Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.09.2023

Σήμερα φαίνεται πως σου έρχονται ανατρεπτικές ιδέες, πέρα από τα δικά σου μέτρα και σταθμά, Αιγόκερε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Παρά το γεγονός του φόρτου εργασίας και του γεμάτου προγράμματός σου, Κριέ, σήμερα χρειάζεσαι και επιδιώκεις επαφή με φίλους! Η παρέα πάντα σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά καθώς επίσης και να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που σε ζορίζουν! Σήμερα όμως μπορεί το πράγμα να είναι λίγο διαφορετικό… Υπάρχει μία περίεργη ατμόσφαιρα, πιθανότατα κάποια ένταση δική σου που σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα, που σε κάνει να είσαι λίγο απόλυτος… Σα να μην ακούς τι έχουν να σου πουν οι άλλοι… Και δεδομένου ότι υπάρχει μία ένταση με τους συνεργάτες, σήμερα είσαι λίγο οριακά για να βγεις εκτός! Χαμήλωσε τους τόνους και άκου, γιατί σήμερα κι εσύ θέλεις να βάλεις κάποια πράγματα σε σειρά μέσα στο κεφάλι σου!

Ταύρος
Τα πλάνα σου φαίνεται πως θα δεχτούν κάποιες μικρές αλλαγές σήμερα, Ταύρε… Στην περίπτωση που έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για αυτά που κάνεις ή έχεις κατά νου κάποια καινούργια σχέδια, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις και να τα θέσεις σε εφαρμογή! Άλλωστε, φαίνεται πως θέλεις να αλλάξεις κάτι στο επαγγελματικό σου ή στον χώρο δουλειάς σου! Η ψυχολογία σου έχει μία θετική αύρα σήμερα, αν και μπορεί να επηρεαστεί από αυτές τις αλλαγές που σκέφτεσαι ή που μπορεί να προκύψουν. Άλλωστε το θέμα «αλλαγή» είναι η αχίλλειος πτέρνα σου…! Σήμερα θα έχεις επίσης την ευκαιρία να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στην παρέα!

Δίδυμοι
Σήμερα φαίνεται πως αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις αρκετά πιο φιλοσοφημένα, Δίδυμε… Μία συμπεριφορά αρκετά ώριμη για τα δικά σου δεδομένα! Η αλήθεια είναι πως κάποιες καταστάσεις, ειδικότερα των τελευταίων ημερών, σε έχουν κάνει να θέλεις να αναλάβεις περισσότερη δράση, να εκφραστείς αμεσότερα και να βγάλεις προς τα έξω αυτή τη δημιουργικότητά που δεν είχε βγει στην επιφάνεια το προηγούμενο διάστημα! Όμορφες ιδέες και ένας ευγενικός τρόπος μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά στο στόχο σου σήμερα! Αν νιώσεις πως εμφανίζεται μπροστά σου κάτι που σε καταπιέζει είσαι αναγκάζει να ξεφύγεις από την πορεία σου, προσπέρασε το αντί να δοκιμάσεις να το πολεμήσεις!

Καρκίνος
Σήμερα φαίνεται πως το ένστικτό σου σού μιλάει περισσότερο, Καρκίνε… Κάποιες καταστάσεις που μπορείς και τις αντιλαμβάνεσαι σε μεγαλύτερο βάθος θα σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις και να αποφύγεις κακοτοπιές την τελευταία στιγμή! Το κλίμα στο σπίτι φαίνεται πως σήμερα ήρεμη, καθώς υπάρχει διάθεση τόσο από εσένα όσο και από τα υπόλοιπα μέλη να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις για να έρθει μία κάποια ισορροπία! Πέρα από αυτό, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου! Μην παρασύρεσαι στα έξοδα, καθώς θα χρειαστείς τα χρήματα τις επόμενες μέρες για κάτι σημαντικό! Φρόντισε να εξηγήσεις αυτά που θέλεις με επιχειρήματα και να είσαι ακριβής στα λεγόμενά σου σήμερα!

Λέων
Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να βρεις πολύ πιο εύκολα λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν, Λέοντα! Δε φοβάσαι να λειτουργήσεις πιο ρισκαδόρικα, ακόμα κι αν δεν έχεις κάποια ασφάλεια πίσω σου… Βέβαια, ο τρόπος που επικοινωνείς και μιλάς με τους άλλους φαίνεται να είναι κάπως ευθύς, και συχνά μέσα στην ημέρα θα φαίνεται κάπως επιθετικός! Μπορεί να σε πιάσει κάτι και να θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά – κατά βάθος αυτό που θέλεις είναι να ανακτήσεις τον έλεγχο χωρίς να φαίνεσαι αδύναμος – κάτι που μπορεί να σε κάνει αρκετά συγκεντρωτικό! Κυρίως με τους συνεργάτες κράτα χαμηλούς τόνους και μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις την άποψή σου ως τη μόνη σωστή…! Τέλος, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να βελτιώσεις την κατάσταση με το αμόρε!

Παρθένος
Σήμερα προσπαθείς να οριοθετήσεις τον χώρο σου στη δουλειά, Παρθένε. Προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από τους άλλους, τόσο για να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου όσο και γιατί σε έχουν πιάσει λίγο τα αντικοινωνικά σου… Δεν θέλεις και τόσο επαφή σήμερα! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δομήσεις καλύτερα και το πρόγραμμά σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τις γνώμες άλλων ανθρώπων! Πιθανότητα σήμερα να είσαι σε μία φάση να κυνηγήσεις μία προαγωγή και μία μισθολογική αύξηση! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι πως όταν θα κάνεις την εν λόγω συζήτηση, να είσαι ψύχραιμος και να μην εκφράσεις γεγονότα στη δουλειά που σε ενοχλούν. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν, γιατί δεν θα το κάνεις με ψυχραιμία…

Ζυγός
Η ανάγκη σου να εκφραστείς δημιουργικά και καλλιτεχνικά, Ζυγέ, σήμερα σε βάζει σε μία διαδικασία να βρεις τον τρόπο που θα το καταφέρεις στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό! Το πρώτο όμως που πρέπει να κάνεις, και το ξέρεις κι εσύ ο ίδιος, είναι να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά και να αφιερώσεις τον ελεύθερο σου χρόνο στο κομμάτι της καλλιτεχνικής σου έκφρασης. Αυτό μπορεί να σε κάνει κάπως βιαστικό, πράγμα που θα σε οδηγήσει σε μικρά λαθάκια. Πιθανότατα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιηθούν σαν πάτημα για συναισθηματικές εκρήξεις! Όταν βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί πες το χωρίς πολλές περιστροφές! Οι δικαιολογίες, αν και είναι σύνηθες του χαρακτήρα σου, δεν θα σε βγάλουν πουθενά σήμερα!

Σκορπιός
Με μία διάθεση να δραστηριοποιηθείς αρκετά, πιθανότατα για να ξεφύγεις από αυτό το ψυχολογικό μπούκωμα που νιώθεις, ξεκινάει η μέρα σου σήμερα, Σκορπιέ. Ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται αρκετά και προς την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι, εσύ φαίνεται πως θα προσπαθήσεις να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι και την καριέρα σου! Αυτό που χρειάζεται να εστιάσεις αρκετά σήμερα είναι να προσπαθήσεις να γεφυρώσει στις διαφορές που έχεις με τους συναδέλφους σου! Εκεί φαίνεται να έχεις κάποια αγκαθάκια, που σου δημιουργούν ένα πρόβλημα και μία ξινίλα… Κάτι που δεν μπορείς – ή και πιθανότατα δεν θέλεις – να κρύψεις! Αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει και να κοντρολάρεις αυτήν την ξινίλα είναι να βάλεις σε μία σειρά πράγματα που πρέπει να κάνεις. Ή να εκφραστείς πιο δημιουργικά!

Τοξότης
Σήμερα προσπαθείς να δεις τα πράγματα με μία όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ματιά, Τοξότη! Το γεγονός ότι προσπαθείς να ξεφύγεις από την συναισθηματική οπτική με την οποία αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα μπορεί να σου δώσει λίγη απόσταση με τους γύρω σου… Και καθώς νιώθεις ότι χρειάζεται να πάρεις επιτέλους κάποιες αποφάσεις, το βλέπεις σαν την κατάλληλη ευκαιρία! Δεν είσαι κλειστός στο να ακούσεις τις γνώμες των άλλων, απλά δεν θα τις ζητήσεις! Φαίνεται πως έχεις λίγο την ενέργεια του μοναχικού καβαλάρη σήμερα… Βλέπεις τα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις και θεωρείς πως ο καλύτερος τρόπος για να τα λύσεις είναι να το κάνεις μόνος σου, χωρίς να φορτίζει συναισθηματικά και ψυχολογικά τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου!

Αιγόκερως
Σήμερα φαίνεται πως σου έρχονται ανατρεπτικές ιδέες, πέρα από τα δικά σου μέτρα και σταθμά, Αιγόκερε. Ιδέες που φαίνονται αρκετά ριζοσπαστικές ως προς την εκτέλεσή τους, όμως είναι κάτι που σε ιντριγκάρει να το δοκιμάσεις! Να μπεις σε αχαρτογράφητα νερά και να πάρεις το ρίσκο του να ξεφύγεις από το comfort zone σου! Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να θέλεις να δηλώσεις την αντίδραση σου σε κάποια πράγματα, θέλοντας παράλληλα να αποφύγεις την έκρηξη! Μέσα σε όλο αυτό το δημιουργικό ντελίριο που θα σε πιάσει σήμερα, φρόντισε να μην αφήσεις στην άκρη τα οικονομικά σου, είτε αυτά είναι έσοδα είτε έξοδα! Επίσης προσοχή στο πως χειρίζεσαι εσύ τα οικονομικά σου, και τώρα αναφέρομαι ξεκάθαρα στα έξοδα!

Υδροχόος
Σήμερα, εξακολουθείς και νιώθεις το ίδιο ικανός, Υδροχόε. Φαίνεται πως λειτουργείς πιο αποφασιστικά, καθώς θέλεις να αναλάβεις δράση και να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα που μπορεί να έχουν μείνει μισά – ή τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνεσαι εσύ. Δεν θα διστάσεις να πάρεις ρίσκα και αποφάσεις, προκειμένου να φτάσεις επιτέλους στο στόχο σου! Πέρα από αυτό, κι ενώ θα μπορούσες να φερθείς αρκετά παρορμητικά, σήμερα φαίνεται πως έχεις την τάση να οργανώσεις κάπως καλύτερα τα βήματα σου! Κι εσύ ο ίδιος επιθυμείς να είσαι πιο προετοιμασμένος! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις μέσα σε αυτή τη διαδικασία της προετοιμασίας, είναι η ένταση που μπορεί να βγάλεις προς τους άλλους, και ιδιαίτερα στην σχέση σου!

Ιχθύες
Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να οριοθετηθεί το χάος, Ιχθύ, όμως σήμερα έχεις την αίσθηση πως εσύ ο ίδιος πρέπει να βάλεις μετρό σε κάποια πράγματα και σε κάποιες συμπεριφορές… Ενώ στο μυαλό σου υπάρχει η ανάγκη για αλλαγές, δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς τόσο στον τρόπο όσο και στην εφαρμογή αυτών των αλλαγών… Με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι αρκετά και να ξεσπάς κάπως απότομα σήμερα! Μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα στη δουλειά που να πυροδοτήσουν αυτή τη συμπεριφορά η μπορεί να έχει να κάνει με μία διαφορετική ροή στην καθημερινότητα, πιο προσγειωμένη και αρκετά μακριά από αυτό το δικό σου στιλ, το πιο ρομαντικό!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ