Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 25 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2023

Επιτέλους, Δίδυμε, έφτασε η εβδομάδα που μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα και έχεις και καλή διάθεση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2023

Κριός
Όσο τρέχεις έχεις... Αυτό σημαίνει, Κριέ, πως πρέπει να προστατεύσεις τη σχέση σου, σε επαγγελματικό επίπεδο, φιλικό αλλά και ερωτικό! Καθώς, λοιπόν, θα επικρατεί μία τρέλα αστρολογική, εσύ πρέπει να είσαι ήρεμος και πιο χαλαρός. Δεν συνιστώ να πάρεις καμιά απόφαση που έχει να κάνει με οικονομικά και επαγγελματικά, ταυτόχρονα όμως μπορείς να βγεις έξω και να περάσεις καλά ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις. Αν νιώθεις ανασφάλεια στο γκομενικό κομμάτι, σου έχω νέα… δεν χρειάζεται να κάνεις κουβέντα! Εσύ που είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην τους παίρνεις όλους από τα μούτρα. Μία ευκαιρία που θα σου εμφανιστεί εξέτασέ την λίγο καλύτερα γιατί από κάπου μπάζει.

Ταύρος
Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν, Ταύρε. Είσαι σε μια φάση στην οποία θέλεις να χαλαρώσεις, να ταξιδέψεις, να πιεις κανά ποτό… Έχεις αφήσει όλες τις υποχρεώσεις σου πίσω και φλερτάρεις, και πολύ καλά κάνεις θα πω εγώ! Δεν είσαι, όμως, συνεπής στον επαγγελματικό τομέα, ούτε στις υποχρεώσεις σου ευρύτερα, και αυτό θα φανεί στο πρώτο μισό της εβδομάδας. Προσοχή γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες διενέξεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπάθησε να μη χαλάς πολλά λεφτά γιατί το ’χεις παραξηλώσει το θέμα. Μία συνεργασία πολλά υποσχόμενη πρέπει να εξεταστεί με μεγαλύτερη προσοχή, μην έχουμε δράματα. Εσύ που δεν έχεις αμόρε τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου με κάποιο πρώην γκομενάκι.

Δίδυμος
Επιτέλους, Δίδυμε, έφτασε η εβδομάδα που μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα και έχεις και καλή διάθεση. Προσπάθησε να είσαι υπεραναλυτικός σε ό,τι κάνεις σε θέματα εργασίας. Είσαι σε μία περίεργη εγρήγορση η οποία σου φέρνει καινούργιους πόρους εισοδήματος. Παρ’ όλα αυτά η καθημερινότητά σου δημιουργεί μία ένταση κι εσύ την ξεσπάς στα αγαπημένα σου άτομα. Τι πιο σύνηθες; Την Παρασκευή ίσως ανέβουν λίγο οι τόνοι, καθώς έχει πανσέληνο στον Κριό, κι εσύ βγάζεις απωθημένα με λίγο πιο έντονο τρόπο. Μπορεί να τα πάρεις και λίγο στο κρανίο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αυτό το προσέχεις από Πέμπτη έως και Σάββατο. Εσύ που δεν είσαι σε κάποια σχέση μην αγωνίας γιατί κάτι καλό έρχεται πολύ σύντομα.

Καρκίνος
Σαν να μη σου έφταναν όλα αυτά που σου έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, Καρκίνε, έρχεται και η πανσέληνος στον Κριό να σε κάνει τούρμπο σε θέματα σπιτιού. Είσαι που είσαι φυτίλι έτοιμο να ανάψει, τώρα τα βάζεις και με γονείς, σύζυγό, παιδιά ‒ με κάποιον από το σπίτι εν πάση περιπτώσει. Παρ’ όλα αυτά η αρχή της εβδομάδας θα σε δικαιώσει καθώς θα έχεις πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, κάτι που θα σου αποφέρει χρήματα και θα σε γεμίσει ενέργεια. Το Σαββατοκύριακό σου προμηνύεται επεισοδιακό μια και προσπαθείς να καλύψεις τρύπες παλιών καβγάδων. Αν είσαι σε φάση που θες να πάρεις αποφάσεις ζωής, θα πρότεινα να πάρεις λίγο απόσταση και αέρα.

Λέων
Λιοντάρια μου, αυτή την εβδομάδα είστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από όλους τους υπόλοιπους, σε σημείο που θα ευχόμουν να έχω έστω ωροσκόπο Λέων! Πίστεψέ με, σε άλλη περίπτωση δεν θα το επιθυμούσα, όμως ζηλεύω απεριόριστα (όπως και κάθε άλλο ζώδιο, φαντάζομαι, την καλή όρεξη και τη διάθεσή σας το τελευταίο διάστημα. Στην αρχή της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και επαγγελματικά, και θα τα καταφέρεις μια χαρά αρκεί να μην έχεις έπαρση. Προς το τέλος εβδομάδας η πανσέληνος στον Κριό σου φέρνει πολλή αυτοπεποίθηση, λάμψη και σου αποκαθιστά την κακή σου φήμη σε κάποια θέματα που δεν χειρίστηκες σωστά. Παρ’ όλα υτά μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα σε θέματα ομορφιάς γιατί το έχεις παρακάνει. Στα ερωτικά δεν είσαι σε φάση να επιλέξεις μονιμότητα ή αν είσαι σε κάτι μόνιμο έχεις αρχίσει και βαριέσαι.

Παρθένος
Αυτή η εβδομάδα, Παρθένε, είναι ομολογουμένως καλύτερη από την προηγούμενη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και καλή! Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις τις οποίες βαριέσαι να φέρεις εις πέρας. Η καχυποψία δεν ωφελεί αυτή την εβδομάδα καθώς έχεις μπουκώσει με το άγχος προηγούμενων λάθος χειρισμών. Κάποιες προτάσεις για επαγγελματική άνοδο ίσως να χρειάζονται περισσότερη προσοχή, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με συμβόλαια. Άτομα που είναι στον κύκλο σου και το μόνο που κάνουν είναι να σου δείχνουν με το δάχτυλο τι κάνεις λάθος και να σου θυμίζουν ότι δεν είναι εκεί για εσένα με την πρώτη ευκαιρία, είναι καιρός να πάρουν πόδι από τη ζωή σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, λίγος χρόνος χωριά από το αμόρε ίσως βοηθούσε. Εσύ που δεν είσαι… τι είχες τι έχασες.

Ζυγός
Καθότι η πανσέληνος πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιό σου, Ζυγέ, δεν θα ’θελα καθόλου να είμαι στη θέση σου αυτή την εβδομάδα. Η εβδομάδα ξεκινάει παρόλα αυτά με αρκετές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, τις οποίες πρέπει να δεχτείς έως και την Τετάρτη. Από Πέμπτη και μετά ανεβαίνουν οι τόνοι, ειδικά με τον/τη σύντροφο, μαμά, μπαμπά, αδέρφια, κολλητούς και κολλητές. Βέβαια είναι και ο Άρης στον Ζυγό που φέρνει άγχος και ζόρια, οπότε λίγη υπομονή… Βάλε σε λειτουργία την πειθώ σου και την αμεροληψία σου και σίγουρα θα βγάλεις άκρη κάποια στιγμή. Overall η εβδομάδα είναι για ψιλό πέταμα, αλλά θα περάσει.

Σκορπιός
Φουλ περίεργη εβδομάδα για σένα, Σκορπιέ. Είσαι σε μια φάση που θέλεις να δώσεις πολλή έμφαση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά ακολούθως. Με αυτόν τον τρόπο παραμελείς τον/τη σύντροφό σου, και αυτό φέρνει παράπονα που εσύ δεν αντέχεις ούτε λίγο να ακούς. Δώσ’ του/της λίγο παραπάνω προσοχή γιατί ενδεχομένως να έχει δίκιο. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί δεν είσαι σε φάση που θέλεις κάτι καθώς είσαι πάρα πολύ κουρασμένος από τα επαγγελματικά. Προσπάθησε να μετριάσεις τα στάνταρ σου σε θέματα δουλειάς γιατί θα σου έρθει μια πρόταση και πολύ κρίμα να την χάσεις. Αν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωή σου νιώθεις πως είσαι αδικημένος προσπάθησε να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, ειδικά την Παρασκευή.

Τοξότης
Διαλογισμό έχεις κάνει ποτέ, Τοξότη μου; Αυτή την εβδομάδα ίσως το χρειαστείς, από τη μία σ’ αρέσουνε τα απρόσμενα και τα αιφνίδια σκηνικά, από την άλλη όχι τόσα πολλά! Προσπάθησε οτιδήποτε έχει να κάνει με δημόσια γνώμη, γενικά με οτιδήποτε μπορεί να εκθέσει την εικόνα σου, να το προστατέψεις. Προσπάθησε να κανονίσεις αυτή την εβδομάδα το ταξίδι που ονειρεύεσαι πολύ καιρό γιατί δεν σε βλέπω να το κανονίσεις ποτέ σου. Αν είσαι σε μια φάση που έχεις γνωρίσει κάποιο άτομο και έχεις ενθουσιαστεί πάρα πολύ, προσπάθησε να προσγειωθείς λίγο γιατί ακολουθεί απομυθοποίηση. Και όχι επειδή το άτομο δεν κάνει, απλά επειδή εσύ το έχεις αποθεώσει. Ταυτόχρονα έρχονται πολύ ωραίες εξελίξεις. Τώρα όσον αφορά το πορτοφόλι σου, δεν χωράει σχόλιο!

Αιγόκερως
Η εβδομάδα σου, Αιγόκερε, ξεκινάει με πάρα πολύ θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Προσπάθησε να είσαι κατανοητός παρ’ όλα αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σε οικονομικές συμφωνίες. Θα περάσεις αρκετά όμορφα την εβδομάδα σου καθώς θα πάρεις αμπάριζα όλα τα κλαμπ και τα μπαράκια. Η εύνοια σταματάει περίπου την Παρασκευή ‒ ξυπνάς με νεύρα και ψιλοζαλίζεις τον περίγυρό, σε πιάνει και ενα drama queen vibe ανυπόφορο. Στον ερωτικό τομέα το παίζεις αφεντικό και δεν σηκώνεις κουβέντα και αυτό κουράζει τον/τη σύντροφό σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση έχεις γνωρίσει κάτι ενδιαφέρον που αν και δεν σου γεμίζει το μάτι, έχε πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι καλό.

Υδροχόος
Είσαι σε μία φάση που θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην καθημερινότητά σου, Υδροχόε. Εγώ θα σου προτείνω αυτή την εβδομάδα να αφήσεις τα ήξεις αφίξεις και να μιλάς πιο σταράτα και κατανοητά! Άσε τα αινίγματα και πες επιτέλους αυτό που θες. Στον ερωτικό τομέα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Προσπαθείς να κάνεις το πρώτο βήμα με ένα άτομο το οποίο σου αρέσει πολύ καιρό, και θέλω να σου πω ότι ο τολμών νικά, ή τουλάχιστον παίρνει μια απάντηση. Εσύ που είσαι σε σχέση μην τρώγεσαι με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά σε κουράζει η συμπεριφορά των υπολοίπων και παίρνεις επιπόλαιες και παρορμητικές αποφάσεις, οπότε προσπάθησε για λίγη ψυχραιμία.

Ιχθύες
Είσαι σε μία φάση που έχεις φορτωθεί πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείς να αντέξεις, Ιχθύ. Αυτή την εβδομάδα ίσως αλλάξουν κάποια σχέδια και να μη γίνουν τα πράγματα έτσι όπως περίμενες, αλλά επειδή είσαι Ιχθύς και είσαι απρόβλεπτος, το είχες υπολογίσει αυτό και έχεις backup plan. Εικάζω ότι έχει να κάνει με κάποια μεταφορά ή με κάτι στα επαγγελματικά σου. Γενικά αυτή την εβδομάδα κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που παίζει με τα νεύρα σου. Εσύ βάλε νερό στο κρασί σου, μπόρα είναι θα περάσει! Στα ερωτικά έχεις απρόσμενη τύχη καθώς συναντάς έναν παρελθοντικός σου έρωτα και η συνάντηση σου ξυπνάει κάτι. Εσύ που είσαι σε άλλο μουντ και προσπαθείς να τα βρεις με το γκομενάκι σου, θα σου πω πως ο καλύτερος τρόπος για να πεις κάτι, είναι να πεις απλώς την αλήθεια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ