Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 08.08.2023

Με τα οικονομικά σου θα ασχοληθείς και σήμερα, Κριέ

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 08.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με τα οικονομικά σου θα ασχοληθείς και σήμερα, Κριέ! Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως θα δυσκολευτείς να βρεις υποστηρικτές σε αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις… Η αλήθεια είναι πως κι εσύ ο ίδιος δυσκολεύεσαι να εξηγήσεις ακριβώς τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και τι είναι αυτό που θέλεις να φτιάξεις ή να δομήσεις εκ νέου! Με αποτέλεσμα οι άλλοι γύρω σου να δυσκολεύονται να σε πάρουν στα σοβαρά… Από την άλλη, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου κάποιες αξίες ή πεποιθήσεις, οι οποίες θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι δικές σου – απλά της ενσωμάτωσες στην φιλοσοφία σου. Και σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο άτομα με μεγαλύτερο κύρος που κέρδισαν τον θαυμασμό σου. Σήμερα επίσης είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις γνωριμίες με άτομα που έχουν τη δυνατότητα να σε στηρίξουν, καθώς θα βοηθήσουν να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου.

Ταύρος
Η μέρα σου σήμερα έχει λίγο από όλα, Ταύρε! Το κυριότερο χαρακτηριστικό όμως είναι πως δεν αντέχεις άλλο αυτή τη συναισθηματική καταπίεση που εσύ ο ίδιος ασκείς ουσιαστικά στον εαυτό σου… Σήμερα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις ελεύθερος. Να αποδεσμευθείς από όλα αυτά που νιώθεις πως σε πιέζουν και πως δεν σε αφήνουν να εκφραστείς με το δικό σου τρόπο. Αυτό είναι λογικό να φέρει κάποιες εντάσεις στη σχέση σου, στις συνεργασίες σου ή στις επαφές με τους άλλους… Έχεις, ωστόσο, τη δυνατότητα να το κάνεις με μία ήρεμη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να ενισχύσεις το κοινωνικό σου κομμάτι αρκετά, καθώς σήμερα έχεις την επιθυμία και για κοινωνικές επαφές.

Δίδυμοι
Στην ουσία, Δίδυμε, αυτό που μπορεί να κατάλαβες από τη χθεσινή μέρα και να το βλέπεις να έχει αρκετή ισχύ και στη σημερινή είναι πως χρειάζεσαι να έχεις μία δόση ελευθερίας… Ελευθερίας στις κινήσεις σου, ελευθερίας στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, ελευθερία στον τρόπο που μπορείς και αποφασίζεις κάποια πράγματα! Να μην χρειάζεται να κάνεις δεύτερες σκέψεις αλλά ούτε και να φοβάσαι για τυχόν στραβοπατήματα. Γενικά, θέλεις να ξεφύγεις από τα πρέπει και τα στεγανά της καθημερινότητας! Το μυαλό σου φαίνεται να κινείται αρκετά έντονα και να προσπαθεί να βρει τρόπους να προσαρμόσει τα οικονομικά, για να μπορέσει να γλιτώσει όσο περισσότερο γίνεται. Με το κομμάτι της ψυχολογίας σου, φαίνεται πως δουλεύεις αρκετά και πώς έχεις αρχίσει και βάζεις τα πράγματα σε μία σειρά, με σκοπό να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα ίσως παίξει μία πολύ ενδιαφέρουσα και με αρκετά θετικά στοιχεία γνωριμία… Μία γνωριμία που μπορεί να σε βοηθήσει κοινωνικά, επαγγελματικά ή που θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό, κάτι συναισθηματικό. Σήμερα μπορώ να σου πω ότι είναι μία καλή μέρα για σένα, καθώς από ότι φαίνεται θα το ρίξεις έξω. Δε φαίνεται να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου ή οι δυσκολίες που μέχρι τώρα έχεις αντιμετωπίσει και αυτό είναι κάτι θετικό γιατί αντιλαμβάνομαι πως στο μυαλό σου έχεις ήδη ένα backup plan! Δεν έχω να σου πω κάτι διαφορετικό, πέρα από το ότι πρέπει να προσέξεις τις αγορές, τις προτάσεις που θα δεχτείς σχετικά με το που μπορείς να επενδύσεις τα χρήματα σου για εύκολο κέρδος και γενικά να ελέγξεις για άλλη μια φορά το οικονομικό πλάνο που έχεις φτιάξει για να δεις αν συνεχίζει να σε εξυπηρετεί.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, θα παίξουν σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τη δουλειά σου! Ή που θα σου δώσουν το έναυσμα να συνεχίσεις να επενδύεις επάνω στα πλάνα σου. Είναι μία αρκετά θετική μέρα για σένα, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και τα μικροθέματά που θα αντιμετωπίσεις στη δουλειά. Να θυμάσαι πως όλα λύνονται με τη συζήτηση και όχι με το να μοιράζεις οδηγίες δεξιά και αριστερά, ή να κάνεις κριτική για το πώς θα διαχειριζόσουν εσύ την εκάστοτε κατάσταση. Είναι μία μέρα κατά την οποία θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο τα οικονομικά σου και να μην αφεθείς σε παρορμητικές αγορές. Επίσης, θα παρατηρήσεις από τους άλλους βλέμματα… Σήμερα αποπνέεις έναν μαγνητισμό και μία λάμψη που μπορεί να σε βοηθήσουν σε πολλά πράγματα, αν τα εκμεταλλευτείς σωστά και όχι εις βάρος άλλων!

Παρθένος
Φαίνεται πως, τόσο εχθές όσο και σήμερα, έχεις μπει σε μία διαδικασία να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα, Παρθένε. Αντιλαμβάνομαι πως η κούραση της καθημερινότητας, τα μαζεμένα «πρέπει» και το άγχος να διεκπεραιώσεις όλες τις διαδικασίες μαζί –προκειμένου να τελειώσεις και να χαλαρώσεις μια και καλή– είναι κάτι που αφενός δεν μπορεί να γίνει και αφετέρου σου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο στρες. Όπως και να ‘χει, εσύ προσπαθείς να διατηρήσεις μία θετική ψυχολογία, χωρίς να καταπέφτεις ή να καταβάλλεσαι συναισθηματικά. Φαίνεται πως σήμερα κυνηγάς αρκετά το να ασχοληθείς με νέα πράγματα και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου! Ίσως σε αυτό να συμβάλλει και το κρυφό φλερτ, στο οποίο τελικά ανταποκρίνεσαι και παίζει και να ενδώσεις…

Ζυγός
«Πώς μπορώ να είμαι ελεύθερος, αλλά να μην είμαι και μόνος μου; Πώς μπορώ να έχω αμόρε, αλλά παράλληλα να μπορώ να κάνω και ό,τι θέλω χωρίς να κινδυνεύω να μείνω μόνος μου;» Αυτή η ερώτηση του εκατομμυρίου θα γυρνάει μέσα στο κεφάλι σου σχεδόν όλη την ημέρα, Ζυγέ. Διότι από τη μία, ξυπνάει μέσα σου το αίσθημα και η επιθυμία για ελευθερία, η επιθυμία να εκφράζεσαι χωρίς να σκέφτεσαι πώς μπορεί να εκλάβουν οι άλλοι αυτά που λες, και από την άλλη συνεχίζει και επικρατεί το άγχος του να μη μείνεις μόνος σου! Η διαδικασία του ξεσκαρταρίσματός έχει φύγει από το πλάνο σου εντελώς… Οπότε σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις που να εξυπηρετήσουν και τα δύο σκέλη των ερωτήσεων. Δεν θέλω να στο χαλάσω, όμως είναι κάτι το τύπου ακατόρθωτο. Αν θέλεις να σπαταλήσεις όλη την ημέρα σου πάνω σ’ αυτό, με γεια σου με χαρά σου.

Σκορπιός
Μήπως έχεις βαρεθεί στη σχέση σου, Σκορπιέ; Μήπως νιώθεις την ανάγκη να φύγεις από μία κατάσταση που πλέον αισθάνεσαι ότι σε κρατά αιχμάλωτο και ότι δεν σου προσφέρει πλέον κάτι ουσιαστικό; Γιατί αυτό είναι το vibe της ημέρας για σένα… Μπορεί όμως αυτό να το νιώθεις και με τα επαγγελματικά σου. Αισθάνεσαι πως κάτι στη ζωή σου δεν σε γεμίζει, δεν σου προσφέρει κάτι ουσιώδες και νιώθεις αιχμάλωτος μέσα σε αυτό. Και όπως είναι αναμενόμενο, αυτό που θέλεις είναι να απεγκλωβιστείς, να νιώσεις ελεύθερος και να μπορέσεις να ψάξεις για κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. Όπως και να ‘χει, σήμερα παίζουν ενδιαφέρουσες και σημαντικές γνωριμίες που θα σε ενισχύσουν ή θα σε παροτρύνουν να κυνηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό που θέλεις αλλά που ίσως να μην τολμάς να παραδεχτείς στον εαυτό σου…

Τοξότης
Σήμερα, έχω την αίσθηση πως αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα, Τοξότη, είναι να μπεις σε μία διαδικασία αποτοξίνωσης… Αποτοξίνωση από την διατροφή σου; Αποτοξίνωση από τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σου; Αποτοξίνωση από τοξικές συνήθειες, τόσο δικές σου όσο και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν; Αυτό θα το αποφασίσεις εσύ! Έτσι θα προσφέρεις στον εαυτό σου μία ελευθερία την οποία χρειάζεσαι και θα μπορέσεις να εκφραστείς  χωρίς να σκέφτεσαι πρώτα τους άλλους, γιατί αυτό είναι κάτι που το κάνεις αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα! Γενικά σήμερα προσπάθησε να μην μπλεχτείς με εξυπηρετήσεις σε άλλους, καθώς παίζει να μην σε βοηθήσουν αυτά τα άτομα όταν εσύ τα χρειαστείς – κάτι που πιθανότατα έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και το πέρασες στο ντούκου…

Αιγόκερως
Η ανάγκη που έχεις να νιώσεις για λίγο ελεύθερος και ανεξάρτητος, Αιγόκερε, είναι κάτι που σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα δίλημμα… Και αυτό γιατί πιστεύεις πως αν ξεχαστείς για λίγο από θέματα δουλειάς, επαγγελματικής και κοινωνικής εξέλιξης, θα μείνεις πίσω… Νιώθεις πως όλο αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα πάει στράφι για κάτι που δεν ξέρεις αν θα σου προσφέρει πραγματική διασκέδαση ή χαλάρωση. Στην ουσία αυτό που ίσως να φοβάσαι περισσότερο είναι το αίσθημα ελευθερίας που μπορεί να νιώσεις μέσα από τη διασκέδαση ή από το να προσφέρεις στον εαυτό σου μερικές στιγμές διασκέδασης ή χαλάρωσης! Σήμερα όμως είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο κομμάτι της δουλειάς σου, για κπαράδειγμα σε κάπιο πάρτι στο οποίο μπορεί να πας… Οπότε θα σου πρότεινα να μην απορρίψεις έτσι εύκολα κάποια πρόσκληση που μπορεί να δεχτείς.

Υδροχόος
Σταδιακά αρχίζεις και νιώθεις πως είσαι και πάλι ελεύθερος, Υδροχόε! Αυτό μπορεί να είναι μεν κάτι παροδικό, είναι όμως και κάτι σωτήριο για την ψυχολογία σου. Η απόσταση που χρειαζόσουν να πάρεις από τα θέματα του σπιτιού σου είναι ένα βάρος λιγότερο στο κεφάλι σου! Έτσι θα μπορέσεις να ασχοληθείς με απρόσκοπτη διάθεση και πιο αφοσιωμένα με τα θέματα που αφορούν τη σχέση σου και που αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν μεγαλύτερη επιρροή πάνω σου από αυτήν που πίστευες μέχρι τώρα… Σήμερα μπορεί να νιώσεις μία ιδιαίτερη δύναμη, την οποία αν αξιοποιήσεις σωστά θα λύσεις σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά που σου πυροδοτούν άγχη, φοβίες κι άλλα τέτοια! Είναι μία ενέργεια που χρειάζεται να κάνεις μεθοδικά και σταδιακά, για να μπορέσεις να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Ιχθύες
Με το μυαλό σου να ταξιδεύει και με μία επιθυμία να νιώσεις ανέμελος και ελεύθερος σε βρίσκει η Τρίτη, Ιχθύ! Το γεγονός πως, ακόμα και αν εκφράσεις τα συναισθήματα σου, λίγοι θα είναι αυτοί που θα σε καταλάβουν, σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση αφόρητη για τα δεδομένα σου! Καθώς ούτε μπορείς να εκφράσεις τον εσωτερικό σου κόσμο όπως εσύ επιθυμείς, ούτε όμως έχεις τη δυνατότητα να παραμείνεις σε απόσταση από ανθρώπους που σε κριτικάρουν για τον τρόπο που σκέφτεσαι ή που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που σου συμβαίνουν… Σήμερα από την άλλη θα έχεις τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάποια από τα θέματα της σχέσης σου, να αποφύγεις τις εντάσεις και πιθανότατα να βρεις με επιτυχία κάποιες λύσεις – αρκεί να μιλήσεις με ηρεμία και όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς.