Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 14.09.2023

Φαίνεται πως σήμερα θα έχεις θετικές εξελίξεις στο οικονομικό κομμάτι, Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 14.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Νέα πράγματα γίνονται σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ. Ανοίγματα και κινήσεις που θα ευνοήσουν πολύ το οικονομικό σου! Μπορεί να έχεις νέα στο εντελώς ξαφνικό σχετικά με ένα επαγγελματικό πλάνο που εξέταζες. Ένα πλάνο που είχες αφήσει στην άκρη και δεν είχες δώσει τη δέουσα σημασία! Πιθανότατα αυτό να είναι και ένας μεγάλος στόχος που είχες θέση πριν από καιρό. Καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός με την υγεία σου και σήμερα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να νιώθεις μία εξουθένωση, χωρίς να την λαμβάνει ιδιαίτερα υπόψη σου… Μην τραβάς το σώμα σου στα άκρα!

Ταύρος
Σήμερα έχεις μία ιδιαίτερη διάθεση να φλερτάρεις, Ταύρε. Σε πιάνει λίγο το πιο παιχνιδιάρικο σου ή η διάθεση να κάνεις νέες γνωριμίες. Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται οι γνωριμίες με άτομα που είναι τελείως διαφορετικά από εσένα ή με άτομα των οποίων οι απόψεις και οι πεποιθήσεις μπορεί να σου προκαλέσουν ένα αρχικό σοκ μόλις τις ακούσεις! Βέβαια, σήμερα ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς έχει μια ανάλαφρη διάθεση. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα παρεξηγήσιμο από τους άλλους, ειδικά όταν γίνεται σε άτομα με τα οποία μέχρι πρότινος είχες μία πιο τυπική επικοινωνία.

Δίδυμοι
Η κατάσταση στο σπίτι φαίνεται πως βελτιώνεται σήμερα, δίδυμοι. Καθώς κλείνεις κύκλους και καταστάσεις, φαίνεται πως είσαι σε μία διάθεση να ανοίξεις νέους! Κύκλους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ψυχολογία σου ή θα σου δώσουν το έναυσμα να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου προσφέρουν περισσότερη χαρά! Γενικά, σήμερα απομακρύνεσαι από αυτή τη μαυρίλα που κρατάς μέσα σου – χωρίς να επιτρέπεις να βγαίνει ιδιαίτερα προς τα έξω – και επιλέγεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα! Πιθανές ανατρεπτικές συμπεριφορές μπορεί να δώσουν ένα καλό μπουστάρισμα στο οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα αποφασίσεις!

Καρκίνος
Ιδιαίτερο βάρος δίνεις σήμερα στις λεπτομέρειες, Καρκίνε! Παρατηρώντας λίγο τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνείς, θα συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να δώσεις περισσότερο βάρος στην επεξήγηση και τη σωστή απόδοση των λεπτομερειών… Σκοπός σου είναι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Όμως η υπερανάλυση μπορεί σήμερα να καταντήσει κουραστική για τους άλλους…! Σήμερα είναι πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο είναι εντελώς έξω από τα δεδομένα σου! Ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει να αλλάξεις κι εσύ. Ή ένα άτομο που αρχικά μπορεί να σε σοκάρει – με την καλή έννοια – και να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Λέων
Φαίνεται πως σήμερα θα έχεις θετικές εξελίξεις στο οικονομικό κομμάτι, Λέοντα! Κάποια νέα πρόταση που είχες δεχτεί πριν από καιρό, φαίνεται πως σήμερα θα κινηθεί αρκετά πιο γρήγορα από ότι περίμενες! Το γεγονός ότι μάλλον δεν έχεις ξεκαθαρίσει το οικονομικό είναι κάτι που σήμερα θα χρειαστεί να το προσέξεις αρκετά, ιδιαίτερα πριν υπογράψεις την οποιαδήποτε συμφωνία! Να είσαι αρκετά προσεκτικός τα υπερβολικά λόγια που μπορεί να ακούσεις! Μπορεί να προσπαθήσουν να σου πλασάρουν την πρόταση σαν κάτι καλύτερο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα! Δεν παίζει θέμα εξαπάτησης, απλά μέσα από την υπερβολή θέλουν να σιγουρέψουν την επίτευξη της συμφωνίας!

Παρθένος
Η μέρα φαίνεται πως έχει μία ιδιαίτερα θετική χροιά σήμερα, Παρθένε! Καθώς κλείνεις κύκλους και δουλειές το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα δεις πως υπάρχει η επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι νέο, πιθανότατα διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει μέχρι στιγμής… Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να εκφράζεσαι σε μεγαλύτερο βαθμό, αρχής γινομένης από σήμερα! Γενικότερα, φαίνεται πως θέλεις να κάνεις κάτι ανατρεπτικό, να βγάλεις κάτι διαφορετικό προς τα έξω, που θα μπορέσει να δείξει και μία διαφορετική πτυχή της προσωπικότητάς σου! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να πραγμάτωσης επιτέλους έναν μεγάλο στόχο που έχεις θέση πριν καιρό!

Ζυγός
Φαίνεται πως παραμείνεις σε ένα ιδιαίτερα θετικό μουντ σήμερα, Ζυγέ. Είσαι σε μία φάση να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και να το εξετάσεις όσο πιο σφαιρικά γίνεται! Βέβαια, με την αναποφασιστικότητα που σε δέρνει, θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις από που θα ξεκινήσεις… Κλασσικά πραγματάκια! Όμως, με το που ξεκινήσεις την διαδικασία, θα μπορέσεις να δεις γεγονότα ή πράγματα που σου πυροδοτούν συγκεκριμένα συναισθήματα και μπορεί να σε οδηγούν σε ακόμα πιο συγκεκριμένες συμπεριφορές! Η αποφασιστικότητα που θα δείξεις – εφόσον κάνεις την αρχή – είναι κάτι που θα σοκάρει κυρίως εσένα τον ίδιο!

Σκορπιός
Σήμερα θα σκάσουν μύτη στην παρέα σου νέα άτομα που θα τραβήξουν αρκετά την προσοχή σου, Σκορπιέ. Άτομα με ιδιαίτερη συμπεριφορά που θα σε τριγκάρουν για να τους μάθεις καλύτερα! Θα ενεργοποιήσουν την διερευνητική σου πλευρά μέσα από συζητήσεις, στις οποίες θα είσαι παρών! Εσύ που είσαι σε σχέση, φαίνεται πως θα επιδιώξεις να δώσεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον στη σχέση σου, συνδυάζοντας μια έξοδο με κάποιο κοινωνικό δρώμενο. Πέρα από αυτό, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις ένα νέο στόχο, πιο μακροπρόθεσμο, που φαίνεται όμως από τώρα πως θα έχει μία θετική εξέλιξη.

Τοξότης
Έχεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στο μυαλό σου, Τοξότη! Το γεγονός ότι έχεις δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις για να ξεκινήσεις κάτι νέο ή για να δουλέψεις με καλύτερες αποδοχές πάνω στο αντικείμενό σου, σήμερα φαίνεται πως θα έχει μία θετική εξέλιξη! Ή που θα αποφασίσεις και θα δεχτείς αυτή τη δουλειά τελικά η που θα χρησιμοποιήσεις την πρόταση σαν άσσο στο μανίκι σου για να μπορέσεις να διεκδικήσεις – με επιτυχία πιθανότατα – ξανά αυτά που ζητάς εδώ και καιρό από τη δουλειά σου! Προσπάθησε να μην τεντώσεις το σκοινί και να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα σε σπίτι και δουλειά! Καλό θα ήταν να προσέξεις την υγεία σου.

Αιγόκερως
Ο τρόπος που προσεγγίζεις κάποια θέματα σήμερα, δε θυμίζει σε τίποτα τον Αιγόκερω που ξέρουμε! Κινείσαι στο χώρο με ένα χαμόγελο - σα να έχεις καταφέρει κάτι το ακατόρθωτο (όχι ότι σου είναι δύσκολο) - που βάζει όμως σε σκέψεις τους άλλους… Είναι που δεν σε έχουν συνηθίζει με χαμόγελο κιόλας, όποτε καταλαβαίνεις φαντάζομαι… Όπως και να ‘χει, σήμερα είσαι σε μια πιο συζητήσιμη φάση, όπου μπορείς - και θα έχεις την ευκαιρία - να λύσεις διάφορα θέματα με ευκολία και κυρίως χωρίς να επηρεάζεται ιδιαίτερα η ψυχολογία σου! Αν είσαι σε φάση που φλερτάρεις, σήμερα θα έχεις γνωριμίες με άτομα πολύ έξω από τα κυβικά σου, αλλά που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου! Μάλλον μέσα από το φλερτ - κοντράρισμα που θα παίξει! Κατάλαβες…

Υδροχόος
Σήμερα τα πράγματα δείχνουν πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις, που της είχες αφήσει στην άκρη καιρό τώρα, Υδροχόε. Αυτό μπορεί αρχικά να σου φέρει μία δυσφορία και ένα ζόρι, από την άλλη όμως όταν θα φύγει όλο αυτό το βάρος από πάνω σου θα καταλάβεις ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει! Μπορεί αυτές οι υποχρεώσεις να σχετίζονται και με ένα θέμα του σπιτιού. Παραμένεις σε ένα θετικό μουντ και φαίνεται πως δέχεσαι μου με ευχαριστήσει τις αλλαγές που έρχονται σήμερα. Αν πάλι, είσαι σε μία φάση που θέλεις να κάνεις μία νέα συμφωνία, φρόντισε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορείς σε ό,τι αφορά τα ψιλά γράμματα… Μην το ξεχνάς αυτό!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως θέλεις να ταράξεις – με την καλή έννοια – τα νερά στη σχέση σου, Ιχθύ! Έχεις την ανάγκη να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης, να υπάρξουν νέες εμπειρίες και να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ακόμα αυτή η φλόγα, αυτό το ενδιαφέρον! Το γεγονός ότι επιλέγεις να το κάνεις με ένα μουντ σοκαριστικό τρόπο δείχνει πως πιθανότητα να ψάχνεις να επιβεβαιώσεις με κάποιο τρόπο το δικό σου ενδιαφέρον για τη σχέση… Η πάλι μπορεί να θέλεις να επιβεβαιώσεις με αυτόν τον τρόπο ότι έχεις χάσει αυτό το συναίσθημα που υπήρχε…! Το θέμα είναι πως βρίσκεσαι σε μία επίγνωση της κατάστασης, οπότε φαίνεται να ξέρεις τι κάνεις! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ