Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 24.09.2023

Μπορεί να φαίνεσαι ένα άτομο αρκετά χαλαρό, Τοξότη, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποιες προσωπικές σου αξίες που όταν αντιληφθείς ή νιώσεις ότι θίγονται, αλλάζεις 180 μοίρες…

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Φαίνεται πως είσαι σε μία φάση που ψάχνεις αρκετά τα πατήματά σου, Κριέ… Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ή να επανεξετάσεις αρκετές φορές! Αυτές οι καθυστερήσεις που προκύπτουν, σου δημιουργούν μία εσωτερική ένταση, μία αδυναμία να κατανοήσεις πως ίσως κάποια πράγματα στο επαγγελματικό σου χρειάζονταν περισσότερη επεξεργασία και ανάλυση πριν περάσεις στη δράση… Ενώ προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χειριστείς τις καταστάσεις όσο πιο νορμάλ μπορείς, δεν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας… Νομίζω ότι, πριν μιλήσεις με τον οποιονδήποτε σήμερα, καλό θα ήταν να τον προειδοποιήσεις για τη διάθεσή σου…

Ταύρος
Ενώ σήμερα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις σε κάποιο βαθμό την κοσμοθεωρία σου, Ταύρε, και να φανείς έστω και για λίγο πιο διαλλακτικός απέναντι στους άλλους, εκεί είναι που σε πιάνει το πείσμα σου… Το γεγονός ότι οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σου επιβάλουν κάποιες απόψεις ως σωστές -ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να το εκλαμβάνεις εσύ– είναι κάτι που σε βάζει αυτόματα σε μία αμυντική θέση. Αντιλαμβάνεσαι ότι η στάση σου μπορεί να είναι υπερβολική. Όμως δεν φαίνεσαι ιδιαίτερα διατεθειμένος για να το βελτιώσεις… Το γεγονός ότι έχεις μία περίεργη διάθεση και κάποιες έντονες εναλλαγές στην ψυχολογία σου είναι κάτι που θα κάνει τη μέρα σου λίγο πιο δύσκολη…

Δίδυμοι
Σήμερα χρειάζεται να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως που έχεις αφήσει λίγο στην άκρη το τελευταίο διάστημα, Δίδυμε… Πέρα από αυτό, έχεις τη διάθεση να κρατήσεις αποστάσεις σήμερα από όλους και κυρίως από άτομα και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις υπερκορεσμένος! Όλο αυτό το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς χρειάζεται να εκτονωθεί, και το ξέρεις αρκετά καλά… Η δυσκολία να το κάνεις με ήπιο τρόπο είναι αρκετά εμφανής και είναι κάτι που σε κουράζει ακόμα περισσότερο ακόμα και σαν σκέψη! Το γεγονός ότι σήμερα παρουσιάζεις μία κυκλοθυμική συμπεριφορά μου είναι κι αυτό που προδίδει όλο αυτό που βιώνεις στους άλλους… Προσοχή σε εκρήξεις συναισθηματικές και στον τρόπο με τον οποίο απαντάς!

Καρκίνος
Όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στις διαπροσωπικές του σχέσεις αυτές τις μέρες, Καρκίνε, είναι κάτι που σε επηρεάζει πάρα πολύ ψυχολογικά και σε γεμίζει με προβληματισμούς… Προσπαθείς να δεις τι φταίει, τι μπορεί να ενοχλεί τους άλλους και πως εσύ ο ίδιος μπορείς να το βελτιώσεις αυτό. Έχεις όμως και μία διάθεση πιο επιθετική… Ιδιαίτερα, σήμερα χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός στο πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν στο σπίτι, καθώς οι αντιπαραθέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο! Στα θετικά της ημέρας, φαίνεται πως είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις όλα αυτά που βιώνεις και έχεις τη δυνατότητα αλλά και την θέληση να τα εκφράσεις και σε πιο ήπιους τόνους.

Λέων
Ενώ το brain storming συνεχίζεται και σήμερα, Λέοντα, έχεις μία περίεργη διάθεση… Εκεί που έχεις τα νεύρα σου, εκεί αρχίζεις να χαμογελάς και να συζητάς σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Όλο αυτό περιστρέφεται γύρω από το κομμάτι της δουλειάς, καθώς σήμερα σου φέρνει κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα! Δεν ξέρει κανένας ποια θα είναι η αντίδρασή σου σε οτιδήποτε ακούσεις… Από τη μία αυτό είναι καλό γιατί, εσύ θεωρείς ότι έχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, από την άλλη όμως είναι κάπως περίεργο για τους άλλους, καθώς δεν ξέρουν πώς να σου μιλήσουν, πώς να σε προσεγγίσουν! Σήμερα καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που μιλάς με τους άλλους, να ρίξεις λίγο τους τόνους και να μη συμπεριφέρεσαι τόσο σαν να είσαι μόνος σου στον κόσμο!

Παρθένος
Μέσα από το να εξυπηρετήσεις τους άλλους, Παρθένε, φροντίζεις να κρατάς ένα χαμηλό προφίλ και να μην εκφράζεσαι ιδιαίτερα… Τουλάχιστον όχι τόσο κραυγαλέα! Σήμερα όμως νιώθεις πως αυτό χρειάζεται να αλλάξει… Είναι μία κατάσταση που θέλεις να βελτιώσεις! Το θέμα είναι ότι δυσκολεύεσαι να το κάνεις με ήπιο τρόπο… Περνάς εύκολα από τη φάση ηρεμίας σε μία φάση υπερέντασης, κάτι που σου δημιουργεί μία εσωτερική αναστάτωση και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις! Πέρα από αυτό, δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμά σου σήμερα, κάτι που σε νευριάζει ακόμα περισσότερο και δίνει ένα ακόμα τσακ στο να κάνεις το μπαμ! Προσοχή στα χρήματά σου σήμερα!

Ζυγός
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως νιώθεις μία αδυναμία στο να κινηθείς αποφασιστικά, Ζυγέ… Υπάρχουν αρκετά διλήμματα που προκύπτουν από τον χώρο της δουλειάς σου και σου δημιουργούν μια αδυναμία να αναλάβεις ευθύνες ή κάποιες πιο υπεύθυνες δουλειές. Πέρα από αυτό, τα διάφορα θέματα στο σπίτι ή κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, φαίνεται πως σε αποσυντονίζουν και σου δημιουργούν μία νευρικότητα! Κι ενώ εσύ αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που σου ανάβει τα λαμπάκια, αντί να το διαχειριστείς ψύχραιμα και να το λύσεις, είσαι πολύ πιο κοντά στο να κάνεις μία μεγάλη έκρηξη ή ένα μεγάλο καβγά!

Σκορπιός
Σήμερα ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γύρω σου, Σκορπιέ, είναι κάπως περίεργος… Όχι ότι διαφέρει από τις προηγούμενες ημέρες, δεν θέλω να μπερδεύεσαι! Σήμερα όμως επικρατεί μία σύγχυση στο κεφάλι σου! Εξακολουθείς να νιώθεις ότι χρειάζεται να προετοιμαστείς για κάτι μεγάλο, για κάτι ξαφνικό, το οποίο μπορεί να ταράξει τα νερά και δεν θέλεις με τίποτα να σε βρει στο εντελώς ξαφνικό! Υπάρχει μία υπερβολή στην ανάλυση και μία υποψία πως οτιδήποτε ακούς έχει ένα πίσω κείμενο… Ενώ θέλεις να κρατήσεις μία διακριτική στάση και να μην συμμετάσχεις σε εντάσεις, που κυρίως δεν σε αφορούν, εσύ φαίνεται πως τις τραβάς σήμερα σαν μαγνήτης! Σε άλλα νέα, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να συζητήσεις και να μοιραστείς προβληματισμούς σου με τη σχέση σου!

Τοξότης
Μπορεί να φαίνεσαι ένα άτομο αρκετά χαλαρό, Τοξότη, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποιες προσωπικές σου αξίες που όταν αντιληφθείς ή νιώσεις ότι θίγονται, αλλάζεις 180 μοίρες… Το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχεις καταλάβει από μισόλογα ότι υπάρχουν κάποια σχόλια – μπηχτές για εσένα, σε έκανε λίγο πιο επιφυλακτικό απέναντι στα άτομα αυτά… Σήμερα θα σου δώσουν την εντύπωση ότι ξύνονται για καυγά, κι εσύ δεν σκοπεύεις να τους χαλάσεις το χατίρι…! Φαίνεται λοιπόν πως τους περιμένεις κάπως στη γωνία, προκειμένου να απαντήσεις σε σχόλια, να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα –όχι με όμορφο τρόπο– και γενικά να δώσεις να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν… Αυτά τα άτομα μπορεί να προέρχονται και από τον χώρο της δουλειάς σου!

Αιγόκερως
Αν παρατηρήσεις τη συμπεριφορά σου σήμερα, Αιγόκερε, θα δεις πως βρίσκεσαι σε μία αρκετά κυκλοθυμική κατάσταση… Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου φταίει, όμως μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα που έχεις σήμερα! Υπάρχουν κάποια θέματα μέσα στη δουλειά τα οποία σου δημιουργούν ένα άγχος… Μία περίεργη ανάγκη να συμπεριφερθείς ανταγωνιστικά, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος… Σαν να τρέχεις να προλάβεις κάτι! Από την άλλη, αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σου σήμερα και νιώσεις ότι χρειάζεται τη βοήθειά σου, θα τον στηρίξεις χωρίς δεύτερη σκέψη! Αρκεί να νιώσεις πως δεν κινδυνεύεις από αυτόν…!

Υδροχόος
Με μία διάθεση για απομόνωση περνάς τη μέρα σου σήμερα, Υδροχόε… Το γεγονός ότι σε ενοχλούν οι άνθρωποι και το ότι θα ακούσεις απόψεις οι οποίες αφενός δεν σε ενδιαφέρουν, αφετέρου δεν τις ζήτησες καν, ενισχύουν αυτό το αίσθημα ακόμα περισσότερο! Από την άλλη μπορώ να σου πω ότι σε οδηγεί σε αυτό και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, καθώς ψυχανεμίζεσαι ότι δεν θα ανταποκριθείς ψύχραιμα σε οτιδήποτε ακούσεις… Κάποια ζητήματα που θα προκύψουν και θα εκφραστούν με τη μορφή διαφωνίας, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις απότομα την άποψη που έχεις για κάποια άτομα του κύκλου σου… Το καλό είναι ότι σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να το παρατηρήσεις διεξοδικά, αν και οι περισσότερες αποφάσεις σου φαίνεται να είναι προειλημμένες…

Ιχθύες
Ενώ παραμένει και σήμερα σε μία πιο κοινωνική διάθεση, Ιχθύ, φαίνεται πως υπάρχει μία ιδιαίτερα κυκλοθυμική τάση… Μία τάση που θα εκφραστεί κυρίως μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις μέσα στην παρέα! Μπορεί να ακουμπήσουν κάποιο πολύ ευαίσθητα σημεία σου, τα οποία δυσκολεύεσαι κι εσύ ο ίδιος να διαχειριστείς. Έτσι θα περάσεις σε μία θέση άμυνας και σήμερα, προσπαθώντας να σταματήσεις τη συζήτηση αυτή… Το γεγονός ότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φοβίες και άγχη σου είναι κάτι που σε στρεσάρει ακόμα περισσότερο, έστω και σαν σκέψη… Σήμερα μπορεί να γίνει αρκετά ευρηματικός, προκειμένου να ξεγλιστρήσεις από διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να σου γίνουν!