Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 27.08.2023

Η μέρα φαίνεται να είναι θετική για εσένα σε γενικές γραμμές, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 27.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι πολύ πιθανό να δεις τα πλάνα σου να ξεκουνιούνται για λίγο… Ναι, είναι πιθανό να δεις εξελίξεις, όμως καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι, καθώς ο ανάδρομος μπορεί να σου φέρει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτό που περίμενες… Έτσι, σήμερα φαίνεται ο ενθουσιασμός σου να είναι αρκετά μεγάλος! Παράλληλα, θα δεις ένα καλό νέο στα οικονομικά σου. Θα σου επιστραφεί κάποιο ποσό που είχες δανείσει; Ίσως φανούν τα πρώτα κέρδη από ένα επιχειρηματικό βήμα που είχες κάνει αρκετό καιρό πριν; Ό,τι και να ‘ναι, σήμερα θα πάρεις ένα αρκετά θετικό feedback! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τα ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις…

Ταύρος
Σήμερα έχεις τη διάθεση να περάσεις την ημέρα σου όσο πιο ανάλαφρα μπορείς, Ταύρε. Είναι πολύ πιθανό να οργανώσεις μία απόδραση με φίλους. Μπορεί σήμερα να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θεωρείς εσύ ουσιαστικά. Με πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση ακόμα περισσότερο και θα σε κάνουν να ξεχαστείς από τα διάφορα θεματάκια. Έστω και παροδικά! Γενικά, προσπαθείς να διατηρήσεις μια πιο θετική στάση απέναντι στους άλλους. Καλό θα ήταν σήμερα να μην κρίνεις αυτά που βλέπεις γύρω σου με βάση τα δικά σου πιστεύω… Κράτα την άποψή σου για τον εαυτό σου, απόφυγε την κριτική και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν σε αφορούν!

Δίδυμοι
Σήμερα κι εσύ ο ίδιος έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να δουλέψεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου κάπως ευκολότερα, Δίδυμε. Είσαι σε ένα σε μία φάση όπου μπορείς να παρατηρήσεις αρκετά πιο εύκολα κάποια κομμάτια και κάποιες συμπεριφορές που χρειάζονται βελτίωση… Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ ζόρικο, το καταλαβαίνω. Σήμερα προσπαθείς να διορθώσεις λίγο την συμπεριφορά σου, κατανοώντας τους λόγους για τους οποίους αντιδρούσες με έναν πιο έντονο και νευρικό τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι φαίνεται να κατανοείς σε μεγαλύτερο βάθος αυτά που σκέφτεσαι και παρατηρείς! Μεγάλο βήμα!

Καρκίνος
Η μέρα φαίνεται να είναι θετική για εσένα σε γενικές γραμμές, Καρκίνε. Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι η κατάσταση που επικρατεί με τη σχέση σου και το πώς θα μπορέσεις να διορθώσεις την σχέση που έχεις με τους συναδέλφους σου! Φαίνεται πως είσαι πρόθυμος να ρίξεις τους τόνους και να προσπαθήσεις να γεφυρώσει τις αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Πολύ σημαντικό βήμα αυτό από πλευράς σου, καθώς θα μπορούσες να κρατήσεις μούτρα και να γκρινιάζεις ότι έχει απομακρυνθεί ο άλλος! Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά σήμερα είναι το κομμάτι των οικονομικών που σχετίζονται με το σπίτι! Μπορεί να προκύψουν έξοδα που να αφορούν κάποιες επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν…

Λέων
Σήμερα τα πράγματα στη δουλειά ηρεμούν για λίγο, Λέοντα. Θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να θέσεις κάποιες προτεραιότητες! Τον τελευταίο καιρό επικρατεί ένα χάος στο κεφάλι σου, και σήμερα φαίνεται πως κάπως αρχίζουν να ξεδιαλύνουν τα πράγματα. Επομένως, διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία σου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα γεγονότα στο κεφάλι σου και να ορίσεις προτεραιότητες! Μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις τη δυνατότητα, αλλά θα χρειαστεί να το κάνεις. Έστω και με το ζόρι!

Παρθένος
Σήμερα έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, Παρθένε. Η αλήθεια είναι πως ασχολείσαι αρκετά έντονα τον τελευταίο καιρό με θέματα του σπιτιού και με υποχρεώσεις που χρειάζεται να τακτοποιήσεις. Δεν έχεις ολοκληρώσει το πλάνο σου –και δύσκολο να το ολοκληρώσεις, ανάδρομος γαρ– αλλά παρ’ όλ’ αυτά σήμερα επιλέγεις να βγεις και να διασκεδάσεις. Να προσφέρεις στον εαυτό σου λίγη χαλάρωση με καλή παρέα… Σήμερα είναι πιθανό να σου έρθουν αρκετές ιδέες. Ιδέες για το πώς θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν είναι σταθμισμένες! Μην ξεχνάς πως η λεπτομέρεια –πέρα από βασικό χαρακτηριστικό σου– είναι αυτό στο οποίο δίνεις την μεγαλύτερη βάση αυτήν την περίοδο!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, έχεις τη διάθεση να ρίξεις τους τόνους και να ασχοληθείς κάπως περισσότερο με το σπίτι σου. Αυτό αυτόματα για εσένα μπορεί να σημαίνει έξοδα, καθώς το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς να κάνεις είναι να τροποποιήσεις λίγο την διακόσμηση. Έτσι θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις και την ψυχολογία σου. Επομένως αντιλαμβάνεσαι πως το οικονομικό είναι αυτό που θα επιβαρυνθεί κάπως περισσότερο σήμερα και θα σου δημιουργήσει έναν –όχι και τόσο μικρούλη– πονοκέφαλο! Από την άλλη, σήμερα μπορεί να βρεις μία λύση σε ένα θέμα λογιστικό! Σήμερα μπορεί να έχεις και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω των φίλων σου…

Σκορπιός
Σήμερα προσπαθείς να κρατήσεις έναν πιο θετικό τρόπο σκέψης, Σκορπιέ… Φαίνεται να σου είναι πιο εύκολο να συζητήσεις με φίλους και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις άνετα τις σκέψεις που κάνεις και τον τρόπο που εξέλαβες κάποια γεγονότα, τα οποία σου δημιούργησαν μία ένταση. Επίσης, σήμερα υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποια νέα συνεργασία ή να έχεις επικοινωνία με άτομα που συνεργάστηκες στο παρελθόν για κάτι νέο! Μπορεί όμως να περάσει από το μυαλό σου το ενδεχόμενο ότι ίσως να μην αξίζει να ασχοληθείς πλέον… Γενικά, ενώ παραμένεις επιφυλακτικός, φαίνεται πως επιθυμείς να βγάλεις από μέσα σου αυτό το βάρος μέσα από κουβέντες που θα κάνεις με ανθρώπους εμπιστοσύνης σου!

Τοξότης
Σήμερα φαίνεται πως η κατάσταση πάει να ξεφύγει από αυτή των προηγούμενων ημερών, Τοξότη… Εννοώ προς μία πιο θετική κατεύθυνση. Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου. Αυτό που σε νοιάζει είναι να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά, να ξεχωρίσεις τι πρέπει να δώσεις και τι υποχρεώσεις πρέπει να καλύψεις από τη μια και να δεις τι σου μένει στην άκρη από την άλλη! Δύσκολο πράγμα, καθώς ό,τι αποταμιεύεις φροντίζεις να το δίνεις σε ταξίδια και δραστηριότητες που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη! Ωστόσο, σήμερα φαίνεται πως θα το κάνεις λίγο πιο προσεκτικά σήμερα. Ένα καλό νέο φαίνεται να υπάρχει σήμερα στη δουλειά σου, σχετικά με κάτι που είχες διαπραγματευτεί πριν από καιρό!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, φαίνεται πως είσαι σε μία καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Ναι, υπάρχουν ακόμα γεγονότα και καταστάσεις από το παρελθόν που συνεχίζουν να σε ενοχλούν, όμως σήμερα μπορείς να τις διαχειριστείς πιο ψύχραιμα και να τις φιλτράρεις αρκετά πιο λογικά! Αντιλαμβάνεσαι πως οι μεταβολές σε αυτά που νιώθεις έχουν μία βάση. Και το κυριότερο είναι πως μπορείς να εξηγήσεις το λόγο αυτών των συναισθηματικών μεταβολών σου και στους άλλους! Η αλήθεια είναι πως σήμερα είναι μία αρκετά θετική μέρα για εσένα, καθώς έχεις σε μια –όσο μπορείς– θετική σκέψη. Προσπάθησε να μην μείνεις πίσω σε θέματα οικονομικά! Σήμερα αυτό ίσως να είναι και το μοναδικό σου άγχος, γι’ αυτό προσπάθησε να το ρυθμίσεις ή να το πετάξεις από πάνω σου – εννοώ να το τακτοποιήσεις!

Υδροχόος
Είναι πολλά αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, όπως επίσης είναι πολλές και οι πληροφορίες που πρέπει να διαχειριστείς, Υδροχόε… Από τη μία θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος σου και να βάλεις αυτά τα πράγματα που έχεις το κεφάλι σου σε μία σειρά. Από την άλλη η διάθεσή σου σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη φάση, και όπως είναι αναμενόμενο θέλεις να βγεις και να περάσεις χρόνο με φίλους. Αυτό είναι ένα δίλημμα το οποίο μπορεί να μην ακούγεται σημαντικό. Είναι όμως! Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι με το που θα τα «τακτοποιήσεις» μέσα στο κεφάλι σου, θα είσαι σε θέση να τα συζητήσεις και με τους δικούς σου ανθρώπους!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως επιλέγεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου, Ιχθύ. Η συναναστροφή που έχεις με ανθρώπους που επιλέγεις να είναι κοντά σου είναι πολύ σημαντική γιατί: πρώτον, σε κρατά σε κάποια επαφή με την πραγματικότητα και, δεύτερον, μπορείς να συζητάς τα πράγματα που σε απασχολούν χωρίς να σκέφτεσαι το τι μπορούν να πουν οι άλλοι και τρίτον έχεις ανάγκη να συμβουλευτείς! Η μέρα λοιπόν έχει αυτό το πρόσημο σήμερα! Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για να συζητήσεις κάποια σημαντικά για εσένα θέματα με τη σχέση σου! Όχι να τα λύσεις, αλλά να τα επισημάνεις με έναν κατανοητό και ήρεμο τρόπο στον άλλον! Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικούς χειρισμούς και τέτοια παιχνιδάκια για να καταφέρεις αυτό που θέλεις… Να δημιουργήσεις δηλαδή ενοχές στον άλλον…!