Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.08.2023

Καρκίνε, φαίνεται πως η κατάσταση στο σπίτι παραμένει σταθερή

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις κάποια θολά σημεία σε συνεργασίες που έχεις. Μπορεί αυτές οι συνεργασίες να έχουν γίνει σχετικά πρόσφατα και με κάπως βιαστικό τρόπο! Το γεγονός ότι σου παρουσιάστηκαν σαν ευκαιρίες τότε, σήμερα πρέπει να ξεκαθαριστεί καθώς σου δημιουργείται ένα άγχος όσον αφορά το οικονομικό όφελος που θα έχεις εσύ μέσα από την συμφωνία αυτή! Πιθανότατα όλο αυτό να ξεκινήσει από μία διαφωνία ή από μία λογομαχία που θα έχεις με συνεργάτες σου. Μπορεί βέβαια όλο αυτό να το καταλάβεις σαν γεγονός μέσα από ένα καβγαδάκι που μπορεί να έχεις με το αμόρε για αυτή τη συμφωνία… Ωστόσο, φαίνεται πως όλο αυτό θα το κάνεις με μία πιο χαρούμενη νότα, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και όχι να την τερματίσεις!

Ταύρος
Με το μυαλό σου να είναι γεμάτο με θέματα δουλειάς σήμερα, Ταύρε, νιώθεις σαν να υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα, το οποίο δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς… Ένα περίεργο άγχος που σε κυριεύει, νομίζεις πως έχεις αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές, πως υπάρχει κάτι το οποίο έχεις ξεχάσει εντελώς και δεν το έχεις ολοκληρώσει. Όλο αυτό το άγχος είναι πιθανό να το εκφράσεις μέσα από μία υπερβολική αυτοκριτική, που φυσικά δεν θα αφήσεις να βγει προς τα έξω! Σήμερα ίσως να είσαι λίγο πιο σκληρός με τον εαυτό σου πάνω σε θέματα δουλειάς… Επίσης, μπορεί να υπάρχει μία ένταση στο σπίτι καθώς φαίνεται πως εκεί ξεσπάς τα προβλήματα της δουλειάς. Η διαίσθηση σου όμως σου λέει κάτι κι εσύ φαίνεται να μην την ακούς και τόσο, με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι ακόμα περισσότερο με το να βρεις μια λύση!

Δίδυμοι
Η μέρα, Δίδυμε, φαίνεται πως ξεκινά με ένα θετικό mind set! Κατά νου έχεις να μην επιτρέψεις σε τίποτα να σου χαλάσει την καλή διάθεση που φαίνεται να έχεις! Σταδιακά όμως μέσα στην ημέρα θα αρχίσεις να ταράζεσαι με αυτά που βλέπεις… Κριτικές, το γεγονός ότι κάποια άτομα μπορεί να σου συμπεριφερθούν με μία έπαρση – χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως αυτά τα άτομα – σε βάζει σε μία διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις το πώς τους αντιμετωπίζεις… Αυτό μπορεί να σε φέρει σε ένα δίλημμα για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος  να τους βάλεις στη θέση τους! Ξέρω ότι έχεις να πεις πολλά, προσπάθησε όμως να περιορίσεις την ένταση και μείνε στο κομμάτι της ψύχραιμης αντιμετώπισης! Όσο μπορείς τουλάχιστον…!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, φαίνεται πως η κατάσταση στο σπίτι παραμένει σταθερή. Το γεγονός ότι ήθελες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα εχθές, μάλλον σε ζόρισε περισσότερο από ότι θα σε ανακουφίζει… Ωστόσο, κάνοντας την αρχή με το να τονίσεις κάποια σημεία ή προβλήματα που εσύ έχεις εντοπίσει, στην επιφάνεια σήμερα βγαίνουν άλλα θέματα ή ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε σαν οικογένεια! Μπορεί να έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις ή με τις διαφορετικές απόψεις που έχετε! Γενικά, φαίνεται πως σήμερα σε πιάνει ένα άγχος με τους φίλους, με τις απόψεις που ανταλλάσσεις με τα άτομα που έχεις κοντά σου. Κάτι να σε προβληματίζει… Σαν κάτι να σε απασχολεί και να φοβάσαι ότι θα πέσεις θύμα οικονομικής εξαπάτησης…

Λέων
Σήμερα πως φαίνεται πως έχεις ένα περίεργο μουντ, Λέοντα… Από τη μία σε πιάνει μία τάση να έχεις τον έλεγχο στις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να νιώθεις ένα στρες όταν κάτι πάει να ξεφύγει της προσοχής σου, ενώ από την άλλη έχεις μία καχυποψία ότι μπορεί οποιοσδήποτε να σου πει ψέματα ή ότι θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει για να εκμεταλλευτεί κάποια αδυναμία σου… Όμως έχεις μία ισχυρή διαίσθηση για το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα! Αυτό που ίσως να μην είναι σύμμαχος σου σήμερα είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι… Οι υπερβολές, η τάση για υπερανάλυση, οι αμφιβολίες και η αναποφασιστικότητα φαίνεται πως κάνουν λίγο πιο δύσκολη τη ζωή σου σήμερα. Και όσο περισσότερο προσπαθείς να το θέσεις και αυτό υπό έλεγχο, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω να, να παρατηρήσεις Τις καταστάσεις που βιώνεις εξωτερικά και μετά να κινηθείς αναλόγως!

Παρθένος
Με τα οικονομικά να σε ταλαιπωρούν αρκετά και να σου δημιουργούν ένα στρες σε βρίσκει η Κυριακή, Παρθένε… Σου δημιουργείται η πεποίθηση πως όλα πηγαίνουν υπερβολικά καλά. Εσύ όμως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να προλάβεις τις κακοτοπιές. Όσο βλέπεις πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα αγχώνεσαι ακόμα περισσότερο, καθώς πιστεύεις πως ίσως να είναι κάτι που δεν προέβλεψε ή που δεν μπορείς να διακρίνεις… Ενώ η διάθεση σου φαίνεται να είναι σε ένα καλό επίπεδο και να διατηρείς – όσο μπορείς για τα κυβικά σου – μία θετική σκέψη, αυτό το άγχος φαίνεται να σε πλημμυρίζει. Θα προσπαθήσεις να το εκτονώσεις μέσα από δουλειές ή από γενική στο σπίτι…

Ζυγός
Φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα το κλίμα και σήμερα, Ζυγέ… Φαίνεται πως σήμερα μπαίνεις στην διαδικασία να παίξεις παιχνίδια εξουσίας, για να αποδείξεις ότι κι εσύ μπορείς να τα καταφέρεις ή για να εδραιώσει με κάποιον τρόπο την θέση σου μέσα στο σύνολο! Αυτό δε φαίνεται να το κάνεις τόσο στο κομμάτι της παρέας, καθώς εκεί διατηρείς μία πιο ευχάριστη διάθεση και προσπαθείς να κρατήσεις εκτός όλα τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν θέμα. Πιθανότατα, αυτά τα παιχνίδια εξουσίας να επικεντρώνονται στη δουλειά,  Στην προσπάθεια να κατακτήσεις τόσο εσύ όσο και άλλοι συνάδελφοί μία ανώτερη θέση, όσο και σε οικογενειακά ζητήματα… Φαίνεται πως σήμερα αρνείσαι να κάνεις πίσω και να δώσεις την εντύπωση στους άλλους πως «υποτάσσεσαι»!

Σκορπιός
Και σήμερα, Σκορπιέ, παραμένεις σε αυτή την διάθεση της απομόνωσης. Χρειάζεσαι να μείνεις μόνος σου για να βρεις έναν τρόπο να δουλέψεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν, κυρίως ψυχολογικής φύσεως. Μπορεί όλη αυτή η τάση για απομόνωση να οφείλεται και στο άγχος που βιώνεις σήμερα! Ένα άγχος μην έρθεις πιο κοντά με τους άλλους, περισσότερο από ότι σου επιτρέπουν οι δικλείδες ασφαλείας σου, ένα άγχος που μπορεί να προκύπτει από το φόβο να μην ακούσεις ψέματα ή μην προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν οι άλλοι. Γενικά φαίνεται πως σήμερα επιλέγεις την ησυχία σου για να μπορέσεις να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που φαντάζεσαι ότι μπορεί να προκύψουν μέσα στη μέρα. Μπορεί να αξιοποιήσεις αυτή την τάση σήμερα για να δουλέψεις περισσότερο επάνω στα πλάνα σου. Στην τελική, μπορεί όλο αυτό το άγχος να προέρχεται και από αυτόν τον τομέα, των επαγγελματικών σου σχεδίων!

Τοξότης
Μέσα στο κεφάλι σου, Τοξότη, ξυπνούν συζητήσεις και διάφορα περιστατικά που αφορούν συγκεκριμένα άτομα από την παρέα σου! Αρχίζουν και σου δημιουργούνται αμφιβολίες, καθώς επανεξετάζεις αυτές τις συμπεριφορές και παρατηρείς σημεία που δεν σου αρέσουν… Φυσικά και δεν κάνεις ακόμα συζήτηση, καθώς προσπαθείς να τσεκάρεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί ακριβώς για να το παρουσιάσεις ολοκληρωμένο στον άλλον. Φαίνεται πως μέσα στο κεφάλι σου σήμερα ξεκαθαρίζουν κάποια γεγονότα και πως η εικόνα που είχες για κάποια άτομα – που πιθανότατα να τα είχες εξιδανικεύσει – αρχίζει και καταρρέει… Προσπάθησε να περιορίσεις τα υπερβολικά λόγια και γίνε όσο πιο ξεκάθαρος μπορείς!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, φαίνεται πως η επιθυμία σου για να εργαστείς μόνος σου και να ακολουθήσεις ένα πιο ατομικό μονοπάτι στα επαγγελματικά σου προκύπτει από ένα άγχος που σου δημιουργείται εσωτερικά… Αυτό το άγχος μπορεί να προέρχεται από κάποια μορφή ανταγωνισμού, που στην ουσία είναι ο τρόπος οποίος εσύ αντιμετωπίζεις τους άλλους επαγγελματικά! Παράλληλα, στο μυαλό σου τριγυρνούν σκέψεις που εντείνουν ακόμα πιο πολύ αυτό το άγχος και σε κάνουν να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, να γίνεσαι απότομος και απόλυτος και να αντιμετωπίζεις τους υπόλοιπους γύρω σου με έναν τρόπο που βγάζει αρκετή υπεροψία! Γίνεσαι αρκετά αμυντικός χωρίς να υπάρχει κάποιος εξωτερικός λόγος…

Υδροχόος
Και αν έκανες ένα λάθος, Υδροχόε, τι σημαίνει αυτό; Εάν κάποιος έχει μία διαφορετική άποψη από εσένα; Μήπως εκείνος κάνει λάθος; Καλά, μέσα στο μυαλό σου κάτι τέτοιο επικρατεί. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην ασχοληθείς καν με τα άτομα που σήμερα εκφράζουν μία διαφορετική άποψη από τη δική σου… Και αυτό συμβαίνει γιατί νιώθεις πως προσπαθούν να σου περάσουν την άποψή τους! Γενικά, φαίνεται πως σήμερα έχεις μία ιδιαίτερη ένταση και ένα άγχος το οποίο σε κάνει αρκετά νευρικό και απότομο! Αντιλαμβάνεσαι διάφορα πράγματα να συμβαίνουν, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και προσπαθείς να το ερμηνεύσεις μέσα στο κεφάλι σου για να τα καταλάβεις. Θα χρειαστεί να φανείς κάπως πιο ψύχραιμος για να το καταφέρεις αυτό και να κατευνάσεις κάπως αυτή την ένταση που βιώνεις σήμερα…

Ιχθύες
Φαίνεται πως μέσα στο μυαλό σου, Ιχθύ, επικρατεί μία υπερβολή! Πολλές ιδέες, πολλές σκέψεις και μία αταξία κάνει όλο αυτό το χάος ναι μεν δημιουργικό αλλά αρκετά στρεσογόνο μόλις θα βγεις για λίγο από την φούσκα σου… Όλο αυτό λοιπόν μπορεί να φέρει σήμερα στην επιφάνεια φοβίες σου που μέχρι σήμερα ίσως να μην είχες συνειδητοποιήσει πως έχεις. Και αυτό φυσικά μπορεί να είναι άλλη μία επαφή σου με την πραγματικότητα… Ή πάλι, μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα που είχες αμελήσει τον τελευταίο καιρό και σήμερα να το θυμήθηκες και να αγχώθηκες περισσότερο! Η κατάσταση στη δουλειά σήμερα φαίνεται να είναι σε μία καλύτερη φάση και παρά τις ψυχολογικές εντάσεις που μπορεί να βιώνεις, είσαι σε μία διάθεση να βοηθήσεις τους άλλους όσο περισσότερο μπορείς.