Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.08.2023

Σήμερα το πράγμα φαίνεται να είναι πιο ζόρικο, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα ζώδια του Σαββάτου 26.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός

Όσο και να το προσπαθείς, Κριέ, αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα δεν θα βρουν σύντομα τουλάχιστον τις ισορροπίες που αποζητάς! Παρατηρώντας τις καταστάσεις γύρω σου αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα και στο χώρο της δουλειάς και στο πώς συμπεριφέρεσαι εσύ σε διάφορες καταστάσεις. Γενικά, φαίνεται πως επικεντρώνεσαι περισσότερο στο επαγγελματικό κομμάτι, και προσπαθείς να βελτιώσεις τις καταστάσεις, αλλά να ελαττώσεις της αναταραχές… Κάτι που σήμερα δεν είναι και τόσο εφικτό! Και αυτό γιατί σήμερα θα παρατηρήσεις κάποιες έντονες διαφορές με συναδέλφους στη δουλειά, οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να πιστεύεις πως δεν μπορείς να συνεργαστείς μαζί τους… Υπερβολικό, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ!

Ταύρος

Σήμερα Ταύρε, από την αρχή της ημέρας ακόμα, μπαίνεις σε μία θέση άμυνας! Φαίνεται πως σε πιάνει ένας φόβος ότι θα δεχθείς μία κριτική, που την θεωρείς εντελώς αχρείαστη… Νιώθεις πως οι άλλοι στοχεύουν στο πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις… Έτσι, σήμερα έχεις μία αρκετά επιθετική συμπεριφορά! Είσαι ευερέθιστος! Επίσης δυσκολεύεσαι να κρατήσεις κάπως τις ισορροπίες με τους φίλους σου… Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ζόρικη μέρα για σένα, κυρίως ψυχολογικά! Μπορεί όλο αυτό που βγαίνει προς τα έξω να είναι ένας πολύ προσωπικός σου φόβος για το πως φαίνεται η δράση σου προς τα έξω… Δοκίμασε να εκτονώσεις αυτή την ένταση πιο πρακτικά – ασχολήσου με κάτι που θα σε χαλαρώσει πχ – και μην ασχολείσαι με το τι ακούς από τους γύρω σου!

Δίδυμοι

Σήμερα το πράγμα φαίνεται να είναι λίγο πιο ζόρικο, Δίδυμε… Αν είσαι σε σχέση και συγκατοικείς, σήμερα θα παρατηρήσεις αρκετά πράγματα που θα σε εκνευρίσουν αρκετά… Αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις εντελώς διαφορετικά και όπως και να ‘χει χρειάζεται να σου δείξει ο άλλος ότι σέβεται κάπως τον κόπο σου, την κούραση σου… Κάτι που εσύ δεν εκλαμβάνεις σήμερα! Ναι, προσπαθείς να το συζητήσεις, αλλά όχι και με τόσο ψύχραιμο τρόπο… Ημέρα γενικά ακριβή εντάσεις, θα παρατηρήσεις εμπόδια και δυσκολίες… Κατά κύριο λόγο θα έχουν να κάνουν με τη σχέση σου ή με την επαφή σου με συναδέλφους σου…! Ωστόσο, αν, λέμε εάν, καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου θα δεις πως όλα θα βρουν το δρόμο τους!

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, αν μπορούσες να μείνεις στο σπίτι και να μη χρειαστεί να πας στη δουλειά θα ήταν το καλύτερο σου… Γενικά, αν μπορούσες να μείνεις στο σπίτι και να μην κάνεις κάτι, θα ήσουν χαρούμενος! Φαίνεται πως σήμερα δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στα πρέπει της καθημερινότητας… Το μυαλό σου βρίσκεται αλλού! Οι σκέψεις που κάνεις είναι περίεργες και ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτές τις σκέψεις φαίνεται πως δεν σου επιτρέπουν να δεις και πολύ καθαρά τα πράγματα σήμερα… Είσαι θυμωμένος με διαφορά πράγματα που έχουν συμβεί και δεν τα εκφράζεις… Αρνείσαι πεισματικά να τα μοιραστείς!

Λέων

Ή που το ένστικτό σου σου λέει ότι κάτι πρέπει να προσέξεις σήμερα ή απλά έχεις πάρει το κολάι και περιμένεις το επόμενο θέμα να σκάσει, Λέοντα… Πλέον νιώθεις πως δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να συμβεί, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι σε μία σχετική ετοιμότητα. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα οικονομικά σου, να προσέξεις πιθανές αχρείαστες σπατάλες και φυσικά προσπάθησε να εξετάσεις όσο καλύτερα μπορείς τα ψιλά γράμματα σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα εμπλακείς! Προσπάθησε να μην αγνοήσεις το ένστικτό σου, καθώς σήμερα φαίνεται να είναι ίσως και ο ισχυρότερος σύμμαχος σου!

Παρθένος

Σαν να αρχίζουν να σε περικυκλώνουν λίγο τα ζόρια σήμερα, Παρθένε… Από τη μία νιώθεις πως δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση σήμερα, καθώς έχεις μία ιδιαίτερη κυκλοθυμία και δεν ξέρεις με τι να πρωτο ασχοληθείς! Από την άλλη νιώθεις πως η κατάσταση μέσα στο σπίτι σου δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα και αδυνατείς να θέσεις σωστές προτεραιότητες, προκειμένου να ξεκινήσεις τις δουλειές σου! Το θετικό είναι πως υπάρχει μία υποστήριξη, ψυχολογική κατά κύριο λόγο, πιθανότητα από το σύντροφό σου ή από έναν πολύ δικό σου άνθρωπο! Αυτό που θα χρειαστεί σήμερα προσοχή είναι να προσπαθήσεις να δεις όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς κάποια πράγματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου!

Ζυγός

Σήμερα δίνεις στους άλλους, Ζυγέ, την εντύπωση του μπερδεμένου… Στην ουσία ομως κρατάς μία σιωπηλή στάση για να κρύψεις το μέσα σου που βράζει! Με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να αποφύγεις τις άμεσες συγκρούσεις και να θολώσεις – λέμε τώρα – κάπως τα νερά… Προσπαθείς να οργανώσεις την σκέψη σου και να εκφραστείς με όσο πιο λογικά και κατανοητά επιχειρήματα μπορείς, όμως αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να πεις όλα όσα νιώθεις, ακριβώς με τον τρόπο και την ένταση που τα νιώθεις! Θέλεις δηλαδή να βγάλεις προς τα έξω τον χείμαρρο που κρύβεις μέσα σου! Σήμερα ίσως να έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις αυτά τα οποία νιώθεις σε μεγαλύτερο βάθος και να προσπαθήσεις να τα εκφράσεις όσο πιο απλά μπορείς!

Σκορπιός

Σήμερα φαίνεται πως ξυπνούν οι ανασφάλειες σου, Σκορπιέ… Κάτι που δεν πρέπει να δουν οι άλλοι! Βάζεις λοιπόν μπροστά την φράση «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» και ξεκινάς την ημέρα σου δυναμικά! Όχι απευθείας με καυγάδες, αλλά δεν σου είναι και τόσο δύσκολο να ξεκινήσεις έναν καυγά από το τίποτα ή από το οτιδήποτε – ακόμα και το πιο γελοίο – που μπορεί να ακούσεις! Κάποιος από τους φίλους σήμερα θα το παρατηρήσει αυτό, θα το επισημάνει και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει να το λύσεις και να νιώσεις για λίγο καλύτερα. Αυτόν τον φίλο προσπάθησε να μην τον αποπάρεις! Άκου τον και συζήτησε μαζί του αυτά που σε προβληματίζουν σήμερα!

Τοξότης

Η μέρα σήμερα, Τοξότη, φαίνεται πως φέρνει πολλά μπερδέματα… Φαίνεται πως βρίσκεις κάποια κολλήματα, κάποια εμπόδια στη δουλειά σου και δυσκολεύεσαι να δράσεις… Νιώθεις ένα άγχος ως προς το να αναλάβεις πρωτοβουλίες! Και φυσικά, αυτή η έλλειψη ελευθερίας κινήσεων σου δημιουργεί μία ένταση… Το θέμα είναι πως και σήμερα δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις τα νεύρα σου και λειτουργείς αρκετά παρορμητικά και αυθόρμητα… Αυτό που θα χρειαστεί λίγη προσοχή σήμερα είναι ο υπερβολικός τρόπος που αντιμετωπίζεις καταστάσεις και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι! Το ντραμα είναι εντελώς αχρείαστο σήμερα… Να θυμάσαι πως όλα μπορούν να λυθούν με μία ψύχραιμη συζήτηση!

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις μία έντονη επιθυμία να μείνεις μόνος σου, Αιγόκερε… Μπορεί πάλι να έχεις μία ιδιαίτερη επιθυμία να ξεσπάσεις τα νεύρα σου! Ναι ελαφρύνεις με αυτόν τον τρόπο την ψυχολογία σου! Βέβαια, σήμερα φαίνεται πως δεν είσαι και σε ιδιαίτερη θέση να καταλάβεις τι συνέπειες που θα υπάρξουν μετά από αυτή τη συμπεριφορά… Έχεις ένα πάρα πολύ έντονο παρορμητισμό και φαίνεται πως η λογική σου είναι αρκετά θολωμένη σήμερα! Πράγμα πολύ επικίνδυνο για τα δικά σου δεδομένα… Όλοι ξέρουμε πως ο λόγος σου είναι ξυράφι, και όταν δεν υπάρχει μέτρο η κατάσταση είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει… Ωστόσο, φαίνεται πως οι οι απόψεις σου έχουν μία βάση! Άσχετα που εσύ τα λες θυμωμένα στους άλλους…

Υδροχόος

Μήπως τελικά εσύ έχεις θυμώσει με την παρέα, Υδροχόε; Μήπως εσύ είσαι αυτός ο οποίος έχει τελικά θέμα και δεν το μοιράζεται; Το τυπικό και φυσιολογικό και σένα θα ήταν να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου και να λύνεις τις διαφορές με τους φίλους σου, καθώς είναι η οικογένεια που εσύ επέλεξες! Σήμερα όμως φαίνεται πως στέλνεις κάποια υποσυνείδητα μηνύματα στην παρέα μέσα από την συμπεριφορά σου! Απαντάς μονολεκτικά, με νεύρα και φαίνεται σα να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση άμυνας! Το τοπίο είναι αρκετά θολό μέσα στο μυαλό σου και το κακό σήμερα είναι πως δεν δείχνεις διατεθειμένος να το ξεκαθαρίσεις… Αν όμως εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε φοβίζει, θα δεις πως η λύση θα βρεθεί άμεσα!

Ιχθύς

Σήμερα νιώθεις πως δεν έχεις επικοινωνία με τους συναδέλφους σου, Ιχθύ… Αντιλαμβάνεσαι πως η μεταξύ σας απόσταση έχει μεγαλώσει αρκετά και νιώθεις πως αυτός οφείλεται από την άλλη πλευρά… Αντιλαμβάνεσαι μία εχθρικότητά προς το πρόσωπό σου και μία «στοχοποίηση»… Σίγουρα, να θυμάσαι πως δεν φταίνε μόνο οι άλλοι σε μία κατάσταση! Είναι πολύ πιθανό όλο αυτό να ξεκίνησε από εσένα τον ίδιο και από κάποιες συμπεριφορές – αυτές οι ανταγωνιστικές που λέγαμε και χθες – που πυροδότησαν την όλη κατάσταση… Μέσα στη δουλειά θα βρεις υποστήριξη από έναν άνθρωπο σήμερα, πιθανότητα αυτός να είναι και το αφεντικό! Προσπάθησε μαζί τουλάχιστον να είσαι πιο ψύχραιμος και κάλμα!