Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.09.2023

Μέσα τα κεφάλια σιγά σιγά, Υδροχόε

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είσαι σε μια φάση που θέλεις να βάλεις μια τάξη στο μέσα σου! Καλά, όχι ότι αυτό γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη… Απλά θα δώσεις περισσότερη έμφαση στο να παρατηρήσεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και να δεις τι αντίκτυπο έχουν στην ψυχολογία σου, στον τρόπο που νιώθεις και στο τι φόβους ή άγχη μπορεί να τριγκάρουν. Είναι σημαντικό για εσένα σήμερα να κινηθείς με αυτό τον τρόπο, καθώς χρειάζεται να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα και για εσένα αλλά και τα άτομα που έχεις κοντά σου! Από την άλλη, καλό θα είναι να έχεις το νου σου και στο οικονομικό σου κομμάτι και να κάνεις έναν ενδελεχή έλεγχο στο τι πρέπει να τακτοποιηθεί - άμεσα, τουλάχιστον.

Ταύρος
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου, Ταύρε! Είναι μια μέρα που θα σε ευνοήσει στο να κατανοήσεις αλλά και να θέσεις τα δικά σου όρια, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και περίεργες συμπεριφορές μελλοντικά! Θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις με ομαλό τρόπο! Επίσης θα μπορέσεις να αναπτύξεις πιο στενές σχέσεις και να προσφέρεις - ή και να ζητήσεις κι εσύ - πιο εύκολα τη βοήθεια τους, όταν δεις ότι κάπου κάτι πάει να στραβώσει ή ότι κάπου έχεις κολλήσει! Γενικά, είναι μια μέρα που σου δίνει μια διάθεση για επικοινωνία ουσιαστική και τη δυνατότητα να λύσεις θέματα με μεθοδικότητα αλλά και αμεσότητα! Αυτό που θα χρειαστεί ίσως να μετριάσεις σήμερα είναι ο τρόπος που εκφράζεις και παρουσιάζεις την οπτική σου για τους προβληματισμούς που μοιράζονται οι γύρω σου μαζί σου!

Δίδυμοι
Σήμερα το κομμάτι της δουλειάς σου φαίνεται να πέρνα σε μια φάση οργάνωσης, Δίδυμε. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά κι εσύ φτιάχνεις ένα πρόγραμμα καλύτερο, που θα σου δίνει την ευκαιρία να έχεις λίγο χρόνο και να προλαβαίνεις να χαλαρώνεις - όσο μπορείς τουλάχιστον! Παράλληλα, είσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με τους γύρω σου και να μπουν οι σχέσεις σε μια νέα βάση, πιο ομαλή και χωρίς εντάσεις! Είναι μια μέρα που σε βάζει σε ένα μουντ να δώσεις έμφαση στον τρόπο που θα μπορέσεις να εξελιχθείς, αλλά με έναν τρόπο πιο οργανωμένο και σίγουρο! Όχι βιαστικό και τσαπατσούλικο! Το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία για σένα σήμερα και το γεγονός ότι θέλεις να γίνει η δουλειά σωστά!

Καρκίνος
Όταν όλα γίνονται χαοτικά γύρω σου, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, εσύ έχεις τη δυνατότητα να τα βάλεις σε μια σειρά! Αρκεί να σε αφήσουν για λίγο στην ησυχία σου! Σήμερα λοιπόν, είτε βρεις την ησυχία σου είτε όχι, θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις μέσα στο μυαλό σου τις ιδέες που έχεις και θα βάλεις μπροστά κάτι καινούργιο! Μπορεί να είναι ένα θετικό νέο που περίμενες από τη δουλειά - κάποια απάντηση σε βιογραφικό ή κάποια προαγωγή - που θα σου ανοίξει το δρόμο για να εξελιχθείς! Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σου σήμερα, καθώς θα σου δώσουν ένα μπουστάρισμα και μια υποστήριξη, που ομολογουμένως την έχεις ανάγκη! Μην φοβηθείς να μοιραστείς τις αδυναμίες ή τις σκέψεις σου σήμερα…

Λέων
Μέσα στο μάτι του κυκλώνα που βρίσκεσαι, Λέοντα, σήμερα θα δεις πως κάποια πράγματα ή ζητήματα που θα προκύψουν με το σπίτι και την οικογένεια δεν μπορούν να περιμένουν! Θα το δεις σα μια ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις και να μπουν οι τρόποι επικοινωνίας σε μια νέα βάση, πιο οργανωμένη και χωρίς περιθώρια υπεκφυγών ή παρεξηγήσεων! Είναι κάτι που το χρειάζεσαι πολύ σήμερα, καθώς νιώθεις πως έχεις χάσει την επαφή με το σπίτι εξαιτίας του φόρτου της δουλειάς! Πέρα από αυτό, συνέχισε να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε οικονομικά ζητήματα! Προσοχή σε συναλλαγές, ειδικά με άτομα που δε σου κολλάνε και πολύ αλλά πρέπει να συνεργαστείς! Και γενικά, σήμερα που έχεις τη διάθεση να λύνεις ό,τι προκύπτει εν τη γενέσει του, κάν’ το!

Παρθένος
Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο κάποια σκηνικά, Παρθένε, που θα πρέπει να χωνέψεις πως δεν μπορούν να αλλάξουν! Σκηνικά που πρέπει να αποδεχτείς ολοκληρωτικά! Το κομμάτι της σχέσης είναι ένα αρκετά μεγάλο ζήτημα, καθώς δε μπορείς να καταλάβεις τη συμπεριφορά του άλλου… Η λογική και τα πρέπει είναι πολύ συγκεκριμένα, χωρίς να σου αφήνουν τη δυνατότητα να δεις λίγο πιο ευέλικτα κάποια πράγματα! Από την άλλη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με ορθά και καλά δομημένα επιχειρήματα για να παρουσιάσεις τη δίκη σου πλευρά στους άλλους! Σήμερα φαίνεται να είσαι πιο ανοιχτός στο να ακούσεις - όχι όμως και στο να αποδεχτείς! Μη τα μπερδεύεις αυτά τα δυο!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μια μέρα που μπορείς να βάλεις σε μια σειρά τα οικονομικά σου! Ή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν το οικονομικό κομμάτι στη δουλειά! Ειδικά αν έμειναν μισοτελειωμένες συζητήσεις - πιθανότατα από το καλοκαίρι - σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να τις ολοκληρώσεις και να δεις τι γίνεται από εδώ και στο εξής! Με αυτό τον τρόπο θα δεις πως θα βελτιωθεί και η ψυχολογική σου κατάσταση, καθώς θα φύγει ένα άγχος από πάνω σου και θα ξέρεις κι εσύ τι γίνεται και πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα! Πέρα από αυτό, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από την παρέα σου, που θα σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από τις έγνοιες και τα προβλήματα σου! Αρκεί να μην τα παραμερίσεις τελείως! Μια γνωριμία που θα ταράξει - με την καλή έννοια - τα νερά και θα σου δώσει έναν άλλο αέρα…

Σκορπιός
Σήμερα δείχνεις να έχεις μια διάθεση για να οργανωθείς κάπως καλύτερα, Σκορπιέ! Έχοντας κατά νου όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ως δυνατά να συμβούν, και μα τη γνωστή σου διάθεση να είσαι προετοιμασμένος για κάθε πιθανότητα, σήμερα είσαι σε μια φάση που θέλεις να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς ένα πρότζεκτ! Μια πρόταση που είχε γίνει καιρό φαίνεται πως σήμερα θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και θέλεις να δώσεις το καλύτερο αποτέλεσμα! Έτσι θα βεβαιωθείς κι εσύ πως μπορείς να καταφέρεις και να ή να κλείσεις μια συμφωνία που περιμένεις καιρό ή να δεις μια συνεργασία που ήταν κάπως ασταθής παλιότερα, να αποκτά έναν πιο μόνιμο χαρακτήρα! Προσπάθησε να μην φτάσεις στα άκρα τις ιδέες σου!

Τοξότης
Με μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση ξεκινάς τη μέρα σου, Τοξότη… Είσαι σε μια φάση σήμερα που θέλεις να τα πράγματα να στρώσουν αυτόματα! Αυτό ξέρεις πως δε μπορεί να γίνει από μόνο του… Άρα αντιλαμβάνεσαι πως οι ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις, σου χτυπούν την πόρτα σήμερα! Ναι, είναι άτι που μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα επιπλέον βάρος, όμως είναι το κυριότερο βάρος! Αν βάλεις προτεραιότητες σήμερα - όπως και πρέπει να κάνεις - τα θέματα θα πάρουν τη ροή τους και οι λύσεις θα έρθουν αρκετά πιο εύκολα! Σε άλλα νέα, σήμερα κάνεις συζητήσεις για ένα επαγγελματικό σου βήμα ή θα έχεις μια πρόταση - και πάλι - που θα είναι αρκετά δελεαστική! Προσπάθησε να πάρεις την καλύτερα για εσένα απόφαση, χωρίς να αφήσεις ξεκρέμαστο κανέναν…!

Αιγόκερως
Σήμερα, με τους φίλους να σου λένε κάποια πράγματα ακριβώς όπως είναι, φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις, Αιγόκερε! Όχι ότι δεν μπορείς μόνος σου! Απλά σήμερα και με τη βοήθεια της παρέας θα δεις τα πράγματα αρκετά πιο ξεκάθαρα, απογυμνωμένα από συναισθήματα και δεύτερες σκέψεις που μπορεί να σε κρατάνε πίσω! Ναι, έχεις και αυτή την πλευρά… Έτσι, θα κινηθείς αναλόγως και θα κρίνεις τι αποτέλεσμα θέλεις να έχεις στο τέλος! Είναι μια μέρα που σε θέλει περιτριγυρισμένο από άτομα, να κάνεις συζητήσεις και να μοιράζεσαι προβληματισμούς σου! Είναι μια μέρα που θα σε βγάλει από ένα τέλμα και θα σου δώσει τη δύναμη να συνεχίσεις την καλή δουλειά! Να θυμάσαι σήμερα πως ένας μεγάλος στόχος σου έρχεται πιο κοντά!

Υδροχόος
Μέσα τα κεφάλια σιγά σιγά, Υδροχόε… Πλέον έχεις κι εσύ τη διάθεση να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά! Και σήμερα θα μπεις στη διαδικασία αυτή με το να οριστικοποιήσεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Ένα ξεκίνημα που θα δώσει νέα ώθηση - ή θα σε οδηγήσει σε κάτι εντελώς νέο επαγγελματικά! Είναι μια μέρα σήμερα που θα δεις πώς πρέπει να κινηθείς οικονομικά και με ποιο τρόπο θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις για να μπορέσεις να αφοσιωθείς πλήρως στο επαγγελματικό σου κομμάτι! Θα δεις πως σήμερα τα πράγματα θα πάρουν μια ανέλπιστη τροπή και θα βρεις πολύ πιο εύκολα λύσεις, μέσα από την ευρηματικότητα σου! Έχε το νου σου στο κομμάτι των οικονομικών συναλλαγών!

Ιχθύες
Θα ήθελες πολύ να λυθούν με έναν μαγικό τρόπο όλα όσα σε βάζουν σε περιπέτειες, Ιχθύ… Το ότι πρέπει να αναλάβεις σε κάποιο σημείο και τις ευθύνες που σου αναλογούν, ούτε λόγος… Σήμερα είναι μια μέρα που θα μπεις σε συζητήσεις και θα δεις πως κάποια πράγματα θα πρέπει να τα αποδεχτείς ως έχουν, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης ή παραμερισμού… Εν ολίγοις, θα δεις κατάματα καταστάσεις όπως είναι! Το γεγονός ότι θα μπει στο μυαλό σου μπροστά το πρέπει, είναι κάτι που μπορεί να σε ζορίσει… Από την άλλη όμως, και σε άλλα ζητήματα, μπορεί σήμερα να έχεις μια γνωριμία από το πουθενά που θα σε χτυπήσει σαν κεραυνός εν αιθρία… Μια γνωριμία που θα σε αποπροσανατολίσει για λίγο…