Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.09.2023

Φαίνεται να υπάρχει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός όσον αφορά το οικονομικό σου, Κριέ… Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία περίεργη αίσθηση, ότι μπορεί π.χ. να καταπιέζεσαι, οπότε είναι επόμενο να προσπαθήσεις να δείξεις την ανεξαρτησία σου μέσα από το χρήμα! Ή με αυτόν τον τρόπο μπορεί να θέλεις να ξεσπάσεις γενικά! Επειδή όλο αυτό φαίνεται να είναι μία αρκετά παρορμητική συμπεριφορά, προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες! Μοιάζει λίγο ακατόρθωτο σήμερα, αν όμως διατηρήσεις –όσο μπορείς– την ψυχραιμία σου, θα δεις πως κάτι μπορείς να καταφέρεις πάνω σε αυτό! Το καλό είναι πως μπορείς να καταλάβεις τι σου συμβαίνει, αν παρατηρήσεις κάπως πιο προσεκτικά τα σημάδια.

Ταύρος
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση, Ταύρε… Από τη μία υπάρχει η ανάγκη να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και κάποιους κανόνες. Από την άλλη όμως έχεις αυτή την εσωτερική θέληση / ανάγκη να λειτουργήσεις αυτόνομα, ελεύθερα και χωρίς κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει τι πρέπει να κάνεις! Είναι φυσικό λοιπόν να υπάρξει μία σύγχυση! Αυτό που θα προσπαθήσεις να κάνεις είναι να εξισορροπήσει αυτές τις δύο καταστάσεις και να βρεις έναν τρόπο να λειτουργήσεις κάπως πιο ψύχραιμα, καθώς αντιλαμβάνεσαι τι σου συμβαίνει συναισθηματικά. Έτσι θα προσπαθήσεις να τροποποιήσεις αυτό το αρνητικό και αγχωτικό συναίσθημα προς όφελός σου!

Δίδυμοι
Καθώς το μυαλό σου φαίνεται να λειτουργεί 24/7, Δίδυμε, κι εσύ να βρίσκεσαι σε μία συνεχή εγρήγορση για να προλάβεις να καλύψεις όλα τα ενδεχόμενα, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να τα αποτινάξεις όλα από πάνω σου! Οι υποχρεώσεις φαίνεται πως είναι αρκετές, και για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πλάνα σου σωστά θα χρειαστεί να κάνεις ένα νέο πρόγραμμα, στο οποίο θα αναγκαστείς όμως να περιοριστείς στα πολύ απαραίτητα! Είναι λίγο περίεργο το κλίμα που επικρατεί σήμερα, καθώς θα αντιληφθείς ότι πρέπει να κόψεις κάτι από κάπου και να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις κάτι από κάπου αλλού…

Καρκίνος
Παραμένεις και σήμερα σε μία διάθεση να βρεθείς με φίλους, Καρκίνε. Είσαι και σήμερα αρκετά κοινωνικός και επιθυμείς να βγεις από το σπίτι, να κάνεις νέες γνωριμίες και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να ξεφύγεις για λίγο από τα πρέπει μέσα στο κεφάλι σου και να νιώσεις, έστω και για λίγο, ελεύθερος! Αυτό που θα χρειαστεί λίγη προσοχή είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις! Το πως θα μοιραστείς τις απόψεις σου και το γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να τις επιβάλλεις ως σωστές στους άλλους! Αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά απόλυτο, κάτι το οποίο δεν θέλεις και τόσο πολύ σήμερα… Άσχετα αν εσύ το κάνεις αυθόρμητα…!

Λέων
Όσο παραμένεις πιστός στους κανόνες που υπάρχουν γύρω σου, Λέοντα, νιώθεις ότι σταμάτα να υπάρχει αυτή η δημιουργικότητα μέσα σου! Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως όταν δεν υπάρχει κάποιο όριο, δεν μπορεί να υπάρξει και μία ομαλή συνύπαρξη… Σήμερα λοιπόν φαίνεται πως κάτι που σε ταράζει αρκετά σε κρατά μέσα στα όρια των κανόνων… Υπάρχει όμως μία εσωτερική επιθυμία να λειτουργήσεις αυτόνομα, ελεύθερα και κάπως πιο επαναστατικά για να κυνηγήσεις περισσότερο την εξέλιξη, κυρίως στο επαγγελματικό σου κομμάτι! Επομένως, σήμερα φαίνεται να αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα: να παραμείνω στην ασφάλεια που νιώθω ή να πάρω το ρίσκο, να δοκιμάσω και να δω πώς θα πάει;

Παρθένος
Φαίνεται πως σήμερα θέλεις να βάλεις κάποιους νέους κανόνες από πλευράς σου, για να υπάρξει μία καλύτερη έκβαση στις συνεργασίες σου, Παρθένε! Φυσικά όλο αυτό βασίζεται πάνω στις απόψεις και τον τρόπο που εσύ βλέπεις τις καταστάσεις, μέσα από ένα αρκετά επαναστατικό –για τα δικά σου δεδομένα– πρίσμα! Επόμενο είναι όλο αυτό πως μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά για τους άλλους, καθώς θα ακούσεις αντιδράσεις και χαρακτηρισμούς που μπορεί να μη δέχεσαι, ταιριάζουν όμως απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο αποφασίζεις να λειτουργήσεις σήμερα! Ίσως καλό θα ήταν να βάλεις λίγο περισσότερο την φαντασία σου να δουλέψει και να περιορίσεις αυτήν την απολυταρχία που βγάζεις προς τα έξω…

Ζυγός
Σήμερα έχεις την επιθυμία να απελευθερωθείς από όλα αυτά που σου δημιουργούν αυτό το άγχος, αυτό το στρες, Ζυγέ… Αυτή η ανάγκη για ελευθερία όμως και η επιθυμία σου για πλήρη ανεξαρτησία, έρχεται αντιμέτωπη με τα πρέπει της δουλειάς… Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές εκεί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που εσύ θέλεις! Από την άλλη όμως, μπορείς να μετατρέψεις αυτά τα πρέπει σε μία πηγή δημιουργικότητας και να το κάνεις πιο ευχάριστο σαν διαδικασία! Ναι, ακούγεται κάπως παράλογο, όμως σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να το καταφέρεις! Αρκεί να είναι το μυαλό σου ψύχραιμο και να απομακρύνεις ή να περιορίσεις έστω και για λίγο το άγχος! Ακόμα κι αν το κάνεις μηχανικά…

Σκορπιός
Από τη μια θέλεις να επιβάλλεις κανόνες στους άλλους, Σκορπιέ, αλλά εσύ δεν θέλεις να εντάσσεσαι σε αυτούς! Η επιθυμία σου για έλεγχο είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι πλήρως σήμερα και φαίνεται πως είσαι οκ με αυτό! Το θέμα είναι πως σήμερα προσπαθείς να επιβάλεις κανόνες στους γύρω σου: σε φίλους, συναδέλφους, στη σχέση σου… Όταν θα ακούσεις το «κι εσύ όμως θα πρέπει να είσαι εντάξει σε αυτούς τους κανόνες», εκεί θα τσινήσεις… Γιατί η δική σου ελευθερία είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο! Κάπου εδώ μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με μία ανυποχώρητη πλευρά των άλλων, οπότε θα προσπαθήσεις να βρεις εύκολα τον τρόπο για να σώσεις την κατάσταση!

Τοξότης
Σήμερα το κλίμα είναι λίγο περίεργο, Τοξότη, καθώς υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις στο σπίτι, ενώ η κατάσταση γίνεται λίγο πιο έντονη στη δουλειά! Από τη μία, είσαι σε μία φάση που θέλεις να τακτοποιήσεις το σπίτι ή να τελειώνεις με μία διαδικασία αλλαγής που σχετίζεται με το σπίτι σου, ενώ από την άλλη στη δουλειά χρειάζεται να διεκδικήσεις λίγο ακόμα αυτά τα οποία ζητάς εδώ και καιρό! Ναι, έχουν εισακουστεί από το αφεντικό, όμως η καθυστέρηση που βλέπεις φαίνεται να σε προβληματίζει αρκετά! Έτσι σήμερα θα κάνεις εκ νέου μία κουβέντα, στην οποία τονίζω ότι θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους!

Αιγόκερως
Φαίνεται πως και σήμερα έχεις μία κάπως πιο θετική διάθεση, Αιγόκερε. Μία διάθεση για φλερτ! Αυτό που φαίνεται να σε σταματάει σήμερα είναι καθαρά το μυαλό σου και ο τρόπος που εσύ προσεγγίζεις το φλερτ! Πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια πολύ στερεοτυπικές σκέψεις για το πως θέλεις εσύ να είναι το φλερτ, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεις οτιδήποτε δεν είναι κοντά στα δικά σου μέτρα και σταθμά… Από την άλλη, έχεις κι αυτή την επιθυμία να το δεις σαν κάτι που θα σε απελευθερώσει από αυτά τα μέτρα και σταθμά που έχεις… Μπορεί να χρειάζεται να αφήσεις την φαντασία σου λίγο περισσότερο ελεύθερη – ναι, μπορείς να το κάνεις - μήπως και έτσι το απολαύσεις καλύτερα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, φαίνεται πως τα πράγματα στο οικονομικό σου είναι αρκετά ζορισμένα… Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που κάνεις, καθώς επίσης και με τα έξοδα. Από την άλλη το κομμάτι του σπιτιού είναι κάτι που πρέπει να τακτοποιηθεί σχετικά άμεσα, για να νιώσεις πως έχεις την αυτονομία σου και να νιώσεις ελεύθερος και ανεξάρτητος ξανά! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα μέσα στο κεφάλι σου και να αρχίσεις την πρακτική εκτέλεση βήμα βήμα! Ναι, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, όμως έτσι θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις της κατάστασης και να μη βρεθείς προ απροόπτων!

Ιχθύες
Είναι αρκετό το διάστημα που έχεις μπει σε μία ροή με αρκετά πρέπει και κανόνες, Ιχθύ… Σήμερα είναι κάπως πιο έντονη η σκέψη πως επιθυμείς σ’ αυτή την ελευθερία κινήσεων που είχες το προηγούμενο καιρό! Στην ουσία, αυτό που καταλαβαίνεις σήμερα είναι πως πιθανότατα χρειάζεται να μοιράσεις κάπως το χρόνο σου ανάμεσα σε υποχρεώσεις και σε προσωπικό χρόνο! Είναι λίγο δύσκολο αυτό για σένα, καθώς τα όρια και το πρόγραμμα δεν είναι το δυνατό σου σημείο! Ωστόσο σήμερα φαίνεται πως έχεις αρκετή φαντασία για να μπορέσεις να το τροποποιήσεις και να το φέρεις κοντά στα δικά σου μέτρα!