Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.07.2023

Οι φίλοι σήμερα θα είναι αυτοί που θα την «πληρώσουν», Τοξότη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα είναι η μέρα η καλή, η μέρα η κατάλληλη να μιλήσεις στους συνεργάτες σου και να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει στο κομμάτι της δουλειάς! Όπως επίσης μπορείς - και θεωρώ που πρέπει - να κάνεις και το ίδιο με το αμόρε σου, Κριέ! Υπάρχουν κάποια πράγματα που σε απασχολούν και σου δημιουργούν ένα περίεργο συναίσθημα, το οποίο πρέπει να βγει asap στην επιφάνεια, πριν γίνει θυμός και μετά χαθεί η μπάλα! Με τις συνεχόμενες αλλαγές στο μέσα σου, είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις κι εσύ ο ίδιος το συναίσθημά σου γενικά, και σήμερα είναι αρκετά εμφανές αυτό! Αλλά το αντιλαμβάνεσαι, όπως επίσης αντιλαμβάνεσαι και το βαθμό στον οποίο επηρεάζει τη ζωή σου όλο αυτό!

Ταύρος
Τι θα έλεγες να πεις αυτά που σε ενοχλούν σήμερα, Ταύρε; Και για να μην ταραχτείς, κάνει και ζέστη, αναφέρομαι στο κομμάτι της δουλειάς σου! Η καθημερινότητά σου και η ρουτίνα είναι τα αγαπημένα σου γενικά, αν και νομίζω πως κάτι αλλάζει κι εκεί… Στη δουλειά σου όμως υπάρχουν πράγματα που σε γεμίζουν προβληματισμούς και ένταση! Προσπαθείς να μη δίνεις σημασία, αλλά κάπου φτάνει! Κι εσύ δεν αντέχεις πολύ σήμερα, το βλέπεις! Αντί λοιπόν να φτάσεις το μη περαιτέρω και να κάνεις το καθιερωμένο σου μπαμ, ξεκίνα να λες! Να μιλάς και να εξηγείς! Τι νιώθεις, πώς αισθάνεσαι σε περιπτώσεις που προκύπτουν ρήξεις με τους συναδέλφους και πώς αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση όταν δέχεσαι κάποιους τρόπους αντιμετώπισης από αυτούς! Αφού έτοιμος είσαι, γιατί δε μιλάς;

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μία καλή μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μέσα από μία δημιουργική και καλλιτεχνική διαδικασία! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό… Αυτό που σου λέω είναι πως είναι μία ευκαιρία η σημερινή για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι νιώθεις. Έχεις έτσι κι αλλιώς την επιθυμία να τα βγάλεις από μέσα σου. Αντιλαμβάνεσαι τι νιώθεις και πώς το βιώνεις μέχρι ένα βαθμό, και θέλεις να το πεις σε κάποιον! Επειδή όμως ο τρόπος σου είναι έντονος από τα πολλά που έχεις να κάνεις, είναι πιο πιθανό να τα καταφέρεις μέσα από μια δημιουργική διαδικασία! Άσε που έτσι θα μπορέσεις να έχεις μια πιο πλήρη εικόνα κι εσύ ο ίδιος!

Καρκίνος
Καρκίνε δεν ξέρω πότε θα σοβαρευτείς… Δεν ξέρω πότε θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις κάπως πιο ώριμα, χωρίς να αντιδράς σα πεντάχρονο που δε του παίρνουν γαριδάκια! Σήμερα είναι μια καλή φάση για να κάνεις την αρχή και να αρχίσεις να εκφράζεις το τι νιώθεις, το πώς αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις που σου φαίνονται κάπως περίεργες και να μιλάς όταν κάτι σε ενοχλεί! Γενικά, σου ακούγεται σα μια στροφή 180 μοιρών, και ίσως να είναι για σένα! Αλλά δεν πειράζει! Σου είπε κάποιος ότι μπορείς να ξεφύγεις από την αλλαγή; Σήμερα επίσης έχε το νου σου σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι, και κυρίως με τη μαμά!

Λέων
Με το να αναλύεις όλα αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, Λέοντα, δε μπορείς να βρεις και λύση… Καμιά φορά δεν έχει σημασία η αιτία που έγινε κάτι αλλά ο τρόπος που χειρίζεσαι μια κατάσταση… Η μέρα σε θέλει να σκέφτεσαι λοιπόν όλα αυτά που σου έπεσαν μαζεμένα και σα να νιώθεις ότι πνίγεσαι! Ναι, το να τα πεις είναι μια καλή λύση, και μάλιστα αν το κάνεις και με ψυχραιμία και χωρίς τα γνωστά γκράντε μονόπρακτα που οργανώνεις, θα είναι όλα καλύτερα! Είσαι έτοιμος είναι η αλήθεια να αρχίσεις να μιλάς, απλά αυτό που σε σταματάει είναι ότι δεν θα διατηρήσεις σε όλη τη διάρκεια της όποιας συζήτησης την ψυχραιμία σου… Μπορείς όμως να το καταφέρεις!

Παρθένος
Οικονομικά τα ζητήματα που σε απασχολούν σήμερα, Παρθένε! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις σήμερα είναι να μαζέψεις κάπως τα έξοδα γιατί μπορεί να σου προκύψουν δουλειές από το πουθενά! Και επίσης, καλό θα είναι να έχεις το νου σου σε δανεικά που μπορεί να σου ζητήσουν! Γιατί να ξέρεις παίζει να μη τα δεις, κι ας τα ζητάς εσύ πίσω! Να έχεις το νου σου σε μικροκουβέντες που θα γίνουν για νέες πηγές εσόδων! Οι εξαπατήσεις δίνουν και παίρνουν και οι απογοητεύσεις σήμερα θα είναι αρκετές! Και γενικά προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις! Άμα δεις ότι κάτι δεν προχωράει, μη το ζορίζεις ρε παιδί μου!

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα είσαι σε μια φάση που μπορείς πιο εύκολα να εκφράσεις τα συναισθήματα σου! Να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν το τι σου συμβαίνει… Γιατί δεν είσαι ούτε στα καλύτερα σου ούτε έχεις και ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με πολλά! Το θετικό σήμερα είναι πως και το συνειδητοποιείς σε μεγάλο βαθμό και πως θέλεις να το μοιραστείς, αγνοώντας ανασφάλειες και το τι θα πουν οι άλλοι αν σε δουν έτσι! Πρώτη φορά ίσως!!! Για τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον σίγουρα! Έχεις την αίσθηση ότι είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτό που θέλεις σήμερα, και αυτό θα χρειαστεί μια κάποια προσοχή, γιατί δε θα αργήσει να χαθεί η μπάλα από τον πολύ ενθουσιασμό που θα έχεις…

Σκορπιός
Θέλεις να χρόνο για πολλά τελικά, Σκορπιέ! Θέλεις να διαχειριστείς τα πράγματα όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς να παρεκκλίνει τίποτα από τον έλεγχο σου ή αλλάζει κάτι χωρίς να το μαθαίνεις! Όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους άλλους! Οι αλλαγές στο κλίμα στη σχέση σου σε έχουν προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό, και το γεγονός ότι δε μιλάς για να μάθεις και την απέναντι πλευρά, σε πιέζει περισσότερο! Τώρα, είστε δυο Σκορπιοί: οι μεν που θα κατηγορήσουν τον άλλον άνετα και χωρίς δεύτερη σκέψη και οι δε που θα σταφείτε στον ίδιο σας τον εαυτό και θα αναρωτηθείτε τι πήγε λάθος… Ναι, γουστάρετε να βασανίζεστε, αλλά σήμερα είναι μια καλή μέρα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα! 

Τοξότης
Οι φίλοι σήμερα θα είναι αυτοί που θα την «πληρώσουν», Τοξότη… Όλα όσα σε απασχολούν και όλα όσα έχετε συζητήσει ξανά και ξανά αυτές τις μέρες, θα τα ακούσουν για ακόμα μια φορά! Κι αυτό γιατί αρνείσαι πεισματικά σχεδόν να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική! Το ότι παραμυθιάζεις τους άλλους ότι είσαι ευέλικτος… άστο! Είσαι σε μια φάση που θα βγάλεις στη φορά και άλλα συναισθήματα, που τα κρατούσες κρυφά και δεν ήθελες να τα μοιραστείς, γιατί είναι πιθανό πως θα έπρεπε να παραδεχτείς και κάποια πράγματα, τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό! Μέσα σε όλα προσπαθείς να βρεις ισορροπία σε προσωπική κι επαγγελματική ζωή! Μάντεψε… Άλλη μια μέρα που θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερα στη δουλειά σου!

Αιγόκερως
Ίσως τελικά κι εμείς να μην ξέρουμε τι μας συμβαίνει, και για αυτό να μην μιλάμε τόσο στους άλλους για το πώς νιώθουμε, Αιγόκερε… Το γεγονός ότι μπορεί να μη μας καταλάβουν, είναι ίσως και μια προβολή! Το έχεις σκεφτεί ποτέ;;; Και να μη το σκέφτηκες, σήμερα θα σε απασχολήσει αυτό το θέμα! Γιατί βλέπεις πως δε μπορεί να βγει μια σωστή συνεννόηση, και κυρίως σε θέματα δουλειάς και εξέλιξης του κομματιού αυτού! Εσύ μπορεί να το αντιλαμβάνεσαι σα να θέλεις να σου κάποιος τρικλοποδιά… Ή μάλλον κάποια! Αλλά μπορεί να μην είναι κι έτσι! Αυτό που θα σου έλεγα εγώ, είναι να ασχοληθείς περισσότερο με το κομμάτι των συναισθημάτων σου σήμερα και να μιλήσεις για αυτά! Γιατί καμιά φορά τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο πιστεύεις…

Υδροχόος
Οι απόψεις διίστανται, Υδροχόε! Και οποία άποψη δε συμβαδίζει με τη δική σου σήμερα, περνά σε δεύτερη μοίρα… Κοινώς την αγνοείς σα να μην ειπώθηκε ποτέ! Δεν είσαι σε θέση να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις και δε ντρέπεσαι να το πεις κατάμουτρα στον άλλο! Δε το συζητώ για να μιλήσεις για όλα αυτά που δε μοιράζεσαι με κανέναν… Εκείνο το κομμάτι είναι κάτι σαν άβατο για τους πάντες σχεδόν… Αντί να το παίζεις βαρύ πεπόνι με τέτοια ζέστη σήμερα, Υδροχόε, και να μη συζητάς τίποτα, ξεκίνα να μιλάς τουλάχιστον στους κοντινούς σου ανθρώπους και να μοιράζεσαι πράγματα που σε απασχολούν! Κι άσε τα κουλά τα δικά σου στην άκρη!

Ιχθύς
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία για τα συναισθήματα που ξυπνούν μέσα σου και βασίζονται σε φόβους, Ιχθύ! Η ουσία είναι πως μπορείς να μιλήσεις άνετα για αυτά, όχι γιατί μπορεί να σε καταλάβουν οι γύρω σου - νομίζω ότι αυτό θα ήταν το παράδοξο - αλλά γιατί κι εσύ, με κάποιο τρόπο σήμερα μπορείς να προσδιορίσεις καλύτερα το τι συμβαίνει μέσα στο ευρύτερο χάος που χαρακτηρίζεται ως ιχθυακό μυαλό! Σήμερα ρίχνεις μια πρώτη αναγνωριστική βουτιά και φτάνεις ίσως σε σημεία που δεν ήξερες πως υπάρχουν μέσα σου! Κι αυτό είναι το πρώτο κομμάτι! Σου είναι πιο εύκολο να κατανοήσεις συμπεριφορές, αντιδράσεις και τρόπους που κινείσαι! Αυτά αν είσαι Ιχθύς που ψάχνεται… Ο άλλος τύπος βολεύεται σε ροζ συννεφάκια και βιώνει υπερβολικά τις διάφορες απογοητεύσεις σήμερα…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ