Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 06.09.2023

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτη 06.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα γίνεσαι κάπως πιο επικοινωνιακός, Κριέ. Φαίνεται πως έχεις τη διάθεση να γεφύρωσης κάποιες διαφορές, κυρίως στο κομμάτι της δουλιάς! Υπάρχουν θέματα τα οποία δεν έχουν λυθεί και έρχονται ξανά στην επιφάνεια… Υπάρχει μία ιδιαίτερη ένταση γύρω από αυτά τα θέματα, κι εσύ φαίνεται πως το αντιμετωπίζεις κάπως αυστηρά! Μπορεί να γίνεσαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου… Μπορεί όμως να είσαι και αρκετά αυστηρός στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους που εμπλέκονται… Όπως και ναχει, σήμερα χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς πιο διαλλακτικός, ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σου!

Ταύρος
Έχοντας το οικονομικό στο κεφάλι σου σήμερα, Ταύρε, φαίνεται πως ενώ μπορεί να σε αγχώσει, εσύ δεν το υπολογίζεις και τόσο! Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό και πως το έχεις μέσα στο μυαλό σου, όμως προτιμάς να διασκεδάσεις και να ξεσκάσεις από το να περιοριστείς οικονομικά! Μπορεί από την άλλη, να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να βγεις να διασκεδάσεις και όλο αυτό να σου δημιουργεί μία δυσφορία! Όμως, στα θετικά της ημέρας, φαίνεται πως υπάρχει μία θετική εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου. Κατά συνέπεια και με τα οικονομικά σου! Υπάρχει μία θετική κινητικότητα, Αλλά και συζητήσεις που έχουνε γίνει και στο παρελθόν, που μπορεί να έχουν μια εξέλιξη σήμερα!

Δίδυμοι
Η μέρα φαίνεται να είναι κάπως απρόβλεπτη για σένα σήμερα, Δίδυμε! Σαν να έρχονται διάφορα στο δρόμο σου για να σε τεστάρουν, προκειμένου να πάρεις μια καλή ανταμοιβή! Υπάρχουν δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και συγκεκριμένα η συνεννόηση φαίνεται να είναι κάπως αδύνατη! Ωστόσο, φαίνεται πως εσύ έχεις τη διάθεση να τα αντιμετωπίσεις με μία σχετική ψυχραιμία, αλλά και με άμεσες αντιδράσεις! Το μυαλό σου φαίνεται πως έχει αρχίσει και στρώνει κάπως, επομένως μπορείς πιο εύκολα να οργανώσεις τις καταστάσεις αλλά και τα επόμενα βήματα σου! Προσπάθησε μόνο να περιοριστείς σε αυτά που μπορείς να κάνεις στο κομμάτι της δουλειάς!

Καρκίνος
Σήμερα επιλέγεις να παρατηρήσεις την κατάσταση περισσότερο από μην εμπλακείς ενεργά, Καρκίνε… Κρατάς τις αποστάσεις σου, βλέπεις, έχεις τις σημειώσεις σου και σκοπεύεις να κινηθείς αναλόγως όταν θα έρθει στιγμή… Σήμερα θα έρθουν στο μυαλό σου περιστατικά – μπορεί κατά κύριο λόγο από το επαγγελματικό σου κομμάτι – που σου έχουν δημιουργήσει μια αρνητική οπτική για κάποια πράγματα… Στην περίπτωση που επιλέξεις να τα συζητήσεις, προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος! Δοκίμασε να ακούσεις και την άλλη πλευρά, χωρίς να απορρίπτεις αυτόματα την άποψη του άλλου!

Λέων
Φαίνεται πως σήμερα δίνεις μεγαλύτερη βάση στον κοινωνικό σου κύκλο, Λέοντα! Το σημαντικό, και αυτό που θέλω να θυμάσαι, είναι ότι καλό θα είναι να μην μπλέκεις φιλίες με συνεργασίες… Σήμερα φαίνεται πως κάποια συνεργασία που έχει αποκτήσει μία φιλική υπόσταση ή η συνεργασία που έχεις αναπτύξει με κάποιο φίλο σου, έχει κάποιες δυσκολίες… Προκύπτουν διαφορές σε αυτά τα οποία είχαν συμφωνηθεί στην αρχή, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία οικονομική διαφορά… Εσύ φαίνεται πως είσαι πρόθυμος να την λύσεις όσο γίνεται πιο αναίμακτα, θέλοντας να προάσπισης και να διατηρήσει ανέπαφη την φιλική υπόσταση αυτής της συνεργασίας…

Παρθένος
Από τη μία προσπαθείς να δεις ποια θα είναι τα επόμενα σου βήματα σήμερα, Παρθένε, και από την άλλη υπάρχει ένας περιορισμός στο κομμάτι των συνεργασιών… Στην ουσία, νιώθεις πως δεν μπορείς να συνεργαστείς χωρίς να υπάρχουν εντάσεις… Υπάρχει μία σύγκρουση για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι ή ποιος θα προχωρήσει στην εκτέλεση κάποιας ιδέας! Από την άλλη, φαίνεται πως έχεις ανάγκη να δραστηριοποιηθείς σε ένα κομμάτι το οποίο φαίνεται πως θα ενισχύσει το οικονομικό σου! Έρχονται ωραίες ιδέες στο κεφάλι σου και με μία διάθεση έντονη, σκέφτεσαι να προχωρήσεις άμεσα για να δεις μία θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, προσπαθείς να κρατήσεις μία θετική στάση και να μην δώσεις τόσο βάση σε πράγματα που σε αγχώνουν… Φαίνεται πως επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα που σε ενοχλούν και σου δημιουργούν μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση, τα οποία δεν έχεις μοιραστεί… Δεν ήσουν μέχρι τώρα σε φάση να τα λύσεις… Λογικό να γιγαντωθούν και να μην είναι εύκολα διαχειρίσιμο… Δώσε λίγη προσοχή στα θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά, καθώς πιθανές δυσκολίες μπορεί να σου χαλάσουν αυτή την θετική ψυχολογία που προσπαθείς να διατηρήσεις! Και τέλος, μίλα για αυτά που σε έχουν ενοχλήσει! Λύσε αυτά τα προβλήματα για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω!

Σκορπιός
Ποτέ δεν ήσουν φαν των ισορροπιών, Σκορπιέ… Και πάντα, όταν χρειαζόταν να διατηρήσεις μία άμεση στάση επέλεγες να απομακρυνθείς, είτε διακριτικά είτε κραυγαλέα… Σήμερα λοιπόν, έχοντας μία πολύ έντονη διάθεση και με μία επιθυμία για να μείνεις λίγο μόνος σου, φαίνεται πως δεν επιθυμείς να συζητήσεις για τίποτα… Μπορεί στο μυαλό σου να έχεις μία οικονομική συμφωνία, η οποία δεν έχει δώσει κάποιο σημάδι ότι κινείται προς το παρόν και όλο αυτό σου δημιουργεί ένα πολύ εσωτερικό άγχος… Ναι, το μυαλό σου είναι λίγο περισσότερο στραμμένο στα επαγγελματικά αυτή την περίοδο, δεν πρέπει όμως να αφήσεις έξω από αυτό και θέματα του σπιτιού…

Τοξότης
Μία μέρα και σήμερα που ζητάει από εσένα κυρίως ψυχραιμία, Τοξότη! Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις συναναστροφές σου με τους άλλους! Το δυσκολότερο σημείο που μπορεί να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η συνεννόηση που θα έχεις με συνεργάτες, όπως επίσης και με το αφεντικό… Προσπαθείς να διατηρήσεις μία θετική ψυχολογία και, στο αναγνωρίζω, διατηρείς τους τόνους χαμηλά! Αυτό που θα χρειαστεί όμως είναι να δείξεις ότι ναι μεν είσαι ψύχραιμος, δεν έχεις όμως την διάθεση να κάνεις βήμα πίσω από αυτά που ζητάς! Λίγη προσοχή σε θέματα σπιτιού σήμερα γιατί είναι ένας τομέας που μπορεί να σε ζορίσει ψυχολογικά…

Αιγόκερως
Θέματα δουλειάς φαίνεται να σε απασχολούν σήμερα, Αιγόκερε. Χρειάζεται να ξεπεράσεις κάποια προσωπικά εμπόδια, τα οποία φαίνεται πως σε περιορίζουν νοητικά – δημιουργικά! Δοκίμασε κάτι καινούργιο και μην το απορρίπτεις, βασιζόμενος στην επιτυχία της μεθόδου που ακολουθείς μέχρι τώρα! Έτσι κι αλλιώς είσαι αρκετά ενεργός και απαιτητικός με τον εαυτό σου, Για να φτάσεις στο στόχο σου με επιτυχία αλλά και με ασφάλεια! Το να βγεις λιγο από το comfort zone σου μοιάζει πολύ extreme για την μενταλιτέ σου, όμως μπορεί να σου δώσει και ένα εξίσου θετικό αποτέλεσμα!

Υδροχόος
Με μία διάθεση να χαλαρώσεις ξεκινάει η μέρα σου σήμερα, Υδροχόε. Βέβαια, θα δεις πως αυτή η διάθεση σιγά-σιγά κάμπτεται, καθώς υπάρχουν διάφορα που προκύπτουν και σου δημιουργούν ένα άγχος για να προλάβεις… Θέλεις να προλάβεις απρόοπτα ή να αλλάξεις την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων που μπορεί να σου δημιουργήσουν μία ψυχολογική πίεση, μεγαλύτερη από αυτή που έχεις ήδη! Το οικονομικό συνεχίζει να είναι κάπως πιεσμένο, όμως για κάποιο λόγο νιώθεις πιο χαλαρά. Σαν να τακτοποιείται σταδιακά! Φαίνεται πως υπάρχει ένα θέμα στο επαγγελματικό, το οποίο έρχεται στην επιφάνεια κάπως την τελευταία στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το ξεκαθαρίσεις όσο μπορείς πιο γρήγορα, χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους!

Ιχθύες
Σήμερα εστιάζεις περισσότερο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, Ιχθύ! Ιδιαίτερα, αν είσαι σε σχέση και μάλιστα συγκατοικείς, εκεί θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση! Ναι, χρειάζεται να το κάνεις ψύχραιμα, όμως δεν έχεις αυτή τη διάθεση… Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα από το παρελθόν και να δοκιμάσεις να κάνεις μία νέα αρχή ή να βάλεις μία νέα βάση, όμως δεν είσαι σε θέση να το κάνεις με ηρεμία… Ναι, θα χτυπήσεις πράγματα από το παρελθόν που σε ενοχλεί σαν και ναι θα ρίξεις λάδι στη φωτιά προκειμένου να δημιουργηθεί μία περαιτέρω ένταση… Τώρα τι ικανοποίηση θα πάρεις από αυτό, δεν ξέρω…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ