Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02.10.2023

Σήμερα έχεις μία ιδιαίτερα διερευνητική διάθεση, Ζυγέ!

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα φαίνεται πως μπορείς να καταλάβεις πώς μπορεί να εξελιχθεί μία κατάσταση που θα βρεθεί στον δρόμο σου, Κριέ! Ο τρόπος με τον οποίον κινείσαι είναι καθαρά ενστικτώδης και φαίνεται πως σήμερα ακολουθείς αυτή τη φωνή που ακούς μέσα στο κεφάλι σου, η οποία σε καθοδηγεί με μεγάλη ακρίβεια στο ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις… Έτσι θα μπορέσεις να διαχειριστείς πιο εύκολα τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα που θα αντιμετωπίσεις σήμερα, θα τακτοποιήσεις ευκολότερα τα ξαφνικά έξοδα, όπως επίσης θα αξιοποιήσεις καλύτερα και τις ξαφνικές ιδέες που θα σου έρθουν! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα οικονομικά ρίσκα… Πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση ανάλυσε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα! Κι αν δεν μπορείς μόνος σου καν’ το μέσα από συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους!

Ταύρος
Η μέρα φαίνεται να είναι πολύ γεμάτη, Ταύρε… Η διάθεσή σου είναι περίεργη, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και βιώνεις μία έντονη νευρικότητα! Το καλό είναι πως αντιλαμβάνεσαι αυτό το συναίσθημα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, οπότε, όντας λίγο προσεκτικός, θα βρεις τον τρόπο να κοιμηθείς χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα! Προσπάθησε να μη πάρεις απερίσκεπτα ρίσκα και διατήρησε τον έλεγχο σε αυτή την άγνοια φόβου που μπορεί να σε πλημμυρίσει σήμερα… Έχεις μία δυνατή διαίσθηση σήμερα και μπορείς να καταλάβεις περισσότερα από αυτά που βλέπεις, οπότε φρόντισε να κάνεις επιλογές που, ναι μεν δεν εξηγούνται βάση της λογικής, δεν σε κάνουν να νιώθεις ένα σφίξιμο στο στομάχι δε!

Δίδυμοι
Δεν βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, Δίδυμε, και αυτό σου στοιχίζει αρκετά! Ο φόρτος εργασίας, το γεμάτο πρόγραμμα και οι συνεχείς μετακινήσεις δεν σου αφήνουν περιθώριο για κάτι άλλο πέρα από την ενασχόληση με τη δουλειά! Σήμερα όμως έχεις τη διάθεση να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να ακούσεις τις ανάγκες του σώματός σου αλλά και του μυαλού σου και να χαλαρώσεις, έστω και για λίγο! Υπάρχουν διάφορα ζόρια τριγύρω σου που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά και χρειάζεται να τα διαχειριστείς! Και αυτό για να μην επηρεάσουν τη δυναμική με την οποία ανταποκρίνεσαι στο πρόγραμμα της καθημερινότητας! Το μόνο που μπορεί να σε αποσπάσει από αυτό είναι να ασχοληθείς με ένα ξαφνικό που θα σκάσει μύτη από το πουθενά και θα δώσει διαφορετικό τόνο στη μέρα σου!

Καρκίνος
Μία έντονη κοινωνική διάθεση έχεις και σήμερα, Καρκίνε, που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα θέματα της καθημερινότητας, τα οποία φαίνονται βουνό και ό,τι δεν μπορείς να το τακτοποιήσεις με τίποτα! Σήμερα λοιπόν, έχεις μία πολύ καλή γνωριμία στον δρόμο σου! Μία γνωριμία που έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει κάτι το διαφορετικό, το ξεχωριστό! Κάτι που έχεις καιρό να αντιληφθείς ή που να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου σε τέτοιο βαθμό! Φαίνεται πως θα είναι μία γνωριμία, είτε εξελιχθεί φιλικά είτε ερωτικά, που θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο και, αν συνεχιστεί, θα έχει έναν ιδιαίτερα μεταμορφωτικό χαρακτήρα! Θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς αρκετά! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην προβείς σε παρορμητικές κινήσεις και να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντί του!

Λέων
Εκεί που πάει το πράγμα να μπει σε μία σειρά και βλέπεις τη χαλάρωση να έρχεται, Λέοντα, εκεί σε πιάνει το πείσμα, σου καρφώνει μία ιδέα ίδια και θέλεις να δουλέψεις πάνω σε αυτή! Μετά όμως γκρινιάζεις πως δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς… Τα τραβάει ο… οργανισμός σου! Τελοσπάντων, σήμερα έχεις μία ιδιαίτερη έμπνευση και την διάθεση να δουλέψεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς! Μία συνέχεια της χθεσινής μέρας, απλά με μία πιο έντονη βοήθεια του ενστίκτου! Φαίνεται πως κάτι σε καθοδηγεί σε κάτι καλύτερο, προσφέροντάς σου παράλληλα προστασία και προνοητικότητα! Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να βγαίνει από τα όρια, όμως αυτό είναι κάτι που ξέρεις πως θα συμβεί! Σημασία έχει πώς θα ανταποκριθείς εσύ στις συμπεριφορές των άλλων!

Παρθένος
Μια σκέψη για να οργανώσεις ένα ταξίδι ξυπνά μέσα σου σήμερα, Παρθένε! Η ανάγκη για να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να κάνεις πράγματα έξω από τη ρουτίνα σου είναι στα σημερινά σου πλάνα! Αυτό που φαίνεται να μη λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου σήμερα είναι και πάλι το οικονομικό κομμάτι. Καθώς παίρνεις τις αποφάσεις αυτές, φαίνεται να μη λαμβάνεις υπόψη σου το οικονομικό και το τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν! Πέρα από αυτό, σήμερα φαίνεται πως τα ένστικτό σου προσπαθεί να σε προειδοποιήσει για κάποιους συνεργάτες ή ακόμα και για κάποια ζητήματα που προκύπτουν μέσα στη σχέση σου! Επίσης, χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με κάποιους φίλους σου, καθώς έχουν δημιουργηθεί μικροπαρεξηγήσεις οι οποίες τραβάνε μέρες τώρα και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις!

Ζυγός
Σήμερα έχεις μία ιδιαίτερα διερευνητική διάθεση, Ζυγέ! Ενώ παρατηρείς τα γεγονότα γύρω σου και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται, έχεις τη διάθεση να δεις – ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις – σε ένα μεγαλύτερο βάθος! Θέλεις να ξεφύγεις σήμερα από την επιφάνεια! Αυτό είναι καλό γιατί θα συνειδητοποιήσεις και αρκετά πράγματα για εσένα τον ίδιο! Έχεις και την επιθυμία να συζητήσεις αυτά που βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι με φίλους, να μοιραστείς τα συναισθήματά σου και να ανταλλάξει απόψεις με την παρέα σου! Το πρόβλημα εδώ μπορεί να εμφανιστεί στο γεγονός ότι θα ακούσεις αφιλτράριστα πράγματα ως απαντήσεις από τους άλλους! Όχι με σκοπό να σε προσβάλλουν όμως… Άσχετα που εσύ θα το εκλάβεις έτσι. Προσπάθησε να μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις για άτομα που έχεις καιρό κοντά σου και σου έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου!

Σκορπιός
Με το μυαλό σου να γεμίζει σκέψεις για τη σχέση σου, Σκορπιέ, σήμερα προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει ή αν έχουν βάση αυτά που σκέφτεσαι… Η αλήθεια είναι πως το ένστικτό σου σου λέει κάποια πράγματα. Δεν ξέρεις αν πρέπει να τα ακούσεις ή όχι καθώς σε αγχώνει η πιθανότητα του να αληθεύουν αυτά τα πράγματα! Από την άλλη, υπάρχει μία ένταση η οποία μπορεί και να οφείλεται στην ανάγκη για ανανέωση, για αλλαγή μέσα στη σχέση! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις σήμερα, και που σου είναι και πιο εύκολο, είναι να συζητήσεις τις σκέψεις σου με το αμόρε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Σήμερα είσαι σε θέση να εξηγήσεις και τα δικά σου συναισθήματα καθώς επίσης και τι πυροδοτεί αυτές τις σκέψεις που κάνεις!

Τοξότης
Κάτι νέο επαγγελματικά σκάει μύτη σήμερα, Τοξότη, από εκεί που δεν το περιμένεις, στο εντελώς ξαφνικό! Μία νέα πρόταση που σου ανοίγει μία σημαντική πόρτα θα σου γίνει σήμερα. Εσύ όμως θα βρεθείς σε ένα δίλημμα, καθώς ναι μεν επιθυμείς κάτι καλύτερο, που θα σου προσφέρει καλύτερα χρήματα και την δυνατότητα της επαγγελματικής εξέλιξης, σήμερα όμως θα βγει στην επιφάνεια πολύ έντονα και το κορμάκι της ηθικής! Δεν θέλεις να φύγεις και να χαλάσεις τις καρδιές σας με το αφεντικό. Δεν θέλεις να φύγεις και να κλείσεις οριστικά μια πόρτα! Επομένως, φαίνεται να εκδηλώνεται ένα δίλημμα μέσα σου, το οποίο θα σε προβληματίσει αρκετά! Με φίλους θα δυσκολευτείς να το συζητήσεις, γιατί ξέρεις πως η απάντηση είναι να αποδεχτείς την καινούργια πρόταση… Οπότε η κατάσταση φαίνεται λίγο περίεργη μέσα στο όλο θετικό κλίμα που θα δεις!

Αιγόκερως
Σήμερα κατεβαίνουν στο μυαλό σου και πάλι αρκετές ιδέες, Αιγόκερε! Είσαι σε μία φάση όπου η δημιουργικότητά σου βγαίνει στην επιφάνεια, και βγαίνει με έναν τρόπο ξαφνικό και απρόσμενο! Υπάρχουν πολλά δεδομένα και πληροφορίες, τα οποία θα χρειαστεί σε πρώτο στάδιο να βάλεις σε μία σειρά και να δεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις! Εν ολίγοις, προτεραιότητες! Όλο αυτό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά, και ας μην το καταλάβεις αμέσως! Όποτε θα χρειαστεί να βάλεις πίσω τον ανταγωνισμό σου και να δεις πώς μπορείς να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι το πώς θα βγεις εσύ πρώτος!

Υδροχόος
Και εκεί που νιώθεις την ηρεμία, Υδροχόε, εκεί είναι που αγχώνεσαι πως κάτι θα συμβεί και δεν θα είσαι προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσεις! Σε πιάνει μία νευρικότητα και μία υπερένταση σήμερα, καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις το σπίτι και να είναι έτοιμο! Να μην υπάρχει κάτι που να σου αποσπάσει χρόνο! Είναι και λίγο η κατάσταση περίπλοκη στο συναισθηματικό κομμάτι, το αμόρε φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί λίγο και δεν μπορείς να εξηγήσεις το λόγο, οπότε σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αναλάβεις δράση και να διορθώσεις όπως μπορείς την κατάσταση! Η βιασύνη με την οποία κάνεις τις κινήσεις όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις… Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αποφεύγοντας όμως καυγάδες και εντάσεις!

Ιχθύες
Με μία διάθεση αλλά και σκέψεις να επαναστατήσεις στα όσα συμβαίνουν γύρω σου και να δηλώσεις σθεναρά την αντίδρασή σου και την πρόθεσή σου να μην υποταχθείς είσαι σήμερα, Ιχθύ! Και αυτό θα το εκφράσεις μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με ανθρώπους γύρω σου. Καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου και τον τρόπο με τον οποίον θα βγάλεις προς τα έξω προσωπικά σου ζητήματα! Υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείς ή να ακούσεις μία γνώμη – κριτική, την οποία δεν ζήτησες… Επίσης, σήμερα μπορεί να υπάρξει απάντηση από κάποια δουλειά που περίμενες ή από κάποια συνέντευξη που έδωσες τις προηγούμενες ημέρες. Η απάντηση φαίνεται να μην είναι και τόσο ξεκάθαρη, κάτι που θα σε προβληματίσει, θα σε αγχώσει, θα σε απογοητεύσει…