Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 04.10.2023

Το πράγμα φαίνεται να «τσουλάει» αρκετά πιο εύκολα για εσένα, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 04.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Αυτό που ίσως να έχεις περισσότερο ανάγκη σήμερα, Κριέ, είναι να βελτιώσεις λίγο τις σχέσεις που έχεις με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, κυρίως τα αδέρφια σου! Έχοντας στο νου πως χρειάζεται να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνείς, καθώς έτσι θα βελτιώσεις πάρα πολύ την συνεργασία σου και θα περιορίσεις σε σημαντικό βαθμό αυτό το ανταγωνιστικό ένστικτο που έχει ξυπνήσει εδώ και λίγο καιρό, σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να γεφυρώσεις διαφορές, να λύσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις σε μια νέα βάση τη σχέση σου και με τα αδέρφια σου! Μπορεί να προηγηθεί ένα καλό ξεκαθάρισμα που θα έχει μια έντονη ενέργεια, αλλά ο σκοπός σου παραμένει να εξομαλύνεις την κατάσταση! Είναι σημαντικό άλλωστε να παραδέχεται κανείς τα λάθη του… ΝΑΙ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑ!

Ταύρος
Σήμερα το πράγμα φαίνεται να «τσουλάει» αρκετά πιο εύκολα για εσένα, Ταύρε, καθώς με το μυαλό σου να ασχολείται καθαρά με το θέμα το οικονομικό, είσαι σε μία φάση που τακτοποιείς τα ζητήματα και βάζεις σε μία σειρά όσα πρέπει να δρομολογηθούν! Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να ζητήσεις μία αύξηση! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σου δοθεί, όμως θα έχεις την ευκαιρία να εξηγήσεις στους προϊσταμένους σου τον τρόπο με τον οποίον δουλεύεις και να τους δώσεις να καταλάβουν πως αξίζεις κάτι καλύτερο από αυτό που σου προσφέρουν χρηματικά. Μπορεί στο μυαλό σου να φαντάζει σαν ένα μεγάλο ρίσκο, όμως κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως μέσα στην διαδικασία της εξέλιξης είναι ένα βήμα πρέπει να κάνεις! Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσεις και την αυτοεικόνα σου, την αυτοεκτίμησή σου!

Δίδυμοι
Μια μέρα εντελώς καινούργια ξημερώνει σήμερα, Δίδυμε, καθώς τα πράγματα φαίνεται να γίνονται πολύ πιο εύκολα. Η διάθεση για μία δημιουργικότητα παραμένει, αν και τη νιώθεις σταδιακά να εξασθενεί, ενώ μέσα από αυτή τη διαδικασία εκφράζεις συναισθήματα και ξεσπάς την εσωτερική σου ένταση! Μέσα σε όλο αυτό, σήμερα νιώθεις την επιθυμία –ή ακόμα καλύτερα την ανάγκη – να έρθεις σε μία πιο στενή επαφή μην ένα θέμα που σε έχει πληγώσει αρκετά, με ένα θέμα που φαίνεται να σ’ έχει σημαδέψει σημαντικά, αλλά μέχρι τώρα εσύ είτε φοβάσαι να το αγγίξεις για να μην επαναληφθεί η κατάσταση είτε δεν ένιωθες έτοιμος να το κοιτάξεις κατάματα! Σήμερα, λοιπόν, αυτό φαίνεται να αλλάζει, καθώς νιώθεις πως είναι ο λόγος που μένεις πίσω σε κάποιους τομείς.

Καρκίνος
Ενώ σου αρέσει η φάση της παρατήρησης, Καρκίνε, και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορείς και συλλέγεις πληροφορίες για όλα και όλους γύρω σου, σήμερα σου «γαργαλάει» λίγο το αυτί η ανάγκη ή η παρόρμηση να αναλάβεις δράση… Καθώς βλέπεις πως οι διάφορες υποψίες που είχες δεν έχουν υπόσταση, και το γεγονός πως αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να ρίξεις λίγο τους τόνους και να γίνεις πιο διαλλακτικός, σε βάζει σε σκέψεις να μπεις ενεργά στο παιχνίδι και πάλι! Με την καλή έννοια όμως… Με ένα ήπιο προφίλ, χωρίς εντάσεις και διενέξεις –τουλάχιστον όσο δεν σε προκαλούν οι άλλοι– και ρίχνοντας το βάρος σου στο να γεφυρώσεις αποστάσεις για να νιώσεις εσύ καλύτερα! Μέσα σε όλο αυτό το θετικό θα έλεγα κλίμα, φέρνεις λίγο ξανά στη μνήμη σου ένα θέμα επαγγελματικό που σου στοίχισε συναισθηματικά και σου άφησε μια περίεργη αίσθηση…

Λέων
Σήμερα θέλεις να διορθώσεις καταστάσεις μέσα στις παρέες σου, Λέοντα! Το κλίμα γύρω σου υπήρξε αρκετά πολεμικό, είτε είχε να κάνει με εντάσεις στη δουλειά, είτε είχε να κάνει με εντάσεις στα προσωπικά σου, είτε είχε να κάνει με ξαφνικές αλλαγές στον κοινωνικό σου περίγυρο, είτε με τα προβλήματα που προέκυπταν στο σπίτι και την οικογένειά σου… Σήμερα λοιπόν, συνειδητοποιείς πως έχεις απομακρυνθεί από την παρέα σου και πως αυτό σε έχει αλλάξει! Έτσι επιλέγεις να προσεγγίσεις και πάλι για αρχή κάποιους δικούς σου κοντινούς ανθρώπους για να εξηγήσεις το τι έχει συμβεί… Για ποιο λόγο βρίσκεσαι –ή νιώθεις ότι βρίσκεσαι– σε έναν πόλεμο! Στην ουσία, δείχνεις μια μεταμέλεια για την απόσταση που πήρες, χωρίς να νιώσεις πως ρίχνεις τα μούτρα σου.

Παρθένος
Πλέον σου είναι πιο ξεκάθαρο ποια είναι η κατεύθυνση που χρειάζεται να πάρεις στα επαγγελματικά σου, Παρθένε. Οι στόχοι που θέτεις είναι πιο ξεκάθαροι, έχουν τη δυνατότητα να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια ούτως ώστε να οργανωθείς καλύτερα και φαίνεται να είναι αρκετά πιο εφικτοί! Άλλωστε, είναι και το οικονομικό κομμάτι στη μέση που κάπως βιάζεσαι να τακτοποιήσεις ή να σταθεροποιήσεις! Γενικά, σήμερα όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι είναι μία μέρα όπου όλα φαίνεται να γίνονται πιο βατά και παρά τις μικρές αναποδιές που μπορεί να συμβούν μέσα στην ημέρα, εσύ έχεις την αποφασιστικότητα να μείνεις προσηλωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις! Οι ευνοϊκές αυτές συνθήκες μπορεί να σε βοηθήσουν να δουλέψεις και κάποιους φόβους που δημιουργήθηκαν από ένα πολύ έντονο περιστατικό στο παρελθόν!

Ζυγός
Σήμερα θέλεις να αποκτήσεις μια νέα εμπειρία, Ζυγέ! Η ανάγκη για αδρεναλίνη που πολλές φορές έρχεται αντιμέτωπη με την ευγένεια σου δημιουργεί συχνά πυκνά ένα εσωτερικό δίλημμα: τι πρέπει να κάνω επιτέλους; Σήμερα λοιπόν φαίνεται πως ενδίδεις στην παρόρμηση της στιγμής, χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. Τουλάχιστον για σήμερα… Καλά, όχι ότι θα ληστέψεις καμία τράπεζα… Απλά θα αποφασίσεις να βάλεις τα δικά σου θέλω σε πρώτο πλάνο! Και να σου πω την αλήθεια, καλά θα κάνεις! Γιατί το τελευταίο διάστημα άφησες τον εαυτό σου στο περιθώριο και αυτό σε θύμωσε. Και ίσως ακόμα σε θυμώνει! Anyways, η μέρα είναι αρκετά θετική για να οργανώσεις πράγματα που θα σου προσφέρουν χαρά και μια θετική διάθεση για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για το παρακάτω.

Σκορπιός
Τι είναι αυτό που μπορεί να σε φοβίζει περισσότερο τελικά, Σκορπιέ; Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να παγώσεις έστω και για λίγο και να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τις κινήσεις σου; Σήμερα είσαι σε μία αρκετά διερευνητική φάση, καθώς επιθυμείς να απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, να δώσεις απαντήσεις και να ανακτήσεις μέσα από αυτά την δύναμη που νιώθεις ότι χάνεις όταν βιώνεις τέτοια συναισθήματα ή βρίσκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις! Η μέρα έχει ένα αρκετά θετικό πρόσημο, καθώς μέσα από την διερεύνηση που θα κάνεις θα μπορέσεις να βρεις περισσότερα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν αρχικά να κατανοήσεις αυτές τις καταστάσεις και τα δικά σου συναισθήματα. Ναι, ναι, και χωρίς να χρειαστεί να τα μοιραστείς με άλλους.

Τοξότης
Με το βλέμμα στραμμένο στις διαπροσωπικές σχέσεις και σήμερα, Τοξότη, θα δεις πως τα πράγματα λύνονται αρκετά πιο εύκολα! Πλέον νιώθεις τη σιγουριά να πάρεις την πρωτοβουλία και να θέσεις τα ζητήματα προς συζήτηση! Το γεγονός ότι θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις και να δεις μέσα από πράξεις τους σκοπούς των άλλων, δείχνει ένα επίπεδο ωριμότητας που, κακά τα ψέματα, δεν περίμενες να έχεις κατακτήσει… Γιατί δεν προλαβαίνεις να μετράς χαστούκια -όπως τα λες-, θα προλάβεις να τα αναλύσεις; Δεν νομίζω. Το καλό είναι πως μέσα σε όλο αυτό θα βρεις και τα αδύναμα σημεία της φιλοσοφίας σου. Μέσα από μια επίπονη διαδικασία, κάποια στιγμή έγινες απόλυτος σε κάποια πράγματα. Ε, σήμερα θα μπορέσεις να τα επανεξετάσεις και να δεις τι μπορείς να βελτιώσεις!

Αιγόκερως
Και σήμερα, κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος όπως εχθές, Αιγόκερε! Αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα και να φτιάξεις ένα νέο πρόγραμμα που θα δώσει μία διαφορετική ροή στην καθημερινότητά σου. Ήδη αντιλαμβάνεσαι αυτή την αλλαγή, καθώς υπάρχουν αλλαγές που ίσως και να μην περίμενες ότι θα έρθουν… Επίσης, σήμερα είσαι σε μία φάση που μπορείς και θέλεις να εκτονώσεις αυτόν τον ανταγωνισμό που σου βγαίνει στο επαγγελματικό σε μια πιο ήπια φάση, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μέσα από τη συνεργασία θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Τέλος, θέλεις να βελτιώσεις λίγο το κομμάτι «εικόνα», τόσο αυτή που έχεις εσύ για τον εαυτό σου -καιρός να σταματήσεις να αυτομαστιγώνεσαι- όσο και αυτή που βγάζεις προς τα έξω! Κακά ψέματα, δεν είσαι τόσο σκληρός όσο δείχνεις…

Υδροχόος
Προσπαθώντας να βάλεις σε μία σειρά όλα τα νέα σου δεδομένα, Υδροχόε, μπαίνεις σε μία διαδικασία να εκφραστείς δημιουργικά μέσα από τη δόμηση ενός προγράμματος που θα σε βοηθήσει να μπεις πιο εύκολα σε μία ρουτίνα! Ναι, ξέρω ότι τις σιχαίνεσαι τις ρουτίνες, όμως παραδέξου το, δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς αυτές. Έτσι λοιπόν είσαι σε μία φάση όπου θέλεις να οργανωθείς καλύτερα για να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ένα νέο ξεκίνημα! Άλλωστε αυτό είναι και πιο κοντά στη φιλοσοφία σου: σκοπός είναι η εξέλιξη και το να περάσουμε επιτέλους στο επόμενο επίπεδο! Πέρα από αυτό, σήμερα είσαι σε μουντ να επανεξετάσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Να επανεξετάσεις τους λόγους -ή και τα γεγονότα- που σε οδήγησαν σε μια πιο απόλυτη και απόμακρη στάση…

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, έχεις μία πιο χαλαρή διάθεση να προσεγγίσεις τα θέματα που υπάρχουν στο σπίτι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλάβεις για ποιους λόγους υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση, καθώς νιώθεις πως υπάρχει μία επιθετικότητα προς το πρόσωπό σου! Αυτή η επιθετικότητα φαίνεται πως πιθανότατα πηγάζει από εσένα τον ίδιο… Υπάρχουν κάποια ζητήματα με τον ίδιο σου τον εαυτό που δεν τα έχεις λύσει ή δεν έχεις καταφέρει να βρεις μία άκρη. Επομένως θεωρείς πως όλα αυτά προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες! Όμως, φαίνεται πως έχεις την επιθυμία να τα δεις όλα αυτά σε ένα μεγαλύτερο βάθος, καθώς θα μπορείς να αντιληφθείς πιο εύκολα και την οπτική των άλλων. Μέσα από συζητήσεις επομένως, θα μπορέσεις να προσεγγίσεις αυτά που φαίνεται να σε απασχολούν από μια διαφορετική οπτική, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ