Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 03.10.2023

Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μία πιο όμορφη διάθεση, Υδροχόε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 03.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Αρκετά πιο κοινωνικός γίνεσαι σήμερα, Κριέ, και έχεις τη διάθεση να μοιραστείς διάφορα πράγματα με τους άλλους. Βασικά έχεις τη διάθεση να μπεις σε συζητήσεις, κάτι που δεν το συνηθίζεις τις τελευταίες ημέρες… Μπορεί αυτές οι συζητήσεις όμως να έχουν ένα χαρακτήρα ξεκαθαρίσματος με τους άλλους. Να θέλεις να θέσεις εκ νέου τα όριά σου ή να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πως πλέον δεν μπορούν να λένε ό,τι θέλουν χωρίς να σκέφτονται τη δική σου αντίδραση… Και τους το λες γιατί δεν θέλεις να το δουν στην πράξη, σαν να τους προειδοποιείς. Επίσης σήμερα, μέσα από συζητήσεις, θα μπορέσεις να λύσεις διαφορές στον χώρο της δουλειάς και το αρνητικό -ή το βαρύ- κλίμα που επικρατεί εκεί.

Ταύρος
Με το οικονομικό να είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ημέρας σου, Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να βάλεις κάποια πράγματα σε μία σειρά. Το κυριότερο είναι –ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι– κάποια διαδικασία που θα πρέπει να κινήσεις για να βελτιωθεί ο μισθός σου. Κοινώς, αύξηση. Μπορεί να σου φαίνεται μία πολύ περίεργη περίοδος για να ζητήσεις αύξηση, όμως σήμερα είναι μία μέρα που χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις και να επαναξιολογήσεις τις συνθήκες και τις απολαβές που έχεις από τη δουλειά σου και να δείξεις και στο αφεντικό σου πως ήρθε η ώρα να σου δείξει κι εκείνος την εκτίμησή του. Δεν είναι σίγουρο πως θα πάει καλά, όμως η πρώτη κίνηση από πλευράς σου φαίνεται πως θα είναι μια αρχή για το καλύτερο.

Δίδυμοι
Λαμβάνοντας υπόψη σου τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών, Δίδυμε, και καθώς εξετάζεις εκ νέου τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην καθημερινότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πως η ανάγκη να μείνεις σταθερός σε ένα πρόγραμμα είναι μεγάλη. Από την άλλη όμως, καθώς είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα και οι ευθύνες δεν είναι το αγαπημένο σου, αντιδράς έντονα σε αυτό το πρόγραμμα, χωρίς όμως να μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή… Το καλό σήμερα είναι πως συγκρατάς στη μνήμη σου τα πράγματα που έχεις να κάνεις και το πρόγραμμα βγαίνει πολύ πιο εύκολα. Επίσης, αντιλαμβάνεσαι όλο αυτό το μπέρδεμα που συμβαίνει μέσα σου και μπορείς πιο εύκολα να το διαχειριστείς αν ορίσεις προτεραιότητες.

Καρκίνος
Καθώς παρατηρείς τις καταστάσεις γύρω σου, Καρκίνε, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να λάβεις κάποια μέτρα. Όμως δεν είναι αυτή η μέρα η σημερινή. Σήμερα παραμένεις στον ρόλο του παρατηρητή, βλέπεις, σημειώνεις και παρατηρείς ποιος είναι ο αντίκτυπος που έχουν διάφορα γεγονότα στην ψυχολογία σου. Είναι πολύ βασικό αυτό, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα για ποιους λόγους εκρήγνυσαι κατά διαστήματα. Θα βρεις τους λόγους για τους οποίους πολλοί σε χαρακτηρίζουν τρελό και παράξενο. Επίσης, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να παραμείνεις σιωπηλός και να μην συμμετέχεις σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν.

Λέων
Θέλοντας να ξεφύγεις για λίγο από τα τόσα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και τα οποία νιώθεις ότι πρέπει να τα διαχειριστείς εσύ ο ίδιος, Λέοντα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με φίλους. Όμως η μέρα κρύβει κάτι… Θα αντιληφθείς πως κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων από τον φιλικό κύκλο είναι διαφορετικές ή ότι πλέον δεν ταιριάζουν σε σένα. Έτσι θα μπεις σε μια φάση αναγκαστικής οριοθέτησης, θα πεις τι σε ενοχλεί ή θα τους δώσεις να καταλάβουν πως δεν είσαι πρόθυμος να δέχεσαι πλέον το οτιδήποτε. Είναι μία διαδικασία που θα θολώσει κάπως το φως σου, όμως φαίνεται πως αντιλαμβάνεσαι την αναγκαιότητά της.

Παρθένος
Σήμερα είσαι σε μία φάση που θέλεις και επιδιώκεις να θυμηθείς τον παλιό καλό σου εαυτό, Παρθένε. Το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με τις λεπτομέρειες, με την ανάλυση και την πλήρη καταγραφή δεδομένων που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω, ενώ παράλληλα θα σε προστατεύσουν από διάφορες κακοτοπιές που μπορεί να σου τύχουν. Το θέμα είναι πως θα χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στο κομμάτι των συνεργασιών, κάτι που θα αλλάξει και τη μεταξύ σας σχέση… Φυσικά, αυτό δεν το θέλεις καθώς είτε έχεις προσαρμοστεί με τα νέα άτομα είτε έχεις καταφέρει να βρεις κάποιες ισορροπίες. Το καλό είναι πως αντιλαμβάνεσαι και μπορείς να διαχωρίσεις αυτές τις ανάγκες, οπότε θα μπορέσεις και πιο εύκολα να τις προγραμματίσεις.

Ζυγός
Προσπαθείς να δεις τα πράγματα πιο θετικά, Ζυγέ, και σου το αναγνωρίζω σήμερα. Άλλωστε, αντιλαμβάνεσαι μέσα στη μέρα πως οι εμπειρίες μπορεί να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι και μπορούν να μας διδάξουν πολλά πράγματα. Αυτό που θέλεις εσύ να κατανοήσεις καλύτερα σήμερα είναι τα εμπόδια που προκύπτουν συνεχώς στο κομμάτι της δουλειάς σου και ο λόγος για τον οποίον δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα. Η αλήθεια είναι πως η μέρα σου φαίνεται να είναι αρκετά φορτωμένη σήμερα και η ανάγκη προγράμματος είναι αρκετά μεγάλη. Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα, καθώς χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να αναλύσεις κάποια δεδομένα, σήμερα θα χρειαστεί να πιεστείς και να το κάνεις…

Σκορπιός
Με το να σκέφτεσαι πάντα πως όλα έχουν έναν σκοπό βαθύτερο, Σκορπιέ, και πως πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος και προετοιμασμένος για κάτι, δημιουργείς ένα άγχος στον εαυτό σου. Έτσι και σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να προετοιμαστείς για κάτι. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάτι που σου δημιουργεί ένα βαρύ συναίσθημα, μία οπτική ότι δεν μπορείς να έχεις λίγες στιγμές χαράς μέσα στη μέρα σου… Μέσα από μια φάση υπερανάλυσης -που είναι πολύ πιο έντονη σήμερα- προσπαθείς να προλάβεις τα χειρότερα που πιστεύεις ότι έρχονται, ενώ η δυναμική των όσων μπορεί να συμβούν σήμερα μπορεί να είναι αρκετά μεταμορφωτική για σένα, αρκεί να μην βάλεις παρωπίδες και να μην αρνηθείς να δεις πέρα από τα πιστεύω σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, φαίνεται πως έχεις βγάλει δεύτερη και κρατάς σημειώσεις για συμπεριφορές που αντιμετωπίζεις από τους συνεργάτες, για τις συνθήκες μέσα στις οποίες χρειάζεται πιθανότατα να προσαρμοστείς για να αποφύγεις τις εντάσεις μαζί τους, καθώς επίσης και το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Είναι μία μέρα που δίνει ιδιαίτερη βάση στο πώς σε κάνουν να νιώθεις όλα αυτά και κατά πόσο είναι ικανά να διαταράξουν την ηρεμία σου. Μπορεί να έχεις διάφορες ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα, όμως εσύ δεν τις βλέπεις. Νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι να σου προσφέρει λίγη χαρά σήμερα, υπάρχουν όμως μικρές συναισθηματικές μεταβολές μέσα στη μέρα που δείχνουν και τη δική σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση.

Αιγόκερως
Κάποια πράγματα στη δουλειά σου πρέπει να μπουν σήμερα σε μια σειρά, και μάλιστα άμεσα μέσα στη μέρα, Αιγόκερε. Το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, όμως το γεγονός ότι επιλέγεις να ασχοληθείς με άλλα πράγματα και θέτεις διαφορετικές προτεραιότητες σού δημιουργεί ένα άγχος και μία πίεση ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Υπάρχουν πολλά πράγματα μπερδεμένα και ένα κλίμα αρκετά δυσνόητο στην ατμόσφαιρα, το οποίο δεν μπορείς να αναλύσεις και κάπου χάνεις τη μπάλα… Γι’ αυτό και το ξεκαθάρισμα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις σήμερα. Άλλωστε είσαι σε θέση να λύσεις τις όποιες διάφορες υπάρχουν μέσα από συζητήσεις με επιχειρήματα και ξεκάθαρες κουβέντες. Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι να μην επιδιώξεις να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο. Συζήτηση κάνεις, όχι μονόλογο!

Υδροχόος
Σήμερα αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μία πιο όμορφη διάθεση, Υδροχόε. Τα νέα ξεκινήματα, για τα οποία είχες κάνει συζητήσεις αρκετό καιρό πριν, πλέον γίνονται πραγματικότητα και σου δίνουν ένα σημαντικό ψυχολογικό μπουστ. Παρά το άγχος σου, θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα ζητήματα με επιτυχία και θα προσαρμοστείς σχετικά εύκολα, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους – τουλάχιστον στην αρχή… Θα σε βοηθούσε πολύ να συζητήσεις για το άγχος σου με φίλους και να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου. Το τρίτο μάτι πάντα σε βοηθά να δεις τα πράγματα κάπως πιο αντικειμενικά, το ξέρεις αυτό. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα είναι το οικονομικό σου, καθώς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πιεσμένο και να σου δημιουργεί ένα άγχος για το πώς θα μπει σε μία ροή, χωρίς να πιέζεσαι.

Ιχθύες
Θέλεις να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου σήμερα, Ιχθύ, ενώ παράλληλα επιθυμείς να κρατήσεις και τις αποστάσεις σου… Ναι, ακούγεται πολύ περίεργο, όμως είναι πολύ κοντά στα κυβικά σου τέτοιου είδους σκέψεις. Έτσι, λοιπόν, επιθυμείς να ενισχύσεις κάπως τη σχέση σου με συγκεκριμένα μέλη της οικογένειάς σου, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια παραβίαση των ορίων που έχεις θέσει εδώ και καιρό. Πέρα από αυτό, σήμερα είσαι σε μία θέση να συζητήσεις με τη σχέση σου κάποια πράγματα και να τα ξεκαθαρίσεις ή να τα αναλύσεις κάπως καλύτερα, προκειμένου να σε καταλάβει. Καλό θα ήταν να μην μπεις σε φάση αδιάλλακτης επικοινωνίας –τύπου «αυτό είναι και τέλος»– γιατί εσύ θα βγεις ο χαμένος της υπόθεσης.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ