Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 30.07.2023

Αυτό που σου λείπει, Δίδυμε, αυτές τις μέρες είναι ίσως η δράση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 30.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Με τη σκέψη σου να μετατοπίζεται σε θέματα δουλειάς, Κριέ, καθώς επίσης και στο πως θα εξελίξεις τα πλάνα σου ξεκινά σήμερα η Κυριακή σου! Δραστηριοποιείσαι περισσότερο σε αυτά τα κομμάτια, καθώς νιώθεις μία μεγάλη ορμή και μία ανάγκη να πας παρακάτω! Νιώθεις σαν να έχεις κολλήσει τον τελευταίο καιρό σε ψιλοπράγματα που σε εμπόδιζαν και να εκφραστείς πιο ελεύθερα αλλά και να γίνεις τόσο δημιουργικός όσο πιστεύεις ότι είσαι! Γενικά σήμερα έχεις την πεποίθηση ότι μέσα από τη δουλειά σου μπορείς να βελτιώσεις σε σημαντικό βαθμό την εικόνα σου προς τα έξω και να διορθώσεις πιθανά ψεγάδια που έχεις στα μάτια των άλλων.

Ταύρος
Είναι οι εμπειρίες είναι κάτι που από τη μία σου αρέσουν, Ταύρε, και από την άλλη σε τρομάζουν γιατί κρύβουν το στοιχείο του άγνωστου. Σήμερα όμως θα αποφασίσεις να κοιμηθείς λίγο ριψοκίνδυνα για τα κυβικά σου και να πεις ναι σε κάτι καινούργιο που μπορεί να βγει στο δρόμο σου. Από την άλλη, είσαι σε μία κατάσταση γνώριμη όπου φαίνεται να διατηρεί τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων! Τουλάχιστον έτσι πιστεύεις και νιώθεις… Η μέρα είναι πολύ καλή για συζητήσεις, για επαφές με φίλους, για μικρές εκδρομές και για να διασκεδάσεις ρε παιδί μου. Προσοχή όμως στις υπερβολές!

Δίδυμοι
Αυτό που σου λείπει, Δίδυμε, αυτές τις μέρες είναι ίσως η δράση! Γι’ αυτό και σήμερα προσπαθείς ή να εξωτερικεύσεις κάποιους φόβους και να νιώσεις πως είναι να τους κοιτάς κατάματα ή θα δημιουργήσεις κάποιες καταστάσεις γύρω σου για να δεις πως μπορείς να αντιδράσεις και να βρεις κάποιες γρήγορες και άμεσες λύσεις! Είναι λίγο παλαβομάρα αυτό που έχεις στο μυαλό σου, όμως δεν μπορείς να το κατανοήσεις γιατί σκέφτεσαι σε ένα περίεργο βάθος για την δυναμική σου. Ωστόσο, ο σκοπός που το κάνεις αυτό μέσα στο μυαλό σου δεν έχει κάτι το αρνητικό. Άσχετα το πως θα εξελιχθεί όμως…

Καρκίνος
Αλλαγή πλάνου σήμερα, Καρκίνε! Το ενδιαφέρον σου πέρνα στον τομέα που αφορά τους σημαντικούς άλλους για εσένα, και κυρίως την σχέση σου! Η αλήθεια είναι πως σήμερα νιώθεις μια μεγαλύτερη άνεση στο να επικοινωνήσεις με τον άλλον και να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα με καλύτερο τρόπο. Επίσης, μπορείς να γίνεις αρκετά ευρηματικός και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν καιρό τώρα. Αυτό με την ευρηματικότητα είναι πολύ έντονο και στο κομμάτι της δουλιάς, όσον αφορά την σχέση σου με τους συναδέλφους! Προσοχή στο πως θα διαχειριστείς διλήμματα και κρίσιμες συζητήσεις με άτομα που έχεις αρκετά κοντά σου!!!

Λέων
Είναι μέρες μέρες, Λέοντα, που η δουλειά σου γίνεται τόσο φορτική και γεμίζει τη μέρα σου σε τέτοιο βαθμό που δεν έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο! Τέτοια μέρα είναι και η σημερινή! Το μόνο που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις όμως μέσα στην γεμάτη Κυριακή, να ακούσεις το σώμα σου όταν θα σου πει ότι φτάνεις στα όριά του… Θέλει πολύ προσοχή στην υγεία σήμερα! Κατά τα άλλα, ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από τα μικρά καθημερινά που το αντιμετωπίζεις σχεδόν καθημερινά πλέον! Πάντως φαίνεσαι να νιώθεις αρκετά καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Προσοχή σε πιθανές διαμάχες με το ταίρι σου.

Παρθένος
Σήμερα έχεις μία έντονη διάθεση για να το ρίξεις έξω, Παρθένε. Το μυαλό σου βέβαια αρχίζει να λειτουργεί και πάλι πολύ επίπεδα και έχεις ένα πλεονέκτημα αυτήν την περίοδο, αρχής γινομένης από σήμερα κατά κύριο λόγο να σκέφτεσαι και παράλληλα να πράττεις! Και φυσικά να παίρνεις τα ανάλογα αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν σήμερα θα αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με μια χαλαρή και όμορφη έξοδο! Φυσικά δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ. Απλά προσπάθησε να μην φλερτάρεις τόσο αποστειρωμένα ως συνήθως!

Ζυγός
Το μετρό είναι κάτι που προσπαθείς να το διατηρείς σχεδόν πάντα, Ζυγέ! Σήμερα όμως έχεις την επιθυμία να ξεπεράσεις τα όρια, προκαλώντας κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Τόσο σε σένα όσο και στους γύρω σου! Από την άλλη, εάν κάποιος σε ρωτήσει τι είναι αυτό που θέλεις ή για ποιο λόγο το κάνεις αυτό, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να του εξηγήσεις! Σαν να θέλεις να βιώσεις λίγο παραπάνω την αδρεναλίνη σήμερα… Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό, γιατί το κύμα των αντιδράσεων που θα ακολουθήσει μετά τις εξηγήσεις σου, δεν θα είναι και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς… Επειδή όμως φαίνεται ότι έχεις μία έντονη παρόρμηση σήμερα, κάντο και δες που θα σε βγάλει!

Σκορπιός
Σήμερα φαίνεται να έχεις τον έλεγχο σε μεγαλύτερο βαθμό, Σκορπιέ! Το μυαλό σου είναι σε μία καλύτερη κατάσταση, καθώς φαίνεται πως μπορείς να μοιράζεσαι πράγματα που σε προβληματίζουν με φίλους. Αυτό σε μία καλύτερη σειρά τα πράγματα σήμερα και να κατανοήσεις σε μεγαλύτερο βάθος κάποιες καταστάσεις. Από την άλλη στιγμές μέσα στη μέρα που θα θελήσεις να κάνεις τέτοιο χαμό σα να μην υπάρχει αύριο… Δεν είναι όμως κάτι που θα κρατήσει πολύ, καθώς Οι φίλοι θα είναι δίπλα σου και θα σε μαζεύουν την κατάλληλη στιγμή! Χρειάζεται προσοχή στο κομμάτι που διαχειρίζεσαι τους στόχους σου και πως τους προσεγγίζεις σήμερα…

Τοξότης
Σε ένα κλίμα αρκετά καλύτερο από το χθεσινό, Τοξότη, σήμερα μπαίνει σε μία διαδικασία να διαπραγματευτείς θα έλεγα κάποια πράγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Πιθανότατα κάποια αύξηση; Πάντως όπως και ναχει είσαι σε μία θέση που συζητάς κάποια πράγματα που μπορεί να ενισχύσουν τον τομέα αυτό! Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που θα το διαπραγματευτεί, καθώς άρχικά μπορεί να συναντήσεις αντίσταση από τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει ένταση και να σκεφτείς την κατά μέτωπον απάντηση! Κρατήσου, μείνε ψύχραιμος και θα πάρεις αυτό που θέλεις με τον τρόπο αυτό!

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα μπορεί να νιώσεις την υπερβολική σκέψη σου να σε εξουθενώνει σημαντικά! Αυτό σημαίνει πως ίσως κάπου πρέπει να κόψεις ταχύτητα… Σε γενικές γραμμές βρίσκεσαι σε μία κατάσταση πιο ήρεμη από τις προηγούμενες μέρες, καθώς η επικοινωνία σου είναι σε ένα καλύτερο επίπεδο αν και έχεις την ανάγκη να ζήσεις κάποιες έντονες καταστάσεις! Σαν να θέλεις να δοκιμάσεις τα όργια των συναισθημάτων σου σήμερα, ένα πράμα… Η μπορεί να θέλεις να τεστάρει στα όρια των ανθρώπων που έχεις γύρω σου για να δεις και τις δικές τους αντοχές! Όπως και ναχει, σήμερα νιώθεις μία ιδιαίτερη δυναμική και έχεις τη διάθεση να κάνεις αρκετά πράγματα. Προσοχή στην κριτική που θα σκίσεις! Σήμερα είναι εντελώς αχρείαστη!

Υδροχόος
Με την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος σε βρίσκει η Κυριακή, Υδροχόε. Χρειάζεσαι να γεμίσεις λίγο τις μπαταρίες σου και να μείνεις μακριά από τον κόσμο για να μπορέσεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία! Είναι κάτι άλλωστε που συνηθίζεις να το κάνεις. Θα το δεις σήμερα και σαν μία ευκαιρία να δουλέψει αρκετά με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις καλύτερα τα πράγματα που συμβαίνει μέσα σου, τόσο συναισθηματικά όσο και εγκεφαλικά. Όχι ότι θα αρνηθείς κάποια πρόσκληση για να βγεις, απλά θα προσπαθήσεις να την αποφύγεις διακριτικά. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι στον Κώστα αντιμετώπισης της κατάστασης εσύ ο ίδιος. Δε χρειάζεται να δημιουργήσεις κάποιο σοκ στον εαυτό σου. Είναι πολύ λεπτές ισορροπίες πάνω σε αυτό σήμερα…

Ιχθύς
Με τους περιορισμούς να βγαίνουν μπροστά σου ένας μετά τον άλλον, Ιχθύ, νιώθεις πως πλέον δεν μπορείς να κοιμηθείς τόσο ελεύθερα όσο πιστεύεις… Είναι πολύ πιθανό σήμερα λοιπόν να κάνεις κάποιες υπερβολικές κινήσεις που να δημιουργήσουν θέμα στους γύρω σου! Εσύ θέλεις να εκφραστείς με τέτοιο τρόπο που όμως δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το σοκ και η ταραχή που δημιουργείται στους γύρω σου μπορεί τελικά να σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο θέμα… Κυρίως αυτή που θα την πληρώσουν σήμερα είναι η φίλη σου, γιατί εκεί έχεις και την μεγαλύτερη άνεση να το κάνεις, όπως επίσης πιστεύεις ότι είναι τα άτομα τα οποία μπορούν να σε καταλάβουν καλύτερα! Με τη σχέση σου δεν θα το δοκιμάσεις και τόσο, γιατί υπάρχει κάτι αδιόρατο που σε σταματάει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ