Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.08.2023

Μια μικρή έκλαμψη ελπίδας και θετικής σκέψης σου συμβαίνει σήμερα, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Φαίνεται πως σήμερα σε πιάνει ένα άγχος για τις καταστάσεις που βιώνεις, Κριέ! Προσπαθείς να το παίξεις κουλ και άνετος, όμως κάποιες νευρικές κινήσεις σε προδίδουν. Στα καλά νέα, σήμερα παίζει ένα καλό οικονομικό νέο που περίμενες καιρό τώρα. Στα όχι και τόσο καλά νέα, σήμερα θα χρειαστεί να ρίξεις ρυθμούς και να περάσεις σε φάση επανελέγχου. Επανελέγχου καταστάσεων, δουλειάς, συνηθειών. Βασικά, και να μην το ξεκινήσεις εσύ, θα το δεις να γίνεται! Ίσως για αυτό να έχεις το άγχος – μη και δεις σφάλματα που έκανες και χρειαστεί να τα παραδεχτείς. Γιατί δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από την αρχή! Όλα αυτά όμως θα χρειαστεί να τα βάλεις σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου και να τα αποδεχτείς για αρχή…

Ταύρος
Φαίνεται πως περίμενες περισσότερα πράγματα, Ταύρε, τουλάχιστον στο κομμάτι των συνεργατών σου… Η αλήθεια είναι πως πάντα έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες σε ό,τι έχει να κάνει με το εργασιακό κομμάτι. Τουλάχιστον όσον αφορά το κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες… Σήμερα φαίνεται πως είσαι σε μία περίεργη συναισθηματική κατάσταση. Μάλλον σε βασανίζουν κάποια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, και είναι κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να το μειώσεις κάπως μέσα στο κεφάλι σου γιατί σήμερα και αύριο –σε λιγότερο βαθμό αύριο– η συμπεριφορά σου θα είναι κάπως έντονη. Θα έχεις μια ένταση χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Μόνο και μόνο από το άγχος σου!

Δίδυμοι
Οι συνήθειες και η έντονη και βαριά καθημερινότητά σου φαίνεται πως λειτουργούν κάπως «στερητικά», Δίδυμε. Βλέπεις πως η δουλειά που κάνεις και ο φόρτος εργασίας που έχεις σε καθημερινή βάση δεν σου αποφέρουν τα ανάλογα χρήματα. Είναι κι από χτες αυτή η σκέψη πως δεν υπάρχει επαγγελματική εξέλιξη που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο έντονη μέσα στο κεφάλι σου! Έχεις κι εσύ τα δικά σου προσωπικά, που μέσα στο μυαλό σου σήμερα γίνονται αρκετά πιο έντονα καθώς θυμάσαι σκηνικά και περιστατικά που τότε μπορεί να τα είχες αφήσει στο απυρόβλητο, σήμερα όμως είναι αυτά που πυροδοτούν τα νεύρα σου. Ενώ η μέρα σου δεν ξεκινά με ένταση, σταδιακά κλιμακώνεται και φτάνεις σε ένα πολύ λεπτό σημείο…

Καρκίνος
Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις, Καρκίνε, σήμερα είναι να βγεις και να αδειάσεις το μυαλό σου. Επιτακτική η ανάγκη κι ας μην το αντιλαμβάνεσαι έτσι! Ακόμα και να μη θέλεις να βγεις όμως, ασχολήσου με κάτι δημιουργικό σήμερα. Μην αναλωθείς στο να λύσεις όλα τα προβλήματα σε μια μέρα! Ναι, ξέρω, δεν λύνονται, αλλά και μόνο που θα το παλέψεις και θα το προσπαθήσεις είναι αρκετό. Έχεις και λίγο τη διάθεση να βρεθείς με φίλους, ειδικά με αυτούς που έχεις να δεις καιρό – αλλωστε παίζει να είναι και οι μόνοι που δεν ξέρουν τα ζόρια που τραβάς. Όπως και να ‘χει, η μέρα σε θέλει να βγαίνεις έξω, να ξεδίνεις και να μην ασχολείσαι και τόσο με τα σοβαρά θέματα των ημερών. Άλλωστε δεν θα κρατήσει πολύ – δώσε αυτόν τον χρόνο στον εαυτό σου τουλάχιστον!

Λέων
Έχεις μία μεγάλη ανάγκη να βγάλεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου, Λέοντα. Πλέον δεν ξέρω πώς πρέπει να σου το πω για να το καταλάβεις και να αρχίσεις να μιλάς… Η ψυχολογία σου σήμερα είναι κάπως περίεργη. Τα γεγονότα στο σπίτι φαίνεται να σε προβληματίζουν αρκετά, έχεις όμως την ελπίδα ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα βελτιωθεί. Ωστόσο, υπάρχει ένα κλίμα αρκετά βαρύ, με το άγχος να κυριαρχεί, γι’ αυτό θα πρέπει με κάποιον τρόπο να το διαχειριστείς –όχι μόνο εσύ, αλλά σε συνεργασία με τους υπόλοιπους– για να μπορέσεις να συνεχίσεις! Γιατί διαφορετικά σε βλέπω να τα παρατάς όλα. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος για ξαφνικά θέματα στα επαγγελματικά σου…

Παρθένος
Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος σήμερα, Παρθένε, αν μπεις στη διαδικασία να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά σου, θα δεις πως αρχίζεις να έχεις μία εμμονή –μεγαλύτερη εννοώ– με την ακρίβεια και τις λεπτομέρειες. Όλα μέσα στο μυαλό σου περνάνε από τόσο ψιλό κόσκινο! Προσπαθείς να βρεις ατέλειες και να τις διορθώσεις. Και όχι μόνο αυτό, ακόμα και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους φανερώνει αυτή την εμμονή. Προσπαθείς να θυμίσεις λεπτομέρειες, να φέρεις στην επιφάνεια το πώς ακριβώς έγιναν κάποια γεγονότα και γενικά προσπαθείς να μην αφήσεις τίποτα στην αφάνεια… Στους άλλους φαίνεται σήμερα ότι προσπαθείς να αποδείξεις πως έχεις δίκιο, ενώ στην ουσία προσπαθείς να διορθώσεις καταστάσεις.

Ζυγός
Μια μικρή έκλαμψη ελπίδας και θετικής σκέψης σου συμβαίνει σήμερα, Ζυγέ. Βάζεις στο μυαλό σου το «όλα καλά θα πάνε» και προσπαθείς να αποδυναμώσεις το άγχος σου, και πιάνει. Σε βοηθά αρκετά να χαλαρώσεις. Όμως μην παρααφεθείς, γιατί δεν είναι και δύσκολο να ξεχαστείς και να ξαναμπείς σε φάση εξόδων. Οι σπατάλες και οι υπερβολές προκειμένου να νιώσεις καλά δεν είναι λύση… Ούτε το «τα δουλεύω και θα τα κάνω ό,τι θέλω» επίσης… Για αυτό πρόσεξε πού θα γκρινιάξεις για τα οικονομικά σου! Αυτό που θα σου πω εγώ είναι να αποφύγεις τα οικονομικά αλισβερίσια με τους φίλους σου σήμερα. Μη δώσεις, και κυρίως μην πάρεις δανεικά για κανένα λόγο. Τέλος, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ειδικά στο κομμάτι των οικονομικών-λογιστικών!

Σκορπιός
Η υπομονή είναι ίσως η μεγαλύτερη αρετή, Σκορπιέ. Σήμερα βρίσκεσαι σε μία πολύ ευαίσθητη κατάσταση, με τα νεύρα σου να μην είναι και τόσο ανθεκτικά… Έχεις παρατηρήσει από τις αρχές περίπου του μήνα να υπάρχουνε μικροκαθυστερήσεις, αναβολές και αλλαγές πλάνων. Σήμερα, με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος όμως θα είναι πιο έντονο το γεγονός και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για να καταφέρεις κάτι. Επίσης μπορεί να πάρεις ένα νέο για μία συνεργασία που είχες κάνει κάποια συζήτηση αρκετό καιρό πριν… Όπως και να ‘χει, σήμερα θα υπάρχουν κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις σε μεγαλύτερη συχνότητα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να σφίξεις λίγο παραπάνω τα δόντια!

Τοξότης
Η μέρα σε βρίσκει λίγο πιο εσωστρεφή, Τοξότη! Σήμερα σαν να σκέφτεσαι περισσότερο καταστάσεις που σε ενόχλησαν, καταστάσεις που σε προβλημάτισαν και σε έφεραν μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις, καταστάσεις που τις χειρίστηκες με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που θα ήθελες και γενικά σου δημιουργούνται κάποιες σκέψεις περίεργες αλλά βαθιές!Περνάς σε μία φάση παρατήρησης, λοιπόν, καθώς προσπαθείς να δεις τι από αυτά που συνέβησαν οφείλεται για τα τωρινά ντράβαλα που μπορεί να έχεις… Στην ουσία σήμερα φαίνεται πως ενεργοποιείς τον εξωτερικό παρατηρητή σου, με σκοπό να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση.

Αιγόκερως
Φαίνεται πως σήμερα ίσως να είναι η καταλληλότερη μέρα για να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις με τους φίλους σου και να ξεκαθαρίσεις πιο εύκολα τα πράγματα, Αιγόκερε! Απλά, φρόντισε να μη χτυπήσεις ό,τι σε έχει ενοχλήσει από το δημοτικό. Έχεις την ευκαιρία που θέλεις για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Θα ήταν καλό να μην εμμένεις σε πράγματα που εξήγησες ήδη. Προσπάθησε να καταλάβεις και την άλλη πλευρά και να δεις πού μπορεί εσύ να ευθύνεσαι για τη στάση των άλλων! Είναι κι αυτό ένα βήμα σημαντικό για σένα... Άλλωστε, ένα θα ακούσεις και δέκα θα καταλάβεις. Λειτουργείς με έναν πιο διαισθητικό τρόπο, οπότε είσαι σε μια πιο προνομιακή θέση, θα έλεγα, σήμερα.

Υδροχόος
Σήμερα είναι η μέρα που εσύ, Υδροχόε, ετοιμάζεσαι κανονικά για να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου, το σύμπαν όμως έχει μία διαφορετική άποψη γι’ αυτό… Επισήμως ξεκινά η αναδρομή πορεία του Ερμή, γεγονός που σημαίνει ότι το πρόγραμμα καλό θα ήταν να παραμείνει στα χαρτιά. Από σήμερα ξεκινά μία περίοδος που θα χρειαστεί να κάνεις συνέχεια αναπροσαρμογές. Πέρα από αυτό, φαίνεται πως παραμένεις στοχευμένος στο κομμάτι το επαγγελματικό και σήμερα. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με το αμόρε για το θέμα το επαγγελματικό, καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε μικροεντάσεις! Επίσης, καλό θα ήταν να προσέξεις ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν με το σπίτι σήμερα.

Ιχθύες
Κάτι δεν σου κολλάει με τη σχέση σου σήμερα, Ιχθύ! Ξαφνικά συνειδητοποιείς πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στις απόψεις και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα… Σαν να ξυπνάς από έναν ρομαντικό λήθαργο –έτσι νιώθεις τουλάχιστον– και αρχίζεις να βλέπεις πράγματα που σε ενοχλούν κάπως πιο απογυμνωμένα από το συναίσθημα… Ναι, κι εμένα μου κάμει εντύπωση που το λέω, αλλά anyways! Ξαφνικά συνειδητοποιείς σήμερα πως μία κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι δεν σε γεμίζει και τόσο, δεν σου προσφέρει αυτές τις εμπειρίες που ήθελες, ούτε έχει τη δυνατότητα να σε βοηθήσει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου! Ίσως σήμερα να παραδεχτείς, τουλάχιστον στον εαυτό σου, πως έχεις ξενερώσει… Γιατί κάτι τέτοιο παίζει να συμβαίνει.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ