Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.09.2023

Αυτό που φαίνεται πως δεν μπορείς να διαχειριστείς τον τελευταίο καιρό, Δίδυμε, είναι η υπερβολή!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ενώ ανοίγεσαι λίγο σήμερα, Κριέ, και βρίσκεις κάπως την κοινωνικότητά σου ξανά, έχεις τη διάθεση να βγεις με φίλους να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις μετά από μία γεμάτη μέρα, σε πιάνουν μέσα στη μέρα και κάτι ξεκάρφωτες στιγμές που θέλεις να μείνεις μόνος σου! Έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και φαίνεται πως αναλύεις υπερβολικά κάποια πράγματα, μέσα από το συναισθηματικό πρίσμα! Πρόσεξε στην περίπτωση που θέλεις να μοιραστείς κάποια από αυτά που σε απασχολούν τι και πόσες σάλτσες θα βάλεις… Τέλος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς θα έχεις νέα μετά από πολύ καιρό για ένα οικονομικό σου ζήτημα!

Ταύρος
Σήμερα φαίνεται να παίρνεις κάποια θετικά μηνύματα σαν feedback στο κομμάτι των επαγγελματικών σου, Ταύρε. Κάποια βήματα που σκεφτόσουν να κάνεις πριν από καιρό – και πιθανότατα να τα έκανες – σήμερα φαίνεται να σου αποδίδουν καρπούς! Έχεις λοιπόν ένα λόγο σήμερα για να συνεχίσεις να κινείσαι προς αυτήν την κατεύθυνση! Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις ένα καλύτερο κλίμα στο χώρο της δουλειάς! Το γεγονός πως δεν είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστική φύση, σου δίνει ένα ατού σήμερα για να δημιουργήσεις από πλευράς σου ένα πιο ασφαλές κλίμα στη δουλειά! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνεις πίσω σε πράγματα ή σε οτιδήποτε θέλεις να διεκδικήσεις!

Δίδυμοι
Αυτό που φαίνεται πως δεν μπορείς να διαχειριστείς τον τελευταίο καιρό, Δίδυμε, είναι η υπερβολή! Σήμερα έχεις τη διάθεση να είσαι όσο πιο απλός και αντικειμενικός γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς και στο πως εκφράζεις την άποψή σου! Ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς θέλεις να κάνεις πλήρως ξεκάθαρο τι είναι αυτό που θες, μιας και υπάρχει μια θολούρα εκεί… Το γεγονός ότι μπορεί να προκύψει κάποια πρόταση για ένα ταξίδι – πιθανότατα στο εξωτερικό – είναι πολύ πιθανό σήμερα, καθώς είναι κάτι που σκέφτεσαι καιρό τώρα και θέλεις να το βάλεις στο πρόγραμμα! Άλλωστε είναι και κάτι που θα αλλάξει σημαντικά την ψυχολογία σου!

Καρκίνος
Είναι πολύ σημαντικό για εσένα, Καρκίνε, σήμερα να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα, για να μπορέσεις να ηρεμήσεις αρκετά! Πρακτικά, δεν έχεις αφήσει ιδιαίτερες υποχρεώσεις ατακτοποίητες, όμως και αυτά τα ψιλολόγια που έχουν μείνει, είναι μία πηγή άγχους για σένα… Σήμερα επίσης καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορείς στις απόψεις και στον τρόπο που εκφράζεις τα επιχειρήματα σου στους άλλους! Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά ή να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά σου! Και επειδή μπορεί να βγάλεις στην επιφάνεια κάποια πολύ προσωπικά σου ζητήματα, μπορεί όλη κατάσταση να γίνει κάπως πιο δύσκολη…

Λέων
Το γεγονός ότι έχεις κάποιες δεύτερες σκέψεις για κάποιους από τους συνεργάτες σου, Λέοντα, σήμερα μπορεί να σε προφυλάξει από κακοτοπιές… Κάποιοι από τους φόβους σου μπορεί να πραγματοποιηθούν σήμερα! Όμως το θετικό, και το σημαντικότερο αν με ρωτάς, είναι πως μέσα σε όλα αυτά που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, έχεις προνοήσει! Είσαι έτοιμος για αυτά που μπορεί να προκύψουν, κάτι που μειώνει το ποσοστό της ζημιάς…! Γενικά σήμερα το βάρος σου πέφτει στο κομμάτι των συνεργασιών και στην επιθυμία σου να επανεξετάσεις κάποιες από αυτές! Πιστεύεις πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να βελτιώσεις τη δουλειά σου! Σήμερα μπορεί να ακούσεις πράγματα που θα σε προβληματίζουν, όμως μπορεί και να ξεκαθαρίσεις κάποιες λεπτομέρειες με τους συνεργάτες, που θα βάλουν τη συνεργασία σας σε μια νέα βάση.

Παρθένος
Τα ζητήματα της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητάς σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, Παρθένε. Πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, ένα πρόγραμμα που ίσως να χρειάζεται λίγη βελτίωση ή λίγο περισσότερη έμφαση στην λεπτομέρεια και μια κάπως καλύτερη προσοχή στο κομμάτι της υγείας είναι τα bullets σου για σήμερα! Προσπάθησε να μην γίνεις υπερβολικός με το να βοηθήσεις τους άλλους, καθώς σήμερα είναι πολύ πιθανό να την πατήσεις και να φορτωθείς υποχρεώσεις άλλων…! Ναι, να βοηθήσεις, όχι όμως να φορτωθείς εσύ αυτά που πρέπει να κάνουν οι άλλοι! Γενικότερα, σήμερα θα έχεις ωραίες επαφές και εποικοδομητικές συζητήσεις σε θέματα που μπορεί να διευρύνουν τους φιλοσοφικούς σου ορίζοντες!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, έχεις μια περίεργη διάθεση. Από τη μια έχεις μια έμπνευση που νιώθεις πως πρέπει να εκφραστεί όπως και δήποτε! Από την άλλη, έχεις την αίσθηση πως υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα στη δουλειά… Σαν κάτι να προσπαθούν να σου κρύψουν ή να ετοιμάζονται να σου φορτώσουν περισσότερες ευθύνες, χωρίς να υπάρξει και κάποια αύξηση… Γενικά έχεις την αίσθηση πως υπάρχει ένα παρασκήνιο! Μπορεί όμως όλο αυτό να προέρχεται και από συζητήσεις που έχεις κάνει με συναδέλφους σου και να σου φύτεψαν αυτές τις ιδέες…! Και αυτό γιατί υπάρχει μία πιθανότητα σήμερα να έχεις ένα καλό νέο στο οικονομικό σου. Οπότε μπορεί να παίζει όντως κάποια αύξηση που περιμένεις καιρό!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, έχεις μια περίεργη ψυχολογία… Φαίνεται πως χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου για να μπορέσεις να αφουγκραστείς καλύτερα κάποιες καταστάσεις που σε στρεσάρουν αρκετά τον τελευταίο καιρό. Ένα από αυτά είναι και ένα νέο πλάνο που έχεις στα σκαριά εδώ και καιρό… Το γεγονός ότι δεν έχεις λάβει ακόμα μία ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα εξελιχθεί το πλάνο αυτό, σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις και σε προβληματίζει ίσως περισσότερο σήμερα… Αυτό το άγχος μπορεί να προέρχεται και από την δική σου ανυπομονησία στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς φαίνεται να είναι κάτι αρκετά καλό για εσένα. Και αυτό φυσικά σε κάνει πιο ενθουσιώδη - ναι σου συμβαίνει και αυτό κατά διαστήματα!

Τοξότης
Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τόσο της προσωπικότητά σου όσο και της φιλοσοφίας σου, Τοξότη, είναι η επικοινωνία! Το να μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις, αυτά που σε απασχολούν άλλα και αυτά που θεωρείς ότι χρειάζεται να βελτιωθούν, σήμερα μπαίνει στο μικροσκόπιό σου! Έτσι, έχεις την επιθυμία αλλά και την διάθεση να μοιραστείς κάποια προσωπικά σου ζητήματα με δικούς σου ανθρώπους, προκειμένου να βοηθηθείς και να βρεις κάποια λύση! Βασικό κομμάτι είναι να αναφέρεις τα γεγονότα όπως έχουν, και παρά το γεγονός ότι θέλεις να δώσεις την προσωπική σου συναισθηματική άποψη και το πώς εσύ ένιωσες, να ξέρεις πως αυτό θα έχει μία δόση υπερβολής!

Αιγόκερως
Μπορεί αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν έχουν τακτοποιηθεί σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, Αιγόκερε, και έτσι σήμερα στρέφεσαι προς το οικονομικό σου! Έχοντας ως στόχο να τακτοποιήσεις και αυτό το κομμάτι σήμερα, προκειμένου να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο, έχεις μία διάθεση για να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποιες λεπτομέρειες! Αυτό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες νέες επαφές ή ακόμα και να κάνεις μια νέα κρούση σε παλιούς σου συνεργάτες. Αν το κλίμα είναι ευνοϊκό και προχωρήσει η οποιαδήποτε συνεργασία ετοιμάζεις, καλώς θα είναι σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός τόσο σε αυτά που θα πεις εσύ όσο κι αυτά που θα ακούσεις από την απέναντι πλευρά! Ξεκαθάρισε ότι νιώθεις ό,τι σε μπερδεύει, για να μην βρεθείς προ απροόπτου!

Υδροχόος
Σήμερα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις και να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, Υδροχόε! Βρίσκεις πολύ πιο εύκολα νόημα σε πράγματα που παρατηρείς γύρω σου και αυτό σου δίνει το θάρρος για να αναλάβεις δράση! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να εκτόνωσης την ενέργεια που νιώθεις να βαλτώνει μέσα σου και θα μπορέσεις θα καταφέρεις να βρεις ηρεμία! Θα νιώσεις την ψυχολογία σου να αλλάζει και να βελτιώνεται μετά από καιρό! Γεγονός ότι μπορεί να συναντήσεις μικρά εμπόδια σήμερα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τα πλάνα σου! Κάτι που δεν ισχύει, καθώς θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποια δεδομένα… Θέλεις δεν θέλεις!

Ιχθύες
Όπως και τις περισσότερες μέρες, έτσι και σήμερα, Ιχθύ, είσαι αρκετά κυκλοθυμικός! Απλά σήμερα είναι ακόμα πιο έντονο… Το γεγονός ότι το μυαλό σου πηγαίνει από περιστατικό σε περιστατικό και προσπαθείς να τα κατανοήσεις, να τα αναλύσεις και – πιθανότατα – να τα λύσεις όλα μαζί, σου δημιουργεί μια μεγάλη σύγχυση… Βασικό κομμάτι που πρέπει να καταλάβεις σήμερα είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν είναι υποχρεωμένοι ούτε έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν τα δικά σου σκαμπανεβάσματα…! Παρόλα αυτά, φαίνεται πως προσπαθείς να διατηρήσεις μία σταθερή επικοινωνία, χωρίς να υπάρχει αυτό το τόσο έντονο συναίσθημα μέσα σε αυτή! Επίσης, σου είναι δύσκολο να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα σήμερα και αυτό φαίνεται να σε ζορίζει λίγο παραπάνω…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ