Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 07.09.2023

Τα θέματα του σπιτιού φαίνεται να παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους, Τοξότη

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 07.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Η διάθεσή σου για επικοινωνία και η κοινωνικοποίηση παραμένει ψηλά και σήμερα, Κριέ. Μέσα από αυτή την έντονη κοινωνικότητα, σήμερα θα μπορέσεις να εξελίξεις αρκετά το κομμάτι της δουλειάς σου. Και όπως είναι φυσικό θα ενισχύσεις και τα οικονομικά σου! Υπάρχει όμως κάτι που φαίνεται να σε κρατάει λίγο πίσω… Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τον τρόπο που νιώθεις για διάφορα πράγματα ή συναισθήματα που προκύπτουν από συμβάντα μέσα στη μέρα. Μπορεί να υπάρξει κάτι καινούργιο επαγγελματικά, το οποίο σήμερα να μην έχει την εξέλιξη που θέλεις ή να χρειάζεται να δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο για να στρώσει.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, φαίνεται ότι θα γίνει κάτι καλό στα οικονομικά σου! Ίσως κάποια απάντηση από κάποια δουλειά που περιμένεις, ίσως κάποια αγοραπωλησία που έχεις ξεκινήσει πριν καρό να κινηθεί θετικά σήμερα. Πάντως σκοπεύεις να δεις μία διαφορά σε αυτό το κομμάτι! Επίσης φαίνεται πως σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις κάποιες προηγούμενες παρεξηγήσεις που είχες με φίλους! Κάτι που ακόμα και σήμερα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή να μην έχεις καταλάβει το λόγο για τον οποίον έχετε απομακρυνθεί! Αυτό φαίνεται να λύνεται σήμερα, μέσα από μία ήπια συζήτηση. Προσοχή στην περίπτωση που αντιληφθείς ότι αυτά που ακούς, δεν στέκουν! Αν χτυπήσει μέσα σου καμπανάκι, ξεκαθάρισε το εκείνη τη στιγμή!

Δίδυμοι
Η μέρα σου σήμερα φαίνεται πως έχει και θετικά στοιχεία και κάποια ευτράπελα, Δίδυμε… Από τη μία, φαίνεται πως έχεις μία διάθεση να προγραμματίσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου αλλά και να οργανωθείς σε μεγαλύτερο βαθμό επαγγελματικά, ενώ από την άλλη φαίνεται πως η ελπίδα που έχεις να πάνε όλα καλά μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις… Αποφάσεις που μπορεί να αποδειχθούν εξαπατητικές…. Ειδικά αν όλα σου ακούγονται ιδανικά και με γρήγορα αποτελέσματα, να ξέρεις πως σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και τόσο έγκυρη η πρόταση που θα δεχτείς… Επίσης, φαίνεται πως σε αγχώνει περισσότερο ο φόβος να χάσεις κάποιο σημαντικό πρόσωπο από κοντά σου…

Καρκίνος
Διατηρώντας και σήμερα την θέση του παρατηρητή, Καρκίνε, προσπαθείς να καταλάβεις τι συναισθήματά έχεις και βιώνεις για όλα αυτά που γίνονται γύρω σου. Στην ουσία, αποτραβιέσαι γιατί δεν ξέρεις αν μπορείς να διαχειριστείς αυτά που νιώθεις… Φαίνεται πως δεν είσαι έτοιμος να απελευθερωθείς πραγματικά από κάποια συναισθήματα, από κάποιες δόσεις ρομαντισμού που, ναι μεν αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργούν τοξικά για εσένα, δεν μπορείς όμως να τις απελευθερώσεις γιατί πιστεύεις πως θα χαθεί ένα πολύ προσωπικό σου κομμάτι! Εγώ θα σου πω πως από εκεί αντλείς μία δύναμη, που στην ουσία δεν σε εξυπηρετεί κάπου ιδιαίτερα… Ενώ έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και σήμερα και να επικοινωνήσεις με νέα άτομα, εσύ φαίνεται πως επιλέγεις την απομόνωση…

Λέων
Με μία έντονη κοινωνική διάθεση είσαι και σήμερα, Λέοντα. Φαίνεται πως σήμερα έχεις τη διάθεση να λύσεις κάθε πρόβλημα που προκύπτει όσο είναι ακόμα στην αρχή του και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου άμεσα, αποτελεσματικά και γρήγορα! Δεν θέλεις να μείνει τίποτε άλυτο, καθώς επίσης δεν θέλεις να δεις τα πλάνα σου να λιμνάζουν! Και όχι, σήμερα τα πλάνα σου δεν λιμνάζουν! Κάτι θετικό θα συμβεί, που θα ενισχύσει και το οικονομικό κομμάτι. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να είσαι προσεκτικός και να δώσεις βάση του ένστικτό σου, ειδικά αν αισθανθείς ότι δεν σου κολλάει κάτι…

Παρθένος
Είσαι αποφασισμένος να σταθεροποιήσεις σε κάποιο βαθμό τις συνεργασίες σου σήμερα, Παρθένε. Θεωρείς πως πλέον είναι το τελευταίο κομμάτι που έχει μείνει για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πλάνα σου! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα είναι πως κάποιος υποψήφιος συνεργάτης σου έχει έναν διαφορετικό σκοπό… Μπορεί να το έχεις ψυλλιαστεί, όμως σήμερα θα παρατηρήσεις κραυγαλέα σημάδια που θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες σου! Προσοχή λοιπόν σε εξαπατήσεις! Σήμερα μπορεί να έχεις και κάποιο θετικό νέο σχετικά με κάτι που ετοιμάζεις σε συνεργασία με το εξωτερικό ή θα έχεις θετική έκβαση για κάποιο ταξίδι που έχεις κατά νου!

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται πως θα προσεγγίσεις κάποια ζητήματα στη δουλειά σου όσο πιο σφαιρικά μπορείς, Ζυγέ. Σκοπός σου είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να πλησιάσεις όσο πιο κοντά μπορείς στην λύση, χωρίς όμως να δώσεις στόχο. Φαίνεται πως λειτουργείς μεθοδικά! Θα χρειαστεί λίγη προσοχή, καθώς θα αντιληφθείς πως το παρασκήνιο που υπήρχε στη δουλειά σου δεν έχει τελειώσει ακόμα… Και εδώ ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να ξεμπροστιάσεις κόσμο ή να φερθείς αναλόγως και ότι γίνει; Πέρα όμως από αυτό το παρασκήνιο, φαίνεται πως σήμερα θα έχεις μία θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα, το οποίο θα σου τονώσει αρκετά και την ψυχολογία!

Σκορπιός
Σήμερα φαίνεται πως προσπαθείς να βάλεις κάποια πράγματα σε μία σειρά, Σκορπιέ. Πιθανότατα να προσπαθείς να καταπολεμήσεις φόβους, άγχη ή δεύτερες σκέψεις. Ή πάλι μπορεί να θέλεις να τους αφήσεις για λίγο στην άκρη και να διασκεδάσεις. Στην περίπτωση που ισχύει αυτό το ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός σε θέματα καταχρήσεών! Ούτε λύνονται, ούτε ξεχνιούνται έτσι κάποια θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καιρό τώρα! Σήμερα μπορεί να καθίσει κάτι καλό επαγγελματικά, το οποίο θα προκύψει μέσα από την παρέα! Όχι απαραίτητα συνεργασία με φίλο. Απλά μέσω φίλων θα μάθεις για κάποια νέα θέση ή για κάποιον που ψάχνει άτομο για δουλειά!

Τοξότης
Τα θέματα του σπιτιού φαίνεται να παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους, Τοξότη, κι εσένα το μυαλό σου κατά κάποιο τρόπο ηρεμεί! Αν είσαι σε φάση να υπογράψεις σήμερα – κακώς, υπάρχει ακόμα ο ανάδρομος, απλά το υπενθυμίζω – κάποιο συμβόλαιο για αγορά ή για ενοικίαση καινούργιου σπιτιού, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, ιδιαίτερα στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου! Κάποια ζητήματα στη σχέση σου φαίνεται πως χρειάζεται να συζητηθούν, μήπως και λυθούν μια και καλή επιτέλους! Επίσης σήμερα μπορεί να προκύψει ένα δίλημμα το οποίο σχετίζεται με θέματα οικονομικά… Παίζει να σου γίνει πρόταση από κάποια γυναίκα στον κύκλο σου για κάτι καινούργιο, που θα σε βάλει σε σκέψεις!

Αιγόκερως
Με το βλέμμα στραμμένο στη δουλειά είσαι και σήμερα, Αιγόκερε. Τώρα που το οικονομικό φαίνεται σιγά-σιγά να ξεκολλάει και θα παρατηρήσεις κι εσύ πως υπάρχει μία πιο θετική κινητικότητα, νιώθεις πως σου έρχεται μία καλύτερη έμπνευση! Νιώθεις μία μεγαλύτερη ευεξία να προχωρήσεις και να ξεκινήσεις κάτι, το οποίο φαίνεται πως θα πιάσει πολύ! Στην ουσία, σήμερα νιώθεις μία επιθυμία να δουλέψεις έντονα, αγόγγυστα αλλά με ένα αίσθημα δημιουργικότητας! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι η υπερβολή και η πιθανότητα να ξεφύγεις! Αυτό το τελευταίο πάρτο όπως θες!

Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις μία ιδιαίτερη χαρά, Υδροχόε. Πιθανότατα τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα από ότι περίμενες ή να βλέπεις εξελίξεις σε θέματα που περίμενες ότι θα σου πάρουν περισσότερο χρόνο! Αυτό θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να το γιορτάσεις, και παράλληλα να απολαύσεις λίγη χαλάρωση. Εδώ κρύβεται ο κίνδυνος για υπερβολικά έξοδα… Και μάλλον σε αυτό το κομμάτι σήμερα θα την πατήσεις αν δεν φερθείς συνετά. Αυτό το συνετά, ξέρω δε σου κάθεται καθόλου καλά, όμως θα πρέπει να το ακούσεις για να συνεχίσεις να είσαι κι εσύ χαρούμενος την υπόλοιπη μέρα…

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως η μπαίνει ιδέα να τακτοποιήσεις λίγο τον χώρο του σπιτιού σου, Ιχθύ. Σαν άτομο που δεν αγαπάει και ιδιαίτερα την οργάνωση, ίσως να επικρατεί ένα αρκετό χάος… Το θετικό είναι ότι όλο αυτό προσπαθείς να το τακτοποιήσεις και παράλληλα να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πράγματα που πλέον δεν σου είναι χρήσιμα. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα είναι η τάση σου να πεις κάποια ψεματάκια, με σκοπό να ρίξεις συναισθηματικά τους άλλους και να πάρεις αυτό που θέλεις… Βέβαια, είναι πιθανό να σου συμβεί και σένα αυτό. Να εκμεταλλευτούν δηλαδή την ευαισθησία σου, για να κερδίσουν κάτι οι άλλοι από εσένα!