Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.08.2023

Η τάση που έχεις να θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, Παρθένε, είναι παροιμιώδης

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα το προσπαθείς αρκετά για να αντιμετωπίσεις με όσο πιο θετικό τρόπο μπορείς αυτές τις καταστάσεις που φαίνεται πως σε βασανίζουν, Κριέ! Η αλήθεια είναι πως έχεις κατά νου και προγραμματίζεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα συνδυάζει τη δουλειά με την αναψυχή. Γενικά φαίνεται πως είσαι σε καλύτερο μουντ από τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα φαίνεται να νιώθεις λίγο πιεσμένος χρονικά, για να προλάβεις να οργανώσεις όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι που θέλεις να κάνεις, ενώ παράλληλα θέλεις να κλείσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις για να φύγεις με το κεφάλι σου ήσυχο.

Ταύρος
Σήμερα φαίνεται πως όλα αυτά τα οποία σε αγχώνουν περισσότερο είναι κι αυτά που θα σου είναι εμπόδιο, Ταύρε… Τουλάχιστον έτσι το αντιμετωπίζεις εσύ ο ίδιος. Η μέρα φαίνεται να έχει ένα αρκετά συναισθηματικό ζόρι, καθώς δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το μυαλό σου κάποια πράγματα… Γίνεσαι αρκετά πεισματάρης σήμερα και χρειάζεται μία ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα διαχειριστείς πιθανές αντιπαραθέσεις ή διαφορετικές απόψεις, ειδικά με τους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από τις λεπτομέρειες. Μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Είναι και λίγο το γεγονός ότι στις τελευταίες μέρες του μήνα τα οικονομικά είναι κάπως στενεμένα, οπότε ένα παραπάνω άγχος στο κεφάλι σου.

Δίδυμοι
Με το βλέμμα στραμμένο στη σχέση που έχεις με τους συναδέλφους είσαι σήμερα, Δίδυμε! Η αλήθεια είναι πως νιώθεις ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που πρέπει να μπουν σε μια νέα βάση, προκειμένου να εξομαλυνθούν ή να λυθούν παρεξηγήσεις και να μειωθεί κάπως η ένταση που υπάρχει στον εργασιακό χώρο. Γενικά, αισθάνεσαι πως σε πνιγεί η κατάσταση που επικρατεί. Ίσως να νιώθεις και πως δεν έχεις να πάρεις κάτι άλλο από εκεί… Επίσης, φαίνεται πως σε πιάνει μια τάση να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι. Μια καλή γενική και ένα καλό ξεκαθάρισμα σε ρούχα, πράγματα και πάει λέγοντας...

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, φαίνεται πως είσαι αρκετά ευαίσθητος σωματικά… Η παρατεταμένη ψυχολογική κούραση, οι πιθανές συγκρούσεις, ειδικά με την οικογένειά σου, σε έχουν φέρει σε ένα σημείο όπου νιώθεις την ενέργειά σου κάπως πεσμένη. Η ανάγκη για ξεκούραση είναι πλέον η βασικότερη. Με την καθημερινότητα και τη δουλειά όμως να τρέχει, αλλά και τις ευθύνες που έχεις σε αυτό το κομμάτι να είναι και πάλι αρκετές, φαίνεται πως σήμερα δεν έχεις και τόσο τον χρόνο για να προσφέρεις αυτή τη χαλάρωση και την ξεκούραση στον εαυτό σου. Είναι σημαντικό να βρεις λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να καταφέρεις με κάποιον τρόπο –όποιον ταιριάζει καλύτερα στη μενταλιτέ σου– να αδειάσεις το μυαλό σου και να μπορέσεις να πάρεις μία ανάσα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Λέων
Σήμερα έχεις ένα πιο ρομαντικό μουντ, Λέοντα! Έχεις τη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στα άτομα τα οποία σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με ένα κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο φαίνεται πως είχες αφήσει στην άκρη για κάποιο διάστημα, παρά το γεγονός ότι παίζει πολύ έντονα να ασχολείσαι και με καταστάσεις του παρελθόντος. Φαίνεται πως αυτές οι παρελθοντικές περιπτώσεις δεν έχουν πλέον το ίδιο ενδιαφέρον για εσένα… Έτσι, σήμερα ή θα βρεις κάτι καινούργιο για να ασχοληθείς ή θα στρέψεις την προσοχή σου στα άτομα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και θα δώσεις εκεί όσα περισσότερα μπορείς. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να θέλεις να εξευμενίσεις και κάποια πιο βαθιά συναισθήματα που ακόμα δεν είσαι έτοιμος να μοιραστείς…

Παρθένος
Η τάση που έχεις να θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, Παρθένε, είναι παροιμιώδης… Σήμερα όμως φαίνεται πως το έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη μέρα. Αφενός, το μυαλό σου λειτουργεί σε τέτοιους ρυθμούς που θέλεις να προλάβεις όλα τα πιθανά σενάρια και να νιώσεις ασφάλεια όντας προετοιμασμένος, αφετέρου υπάρχει η επιθυμία και βαθύτερη ανάγκη να μπορείς να έχεις υπό τον έλεγχό σου κάποιες καταστάσεις στις συνεργασίες σου! Φυσικά, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις ή ακόμα και συγκρούσεις πιθανότατα με τους ανώτερούς σου. Από αυτό σήμερα δεν ξεφεύγει και η σχέση σου, καθώς θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο.

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται πως σκέφτεσαι αρκετά, Ζυγέ… Φέρνεις στο μυαλό σου παλιά περιστατικά, παλιές εντάσεις και διάφορα τέτοια ζητήματα που σου δημιουργούν ένα άγχος – ενα άγχος για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο! Πιθανότατα ο τρόπος που να διαχειρίστηκες εκείνες τις καταστάσεις να μην ήταν και πολύ υγιής, είτε ενεπλάκης με κάποιον παράδοξο τρόπο είτε κράτησες μια σιωπηρή στάση. Ο τρόπος με τον οποίον όμως επικοινωνείς με τους άλλους σήμερα φαίνεται να είναι πιο κοφτός και απότομος! Ίσως να είσαι πιο to the point από κάθε άλλη μέρα! Απλά αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι η υπερβολική και απότομη στάση σου απέναντι στους άλλους.

Σκορπιός
Από τη μία φαίνεται πως τα οικονομικά σου είναι αρκετά περιορισμένα, Σκορπιέ, και από την άλλη γίνεσαι λίγο αυστηρός με τους άλλους, ειδικά όταν νιώθεις ότι προσπαθούν να κάνουν χιούμορ με κάποια δικά σου σημαντικά θέματα, τις αξίες που πρεσβεύεις για παράδειγμα. Είναι κάτι πολύ προσωπικό σου, το οποίο δεν έχεις σκοπό να μοιραστείς, πόσο μάλλον να δεχτείς χιούμορ σχετικά με αυτό. Και όπως είναι φυσικό, δεν σκοπεύεις να το αφήσεις έτσι! Πρέπει τα πράγματα να μπουν στη θέση τους. Οπότε καταλαβαίνεις πως σήμερα στην παρέα θα επικρατεί ένα κάπως πιο βαρύ κλίμα και δεν φαίνεται να έχεις τη διάθεση να κρατήσεις μία κάπως ήπια στάση… Αφενός με το δίκιο σου, αφετέρου προσπάθησε τουλάχιστον να μην κάνεις το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, το πράγμα φαίνεται κάπως ανάμεικτο… Από τη μια έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση περίεργη και αρκετά πιεστική ψυχολογικά! Όλη η φάση με τα θέματα που προκύπτουν στο σπίτι δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς. Αν είσαι σε φάση μετακόμισης –κακώς με ανάδρομο, αλλά εντάξει– να ξέρεις πως η φασούλα δεν θα είναι και τόσο εύκολη όσο θεωρείς… Και η αισιοδοξία που θα προσπαθήσεις να δώσεις δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι σήμερα… Από την άλλη, πέφτεις ψυχολογικά γιατί βλέπεις τα πλάνα σου να μπαίνουν στον πάγο και να επαναπροσδιορίζεις αναγκαστικά τις προτεραιότητές σου! Το καλό σήμερα είναι πως μυρίζεσαι τα θεματάκια πριν καν σκάσουν…

Αιγόκερως
Παίζει να άκουσες πράγματα αυτές τις μέρες, Αιγόκερε, που να μη σου άρεσαν και τόσο, που να σε ταρακούνησαν αρκετά και να σου έδωσαν μία γεύση από τον τρόπο με τον οποίον εσύ ο ίδιος συμπεριφέρεσαι στους άλλους. Δύο είναι οι τρόποι που μπορεί να αντιμετωπίσεις την κατάσταση σήμερα: ο πρώτος είναι να το πάρεις κατάκαρδα και να το ρίξεις στη δουλειά προκειμένου να ξεχαστείς. Ο δεύτερος, και πιο ώριμος, είναι να σκεφτείς όλα αυτά που έχεις ακούσει και να μπεις σε μία διαδικασία να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο! Σου ακούγεται περίεργο, όμως ίσως αυτό να απαιτήσει περισσότερη δουλειά. Και φυσικά θα κερδίσεις περισσότερα απ’ όσα πιστεύεις… Αρκεί να κάνεις ουσιαστική δουλειά με τον εαυτό σου και να μην έχεις απώτερους σκοπούς σε σχέση με τους άλλους!

Υδροχόος
Σήμερα σε πιάνει πιο πολύ το αγωνιστικό σου, το επαναστατικό σου και θέλεις να εμπλακείς και να ασχοληθείς περισσότερο προσφέροντας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, Υδροχόε. Πιθανότατα, να νιώθεις πως έχεις χάσει λίγο αυτή την ενέργεια. Γι’ αυτό και σήμερα θέλεις να ασχοληθείς λίγο πιο ενεργά ξανά με τον τομέα αυτόν. Ή πάλι θέλεις να φέρεις στην επιφάνεια την επαναστατική δυναμική σου, για να θυμηθείς πως είναι… Άκρη μαζί σου εύκολα δεν βγάζει κανείς, και το ξέρεις πλέον αυτό… Επίσης ξέρεις πως τα οικονομικά σου θα χρειαστούν προσοχή και σήμερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να δώσεις περισσότερα από αυτά που έχεις… Μέγα λάθος!

Ιχθύες
Πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν, όμως υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσεις μία αρκετά ανταγωνιστική πλευρά, Ιχθύ, ειδικά αν νιώσεις πρόκληση! Σήμερα λοιπόν, αναπτύσσεις αυτή την πιο ανταγωνιστική πλευρά, ειδικά με συναδέλφους που μπορεί να σε εκμεταλλεύτηκαν στο παρελθόν… Αυτό το οποίο θέλεις να κάνεις είναι αφενός να πάρεις το αίμα σου πίσω, αφετέρου όμως να αποδείξεις την αξία σου και την ικανότητά σου, αφήνοντας τους πίσω, καθώς εσύ εξελίσσεσαι επαγγελματικά! Αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό θέλει αρκετό χρόνο για να πραγματωθεί, επομένως σήμερα πιθανότατα να βάλεις τη βάση αυτού του πλάνου. Γενικά, σήμερα είναι πολύ πιθανό να δείξεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που παίζει κάνεις μέχρι σήμερα να μην έχει δει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ