Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 10.09.2023

Σήμερα φαίνεται πως βιώνεις ένα ιδιαίτερο άγχος, Τοξότη…

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 10.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ενώ έχεις να τακτοποιήσεις ακόμα κάποια θέματα στο σπίτι σου, Κριέ, φαίνεται πως σήμερα έχεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις και κάποια ζητήματα που αφορούν θέματα δουλειάς, αλλά και πώς αυτά τα θέματα κάνουν εσένα τον ίδιο να νιώθεις… Προσπαθείς δηλαδή να τα τακτοποιήσεις μέσα στο κεφάλι σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις τις επόμενες μέρες να τα εκφράσεις όσο πιο απλά μπορείς και να αποφύγεις πιθανές παρεξηγήσεις! Είναι μία ιδιαίτερα σκληρή διαδικασία για εσένα, καθώς δεν έχεις συνηθίσει να παίρνεις τον χρόνο σου… Από την άλλη, αν παρατηρήσεις λίγο τον τρόπο με τον οποίον κινείσαι θα δεις πως χρειάζεται να κρατήσεις μια πιο μέση στάση, όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα…!

Ταύρος
Σήμερα φαίνεται πως θα έχεις απρόσμενα θετικά νέα, Ταύρε! Νέα που σχετίζονται με το επαγγελματικό και το οικονομικό σου αφενός και αφετέρου θα σου φέρουν και εύσημα! Αναγνώριση της μέχρι τώρα δουλειάς σου, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να επεκταθείς! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι ο τρόπος με τον οποίον θα εκφραστείς για αυτά τα θέματα! Μπορεί, από τη χαρά σου ή τον ενθουσιασμό σου, να πετάξεις κουβέντες ή φράσεις που να ακουστούν σαν μπηχτές στους άλλους… Κάτι το οποίο φυσικά και δεν το θέλεις! Μπορεί να σε πιάσουν δεύτερες σκέψεις για αυτή την εξέλιξη ή να σε κάνουν καχύποπτο για την πρόταση που θα δεχτείς… Αν σε εξυπηρετεί, πάρε τον χρόνο σου, χωρίς όμως να κλείσεις την πόρτα!

Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι πως σήμερα, Δίδυμε, το οικονομικό φαίνεται να είναι ένα θέμα το οποίο σκέφτεσαι αρκετά! Από την άλλη, φαίνεται πως προσπαθείς να εξισορρόπησης της κατάστασης ανάμεσα στη δουλειά και σπίτι, προκειμένου να εξασφαλίσεις αφενός χρόνο για τον εαυτό σου και αφετέρου ένα εξτραδάκι οικονομικό! Μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά εμπόδια που να έχουν επιπτώσεις στο οικονομικό σου και σήμερα να προσπαθείς να τις περιορίσεις κάπως… Προσπάθησε να μην κάνεις προτεραιότητα σου την αντιμετώπιση αυτών των περιορισμών, καθώς θα παρατηρήσεις μία εμμονική συμπεριφορά, η οποία δεν είναι και τόσο του χαρακτήρα σου…

Καρκίνος
Σήμερα φαίνεται πως βιώνεις μία υπερένταση, με την καλή έννοια όμως, Καρκίνε… Υπάρχει ένα περίσσευμα ενέργειας το οποίο προσπαθείς να το εκφράσεις, με την πιθανότητα να το κάνεις κάπως ατσούμπαλα σήμερα… Ο τρόπος που μιλάς είναι αρκετά αυθόρμητος, με αποτέλεσμα να αγγίζεις θέματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, χωρίς να το θέλεις! Γενικά φαίνεται πως υπάρχουνε πράγματα σήμερα που σε ενθουσιάζουν αρκετά! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι πως ούτε η απερίσκεπτή επικοινωνία, ούτε όμως και η περιορισμένη θα μπορέσει να σε βοηθήσει σήμερα! Χρειάζεται να βρεις σε αυτό το κομμάτι μία ισορροπία. Ή να το προσπαθήσεις τουλάχιστον…

Λέων
Σαν ένα πολύ δοτικός άτομο που είσαι, Λέοντα, πολλές φορές περιμένεις να λάβεις την ίδια αντιμετώπιση και από τους άλλους! Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και σήμερα! Υπάρχουν σκέψεις μέσα στο μυαλό σου που σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ και αυτό φαίνεται να είναι κάτι που σε προβληματίζει… Μπορεί να σε κάνει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίον εσύ συμπεριφέρεσαι! Ναι μεν βιαστικές αποφάσεις, όμως θα τις πάρεις για το δικό σου καλό! Σημασία έχει ο τρόπος που θα τις εφαρμόσεις… Βέβαια, είναι πιθανό να είναι μία προσωρινή απόφαση – δοκιμασία για τους άλλους, για να δεις αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό από την πλευρά των άλλων!

Παρθένος
Με το να λες χοντράδες, να χτυπάς πράγματα στους άλλους και να γίνεσαι αυστηρός, Παρθένε, δεν σημαίνει ότι ξεκαθαρίζεις τις καταστάσεις… Σημαίνει ότι έχεις πράγματα κρατημένα – πιθανότατα για όλους – και απλά περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να τα πεις… Καλό λοιπόν θα ήταν σήμερα να αποφύγεις αυτή την τακτική, παρά την έντονη επιθυμία και παρόρμηση που νιώθεις! Ιδιαίτερα στο κομμάτι των φίλων, σήμερα φαίνεται πως η κατάσταση είναι αρκετά εύθραυστη… Και η οποιαδήποτε μπηχτή μπορεί να οδηγήσει σε ρίξει! Ιδιαίτερα, αν προφασιστείς ότι κάνεις χιούμορ… Αυτό είναι η επιτομή του «ρίχνω λάδι στη φωτιά»… Ιδιαίτερα σήμερα!

Ζυγός
Σήμερα υγεία καλό θα είναι να δώσεις βάση στον τρόπο με τον οποίον αποφασίζεις να μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό! Η ανάγκη σου να γίνεις κατανοητός είναι μεγάλη… Με τα κυριότερα θέματα που σε απασχολούν να είναι το κομμάτι της δουλειάς αλλά και της επαγγελματικής σου εξέλιξης, σήμερα φαίνεται πως πέρα από την επικοινωνία έχεις και μία διάθεση να περάσεις σε μια πιο πρακτική συμπεριφορά. Να κάνεις δηλαδή τα πρώτα σου βήματα - τουλάχιστον αυτή την επιθυμία έχεις – προς την πραγμάτωση των στόχων σου! Σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία σου σήμερα σε αυτό το θέμα και καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις σε τίποτα να την επηρεάσει!

Σκορπιός
Παρατηρώντας τους ανθρώπους γύρω σου σήμερα, σκόρπιες, φαίνεται πως ενεργοποιείται κατά κάποιο τρόπο η καχυποψία σου… Μπαίνεις σε διαδικασία να σκέφτεσαι πως αυτά που ακούς έχουν ένα δεύτερο κείμενο, έναν διαφορετικό τρόπο ανάγνωσης… Μπορεί όμως και ο δικός σου τρόπος επικοινωνίας να είναι έτσι σήμερα! Από την άλλη, φαίνεται πως προσπαθείς να κατανοήσεις σε ένα μεγαλύτερο βάθος τις εμπειρίες που μοιράζονται οι άλλοι μαζί σου! Ναι, φαίνεται να σε εμπιστεύονται, μπορεί όμως να χρειαστούν και συμβουλές! Προσπάθησε – όσο μπορείς τουλάχιστον – να είσαι όσο πιο ηπίων τόνων μπορείς! Δεν είναι για όλους εύκολο να δουν τα προβλήματά τους ή τις δυσκολίες τους κατάματα!

Τοξότης
Σήμερα φαίνεται πως βιώνεις ένα ιδιαίτερο άγχος, Τοξότη… Φαίνεται πως τα αυτιά σου φτάνουν διάφορα πράγματα περί αλλαγών η τροποποιήσεων κάποιων συνθηκών στην καθημερινότητά σου, που σου δημιουργούν έναν φόβο θα μπορούσα να πω για το άγνωστο… Δεν είναι κάτι που συνηθίζεις να φοβάσαι, καθώς αντιμετωπίζει σαν μία νέα εμπειρία, όμως υπάρχει πιθανότητα να εμπλέκεται και ένα κομμάτι οικονομικό… Μία αλλαγή, την οποία δεν είχες υπολογίσει! Από την άλλη, αυτό που χρειάζεται να προσέξεις αρκετά είναι το επικοινωνιακό κομμάτι στο χώρο της δουλειάς σήμερα. Προσπάθησε να αποφύγεις παλιά ζητήματα και συνέχισε να διατηρείς – ή να προσπαθείς τουλάχιστον – τους χαμηλούς τόνους!

Αιγόκερως
Πλέον είναι δεδομένο, Αιγόκερε πως οι συνεργασίες αυτές τις μέρες είναι το σημαντικότερο κομμάτι για εσένα! Ενώ στο μυαλό σου τριγυρνάει έντονα και το θέμα της σχέσης, φαίνεται πως το έχεις αφήσει για λίγο στην άκρη και εστιάζεις στο να βρεις τα πατήματα σου στις επαγγελματικές σου επαφές και συνεργασίες! Φαίνεται πως σήμερα έχεις μία ιδιαίτερη έμπνευση για να συνεχίσεις τη δουλειά και να δώσεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα, με μία έντονη δόση δημιουργικότητας και φαντασίας! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι ο τρόπος με τον οποίον κινείσαι επικοινωνιακά, καθώς φαίνεται πως επανέρχεται στο μυαλό σου το «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»!

Υδροχόος
Σήμερα φαίνεται πως προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται στον χώρο της δουλειάς σου, Υδροχόε. Ίσως μετά από μία έντονη εβδομάδα, προσπαθείς να δεις τι μπορεί να βελτιωθεί και πώς θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα καλύτερο κλίμα η εβδομάδα που έρχεται… Φυσικά, υπήρξαν περιστατικά τα οποία θυμάσαι σήμερα και σε φουντώνουν λίγο περισσότερο… Καλό θα ήταν να τα λύσεις σήμερα, ούτως ώστε να πας στη δουλειά τις επόμενες μέρες χωρίς το σκεπτικό του να καβγαδίζεις… Προσπάθησε όμως να το κάνεις με ηρεμία και σωστά επιχειρήματα, χωρίς μπηχτές και σπόντες…

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως προσπαθείς να βρεις ένα νέο τρόπο για να εκφραστείς πιο δημιουργικά, Ιχθύ! Από τη μία, αισθάνεσαι πως υπάρχει ένας περιορισμός και κάτι που βάζει ταβάνι στην δημιουργικότητα σου. Από την άλλη όλο αυτό που νιώθεις να σε πλημμυρίζει, θέλεις να το βγάλεις προς τα έξω, να το εκφράσεις! Φυσικά για τη μενταλιτέ σου ποτέ δεν υπήρχε ισορροπία, και το συναίσθημα ήταν αυτό που φαίνεται να σε καθοδηγούσε ανέκαθεν! Και ακόμα σε καθοδηγεί! Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να σε κάνει κάπως απότομο σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες… Μέσα στη μέρα θα βρεις τον τρόπο να καταφέρεις και να εξωτερικεύσεις αυτή τη δημιουργικότητα. Το σημαντικό όμως είναι να προσέξεις τον επιθετικό τόνο σου, ιδιαίτερα στη σχέση σου αλλά και στους συνεργάτες σου…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ