Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.09.2023

Βιάζεσαι να κλείσεις κύκλους, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες νέες εμπειρίες που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα δώσουν μία νέα πνοή, μία ανανέωση στην καθημερινότητά σου από εδώ και πέρα. Αυτό ωστόσο μπορεί να φέρει κάποιες ταραχές, κάποιες αλλαγές τις οποίες θα πρέπει να εντάξεις εκ νέου στο καινούριο σου πρόγραμμα! Από την άλλη, είσαι αρκετά πρόθυμος να πάρεις ρίσκα, να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και να πέσεις με τα μούτρα στο άγνωστο, έχοντας μία άγνοια φόβου. Τα κλασικά τα δικά σου δηλαδή. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι να έχεις μία καλή επαφή με την πραγματικότητα και να μην παρασύρεσαι από υπερβολές. Το ίδιο να κάνεις και με τα έξοδα και την οικονομική διαχείριση.

Ταύρος
Μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση σήμερα, Ταύρε… Περιστατικά στη δουλειά σου σε αναγκάζουν να λάβεις έκτακτα μέτρα και να περάσεις σε μία πιο επιθετική στάση απέναντι στους άλλους. Το κλίμα με τους συναδέλφους φαίνεται να είναι λίγο επιθετικό, κάτι που κι εσύ το βιώνεις πιθανότατα συχνά το τελευταίο διάστημα. Χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια, το αντιλαμβάνεσαι, πιθανότατα όμως σήμερα να νιώθεις πως είναι αδύνατο. Τα νεύρα και η ένταση είναι στον Θεό και αυτό κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο μέσα στο κεφάλι σου. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από αυτά τα προβλήματα μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση. Σήμερα όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Δίδυμοι
Ενώ θέλεις να επανέλθεις κοινωνικά και να πλησιάσεις ξανά τους φίλους σου μετά από ένα διάλειμμα, Δίδυμε, αυτό σήμερα μοιάζει κάπως δύσκολο. Μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου παράπονα, μπηχτές ή καρφιά που έχουν να κάνουν με την απουσία σου από την παρέα! Θέλεις να μοιραστείς τα νέα σου για κάτι καινούργιο που έχεις στα σκαριά, το σκέφτεσαι, δεν νιώθεις και τόσο σίγουρος πως θέλεις να το κάνεις τελικά, και φαίνεται να σε ταράζει αρκετά αυτή η αλλαγή που συμβαίνει στον κοινωνικό σου περίγυρο! Σήμερα θα σου ξυπνήσει φόβους που μπορεί, όταν είσαι ήρεμος, να σου φαίνονται εντελώς αβάσιμοι. Και παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε με θετική σκέψη, θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα αμφιβάλλεις κι εσύ για τον εαυτό σου σε κάποια θέματα.

Καρκίνος
Ενώ σου αρέσει το πρόγραμμα, να ξέρεις τι έχεις να κάνεις και να δημιουργείς κουτάκια που εξυπηρετούν τους στόχους σου, Καρκίνε, σήμερα φαίνεται πως έχεις μια υπερβολή με αυτό… Πιθανότατα με αυτόν τον τρόπο να προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά το συναισθηματικό κομμάτι… Γενικά, είναι μία μέρα που εξακολουθεί να έχει ακόμα μπερδέματα και εντάσεις! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο επαγγελματικό κομμάτι, το πώς θα χειριστείς διενέξεις με συναδέλφους και την ένταση στον χώρο της δουλειάς! Η εικόνα που θα βγάλεις προς τα έξω θα επηρεάσει αρκετά το επαγγελματικό κομμάτι, καθώς επίσης και το πόσο θα σε υποστηρίξουν από τη δουλειά σου να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει! Χρειάζεται ψυχραιμία και ανάσες για να βγάλεις τη μέρα!

Λέων
Έφτασε η μέρα που είσαι πολύ κοντά στο να παραδεχτείς ότι γίνεσαι τρομερά απόλυτος, Λέοντα! Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για θέματα που νιώθεις ότι γνωρίζεις καλά, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς και εκφράζεις την άποψή σου είναι φουλ επιβλητικός! Και δεν το λέω με την καλή έννοια… Σήμερα, λοιπόν, προσπαθείς να βρεις έναν άμεσο και γρήγορο τρόπο μπας και μπορέσεις να σώσεις την κατάσταση, όμως από την ταχύτητα των κινήσεών σου δημιουργείται ένα κλίμα που βγάζει μία επιθετικότητα και μία ένταση προς τα έξω… Και ενώ φαίνεται πως η φιλοσοφία σου για τη ζωή μπαίνει σε μία νέα φάση, χωρίς απαραίτητα να το θέλεις εσύ ο ίδιος, εξακολουθείς και λειτουργείς με παλιότερες συμπεριφορές… Δεν ξέρω αν θα πάει και τόσο καλά αυτό αν συνεχίσεις να αντιστέκεσαι.

Παρθένος
Κάτι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και νιώθεις ότι έχεις φύγει από τα όνειρά σου, Παρθένε… Εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν το πρόγραμμά σου σε μεγάλο βαθμό, πράγμα σε βγάζει εκτός εαυτού! Σκάνε στο μυαλό σου όλες οι πιθανότητες που δεν μπορείς να λάβεις υπόψη σου και αυτό λειτουργεί κάπως επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου! Από την άλλη, τα έξοδα τρέχουν ταχύτερα από αυτή που υπολόγισες και νιώθεις ανασφάλεια αλλά και την ανάγκη να αναπληρώσεις τα λεφτά που φεύγουν… Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με την υπερβολή σήμερα! Ό,τι σκέφτεσαι και φαντάζεσαι, δεν σημαίνει ότι είναι και εφικτό… Αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, μην επιμένεις.

Ζυγός
Βιάζεσαι να κλείσεις κύκλους, Ζυγέ… Το γνώριμο είναι κάτι που πλέον δεν σε εξυπηρετεί ουσιαστικά και φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι! Το ότι χρειάζεσαι νέες εμπειρίες που θα διευρύνουν τις δυνατότητές σου, τις ευκαιρίες σου, τους ορίζοντές σου εν γένει θα γίνει μέσα από την παρέα σου, μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με φίλους. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις που θα κάνεις μπορείς να μειώσεις την ένταση που έχεις, από χθες ακόμα, και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις! Είσαι ακόμα στην τσίτα και λειτουργείς κάπως απρόβλεπτα! Η κρίση σου σήμερα φαίνεται να είναι λίγο θολωμένη και παρουσιάζεις περιστατικά και γεγονότα που συνέβησαν καθαρά από τη δική σου οπτική, καθαρά υποκειμενικά!

Σκορπιός
Σήμερα θέλω να κάνεις ένα βήμα πίσω, Σκορπιέ, να παρατηρήσεις την κατάσταση στη δουλειά και να δεις κατά πόσο έπιασαν τόπο τα όρια που έθεσες ή προσπάθησες τουλάχιστον να θέσεις. Γενικά, φαίνεται πως το πλαίσιο της δουλειάς αλλάζει σημαντικά, με εσένα να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα πλήθος νέων πληροφοριών που πρέπει να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις σχετικά γρήγορα… Τι σημαίνει όλο αυτό: περισσότερο άγχος και μία χρονική πίεση για να βγάλεις τη δουλειά σωστά και για να μη δώσεις το δικαίωμα σε κανέναν ανώτερο να σου την πει! Σήμερα καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός στο πώς να εκφράσεις προβληματισμούς προς τους φίλους σου… Αν δεν μπορείς να πεις τα πράγματα όπως έγιναν, καλό θα ήταν να το αφήσεις για μία άλλη μέρα!

Τοξότης
Είσαι στα πρόθυρα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, Τοξότη, κάτι εντελώς δικό σου, που να μην έχει κανένας δικαίωμα ούτε να εκφράσει την άποψή του, να ασκήσει κριτική ή να σου κάνει κουμάντο στο πώς θα κάνεις αυτό που θέλεις! Και όλο αυτό εξαιτίας έντονων συζητήσεων με τους συναδέλφους σου στη δουλειά! Η υπομονή σου δεν είναι και στα υψηλότερα ποσοστά σήμερα, ούτε θα σε βοηθήσει η αδιαφορία που βγάζεις συνήθως προς τα έξω! Γενικά είναι μία μέρα που αρκετοί βασικοί τομείς της ζωής σου φαίνεται να πλήττονται σήμερα… Κόντρες και καβγαδάκια με φίλους, ο τρόπος σου δεν γίνεται πλήρως αντιληπτό από τους άλλους και μέσα σε όλα αυτά κάποια οικονομικά ζητήματα που σε αγχώνουν κι άλλο… Έχεις τη διάθεση να συνεργαστείς και να λύσεις τις όποιες διαφορές, κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή, ξενερώνεις και τα παρατάς σήμερα!

Αιγόκερως
Δύσκολο πράγμα να ισορροπήσεις δύο τομείς στη ζωή σου, τα επαγγελματικά σου και το σπίτι σου, Αιγόκερε! Από τη μία, ο ανταγωνισμός φουντώνει όλο και περισσότερο και φαίνεσαι πιο αποφασισμένος να φτάσεις στους στόχους σου με κάθε κόστος! Από την άλλη υπάρχει ένα συναισθηματικό πλάκωμα, ένα στένεμα που σε απασχολεί αρκετά και θέλεις να το λύσεις! Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με νέα δεδομένα! Θα παρατηρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και, στην περίπτωση που αποφασίσεις να τα παραδεχτείς, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τα δεδομένα σου! Πιθανότατα να είσαι πολύ κοντά στο να κατανοήσεις κάποιους φόβους, κάποια συναισθήματα που σταματούν αυτή την περίοδο από το να πάρεις ρίσκα.

Υδροχόος
Είναι ανάγκη πλέον, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνίες και συναναστρέφεσαι με τους άλλους, Υδροχόε, να μπει σε μία νέα βάση, να γίνει αποδεκτός από τον οποιονδήποτε, πάντα μέσα στα πλαίσια των αποστάσεων που θέλεις να τηρήσεις! Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις –καθόλου εύκολο για σένα– και να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, έστω και φαινομενικά… Επίσης, το γεγονός ότι δεν θέλεις να βγάλεις προς τα έξω όλο το ψυχοπλάκωμα που έφαγες τον τελευταίο καιρό, σε κάνει αρκετά πιο περίεργο… Από τη μία θέλεις να αναλάβεις άμεσα δράση και να θέσεις τις ιδέες σου πάνω στο τραπέζι, κι από την άλλη παρατηρώντας τις συνθήκες γύρω σου σε πιάνει ένα κατιτίς…

Ιχθύες
Το γεγονός ότι πλέον πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα περιουσιακά σου στοιχεία, Ιχθύ, σε ζορίζει αρκετά! Έχει την απαίτηση από εσένα να έχεις περισσότερο τεταμένη την προσοχή σου στην οικονομική διαχείριση που γίνεται στη δουλειά… Αν ανήκεις στην κατηγορία των Ιχθύων που τα αφεντικά τους ακόμα τους εμπιστεύονται, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου… Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία που το αφεντικό είναι καχύποπτο, καλό θα είναι σήμερα να  κρατήσεις χαμηλούς τόνους, χωρίς να γίνεσαι ιδιαίτερα προκλητικός προς τους άλλους. Ναι, χρειάζεσαι λίγο λίγη ξεκούραση και να καθίσεις στον χώρο σου, χωρίς να σκέφτεσαι «τι έχω να κάνω μετά!» Γενικά, Ιχθύ, σήμερα χρειάζεται να δείξεις μία περισσότεροι ψυχραιμία και να φανείς αποφασιστικός στα επόμενά σου βήματα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ