Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 03.09.2023

Φαίνεται πως σήμερα, Ζυγέ, είσαι σε μία φάση να αρχίσεις να «τακτοποιείς» με κάποιον τρόπο τις συνεργασίες σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 03.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Κριέ, η μέρα από τη μία σε θέλει αρκετά οργανωτικό, βάζοντας κάποια πράγματα στη θέση τους ή οργανώνοντας εκ νέου τις υποχρεώσεις σου! Από την άλλη, φαίνεται πως βρίσκεις εμπόδια λόγω ασυνεννοησίας με τους ανθρώπους γύρω σου. Καταλαβαίνεις πως μέσα στην ανάγκη σου να τακτοποιήσεις τα πράγματα, και μην μπορώντας να βγάλεις άκρη, υπάρχει μία ιδιαίτερη ένταση η οποία θα εκτονωθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο… Εντάσεις, καβγάδες, συναισθηματικές εκρήξεις που δεν θα μπορείς να τις διαχειριστείς εύκολα… Ο φόρτος της εργασίας μπορεί να είναι αρκετός, όμως ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις να το πας βήμα βήμα! Όλα μαζί δεν μπορούν να τακτοποιηθούν!

Ταύρος
Φαίνεται πως η διάθεση σου για μία ήρεμη φάση απομόνωσης συνεχίζεται και σήμερα Ταύρε. Κυρίως όμως, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μία δυσκολία στην ατμόσφαιρα… Τα πράγματα φαίνονται να είναι λίγο πιο έντονα, ενώ εσύ επιθυμείς να διατηρήσεις μία πιο θετική διάθεση! Μπορεί σήμερα να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις με φίλους που να σε βοηθήσουν κάπως ψυχολογικά ή να μπουστάρουν την αυτοπεποίθηση σου σε ζητήματα στα οποία νιώθεις λίγο ευαίσθητος… Πιθανότατα σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που δεν έχουν λυθεί μέσα στην παρέα και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να λυθούν! Τα νεύρα δεν θα βοηθήσουν!

Δίδυμοι
Φαίνεται πως παραμένουν ακόμα τα μέτωπα ανοιχτά, Δίδυμε, κι εσύ προσπαθείς να βρεις μία ισορροπία και να τα τακτοποιήσεις όσο πιο ήρεμα και καλά μπορείς! Σήμερα φαίνεται πως η δουλειά σου οργανώνεται πολύ πιο εύκολα και θα έχεις κάποιες νέες προτάσεις για εργασία μέσα από την παρέα σου! Από στόμα σε στόμα, έρχεσαι σε επαφή με άτομα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς! Από την άλλη, στο σπίτι υπάρχει μία κατάσταση η οποία διέπεται από μία ένταση… Πράγματα που έχουν προκύψει και παλιότερα έρχονται πάλι στην επιφάνεια και σου δημιουργούν ένα βαρύ συναίσθημα. Στην προσπάθειά σου να το λύσεις, είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας… Πρόσεξε τι θα πεις την κυρίως πώς θα το πεις!

Καρκίνος
Προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά το μυαλό σου, Καρκίνε. Να δεις περίπου τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις πραγματικά, και φυσικά να βρεις έναν τρόπο να ξεκινήσεις την όλη διαδικασία! Από τη μία καταλαβαίνεις πως υπάρχουν συνεχόμενες αλλαγές στις προτεραιότητες σου, από την άλλη όμως σε πιάνει σήμερα μία ανάγκη να σταθεροποιήσεις λίγο την κατάσταση! Φυσικά όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει ένα άγχος ότι δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο… Και εξαιτίας αυτού του άγχους μπορεί να εκδηλώσεις συμπεριφορές και νεύρα για λόγους που μόνο εσύ τους ξέρεις, καθώς οι γύρω σου αδυνατούν να σε καταλάβουν σήμερα. Πόσο μάλλον το τι θες να κάνεις…!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, καλό θα είναι να προσέξεις πάρα πολύ την υγεία σου! Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες – οικονομικής φύσεως κυρίως – προκειμένου να μην σε βρει κανένα απρόοπτο… Σήμερα χρειάζεται να ακούσεις το σώμα σου και να του προσφέρεις λίγο χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση, καθώς είχε αρχίσει και βαράει κόκκινο και ας κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις! Σήμερα είναι μια ωραία ευκαιρία να οργανώσεις μία απόδραση με φίλους! Όχι απαραίτητα κάπου μακριά, απλά να αλλάξεις παραστάσεις και να καθαρίσει για λίγο το μυαλό σου!

Παρθένος
Σαν άτομο είσαι τυπικό, Παρθένε! Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας! Τι γίνεται όμως όταν οι άλλοι δεν είναι τυπικοί μαζί σου; Αυτό θα συνειδητοποιήσεις σήμερα! Φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες οφειλές προς το πρόσωπό σου, οι οποίες υφίστανται εδώ και καιρό! Σήμερα όμως νιώθεις πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και αυτές οι οφειλές πρέπει να κλείσουν! Έχεις λοιπόν σκοπό να ζητήσεις αυτά τα χρήματα, όμως όχι με έναν και τόσο ήρεμο τρόπο… Ναι, είσαι αγανακτισμένος που έχει πάρει τόσο χρόνο για να σου επιστραφούν, όμως θα πρέπει να καταλάβεις ότι ο τρόπος είναι και το μέσο με το οποίο θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτό που θέλεις!

Ζυγός
Φαίνεται πως σήμερα, Ζυγέ, είσαι σε μία φάση να αρχίσεις να «τακτοποιείς» με κάποιον τρόπο τις συνεργασίες σου. Ή πάλι μπορεί να είσαι σε μία φάση που να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τη σχέση σου. Όπως και να ‘χει, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά υπομονετικός και ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις να κάνεις! Δεν υπάρχει χώρος ούτε για ωραιοποιημένες φράσεις, ούτε όμως και για ωμές αλήθειες… Όσο και να θέλεις να πεις τα πράγματα όπως είναι – ή τουλάχιστον όπως εσύ τα νιώθεις – να ξέρεις πως η ένταση που βιώνεις δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσεις σήμερα…

Σκορπιός
Φαίνεται πως σήμερα ευνοείται κάτι καινούργιο, Σκορπιέ. Ένα νέο ξεκίνημα, επαγγελματικής φύσεως, μπορεί σήμερα να πιάσει για τα καλά! Μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να κάνεις προσεκτικά βήματα και όσο μπορείς πιο ξεκάθαρες συζητήσεις! Τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσένα και τι θέλεις να κάνεις εσύ πάνω σε αυτό το νέο ξεκίνημα! Ναι, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και πιθανά σενάρια, τα οποία σου θυμίζω ότι δεν είναι αληθινά, και έτσι δε χρειάζεται να νευριάζεις προκαταβολικά για το τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά! Ναι, να προετοιμάζεσαι, όχι όμως αν δεν υπάρχει σοβαρός και πραγματικός λόγος! Ναι;

Τοξότης
Παλεύεις να καλύψεις υποχρεώσεις αλλά και προσωπικές ανάγκες ταυτόχρονα, Τοξότη! Σήμερα, η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να τακτοποιήσεις, με όσο πιο θετική διάθεση μπορείς, ζητήματα σπιτιού! Πιθανότατα να είσαι σε αναζήτηση νέας κατοικίας; Πιθανότατα να είσαι σε μία φάση που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις μία κατάσταση μέσα στο σπίτι; Κάτι τέτοιο συμβαίνει και προσπαθείς να διαχειριστείς αυτό το άγχος όσο καλύτερα μπορείς! Είναι όμως και κάποια θέματα στη δουλειά, τα οποία συζητάς εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως είχαν μπει στον πάγο… Σήμερα θα γίνει εκ νέου κάποια πρώτη νύξη, που μπορεί να προκαλέσει μία ένταση… Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μην χάσεις ούτε την ψυχραιμία σου αλλά ούτε και το δίκιο σου!

Αιγόκερως
Τα θέματα στο σπίτι τρέχουν, Αιγόκερε, κι εσύ είσαι σε μία φάση σήμερα να τα προλάβεις και να τα τακτοποιήσεις πριν σου δημιουργήσουν θέμα… Φαίνεται πως σήμερα προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να τελειώσεις με αυτό το κομμάτι, προς το παρόν τουλάχιστον! Όμως, εξωτερικοί παράγοντες που χρειάζονται και εκείνοι την προσοχή σου, σε αποσυντονίζουν και σε κάνουν να αφήσεις τις δουλειές σου στη μέση! Φυσικό και επόμενο είναι να έχεις νεύρα! Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις όμως είναι να διαχειριστείς – όσο πιο ψύχραιμα μπορείς – τις καταστάσεις και να αποφύγεις τις εκρηκτικές συμπεριφορές! Αδύνατο κάπως για σήμερα, αλλά δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις…

Υδροχόος
Φαίνεται πως σταδιακά μπαίνεις σε μία νέα φάση καθημερινότητας, Υδροχόε. Και κάπως έτσι προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να μπεις όσο γίνεται πιο γρήγορα σε μία σειρά! Το οικονομικό, αφενός δείχνει να είναι αρκετά πιεσμένο, αφετέρου όμως φαίνεται πως το έχεις τακτοποιημένο μέσα στο κεφάλι σου για να μην μείνεις πίσω! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι οι αντιδράσεις που θα έχεις απέναντι στους άλλους, γιατί φαίνεται πως είσαι σε μία ιδιαίτερα έντονη ψυχολογική κατάσταση σήμερα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, ειδικά όταν σου κάνουν ερωτήσεις οι οποίες μπορεί να ακουμπούν κάποιες ευαίσθητες χορδές σου…!

Ιχθύες
Φαίνεται πως σήμερα προσπαθείς να βρεις τα πατήματα σου, Ιχθύ! Το σημαντικό είναι πως θέλεις να δεις που βρίσκεσαι οικονομικά και τι μπορείς να σώσεις, έστω και την τελευταία στιγμή… Πιθανότατα σήμερα να επισημάνεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν οι άλλοι προς εσένα. Είσαι όμως κι εσύ – ένας άλλος τύπος – που πιθανότατα εσύ να έχεις οικονομικές εκκρεμότητες προς άλλους… Έτσι σήμερα φαίνεται πως αυτά πρέπει να τακτοποιηθούν, είτε προς εσένα είτε από εσένα… Αυτή η πίεση είναι λογικό να σου δημιουργήσει μία ένταση, ειδικά αν αυτά τα δανεικά έχουν να κάνουν με φίλους σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ