίδιος βάζεις τον εαυτό σου απέναντι από τους άλλους και προσπαθείς να τους πείσεις πως έχεις δίκιο. Κάτι που φυσικά και δεν ισχύει πάντα. Ναι, το είπα κι αυτό.

Ζυγός
Μια μέρα που, ενώ προσπαθείς να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ και να επαναφέρεις τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ, εσύ λειτουργείς αρκετά πιο ανταγωνιστικά, αρκετά πιο επίμονα σε πράγματα και γίνεσαι αρκετά απόλυτος. Ακόμα και σε πράγματα τα οποία δεν ξέρεις καλά. Επίσης, θεωρείς πως ένας τομέας τον οποίο χρειάζεται να αναδιοργανώσεις, και μάλιστα με τρομερή λεπτομέρεια, είναι αυτός της δουλειάς σου και το πώς σε επηρεάζουν τα γεγονότα από εκεί. Είναι από αυτές τις ημέρες που επιζητάς να έχεις τον έλεγχο αλλά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνεις. Υπάρχει μία πολύ λεπτή γραμμή σήμερα ανάμεσα στον υγιή ανταγωνισμό και στο «αποφασίζω να συνυπάρξω με τους συναδέλφους μου». Όλη αυτή η αντιπαλότητα που προκύπτει από το συγκεκριμένο κομμάτι, χρειάζεται να μετριαστεί. Αν και δύσκολο – ξέρω πως θα τα καταφέρεις.

Σκορπιός
Είναι κάποια ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια σήμερα, Σκορπιέ, και νιώθεις πως υπάρχει μια πρόθεση από τους άλλους να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τη φιλοσοφία που έχεις δομήσει μέχρι τώρα. Δεν είσαι μόνο αντίποινα και σκοτάδι. Αντιθέτως, έχεις ένα φιλοσοφικό κομμάτι που απλά επιλέγεις να μη μοιράζεσαι με όλους. Κάποιος λοιπόν από αυτούς τους λίγους με τους οποίους έχεις μοιραστεί αυτές τις απόψεις και την ευρύτερη φιλοσοφία σου, σήμερα φαίνεται πως προσπαθεί να σε κάνει να την αλλάξεις. Χωρίς να καταλαβαίνει ότι αυτό σε φέρνει σε μία δύσκολη θέση και σε μία πίεση, είτε όντως να την αλλάξεις είτε να τον βάλεις στη θέση του με ήπιο τρόπο. Γιατί αυτός δυσκολεύει: ο ήπιος τρόπος. Και το ενδεχόμενο να δώσεις τόπο στην οργή φαίνεται να είναι μηδαμινό σήμερα.

Τοξότης
Δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε κρατά πίσω, Τοξότη. Τι είναι αυτό που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις και να κατανοήσεις κάποια πράγματα πιο βαθιά. Σήμερα μοιάζουν όλα να είναι ύποπτα και κατά πάσα πιθανότητα εσύ προσπαθείς να βρίσκεις μιαν άκρη ανάμεσα σε ζητήματα που φέρνουν τρικυμία εν κρανίω. Μπορεί να υπάρχουν ζητήματα μέσα στην παρέα, τα οποία δεν έχεις λύσει. Έχεις παρατηρήσει περίεργες συμπεριφορές, όμως κάτι σε σταματά από το να το συζητήσεις και να το λύσεις. Είναι μία μέρα η οποία θέλει αρκετά λεπτούς χειρισμούς. Στα θετικά δεν λείπουν οι ευκαιρίες στο κομμάτι το επαγγελματικό μου. Κάτι που αναπτερώνει την ψυχολογία σου και παράλληλα σου δίνει μια κάποια έξτρα διάθεση.

Αιγόκερως
Σήμερα παρατηρείς πολλά κενά στις συνεργασίες σου, Αιγόκερε. Υπάρχουν διάφορα θέματα που προκύπτουν μέσα στην ημέρα και μέσα από αυτά αρχίζεις και διακρίνεις κάποιες αδυναμίες –είτε συνεννόησης είτε συνεργασίας– που φαίνεται να σου δημιουργούν καθυστερήσεις, εκνευρισμό και μία ένταση. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν σήμερα πως η λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων αποτελεί μονόδρομο για σένα. Πέρα από αυτό όμως, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να ξεσκάσεις και να διασκεδάσεις, ενώ το ενδεχόμενο του να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον είναι αρκετά ισχυρό. Τέλος, σήμερα αυτό το αίσθημα του ανταγωνισμού φαίνεται να γενικεύεται κι εσύ βρίσκεσαι σε μία δύσκολη θέση να ξεχωρίσεις τον υποστηρικτικός συνάδελφο από αυτό που χρειάζεται να ανταγωνιστείς.

Υδροχόος
Περιστατικά στη δουλειά, Υδροχόε, σε κάνουν να αμφιταλαντεύεσαι. Για το αν ήταν σωστή επιλογή να αλλάξεις επαγγελματικό αντικείμενο. Για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις νέες ευθύνες, εφόσον έχεις ακόμα πράγματα να μάθεις πάνω σε βασικά στοιχεία. Είναι μία μέρα που, εσύ εξακολουθείς να έχεις απαιτήσεις από τον ίδιο του τον εαυτό, υπάρχουν παράλληλα καταστάσεις εξωτερικές απλά συμβαίνουν παράλληλα κι εσύ νιώθεις ότι σε πιέζουν. Χρειάζεται να διατηρήσεις μία ισορροπία με τους συνεργάτες, καθώς αυτή είναι που θα σου δείξουνε κάποια μυστικά που θα σε βοηθήσουν τόσο τώρα όσο και αργότερα. Δεν σου είναι εύκολο, είναι όμως αναγκαίο.

Ιχθύες
Ενώ υπάρχει αρκετό υλικό μέσα στο κεφάλι σου, το οποίο μπορεί να εκφραστεί μέσα από δημιουργικές διαδικασίες, Ιχθύ, σήμερα φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολο για εσένα να το δώσεις στους άλλους να το καταλάβουν. Όλο αυτό σου δημιουργεί ένα αίσθημα πιέσεις και λόγω της αδυναμίας κατανόησης από τους άλλους, σου δημιουργείται η επιθυμία να απομονωθείς. Έτσι πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να τα καταφέρεις καλύτερα. Κάτι που δεν είναι και τόσο σίγουρο. Μπορεί να χρειάζεται να τα βάλεις πρώτα σε μία σειρά μέσα στο κεφάλι σου, και το ζήτημα «οργάνωση», ξέρουμε όλοι πως δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Σήμερα, καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις αλχημείες στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σου, αν τουλάχιστον θέλεις να πάει καλά αυτό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ