Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.07.2023

Σήμερα, Ταύρε, έχεις μία ιδιαίτερη ένταση με τους συνεργάτες σου και τους συναδέλφους

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα Κριέ έχεις μία έντονη διάθεση να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το οτιδήποτε. Κυρίως συναισθηματικά και ψυχολογικά! Τα οικονομικά σου, και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τρίτους, είναι αυτό που θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα καθώς υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει… Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ειδικά όταν θα ακούσεις κάποιες απόψεις σχετικές με το κομμάτι για το πώς διαχειρίζεσαι τις δουλειές σου! Θα τα εκλάβεις σαν κριτική ενώ μπορεί να μην είναι…

Ταύρος
Σήμερα Ταύρε έχεις μία ιδιαίτερη ένταση με τους συνεργάτες σου και τους συναδέλφους… Υπάρχουν κάποια πράγματα που έρχονται στην επιφάνεια, που προφανώς σου δημιουργούν μία αναστάτωση και χρειάζεται να τα λύσεις άμεσα! Και επειδή πιθανότατα να είναι μία κατάσταση που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, και προφανώς δεν την έχεις ξεχάσει, ο τρόπος σου θα είναι ορμητικός έως και επιθετικός! Κάτι που χρειάζεται να μετριάσεις για να μην χάσεις το δίκιο σου! Το γεγονός ότι θέλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου σε κάνει να μην υπολογίζεις τίποτα!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, στη δουλειά αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο που μπορεί να σε αφορά σε μεγάλο βαθμό… Οτιδήποτε γίνεται πίσω από την πλάτη σου σε εκνευρίζει αφάνταστα! Βέβαια μόνο όταν αφορά εσένα… Γιατί κι εσύ δεν είσαι από τους ανθρώπους που μπορούν να διαχειριστούν εύκολα την κατά μέτωπον αντιπαράθεση… Το ξέρεις άλλωστε. Όπως και να ‘χει, αυτό που αντιλαμβάνεσαι πρέπει να το λύσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείς το λόγο σου! Η επιθετικότητα δεν θα φέρει την λύση που θέλεις…

Καρκίνος
Εσύ Καρκίνε λίγο-πολύ παραμένεις στην ίδια κατάσταση. Η ανάγκη για αποφόρτιση παραμένει το ίδιο έντονη με χθες, αλλά φως δε φαίνεται στον ορίζοντα… Το γεγονός ότι θέλεις να υπερασπιστείς κάποιες σημαντικές σου αξίες, οι οποίες μπορεί να έχουν σχολιαστεί ξανά στο παρελθόν και φυσικά εσύ δεν το έχεις ξεχάσει, είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει αρκετά έντονο σήμερα απέναντι στους άλλους! Αυτό που χρειάζεται είναι να εκφραστείς με έναν πιο καλλιτεχνικό τρόπο, και σε καθαρά ατομικό επίπεδο, ενώ εσύ θα επιλέξεις να μπεις σε διαδικασίες καβγά. Έτσι, απλά γιατί μπορείς!

Λέων
Μαζεμένη ένταση των τελευταίων ημερών Λέοντα, και κάπου όλο αυτό σε οδηγεί σε μία εξουθένωση… Σήμερα λοιπόν είναι πολύ πιθανό να νιώθεις της δύναμη σου να σε εγκαταλείπουν! Αυτό που χρειάζεσαι και δεν θες να το καταλάβεις είναι ξεκούραση! Μπορείς να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου για λίγο στην άκρη, και να ασχοληθείς τις επόμενες μέρες. Ξέρω ότι αυτό φαντάζει αδύνατο μέσα στο μυαλό σου, όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Τα νεύρα παραμένουν στα ίδια επίπεδα, υπάρχει μία επιθετικότητα στον τρόπο που απαντάς και το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ ο ίδιος!

Παρθένος
Σήμερα αν έχεις την ανάγκη να ξεχαστείς, Παρθένε! Είναι πολύ πιθανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου ένα αντικείμενο και να σκεφτείς να σπουδάσεις πάνω σε αυτό! Σου ακούγεται τραβηγμένο, όμως η ξαφνική φλασιά που θα φας θα σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς σε ένα διαφορετικό, πιο βαθύ επίπεδο! Είναι και μια καλή διαδικασία για να κρατήσεις την εγκεφαλική σου λειτουργία σε ένα υψηλό επίπεδο, Καθώς τόσα χρόνια υπέρ ανάλυση κάπου έχεις αρχίσει και το καις… Πάντως, αν το αποφασίσεις, θα είναι ένα σημαντικό βήμα για εσένα!

Ζυγός
Κάτι το οικονομικό, κάτι το γεγονός ότι έχεις ακούσει πάρα πολλά για εσένα τον ίδιο, Ζυγέ, σήμερα είσαι πολύ κοντά στο να βγεις από τα ρούχα σου! Έχεις μία εσωτερική ένταση, αρκετά μεγάλη, θέλεις να εκφραστείς τόσο πολύ! Απλά σα να φοβάσαι τον τρόπο που θα το κάνεις… Δεν αισθάνεσαι ότι μπορείς να κρατήσεις κάποιο όριο και αυτό είναι πολύ πιθανό να μην πάει καθόλου καλά… Από την άλλη, πιστεύεις ότι πρέπει να υπερασπιστείς την θέση σου στη δουλειά και να βγει εκδίκησης μία ισάξια θέση ανάμεσα στους συναδέλφους σου! Νιώθεις πως σε έχουν πολύ υπό! Και αυτό είναι αρκετά έντονο σήμερα!

Σκορπιός
Σήμερα έχεις μία περίεργη διάθεση, Σκορπιέ… Από τη μία, φαίνεσαι πολύ νευρικός, έχεις έντονες συναισθηματικές εκρήξεις γιατί πιστεύεις ότι κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει τον προσωπικό σου χώρο, και από την άλλη έχεις μία ιδιαίτερα προστατευτική διάθεση προς τους δικούς σου ανθρώπους. Κάπως αλλοπρόσαλλο ακούγεται όλο αυτό, αλλά ίσως να είναι και μία προσωπική άμυνα στην προσπάθειά σου να αποπροσανατολίσει τους άλλους και να μην πλησιάσουν κάποια ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία που κρατάς κρυφά! Ο τρόπος σου είναι αρκετά επιθετικός γιατί δεν έχεις λύσει ακόμα κάποια θέματα με το παρελθόν που σε θυμώνουν αρκετά…

Τοξότης
Ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα στη δουλειά, Τοξότη, δεν θα σε αφήσουν να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου! Τι σημαίνει αυτό ουσιαστικά; Ότι πρέπει να αναβάλλεις κάποια πράγματα που έχεις προγραμματίσει για εσένα και κατά συνέπεια να αφήσεις τον εαυτό σου για λίγο στην άκρη σήμερα! Όχι ότι είναι κάτι που σε ενοχλεί, φυσικά όμως και είναι κάτι το οποίο δεν θα το αφήσεις να περάσει έτσι και σε κάθε ευκαιρία θα δείξεις την ενόχληση σου! Αυτό που θα θελήσεις να προστατεύσεις πάνω απ’ όλα όμως είναι η ψυχική σου ηρεμία. Αλλά με αυτή τη συμπεριφορά δεν το βλέπω να γίνεται σήμερα…

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, καλό θα είναι να μην επιτρέψεις στις σκέψεις σου να σε κάνουν να νιώσεις πως δεν μπορείς να δράσεις! Ναι αυτό μπορεί να είναι κάτι το δύσκολο, καθώς οι πολλές ευθύνες μπορεί να σε κάνουν πελαγώσεις, κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά έως και καθόλου! Αυτό που χρειάζεται είναι να ανταποκριθείς θετικά σε προσκλήσεις για να βγεις με φίλους ή να κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά! Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο, γιατί σήμερα θα το χρειαστείς αρκετά!

Υδροχόος
Κάπως τα νεύρα σου είναι πειραγμένα, Υδροχόε! Σαν να έχεις μία ιδιαίτερη ευαισθησία, σαν να μην μπορείς να διαχειριστείς τα εμπόδια που προκύπτουν στα σχέδιά σου, σαν να νιώθεις ότι δεν προχωράς… Φυσικό και επόμενο λοιπόν να έχεις μία αρκετά έντονη συμπεριφορά, κυρίως προς τους γύρω σου. Κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνεις, καθώς είναι κάτι το αυθόρμητο! Γενικά αισθάνεσαι πως έχεις φτάσει στα όρια σου και κάθε τι που σου θυμίζει μία παρελθοντική κατάσταση σήμερα τριγκάρει ακόμα περισσότερο! Γενικά σε ενοχλεί που σήμερα παρατηρήσεις πως δεν υπάρχει κινητικότητα στα πλάνα σου!

Ιχθύες
Σήμερα θέλω να προσέξεις πάρα πολύ τον εαυτό σου, Ιχθύ! Η εξουθένωση που μπορεί να νιώσεις χρειάζεται προσοχή! Πέρα από την υγεία, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε: Ούτε με τη δουλειά, ούτε με το σπίτι σου, ούτε με τη σχέση σου, κι αν δεν έχεις σχέση ούτε με τα άτομα που σε πολιορκούν! Αυτό που χρειάζεσαι είναι ξεκούραση, και κυρίως συναισθηματική! Όλη η πίεση που βιώνεις κατά καιρούς έχει συσσωρευτεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείς να την διαχειριστείς! Γι’ αυτό και σήμερα είναι πιθανό να γίνεις απότομος στους άλλους, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν σκοπεύουν να σε αφήσουν στην ησυχία σου!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ