Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.07.2023

Η ισορροπία που χρειάζεσαι, Ταύρε, έρχεται με πιο αργό ρυθμό από αυτόν που υπολόγιζες

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Βαθιά βουτιά κάνεις σήμερα, Κριέ! Το ότι σε θεωρούν επιφανειακό είναι εν μέρει σφάλμα, καθώς μένουν στην ανάγκη σου για ταχύτητα και άμεσα αποτελέσματα! Σήμερα ξυπνά το υποσυνείδητο σε μεγάλο βαθμό κι αρχίζεις να βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά! Τα οικονομικά ίσως σταθεροποιηθούν σήμερα, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ξέρεις τι σου έρχεται και από πού… Καλό θα ήταν να προσέξεις και σήμερα την υγεία σου, καθώς ατυχήματα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος! Δεν είναι κάτι, απλά μην βιάζεσαι τόσο! Και μην ξεκινήσεις να φλερτάρεις με πρώην από σήμερα… Κρατήσου!

Ταύρος
Η ισορροπία που χρειάζεσαι, Ταύρε, έρχεται με πιο αργό ρυθμό από αυτόν που υπολόγιζες. Τα πράγματα κυρίως στη σχέση σου είναι σα να περνούν το Κάβο Ντόρο σήμερα και κάπως προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει… Από τη μια είσαι σε θέση να εκφράσεις κάποιες απόψεις με πιο οργανωμένα επιχειρήματα και να δείξεις στον άλλο τι είναι αυτό που σε προβληματίζει ή για ποιο λόγο επιλέγεις να παραμένεις σιωπηλός και να μην απαντάς! Στην ουσία όμως, νιώθεις πως χρειάζεται να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να αξιοποιήσεις τα δεδομένα σου! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θες να βγεις και να ξεχαστείς! Αν είσαι ελεύθερος Ταύρος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να περάσεις καλά με μια νέα γνωριμία που θα κάνεις! 

Δίδυμοι
Στη δουλειά χρειάζεται να κινηθείς προσεκτικά σήμερα, Δίδυμε! Θα χρειαστεί να χειριστείς με προσοχή κάποιες καταστάσεις, για να αποφύγεις πιθανές στραβές! Έχεις και μια συναισθηματική ευαισθησία σήμερα, που δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και ξεσπάς με διάφορους τρόπους! Το γεγονός ότι παλεύεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παίρνεις στα σοβαρά την παλαβομάρα του καθενός είναι ένα σημαντικό βήμα για σήμερα! Στην ουσία όμως, αυτή η στάση σου σε βοηθά στο να διατηρήσεις μια εσωτερική ισορροπία! Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός σε ό,τι σου προτείνουν καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Μην ενθουσιάζεσαι γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Καρκίνος
Κάπως πρέπει να αποφορτιστείς, Καρκίνε! Να βγάλεις την ένταση από μέσα σου και να χαλαρώσεις κάπως σήμερα! Αυτό θέλεις και στην ουσία… Να χαλαρώσεις και να πάρεις μια ανάσα από όλο το τρέξιμο! Θέλεις να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις! Θέλεις να νιώσεις λίγη χαρά και εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση! Το ότι δε μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι πώς νιώθεις σε φέρνει σε ένα σημείο που θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο εμφανές! Και μέσα από αυτή σου την ανάγκη και με τις επαφές που έχεις, θα μπορέσεις να κάνεις και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν αρκετά στο να εξελιχθείς και να αλλάξεις την οπτική σου πάνω σε κάποια πράγματα. 

Λέων
Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαδικασίες που σε βάζουν να μοιράζεις την ενέργειά σου ανάμεσα στο σπίτι σου και στη δουλειά, Λέοντα! Η αλήθεια είναι πως ενώ προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να τα βγάλεις πέρα, είναι αρκετές οι στιγμές μέσα στη μετά που θα χρειαστεί να σταματήσεις για λίγο και να αναδιοργανωθείς! Όχι ότι θα σου είναι δύσκολο, αλλά αυτό το σταμάτα-ξεκίνα είναι κάτι που θα σου φέρει έναν εκνευρισμό, ειδικά αν το κάνεις στα μέσα μιας δουλειάς! Από την άλλη, βλέπεις πως σταδιακά ξεκινά να υπάρχει μια ομαλή ροή των πραγμάτων σε γενικές γραμμές οπότε κι εσύ αποφασίζεις να διατηρήσεις αυτόν τον τρόπο για να δουλέψεις σήμερα! Λίγη προσοχή στα οικονομικά σήμερα, καθώς μπορεί να προκύψουν ζημιές που να κοστίζουν…

Παρθένος
Με το μυαλό σου γεμάτο είσαι σήμερα, Παρθένε! Η υπερανάλυση στο μεγαλείο της σήμερα! Ένα χάος από σκέψεις παίζει να μη σε αφήσει να ασχοληθείς με κάτι άλλο σήμερα! Και όπως καταλαβαίνεις πολλά θα πάνε πίσω! Σε πιάνει μια μανία να βγάλεις άκρη, να καταλάβεις σε βάθος τι συμβαίνει και να ανακτήσεις έστω και λίγο τον έλεγχο σε καταστάσεις που σου ξέφυγαν στο παρά πέντε! Γενικά δεν είσαι ο εαυτός σου τελευταία και η κατάσταση ξεφεύγει με το παραμικρό όταν σε πιάνουν τα διάφορα τα δικά σου! Σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσεις μικρό καλάθι γενικά: και σε αυτά που σκέφτεσαι γιατί κάπου χάνεις και την επαφή με την πραγματικότητα και στον τρόπο που προετοιμάζεσαι να δράσεις! Ψυχραιμία!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, έχεις τη διάθεση να φτιάξεις ένα πρόγραμμα γενικού τύπου! Η δημιουργικότητα σου θα βγει, και το οικονομικό θα είναι το επίκεντρο αυτού του πλάνου! Ναι, τα έξοδα σου τον τελευταίο καιρό μπορεί να είναι αλόγιστα και να μην έδινες σημασία στα ποσά που άκουγες, φτάνοντας όμως στο τέλος του μήνα σα να σε πιάνει ένα σύγκρυο… Για αυτό σήμερα θα σκεφτείς να πάρεις κάποια πράγματα στα χέρια σου και να δεις τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα! Βέβαια δεν ξέρω αν θα το τηρήσεις, αλλά και μόνο που θα κάνεις την αρχή, νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο… Προσοχή στο πώς αντιδράς σε αυτά που ακούς σήμερα, καθώς τα νεύρα σου δεν είναι και στην καλύτερη φάση…

Σκορπιός
Σκορπιέ, αποφασίζεις να γίνεις πιο αποφασιστικός σήμερα! Βάζεις μπροστά την οργάνωση και στρώνεσαι στη δουλειά! Σα να θέλεις να καταστρώσεις ένα πλάνο για το πώς μπορείς να κινηθείς και να προχωρήσεις παρακάτω! Η αλήθεια είναι πως το χρειάζεσαι αρκετά να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τα θέλω σου για να νιώσεις μια συναισθηματική ολοκλήρωση! Τουλάχιστον για σήμερα αυτό έχεις στο μυαλό σου και πάνω σε αυτό θα οργανωθείς. Και μέσα σε όλα έχεις τη διάθεση να εκφραστείς συναισθηματικά με έναν πιο υγιή - και λιγότερο σκορπίσιο - τρόπο!

Τοξότης
Δεν είσαι και σε ιδιαίτερα κοινωνική φάση σήμερα, Τοξότη! Προτιμάς να μείνεις κάπως μόνος σου, να σκεφτείς και να αναλύσεις τα δικά σου! Προσπαθείς να βρεις κι εσύ κάποιες ισορροπίες μέσα σου, μπας και βρεθεί μια ισορροπία και στο έξω σου! Πρόσεχε όμως για να μην παρασυρθείς από υπερβολές και αναλύσεις που δεν οδηγούν κάπου ουσιαστικά… Στη δουλειά σήμερα θα δεις ένα κλίμα βελτιωμένο και θα φτιάξει κάπως και τη διάθεσή σου. Η μέρα έχει ένα θετικό πρόσημο, Τοξότη, με μικρές κρίσεις που θα σε πιάσουν στο ξαφνικό. Έχεις όμως την ψυχραιμία να τις διαχειριστείς με ευκολία και να μην χαλάσεις τη μέρα σου. 

Αιγόκερως
Ο κύκλος σου χρειάζεται μια αναμόρφωση, Αιγόκερε. Τουλάχιστον έτσι θεωρείς εσύ σήμερα! Χρειάζεται να βάλεις κάποια πράγματα σε σειρά και να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τα άτομα αυτά για να μπορέσεις να συνεχίσεις να συνυπάρχεις μαζί τους! Είναι πολύ σημαντικό για σένα, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο να μην υπάρχει τίποτα σα πιθανότητα που να σε βγάλει εκτός προγράμματος για κανέναν απολύτως λόγο! Επίσης, αυτό που παρατηρείς σήμερα είναι πως υπάρχει και μια εγκεφαλική ισορροπία, που σε βοηθά αρκετά να διαχειριστείς τις καταστάσεις! Γενικά αντιλαμβάνεσαι πως είσαι σε μια καλύτερη φάση σήμερα και αποφασίζεις να οργανωθείς σε μεγαλύτερο βαθμό! Έτσι πιστεύεις πως θα είσαι και πιο προετοιμασμένος…

Υδροχόος
Ναι, επιτέλους αρχίζεις να σκέφτεσαι το παρακάτω, Υδροχόε, και σα να ξεφεύγεις από τη μιζέρια που είχες πέσει! Όχι τελείως, αλλά και μόνο το ότι αποφασίζεις να κινηθείς πιο δραστικά και να οργανωθείς πιο σωστά, είναι ένα σημαντικό βήμα! Θα έχεις κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα που θα νιώσεις μια εσωτερική ένταση και τα νεύρα σου θα είναι κάπως πιο εμφανή, αλλά αυτό δε θα επηρεάσει την όλη φασούλα που έχεις στο κεφάλι σου! Γενικά θα δεις πως υπάρχει μια υποστήριξη από το σπίτι σου για πρώτη φορά μετά από καιρό… Το σημαντικό όμως είναι ότι, παρά το άγχος και τις φοβίες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, είσαι αποφασισμένος να συνεχίσεις!

Ιχθύες
Μια τάση να βάλεις κάποια όρια ξυπνά μέσα σου, Ιχθύ! Είναι η ίδια τάση που θέλεις και να βγάλεις από τη ζωή σου δια πάντως, καθώς νιώθεις πως περιορίζεσαι πολύ! Γενικά του τρελού και σήμερα! Και δεν μπορεί κανείς να σου δώσει να καταλάβεις πως όλα χρειάζονται με μετρό! Δεν έχεις μέτρο ούτε σήμερα ούτε κάποια άλλη μέρα! Και εν τω μεταξύ, έχεις πολλά πράγματα που χρειάζεται μα σκεφτείς και να βάλεις σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου, αλλά η κατάσταση που βιώνεις δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια για αυτό! Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να νιώσεις μια απεριόριστη ελευθερία, χωρίς να επιτρέψεις σε κάποιον να στην ταράξει!