Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.07.2023

Στη δουλειά τα πράγματα αλλάζουν σκηνικό σήμερα, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Με το να φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, Κριέ, καταπονείς σε τέτοιο σημείο τον εαυτό σου σήμερα, που δεν το καταλαβαίνεις… Από την άλλη, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο αυτές τις μέρες, εσύ επιλέγεις να εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία για να καταφέρεις και κάτι! Ή έστω να προχωρήσει κάποιο σου πλάνο λίγο παραπέρα! Νιώθεις πως η ενέργειά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και πως είσαι ικανός να καταφέρεις τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα! Αλλά δεν ακούς το σώμα σου που μπορεί να σε προειδοποιεί για κάτι… Δε χάνονται οι μέρες, να το ξέρεις! Κάνει και ζέστη!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια πράγματα που ίσως τόσο καιρό αγνοούσες! Κάποια πράγματα που σε αγχώνουν, που σε φοβίζουν, που σε κάνουν να νιώθεις αρκετά άβολα! Και επειδή δε το θέλεις αυτό, θα πιεστείς αρκετά σήμερα. Από τη μια να το λύσεις άμεσα και από την άλλη θα θελήσεις να το προσεγγίσεις με μια πιο ήπια διαδικασία για να το κάνεις πιο σωστά! Η μέρα είναι κάπως περίεργη, καθώς η ψυχολογία σου είναι αρκετά ευμετάβλητη αλλά έχεις στήριξη από δικούς σου ανθρώπους, και κυρίως την οικογένεια! Είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να τα παρατήσεις, αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο! Γιατί μέσα σε όλα θα σε πιάσει και το πείσμα και θα το πας μέχρι τέλους!

Δίδυμοι
Κι έρχεται η στιγμή σήμερα που θα χρειαστεί να δώσεις βάση σε αυτά που σου λέει η σχέση σου, Δίδυμε! Χρειάζεται να καταλάβεις πως η άποψή του μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από δύσκολες καταστάσεις και μην την ισοπεδώνεις με ένα «δε μπορείς να καταλάβεις πώς είναι!» Καλείσαι σήμερα να δώσεις να καταλάβει και ίσως χρειαστεί να αφήσεις κάποια πράγματα στην άκρη, βάζοντας τη σχέση σου ως προτεραιότητα! Εσύ που παλεύεις να πιάσεις κουβέντα με το γκομενάκι που σε άφησε στο «διαβάστηκε», - ναι, όντως το τόλμησε - άστο να πάει, γιατί κακό σε σένα θα κάνεις! Και παιδιά προς Θεού, οι άδειες δεν είναι λόγος να σκοτώνεστε με τους συναδέλφους!

Καρκίνος
Στη δουλειά τα πράγματα αλλάζουν σκηνικό σήμερα, Καρκίνε! Παίζει να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες - καλά το περίμενες, απλά θα γίνει νωρίτερα και σήμερα ίσως μάθεις τα μαντάτα! Το μυαλό σου δουλεύει με χίλια και προσπαθείς να βρεις καινοτομίες για να εντυπωσιάσεις τους προϊσταμένους σου και να επιβεβαιώσεις πως είχαν δίκιο που σε επέλεξαν για το κάτι παραπάνω! Θα χρειαστεί να δώσεις λίγο χρόνο όμως, καθώς πας να αλλάξεις κάτι που φαίνεται λειτουργικό και έχει μια γερή βάση! Πάντως φαίνεται να έχεις κάποια καλά νέα που να σχετίζονται και με τα οικονομικά σου που μπορεί να προωθήσουν κάποια σχέδια για νέα ξεκινήματα που έκανες πριν μέρες…

Λέων
Μικρές, έστω, στιγμές χαλάρωσης είναι το ζητούμενο σου σήμερα, Λέοντα! Καλά, αυτό είναι μόνιμο θα μου πεις, αλλά σήμερα θέλεις πραγματικά να πιεις ένα ποτάκι και να διασκεδάσεις όσο μπορείς! Από την άλλη έχεις τα έξοδα να καραδοκούν και να χρειάζεται να διαχειριστείς αρκετά δύσκολες καταστάσεις και σήμερα. Και γιατί όλα αυτά σε σένα θα μου πεις! Γιατί μάλλον έχεις ακόμα αντοχές και μπορείς και βρίσκεις λύσεις εκεί που όλα μοιάζουν αδιέξοδο… Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μην φτάσεις στα κόκκινα σήμερα και να δώσεις στον εαυτό σου αυτές τις μικρές στιγμές αποσυμπίεσης που χρειάζεσαι για να μην έχεις κι άλλα τρεχάματα!

Παρθένος
Και κάπως έτσι, η χτεσινή σκέψη να ασχοληθείς με κάτι που τράβηξε το ενδιαφέρον σου αρκετά σοβαρά, σα να μπαίνει στο πρόγραμμα, Παρθένε! Συνήθως αυτά που λες τα εννοείς, και το ξέρουμε! Αυτό που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα σήμερα είναι η κριτική που θα δεχτείς από το αμόρε! Προσπάθησε να μην απαντήσεις με ειρωνεία και απλά δωσ’ του να καταλάβει πώς το βλέπεις εσύ αυτό! Τα ορθά επιχειρήματα θα φέρουν μια ισορροπία και αν καταλάβει όντως το πόσο πολύ το θες θα είναι δίπλα σου! Χώρια που θα τονωθεί η ψυχολογία σου και θα νιώσεις ικανός και δυνατός να κάνεις το βήμα! Και θα αποκατασταθεί και η ένταση στο σπίτι!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως το χτεσινό δε σου πήγε καθόλου καλά, Ζυγέ! Σήμερα επιλέγεις να δεις μόνο τα θετικά που θα εμφανιστούν μπροστά σου και να μην αναλωθείς σε καταστάσεις που θα σε κάνουν να πέσεις ψυχολογικά! Αυτό βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρεις, καθώς τρώγεσαι με τα ρούχα σου για όλα σχεδόν και βρίσκεσαι σε διάφορα διλήμματα που σε δυσκολεύουν αρκετά! Γενικά είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις την υγεία σου και σήμερα και να μην ασχολείσαι με θέματα που δε κάνουν να νευριάζεις! Γιατί είναι που είναι η ψυχολογία σου ασανσέρ, θα γίνει ακόμα πιο βαριά η κατάσταση και θα χάσεις ακόμα και το τελευταίο κομμάτι ελέγχου που νομίζεις ότι έχεις! Χαλαρά και μην σπαταλιέσαι όπου να ‘ναι!

Σκορπιός
Σήμερα σα να είσαι αρκετά σκληρός με τον εαυτό σου, Σκορπιέ… Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποια όρια, για να δεις τις αντοχές σου! Η αλήθεια είναι πως θέλεις να επιβεβαιώσεις σε σένα τον ίδιο την αξία σου και τις ικανότητές σου. Σα να μη νιώθεις και πολύ σίγουρος με τον εαυτό σου, και οι συγκρίσεις σε οδήγησαν εκεί, να το ξέρεις! Έτσι λοιπόν προσπαθείς να βρεις κάποιο μοναδικό σου χαρακτηριστικό για να πατήσεις εκεί πάνω και να νιώσεις κάπως καλύτερα, αλλά πιέζεσαι ακόμα περισσότερο και κάπου πάει λάθος η διαδικασία… Κάποιο άτομο από τη δουλειά σου, θα σου το επιβεβαιώσει όμως αυτό που θέλεις και θα ηρεμήσει κάπως το μέσα σου… Η αυτοπεποίθησή σου ειναι αρκετά ευαίσθητη σήμερα και φαίνεται να παίρνεις αρκετά προσωπικά τα όσα ακούς…

Τοξότης
Τοξότη σήμερα το σκηνικό αλλάζει και γίνεται λίγο πιο βαρύ… Βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια κατάσταση που δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς! Από τη μια έχεις την επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι νέο, να δραστηριοποιηθείς και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου όσο πιο ενεργά μπορείς, ενώ από την άλλη, οι υποχρεώσεις, η δουλειά και όλα τα πρέπει που νιώθεις να σε βαραίνουν, φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στο κυνήγι αυτό! Επόμενο λοιπόν να νιώθεις μια μικρή απογοήτευση. Το καλό είναι πως έχεις δίπλα σου το αμόρε να σε στηρίζει σε όλα αυτά τα ζόρια, και μέσα από αυτή την υποστήριξη δίνεις μια ουσιαστική δεύτερη ευκαιρία κι εσύ, συγχωρώντας του κάποια λάθη!

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου σήμερα, Αιγόκερε, είναι να δεις κατάματα αυτά που δε κάνουν να κόβεις ταχύτητα στα θέλω σου και στους στόχους σου! Η μέρα είναι αρκετά έντονη αλλά έχεις τη διάθεση να το παλέψεις και να αμβλύνεις όλα αυτά που στέκονται στο δρόμο σου! Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως ίσως είναι καλύτερα να αλλάξεις κατεύθυνση, αλλά μη σε παίρνει από κάτω! Άλλωστε μπορείς να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά εύκολα και να δεις με ποια σειρά πρέπει να γίνουν τα πράγματα! Ίσως αυτά που να πρέπει να κάνεις να έρθουν αντιμέτωπα με κάποια πιστεύω σου! Εκεί προσπάθησε να φερθείς ευέλικτα και μην αφήσεις τον έντονο εγωισμό να σε κρατήσει πίσω! Και να υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα δε μας κάνει κακό άλλωστε!

Υδροχόος
Υδροχόε, χρειάζεται να βρεις μια ισορροπία σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου! Δεν είναι και τόσο εύκολο, καθώς δε μπορείς να διαχειριστείς τα νεύρα σου! Άρα, δεν υπάρχει ψυχραιμία, δεν υπάρχει και δυνατότητα ορθής διαχείρισης των καταστάσεων! Με σένα να βρίσκεσαι και σήμερα στα κόκκινα, όλα μοιάζουν να σου πηγαίνουν στραβά και να αναρωτιέσαι: πότε θα στρώσει επιτέλους η κατάσταση; Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις κάποια βήματα, ξεκινώντας από το να δεις το πρόβλημα κατάματα! Μετά τα υπόλοιπα θα γίνουν! Η βιασύνη σου να λύσεις τα πάντα γρήγορα και άμεσα, δεν είναι αυτό που θες! Κι αυτό γιατί θα τα κάνεις χειρότερα και θα χάσεις καλές ευκαιρίες για να εξελιχθείς, μέσα από τα χέρια σου σήμερα!

Ιχθύες
Και σήμερα η ενέργειά σου δείχνει κόκκινο, Ιχθύ! Με τη μπαταρία σου σχεδόν άδεια, δε μπορείς να κάνεις και πολλά σήμερα! Όχι ότι ήθελες, αλλά ένα παραπάνω σε αυτή την κατάσταση! Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να ανασυγκροτηθείς για να μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και να δώσεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση! Δε χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός με το ταίρι σου, και όταν βλέπεις πως δεν καταλαβαίνει, αντί να χάνεσαι στον κόσμο σου, εξήγησέ του τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις ή αυτό που νιώθεις! Ελάτε πιο κοντά, γιατί δεν είναι καιρός για αποστάσεις…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ