Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.08.2023

Δίδυμε, φαίνεται πως βελτιώνεις αρκετά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η κινητικότητα συνεχίζεται και σήμερα, Κριέ. Επαγγελματικά γεμίζει το πρόγραμμα και φτιάχνεις καινούργια πλάνα στο κεφάλι σου! Καλό θα ήταν να προσέξεις πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις, καθώς έχεις ένα θέμα σήμερα να διατηρήσεις τον έλεγχο με κάθε τρόπο! Και αυτό θα σε κάνει να φερθείς παρορμητικά και πιο κυκλοθυμικά! Σήμερα μπορεί να δεις μία ξαφνική κίνηση στα οικονομικά σου. Μπορεί να σου έρθουνε χρήματα που περίμενες καιρό ή μπορεί να είναι και χρήματα που έρχονται από κάποια επιχείρηση ή από κάποια δουλειά που ξεκίνησες πριν από κάποιο διάστημα. Μπορεί, από την άλλη, να είσαι σήμερα και σε μία καλύτερη θέση και να αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματά σου περισσότερο!

Ταύρος
Και σήμερα, Ταύρε, επιθυμείς να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις χαρά και ηρεμία. Η διάθεσή σου παραμένει σε ένα θετικό μουντ. Σήμερα έχεις μία προθυμία να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα της δουλειάς. Να κυνηγήσεις περισσότερους στόχους και να δραστηριοποιηθείς παραπάνω. Πέρα από αυτό, θα έχεις και καλά νέα στο κομμάτι αυτό! Σήμερα θα βρεθείς και με φίλους που έχεις να δεις καιρό και θα περάσεις όμορφα μαζί τους. Η μέρα έχει ένα θετικό κλίμα και αυτό θα σε βοηθήσει χαλαρώσεις κάπως περισσότερο. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι ο τρόπος που θα εκφράσεις και θα υπερασπιστείς τις απόψεις σου!

Δίδυμοι
Μέσα από τις χθεσινές συνειδητοποιήσεις που έκανες, σήμερα φαίνεται πως βελτιώνεις αρκετά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις διάφορες καταστάσεις. Είτε αυτές αφορούν την καθημερινότητα είτε κάποιον άλλο σημαντικό τομέα. Επίσης, μέσα από συζητήσεις που έχεις με δικούς σου ανθρώπους φαίνεται πως είσαι σε μία καλύτερη φάση σήμερα να κατανοήσεις καλύτερα την έννοια των ορίων… Κάτι άγνωστο για εσένα…! Από σήμερα ξεκινάει μία νέα περίοδος φλερτ και ερωτικού κυνηγιού για εσένα. Εσύ πάλι που είσαι δεσμευμένος, καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να θυμάσαι η συζήτηση είναι ένα από τα βασικότερα όπλα σου! Χρησιμοποίησε το για να λύσεις τυχόν διαφωνίες με το αμόρε  και μην έχεις αυτές τις δικές σου περίεργες συμπεριφορές…!

Καρκίνος
Σήμερα βρίσκεσαι σε μια διάθεση να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να εξηγήσεις, Καρκίνε! Κάπως έτσι θα συνεχίσεις τη χτεσινή δουλίτσα που ξεκίνησες και θα μειώσεις ακόμα περισσότερο τις αποστάσεις με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν! Θα το παλέψεις και με τους συναδέλφους, αλλά εκεί δε θα είσαι τόσο ανεκτικός όσο με τα άτομα στον στενό σου κύκλο! Σου κατεβαίνουν ιδέες και γίνεσαι πιο παραγωγικός! Και αρχίζεις να ασχολείσαι πιο ενεργά και άμεσα με τα ζητήματα του σπιτιού, τόσο τα οικογενειακά όσο και με θέματα συντήρησης και διακόσμησης. Σήμερα θα έχεις ξαφνικές γνωριμίες ή συναντήσεις με φίλους που είχες να δεις καιρό! Καλό θα ήταν σήμερα να παραδεχτείς την κυκλοθυμία σου και να μην το παίζεις τρελίτσα…!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, είσαι στη φάση να βάλεις αρκετά πράγματα στη θέση τους! Τα γεγονότα φαίνεται πως ρεγουλάρονται πολύ πιο εύκολα κι εσύ κινείσαι με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα… Συζητήσεις που κάνεις – και μπορεί να αφορούν οικονομικά ζητήματα – φαίνεται πως έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν αρκετά, ωστόσο όπως έχουμε πει, κράτα και μικρό καλάθι για να είσαι σίγουρος… Σήμερα σκέφτεσαι λίγο παραπάνω το πως μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου για να αλλάξει το κλίμα των τελευταίων ημερών και να επανέλθεις στα προηγούμενα επίπεδα ευγενείας σου!

Παρθένος
Σήμερα νιώθεις πως βγαίνει από μέσα σου μία πιο καλλιτεχνική άποψη, Παρθένε… Έχεις την επιθυμία να δημιουργήσεις διάφορα έργα τέχνης, και μέσα από αυτά να εκφράσεις κατά κάποιο τρόπο την συναισθηματική σου κατάσταση… Είναι πολύ φυσικό για εσένα σήμερα να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μέσα από κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις του χώρου σου. Και η αλήθεια είναι ότι πως Η κυκλοθυμία δεν λείπει από την καθημερινότητα σου! Σήμερα όμως, φαίνεται πως είσαι σε θέση να καταλάβεις την αλλαγή της συμπεριφοράς σου πριν καν την εφαρμόσεις. Επίσης, μπορείς να μοιραστείς πιο εύκολα πράγματα και καταστάσεις που σου δημιουργούν ένα περίεργο συναισθηματικό περίβλημα…

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική είναι η ηρεμία που χρειάζεται να αποπνέει ο προσωπικός χώρος και πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του επάνω στην ψυχολογία σου! Η ασφάλεια που χρειάζεσαι είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που δεν το δείχνεις στους άλλους! Έτσι λοιπόν, σήμερα συνεχίζεις να ασχολείσαι με την οργάνωση του προσωπικού σου χώρου. Προσπαθείς να φτιάξεις μία ατμόσφαιρα που θα σου φέρει την ηρεμία που θέλεις! Πέρα από αυτό, μπορείς να καλέσεις φίλους στο σπίτι και να διασκεδάσετε παρέα. Γενικά, ημέρα σε θέλει να έχεις μία ιδιαίτερη χαρούμενη διάθεση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα σήμερα! Το μόνο που θα χρειαστεί προσοχή είναι η κυκλοθυμία στην συμπεριφορά σου προς την οικογένεια…

Σκορπιός
Σήμερα προσπαθείς να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα, Σκορπιέ! Εννοείται πως είσαι σε θέση να συζητήσεις με τη σχέση σου κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, και με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση. Γενικά, σήμερα έχεις μία διάθεση να έκφρασης – σε ένα μέτρο – σκέψεις και προβληματισμούς που έχεις, με σκοπό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα τόσο με εσένα όσο και με τους άλλους γύρω σου! Η αλήθεια είναι πως σήμερα έχεις μια εκρηκτική διάθεση, αλλά το γεγονός ότι το προσπαθείς με ηρεμία –στην αρχή τουλάχιστον– δείχνει μια διάθεση αρκετά θετική για τα δεδομένα σου!

Τοξότης
Σήμερα φαίνεται πως θα έχεις μία αρκετά θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου, Τοξότη. Ένα πακετάκι φτάνει στα χέρια σου και θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις υποχρεώσεις πολύ πιο εύκολα. Σήμερα είναι πολύ πιθανό επίσης στη δουλειά σου να σκάσει μία ξαφνική πρόταση από το πουθενά. Είτε αυτό αφορά αύξηση μισθού, είτε μπορεί να πρόκειται για κάποια νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί από εκεί που δεν το περιμένεις… Όπως και να ‘χει, μπορεί σε κάποια φάση να νιώσεις προβληματισμένος, όμως προσπάθησε να ακολουθήσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη βεβαιότητα. Πρόκειται για μία ευκαιρία που οφείλεις να την αρπάξεις σήμερα! Ίσως να είναι και η μοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί…

Αιγόκερως
Παραμένει η καλή διάθεση και σήμερα, Αιγόκερε! Το μόνο μειονέκτημα είναι η κυκλοθυμία που έχεις! Η ένταση των συναισθημάτων μπορεί να είναι τόσο βαθιά που να μην μπορείς να το κοντρολάρεις… Και με την παρορμητικότητα να είναι ένα πιθανό σενάριο, λειτουργείς εκτός λογικής κατά διαστήματα… Το καλό είναι πως το αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου, χωρίς να στο επισημάνει κάποιος τρίτος! Σήμερα επίσης κινείσαι πιο ρισκαδόρικα! Βλέπεις διάφορες ευκαιρίες και αποφασίζεις να δραστηριοποιηθείς έντονα! Γίνεσαι πιο διπλωματικός - όσο μπορείς δηλαδή! Άκου το ένστικτό σου και θα αποφύγεις αρκετές κακοτοπιές!

Υδροχόος
Αυτό που σε αγχώνει περισσότερο είναι πως, αν χρειαστεί να δουλέψεις με τον εαυτό σου ψυχολογικά, μπορεί να συναντήσεις ψεγάδια, που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από το πλάνο που έχεις να σώσεις την ανθρωπότητα , ίσως… Σήμερα όμως είναι μια πάρα πολύ ευνοϊκή μέρα για να δουλέψεις αρκετά ψυχολογικά, να εντοπίσεις σημεία τα οποία χρήζουν βελτίωσης και φυσικά να τα εφαρμόσεις! Φυσικά, μέσα από όλη αυτή την διεργασία μπορεί να αλλάξεις μένω ριζοσπαστικό τρόπο και την εικόνα που έχεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου… Αυτό σήμερα που μπορείς να κάνεις σχετικά πιο εύκολα είναι να αξιοποιήσεις την οποία γέφυρα επικοινωνίας έχεις διατηρήσει με κάποια άτομα!…!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, Ιχθύ. Αποφασίσεις να μιλήσεις και να συζητήσεις διαφωνίες, αντίθετες απόψεις, αντιπαραθέσεις και γενικά να γεφύρωσης χάσματα και να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. Η αίσθηση ότι πρέπει να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις έρχεται σε σύγκρουση με την συναισθηματική σου φύση και αυτό δημιουργεί αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις… Όμως, κάπως έτσι λειτουργούν τα όρια! Επιλέγεις και σήμερα την συντροφιά φίλων, με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις! Οι έντονες και παρορμητικές αντίδραση σου πάνω στην συζητήσεις μπορεί να δημιουργήσουν μικρό εντάσεις με τους φίλους σου… Όχι όμως κάτι που δε λύνεται!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ