Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.07.2023

Σήμερα καταλαβαίνεις πως οι ισορροπίες αλλάζουν αυτή την περίοδο, Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Μια τάση να φλερτάρεις κάπως ασύδοτα σήμερα, Κριέ! Έχεις μια διάθεση να το ρίξεις έξω με όποιον τρόπο, αρκεί να ξεφύγεις από το αίσθημα πίεσης που έχεις! Σήμερα οι καταχρήσεις είναι πολύ πιθανές! Θα προσπαθήσεις να κρατηθείς εντός ορίων, αλλά δεν είναι και σίγουρο… Σε πιάνουν διλήμματα: να κυνηγήσω περισσότερο μια κατάσταση που δε με γεμίζει αλλά μου προσφέρει ένα σταθερό σημείο αναφοράς ή να ρίξω τη βόμβα μου, να τα κάνω όλα ώπα και να σηκωθώ μα φύγω και να ξεκινήσω από το μηδέν; Το ότι δεν είσαι μόνος σου και η οποία επιλογή σου θα έχει συνέπειες και στους γύρω σου είναι που σε σταματάει στο παρά πέντε σήμερα… 

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα θα χρειαστείς όπως και δήποτε χρόνο μόνος σου! Μια ανάγκη να βρεις λίγο την ηρεμία σου και να σκεφτείς σε τι βαθμό σε επηρεάζουν οι καταστάσεις γύρω σου! Υπάρχει ένα άγχος και μια πίεση! Ένα δίλημμα αν πρέπει να επιδιώξεις να έχεις τον έλεγχο ή να αφεθείς στις περιστάσεις και να μην ασχοληθείς τόσο… Οι ευθύνες όμως σου προκαλούν τέτοιο στρες που δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… Η σύνεση είναι η λύση και το να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια σειρά! Για να μπορέσεις να αντιδράσεις οργανωμένα και χωρίς να χαθεί η ισορροπία - όσο γίνεται δηλαδή… Να ξέρεις πως όσο πιο πολύ πιέζεις τα πράγματα, τόσο πιο μεγάλο ζόρι θα τραβήξεις σήμερα! 

Δίδυμοι
Με το μυαλό σου να είναι χάος για άλλη μια μέρα και συνεννόηση να μη βγαίνει για άλλη μια φορά, Δίδυμε, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πλέον. Οι δουλειές σου είναι αρκετές, τρεχάματα που δε σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο… Σήμερα θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό! Έχεις το ίδιο μουντ με χτες, απλά σήμερα είναι πιο έντονο! Η ανάγκη σου να νιώσεις ελευθερία είναι μεγαλύτερη, αλλά το άγχος για όλα αυτά που πρέπει μα ανταπεξέλθεις σε κρατάνε πίσω! Σα να χρειάζεται να βάλεις μια σειρά στα πράγματα, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις… Κι όσο δε βρίσκεις την άκρη του νήματος, τόσο πιο έντονο γίνεται το συναίσθημα αυτό… Όλα ταυτόχρονα δε γίνονται όμως!

Καρκίνος
Υπάρχει ένα δίλημμα σήμερα Καρκίνε που σε κρατά απασχολημένο σχεδόν όλη μέρα: να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να δώσεις σημασία σε τίποτα ή να παραμείνεις πιστός στις αξίες σου και να μη ρίξεις την αξιοπρέπειά σου; Το πιθανότερο είναι πως σε κόβω να τείνεις προς το δεύτερο… Έχεις πιο εύκολο να ξεσπάσεις με το να κάνεις χαμό, παρά να κρατήσεις τα πράγματα σε ένα επίπεδο! Αυτό το δίλημμα είναι μια αντίδραση στα πολλά πρέπει που σε πιέζουν! Και το ότι θες να έχεις το πάνω χέρι στις επαφές σου με τους άλλους σε κάνει κάπως… ανυπόφορο σήμερα! Συνεννόηση δε βγαίνει, γιατί αντιλαμβάνεσαι αυτά που ακούς εντελώς διαφορετικά! Πιο συναισθηματικά, χωρίς κάποιο ίχνος λογικής! 

Λέων
Σήμερα καταλαβαίνεις πως οι ισορροπίες αλλάζουν αυτή την περίοδο, Λέοντα! Πολλά από αυτά που σου συμβαίνουν θεωρείς πως είναι στη φαντασία σου. Σα να μη μπορείς να διαχειριστείς τόσα γεγονότα μαζί. Συναισθηματικά! Γιατί ουσιαστικά τα καταφέρνεις μια χαρά! Το άγχος όμως είναι αυτό που σε καταβάλλει αρκετά σήμερα και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα! Το ότι θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο και από την άλλη οι περιστάσεις σου φέρνουν εμπόδια πάνω σ’ αυτό, σε κάνει έξαλλο και παράλληλα συναισθηματικά ευάλωτο! Μη βιαστείς να δράσεις πριν οργανώσεις το μυαλό σου μέχρι ένα σημείο!

Παρθένος:
Πρέπει να αποφασίσεις προς πια κατεύθυνση θα κινηθείς επιτέλους, Παρθένε… Θα συνεχίσεις να αναλύεις το παρελθόν και θα θυμώνεις με το πώς έγιναν τα πράγματα μοιράζοντας ευθύνες ή θα συνεχίσεις παρακάτω αφήνοντας απ’ έξω όλα αυτά που είναι σαν αλυσίδες στα πόδια σου; Σήμερα έχεις ένα μεγάλο δίλημμα για το τι μπορεί να είναι καλύτερο για σένα! Η υπερανάλυση των δεδομένων όμως σου δημιουργεί συναισθήματα που δε μπορείς να κατανοήσεις και σα να αποπροσανατολίζεσαι… Χάνεσαι μέσα σε λεπτομέρειες που είναι τελείως αχρείαστες… Χάνεις την ουσία και δε μπορείς να επικεντρωθείς! Κι αγχώνεσαι … Κι άστα να πάνε άμα συνεχίσεις έτσι…

Ζυγός
Να πεις ότι τα ξέρεις όλα και να γίνει χαμός, Ζυγέ; Ή να συνεχίσεις να κάνεις τον ανήξερο και να δεις μέχρι πού μπορεί να το φτάσουν μερικοί; Βασικό το δίλημμα αυτό και ίσως από τα πιο ουσιαστικά που μπορεί να αντιμετώπισες τον τελευταίο καιρό… Στα πλαίσια μιας εκκαθάρισης, δεν ξέρεις πώς να κινηθείς! Αυτό που έχει πιάσει το ραντάρ σου αποκτά όλο και μεγαλύτερη βάση μέσα στο κεφάλι σου και πλέον μαζεύεις στοιχεία για να μιλήσεις με αποδείξεις! Ή να τις πετάξεις στα μούτρα αυτών που σε δουλεύουν πίσω από την πλάτη σου και να τους αφήσεις παγωτό! Δεν ξέρεις αν πρέπει να πεις και πράγματα που ξέρεις, για να κάνεις ακόμα μεγαλύτερη ζημιά… Να παίξεις το παιχνίδι εξουσίας ή να αφήσεις τους άλλους να πιστεύουν ότι σε παίζουν; Δύσκολη επιλογή, ε;

Σκορπιός
Πώς μπορείς να βρεις την ισορροπία μέσα στο σκοτάδι, Σκορπιέ; Πώς μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται γύρω σου όταν αυτό που σε νοιάζει είναι να ξέρεις τι σκέφτονται για να είσαι πάντα προετοιμασμένος; Σήμερα αυτό είναι το κυρίαρχο στη μέρα σου… Το να έχεις σε ετοιμότητα ένα πλάνο δράσης με άμεσα αποτελέσματα! Να μη χαθεί ο έλεγχος και παράλληλα να έχεις και μια έξοδο διαφυγής! Τα πρέπει είναι αυτά που σε οδηγούν σε αυτή τη διάθεση και δε το έχεις πάρει χαμπάρι… Κάτι σε απασχολεί όμως, βαθύτερο, που δε μπορείς να το πεις ακόμα! Σα να κρατάς κάτι κρυφό για λόγους που ούτε εσύ ξέρεις ουσιαστικά… 

Τοξότης
«Να κάνω πίσω και να δώσω χώρο; Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο; Ή μήπως τελικά η εμπειρία που επαναλαμβάνεται είναι ένα μάθημα που ήδη έχω πάρει;» Βασανίζεσαι από τέτοια πράγματα, Τοξότη! Εσύ που μαθαίνεις μέσα από τις εμπειρίες και συνήθως δεν κάνεις το ίδιο πράγμα δεύτερη φορά, τώρα γιατί το κάνεις; Αν είναι για να πάρεις το πάνω χέρι και να κινήσεις τα νήματα - που για αυτό είναι, είμαι αρκετά σίγουρη - να ξέρεις πως παίζει να γυρίσει μπούμερανγκ… Και εκεί που πληγώθηκες μια φορά, να πληρωθείς και δεύτερη! Από τη μια φαίνεσαι υποψιασμένος αλλά από την άλλη χάνεσαι και λίγο μέσα στο ρομάντζο και το ροζ συννεφάκι… Επαφή με την πραγματικότητα δεν υπάρχει ιδιαίτερα… Και τα άκρα είναι το δυνατό σου σημείο… Ή του ύψους ή του βάθους… Και σήμερα και πάντα!

Αιγόκερως
Τα πράγματα είναι παρόμοια με χτες, Αιγόκερε. Φόβοι και κάποιες βαθιές σκέψεις σε βάζουν σε διαδικασίες αναλύσεων… Αναλύεις πολλά και μέσα σε αυτά που συνειδητοποιείς, αντιλαμβάνεσαι το ποσό διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα! Το προφανές δε σε ικανοποιεί και οι υποψίες ότι υπάρχει πίσω κείμενο γίνονται όλο και πιο έντονες… Η υπερανάλυση χτυπάει ταβάνι και η επαφή με τη λογική είναι σχεδόν μηδαμινή σήμερα… Εκρήξεις θυμού, ξεσπάσματα από το πουθενά και ωμές απαντήσεις δίνουν τον παλμό σήμερα… Σα να είσαι σε μια άμυνα σήμερα!

Υδροχόος
Υδροχόε σήμερα χρειάζεσαι να δεις ψύχραιμα το κομμάτι της σχέσης σου! Αν είσαι από αυτούς που δεν είσαι σε σχέση, κάνε το ίδιο με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου! Υπάρχει ένα άγχος στην ατμόσφαιρα σήμερα! Σα να νιώθεις ότι δεν έχεις χώρο να αναπνεύσεις, να εκφραστείς ελεύθερα και ότι πρέπει να είσαι σε μια προσεκτική φάση συνέχεια, προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις, τη γκρίνια και τα στραβομουτσουνιάσματα! Αυτό όμως λειτουργεί εις βάρος σου και το αντιλαμβάνεσαι πλήρως! Ναι, θέλεις να το διαχειριστείς ψύχραιμα, αλλά το μέσα σου βράζει και μόνο που σκέφτεσαι το «καταπιέζομαι»… Η συναισθηματική έκρηξη θα είναι έντονη αν γίνει και δε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι μπορείς να το μαζέψεις μετά!

Ιχθύς
Δε θέλεις να πας στη δουλειά σήμερα, Ιχθύ… Αν μπορείς να το γλιτώσεις θα το κάνεις! Κουράστηκες με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που πρέπει να κάνεις και θέλεις να αράξεις σπίτι και να χαλαρώσεις! Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από την τόση πραγματικότητα, καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα σε μεγάλο βαθμό είναι η υγεία σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν ψυχοσωματικά από την πίεση και το άγχος που έχεις μέσα σου! Είναι πιο εύκολο να χαθείς στον κόσμο σου από το να μείνεις κοντά μας στην πραγματικότητα… Αλλά σε ζορίζει πολύ αυτή κατάσταση, το να θες να πας εκεί και να πρέπει να μείνεις εδώ!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ