Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.09.2023

Η μέρα σου ξεκινά με ένα αίσθημα ότι δεν αναγνωρίζεται αρκετά η αξία σου, Παρθένε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Είναι αρκετά αυτά που τρέχουν στο κεφάλι σου, Κριέ, και ταυτόχρονα έχεις να διαχειριστείς διαφορές υποθέσεις στο χώρο της δουλειάς… Το σημαντικότερο με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς σήμερα –και πιθανότατα είναι και η αιτία για την ένταση που νιώθεις– είναι το κομμάτι των συνεργασιών… Έχεις παρατηρήσει πως, πέρα από το ότι δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, υπάρχει ένα κλίμα ανταγωνισμού και εντάσεις στην ατμόσφαιρα… Κάτι που τραβάει αρκετά την προσοχή σου και βλέποντας καθυστερήσεις ή διάφορα σκηνικά να μην αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν, σήμερα θα κάνεις μία έντονη συζήτηση… Ένας ευγενικός τρόπος για να πω διαφορετικά το χαμό…! Πιθανότατα να σου δημιουργηθεί ένα δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσεις τις συνεργασίες αυτές ή όχι… Η έκφραση της συζήτησης όμως θα δώσει και το τελικό αποτέλεσμα…!

Ταύρος
Φαίνεται πως έχεις φτάσει στα όριά σου εδώ και καιρό με κάποια ζητήματα που προκύπτουν συνέχεια η που μπορεί να επαναλαμβάνονται στη δουλειά σου, Ταύρε… Μέσα από όλες τις αλλαγές που χρειάστηκε να περάσεις μέχρι τώρα, και που θα συνεχίσεις να περνάς και να βιώνεις, σήμερα σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν έχεις προσωπικό χώρο… Πως δεν έχεις τη δυνατότητα να αναπτυχθείς με τον τρόπο που εσύ θέλεις μέσα στο επαγγελματικό σου πλαίσιο! Κάτι που θα σε θυμώσει αλλά και θα σε πεισμώσει σήμερα! Και με αυτό το έναυσμα, και παράλληλα εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών από την πλευρά των συναδέλφων σου, είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο και να μην υπάρξει αίσια κατάληξη… Δεν υπάρχει χώρος και ηρεμία σήμερα… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Δίδυμοι
Σήμερα θέλεις να αποτινάξει από πάνω σου την καταπίεση που νιώθεις τον τελευταίο καιρό, Δίδυμε… Να μπορέσεις να εκφραστείς με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, χωρίς να δώσεις βάση σε όλα τα πρέπει που σου θέτουν οι άλλοι! Είναι μία αρκετά έντονη μέρα, με μία προδιάθεση για συναισθηματικές εκρήξεις και για καταστάσεις που μπορεί να οδηγηθούν πιθανότατα στα άκρα, προκειμένου να βρεις το δίκιο σου ή να δώσεις τους άλλους να καταλάβουν τι εννοείς! Είναι μία μέρα που, ενώ χρειάζεται αρκετά λεπτούς χειρισμούς, εσύ δεν είσαι εσύ αυτή σε αυτό το μουντ… Δεν είσαι σε φάση που θα δεχτείς κάτι που θα νιώσεις ότι θα σε καταπιέσει… Και θέλεις να απελευθερωθείς από αυτά που σε καταπιέζουν…!

Καρκίνος
Με την κατάσταση στο σπίτι να είναι σήμερα ιδιαίτερα τεταμένη, Καρκίνε, νιώθεις πως χάνεις και το τελευταίο φρούριο της ασφάλειάς σου… Καθώς δυσκολεύεσαι να βρεις ηρεμία –όπως επίσης και την δυνατότητα να απομονωθείς έστω και για λίγο– σήμερα νιώθεις πως φτάνεις στα όριά σου… Μη σου πω ότι τα ξεπερνάς κιόλας, απλά κρατιέσαι… Με αυτό το vibe λοιπόν, σήμερα φαίνεται πως θέλεις να ξεκινήσεις μία συζήτηση για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Η συζήτηση όμως θα εξελιχθεί σε μία έντονη αντιπαράθεση, με τους δικούς σου να μην καταλαβαίνουν το γεγονός ότι χρειάζεσαι λίγη απόσταση… Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα, ιδιαίτερα εσύ που είσαι σε σχέση, είναι οι ελεγκτικές σου συμπεριφορές… Μην τραβάς το σκοινί!

Λέων
Πολλά πράγματα ταυτόχρονα μέσα στο κεφάλι σου και σήμερα, Λέοντα. Συνεχίζεις με αμείωτο ρυθμό να προσπαθείς να διαχειριστείς πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να αφήνεις στην άκρη τόσο τις προσωπικές σου ανάγκες όσο και τις επιθυμίες… Σήμερα φαίνεται πως θα πέσει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι κι εσύ θα τα πεις – αν δεν το έχεις κάνει ήδη σε κάποια φάση παλιότερα – έξω από τα δόντια και με καθόλου ωραίο τρόπο…! Ο τρόπος που θα μιλήσεις φαίνεται πως θα επηρεάσει άμεσα το κομμάτι της δουλειάς σου! Και ίσως είναι το μόνο που θα σε απασχολήσει, με τη μορφή διλήμματος για το αν θα πρέπει να το κάνεις ή όχι… Καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά την συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες, ιδιαίτερα αν τους θεωρείς πολύτιμους!

Παρθένος
Η μέρα σου ξεκινά με ένα αίσθημα ότι δεν αναγνωρίζεται αρκετά η αξία σου, Παρθένε! Με αυτή τη σκέψη φαίνεται πως προσπαθείς να οδηγήσεις όποια συζήτηση αναφέρεται σε εσένα προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να καταλάβεις αν ισχύει αυτή η πεποίθηση… Ένα είδος τεσταρίσματος σα να λέμε, μόνο που εσύ είσαι έτοιμος για να περάσεις στην αντεπίθεση μόλις ακούσεις αυτό που υποψιάζεσαι…! Γενικά, φαίνεται πως σήμερα θέλεις να ξεσπάσεις κάπου! Να κάνεις μία έκρηξη για να αποσυμπιεστής από όλα αυτά που σκέφτεσαι συνεχώς! Είναι μία κατάσταση που πιθανότατα δεν δημιουργείται από εξωτερικούς παράγοντες αλλά από εσένα τον ίδιο! Προσπάθησε να μην είσαι πολύ αυστηρός με τους άλλους και δες τι μπορεί να σου φταίει εσένα…

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, συνεχίζεις να βιώνεις παρόμοια ένταση με την χθεσινή! Έρχονται στο μυαλό σου σκηνικά και περιστατικά τα οποία σε έχουν κάνει να νιώσεις έντονα και θα μπορούσα να πω άσχημα – σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί… Σήμερα όμως είσαι πολύ κοντά στο να κάνεις μία μεγάλη συναισθηματική έκρηξη και να πεις όλα όσα δεν έχεις πει μέχρι σήμερα… Να βγάλεις από μέσα σου όλη αυτή την ένταση, χωρίς να λογαριάζεις το τι μπορεί να συμβεί μετά! Μπορεί να σου δημιουργηθεί ένα δίλημμα για το αν πρέπει να το κάνεις ή όχι, όμως είναι πολύ πιθανό να κερδίσει η έντονη παρόρμηση και τελικά να κάνεις αυτή την μεγάλη έκρηξη! Μία έκρηξη που μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα άτομα…!

Σκορπιός
Οι άνθρωποι γύρω σου είναι μόνιμα προετοιμασμένοι για κάποια πιθανή σου έκρηξη, Σκορπιέ… Συνήθως δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει, οπότε βρίσκονται σε μία μόνιμη εγρήγορση! Σήμερα όμως, είναι ίσως το πιο εμφανές ενδεχόμενο να κάνεις αυτήν την έκρηξη! Να εκφραστείς συναισθηματικά με τρόπο που, πιθανότατα, δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με έναν τρόπο που να δείξεις την αγανάκτησή σου και το γεγονός ότι δεν μπορείς να χωρέσεις μέσα στα στεγανά των άλλων… Το γεγονός ότι αποζητάς μία ουσιώδη ανεξαρτησία μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν απόλυτο τρόπο έκφρασης! Έναν τρόπο που δεν θα δώσει χώρο στον άλλον ούτε να απαντήσει ούτε και να εξηγήσει…

Τοξότης
Σήμερα φαίνεται πως τα βάζεις με την κοινωνία, Τοξότη… Όλα αυτά τα στερεότυπα που υπάρχουν γύρω σου και το γεγονός ότι πρέπει να καλύψεις σε κάποιο βαθμό κοινωνικές ανάγκες, σου την δίνουν τόσο πολύ στα νεύρα που σήμερα θέλεις να σπάσεις κάθε κατεστημένο που θα βρεθεί στο δρόμο σου! Μία έντονα επαναστατική διάθεση! Σαν να θέλεις να σπάσεις το κατεστημένο και να αποδείξεις πως έχεις το δικαίωμα να ζεις ελεύθερος, χωρίς να μπαίνεις σε αυτά τα κοινωνικά κουτάκια. Χωρίς να στερείσαι αυτό το δικαίωμα της ελευθερίας, όπως εσύ την ορίζεις! Εντελώς μόνος σου όμως όλο αυτό… Χωρίς να υπάρχει μία πρόκληση! Άσχετα που εσύ μπορεί σήμερα να παρεξηγήσεις το οτιδήποτε μπορεί να ακούσεις…

Αιγόκερως
Με τον ανταγωνισμό να νιώθεις ότι υπάρχει γύρω σου, και σε έντονο βαθμό, Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις πως πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι… Για κάτι που φαίνεται να έχει μεγάλη ένταση και που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα στα επαγγελματικά πλάνα σου! Αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση που υπάρχει και προσπαθείς να κοντρολάρεις παράλληλα την εσωτερική σου ένταση, για να μην γίνει ο κακός χαμός γύρω σου…! Σήμερα, μπορεί να σου δημιουργηθεί το δίλημμα και η σκέψη για το αν τελικά πρέπει να αφιερώνεις και λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να διασκεδάζεις ή έστω για να χαλαρώνεις… Δεδομένης όμως της σημερινής κατάστασης, καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση που θα λειτουργήσει εις βάρος της δεύτερης επιλογής!

Υδροχόος
Σήμερα κάπως φτάνεις πιο εύκολα στα όριά σου, Υδροχόε… Απόψεις που ακούς και φτάνουν στα αυτιά σου χαρακτηρίζονται από εσένα τον ίδιο αμπελοφιλοσοφίες και μπαίνεις σε μία διαδικασία να τις καταρρίψεις… Να δείξεις πως υπάρχει μία πιθανότητα λάθους και πως τίποτα δεν χρειάζεται να θεωρείται δεδομένο! Προσπαθείς να δημιουργήσεις, για άλλη μία φορά, σοκ στους άλλους! Ναι, επανέρχεσαι σταδιακά και προσπαθείς μέσα από ένα απότομο ταρακούνημα – όπως πιστεύεις ότι κάνεις – να δώσεις στους άλλους τροφή για σκέψη. Ένα έναυσμα που θα τους κάνει να ψάξουν σε μεγαλύτερο βάθος αυτά που πιστεύουν! Στην ουσία όμως φαίνεται πως προκαλείς εντάσεις και πιθανότατα να καταλήξεις σε λογομαχίες…!

Ιχθύες
Καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι, Ιχθύ, σήμερα προσπαθείς να προλάβεις τα χειρότερα που πιστεύεις ότι μπορεί να συμβούν! Φαίνεται πως σκέφτεσαι κάπως υπερβολικά και με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που έχεις συνηθίσει… Έναν τρόπο που δημιουργείς σοκαρίστηκα σενάρια στο κεφάλι σου! Μία κατάσταση που από τη μία θέλεις να ξεφύγεις, από την άλλη όμως δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς αυτό το συναισθηματικό φορτίο που έχεις σήμερα. Ακούγεται κάπως υπερβολικό, όμως αν το παρατηρήσεις θα δεις πως μέσα στη μέρα θα κάνεις σκέψεις πολύ περίεργες! Και το γεγονός ότι όλο αυτό είναι έντονο και πιθανότατα επίπονο για την ψυχοσύνθεσή σου, μπορεί να σε κάνει κάπως απότομο και επιθετικό σε επίπεδο επικοινωνίας προς τους άλλους…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ