Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 17 - 23 Ιουλίου 2023

Σκορπιέ, αγαπητό μου αραχνοειδές, η εβδομάδα αυτή είναι πολλά υποσχόμενη για σένα

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 - 23 Ιουλίου 2023.

Κριός 
Αγαπητό μου νευρόσπαστο πλάσμα… Ξεκινάει μία εβδομάδα με τη νέα σελήνη στον καρκίνο, αυτό σημαίνει πως θα επικεντρωθείς σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Το χειρότερο σου σαν να λέμε, θα πρέπει όμως να λυθούν τα προβλήματα, η έστω να συζητηθούν! Κάπου προς το τέλος περνάει ανάδρομη η Αφροδίτη στο Λέοντα και θα σε ταράξει… Σίγουρα επιστρέφει κάποιος πρώην, και όλοι ξέρουμε πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς! Ταυτόχρονα τα επαγγελματικά πάνε καλύτερα από ποτέ αφού κι εσύ αφοσιώνεσαι! Παρόλα αυτά επειδή και η περίοδος είναι νεκρή… Κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όπως φανταζόσουν και ξενερώνεις! Το άγχος και η πίεση σιγά-σιγά εγκαταλείπουν την σκηνή και αράζεις!
Ταύρος 
Αγαπητό μου βόδι! Χαϊδευτικά το λέω βρε, η αλήθεια είναι πως μπαίνει μία εβδομάδα με πολλά συναισθήματα, αλλά καλά θα πάει! Ξεκινάς με μία νέα σελήνη που σηματοδοτεί κάποια νέα ξεκινήματα που καιρό είχες στο μυαλό σου. Ταυτόχρονα  Ευνοούνται οι μετακινήσεις… Διακοπάρες σαν να λέμε! Ωστόσο τα πράγματα στο σπίτι είναι λίγο Μετέωρα εφόσον ακούς πράγματα τα οποία δεν είχες καμία όρεξη να ακούσεις. Στα ερωτικά σε διακατέχει μία νοσταλγία κάποιες παλιές καταστάσεις. Μη μασάς η ανάδρομη  Αφροδίτη είναι. Στα επαγγελματικά η έμπνευση δεν είναι το δυνατό σου σημείο την εβδομάδα γι’ αυτό καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου, και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!
Δίδυμος 
Αλλαγές πλεύσης και κατεύθυνσης! Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως πολλές φορές κάποια πράγματα αλλάζουν επειδή οι ίδιοι αλλάζουμε. Και ναι αυτό θα το καταλάβεις αυτή την εβδομάδα, αλλά δε μασάς! Οικονομικά τα στάνταρντς έχουν ανέβει και θέλεις να κάνεις κάτι γι’αυτό. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να αλλάξεις δουλειά. Στα γκομενικά κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου και καταλήγεις πάντα στο ίδιο σημείο δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις καταστάσεις όταν κι εσύ ο ίδιος είσαι στα χαμένα. Ή κάνε υπομονή…ή δεν ξέρω και εγώ … Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος λόγο πάλι παλαιών χρεών! Πότε θα μάθεις να είσαι λίγο συνεπής; Δεν ξέρω τι παθαίνεις το καλοκαίρι πάντως η αποδιοργάνωση αυτή την εβδομάδα είναι στο ζενίθ. Δεν πειράζει θα είσαι πιο συγκεντρωμένος την επόμενη εβδομάδα.
Καρκίνος 
Αγαπημένε μου κλαψοτέτοιε…. Η εβδομάδα ξεκινάει με εσένα πρωταγωνιστή , Καθώς η νέα σελήνη είναι πάνω σου! Νιώθεις απεριόριστη αγάπη για τα δικά σου άτομα και νιώθεις πως όχι μόνο δίνεις αγάπη αλλά παίρνεις κιόλας! Αλλά επειδή είσαι καρκίνος και τρώγεσαι με τα ρούχα σου, προς το τέλος εβδομάδας δεν είναι απίθανο να θες κάποιο πρώην γκομενάκι… Βλέπεις η ανάδρομη Αφροδίτη δεν φέρνει μόνο παλιά περιστατικά στο προσκήνιο, φέρνει και παλιές σκέψεις! Θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες σκέψεις για να κλείσεις κάποιες υποθέσεις στον ερωτικό τομέα. Το επαγγελματικό παιχνίδι φαίνεται εύκολο για εσένα αυτή την εβδομάδα. Μην το παρακάνεις όμως, ξέρεις τι εννοώ! Ίσως προκύψουν κάποια επιπόλαια έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει. Προσοχή στις σπατάλες έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
Λέων 
Αυτή την εβδομάδα λιονταράκι μου γλυκό, θα πρέπει να είσαι λογικός! Τι σου λέω τώρα. Είσαι σίγουρα σε καλύτερη φάση ,από τις προηγούμενες εβδομάδες, ψυχολογικά! Έχεις πολύ αυτοπεποίθηση και κατακτάς πολλών ανθρώπων το ενδιαφέρον. Βέβαια, αυτή την εβδομάδα δε θα σου κάνει καλό η αναζήτηση του χειροκροτήματος…. Αν θες κάτι ή κάποιον καλό είναι να το ζητάς και όχι να το αποζητάς!
Στα επαγγελματικά είσαι σε θέση να κλείσεις εκκρεμότητες τις οποίες της είχες αφήσει πίσω πολύ καιρό και κάπως έτσι σου φεύγουν και διάφορα άλλα άγχη…. Ταυτόχρονα όμως επειδή ζορίζεσαι οικονομικά σίγουρα θα στερηθείς κάποιες πολυτέλειες αυτή την εβδομάδα! Προβλήματα στον παράδεισο τι να πεις. Στην θέση σου θα κάνα Μπάνιο στην παραλία κλείνονται στο κινητό μου τουλάχιστον για δύο μέρες σερί.
Παρθένος 
Πάρα πολύ περίεργη εβδομάδα ξεκινάει καθώς και έχεις βρεθεί σε διάφορα διλήμματα, όπου δεν έχεις και χειρότερα! Προσπαθείς να μπαλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας τα σπασμένα, είτε αυτό έχει να κάνει με κάποιον καβγά είτε με οικονομικές διαρροές! Σε κάθε περίπτωση θέλεις να έρθεις κοντά με τους δικούς σου. Στα ερωτικά σου έχεις κάνει πολύ καιρό υπομονή για συγκεκριμένα άτομα, και αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική για το αν θα προχωρήσεις ή θα διακόψεις! Στα επαγγελματικά χρειάζεσαι φανερά βοήθεια αλλά κλασικά δεν ρίχνεις τα μούτρα σου, το τελευταίο διάστημα ήταν ζόρικο για σένα, οπότε δέξου την βοήθεια των φίλων σου! Στα οικονομικά το ποιες δει από μακριά ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι ζόρικη και έχεις κάνει τα κουμάντα σου.
Ζυγός 
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τους ζυγούς! Ξεκινάει εβδομάδα εστιάζοντας όλο το ενδιαφέρον του άλλου στις ανθρώπινες σχέσεις κλασικός ζυγός! Θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλεις απλά να εξαφανιστείς… Στα ερωτικά σου είσαι λίγο εύφλεκτος και αρπάζεσαι εύκολα, φρόντισε να είσαι λίγο υπομονετικός! Στα επαγγελματικά σου συναντάς πολλά εμπόδια τα οποία δε σ’ αφήνουν να εξελιχθεί όπως τα είχες υπολογίσει, και δεν έχεις χειρότερο από το να βγαίνεις απ’ το πρόγραμμα σου! Οικονομικά σε καμία περίπτωση μην πάρεις ρίσκο, και όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι! Ψυχολογικά αντιμετωπίζεις μία κούραση την οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Εγώ λέω να το ρίξεις στον ύπνο, Όπου ούτως ή άλλως εκεί ξεσπάς τα συναισθήματά σου. Αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια αλλαγή επάνω σου προτείνω να την αναβάλλεις για Σεπτέμβρη.
Σκορπιός 
Αγαπητό μου αραχνοειδές, η εβδομάδα αυτή είναι πολλά υποσχόμενη για σένα καθώς και έχεις πολλές ευκαιρίες να λύσεις θέματα οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν χρόνια η έστω πολύ καιρό. Καλά δεν το συζητώ για το πόσο περιζήτητο άτομο είσαι – πάντα είσαι – περπατάς και τρίζουν τα πεζοδρόμια, Ε βέβαια τέτοιο στραβόξυλο που είσαι! Όλοι οι άλλοι υποφέρουμε εσύ εκεί το χαβά σου. Πρόσεξε μην μπλεχτείς σε κάποιο ερωτικό τρίγωνο γιατί σίγουρα δεν θα μπορέσεις να το διαχειριστείς με ωριμότητα. Εσένα που σε τυραννάει ακόμα η μοναξιά, έχω να πω ένα πράγμα. Ποια μοναξιά ακριβώς; Επαγγελματικά παρότι δεν είσαι συγκεντρωμένος και Δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση, σκίζεις! Έχεις το νου σου στα οικονομικά και πολύ καλά κάνεις αυτή την εβδομάδα, αφού τα άστρα είναι με το μέρος σου! Πρόσεχε λίγο μόνο με την αφηρημάδα σου μην ξεχάσεις το κινητό σου ,το κλειδί σου ,το μυαλό σου.
Τοξότης 
Εσύ έτσι όπως το πας θα πάθεις νευρικό κλονισμό! Την μία εβδομάδα είσαι τέλεια και την άλλη υποφέρεις. Εκεί που όλοι απολαμβάνουν το καλοκαίρι εσύ αυτή την εβδομάδα κάνεις εστιάσει στα επαγγελματικά σου, δεν σε αδικώ σε θέλουν πολύ το τελευταίο διάστημα! Δεν μπορώ να πω πως είσαι πολύ φαν των διακοπών φέτος η διάθεση σου και το ένστικτό σου σου λένε να κάτσω σπίτι κι αυτή την εβδομάδα αυτό το αίσθημα είναι πιο έντονο. Επειδή πέρασες μία εβδομάδα, την προηγούμενη, μες την μίρλα αυτή η εβδομάδα είναι κοινωνικά ανερχόμενη στα τσαρτ σου! Και οι μετοχές σου στα γκομενικά έχουν ανέβει ραγδαία. Οικονομικά έχεις πολύ άγχος για τα έξοδα του καλοκαιριού αλλά τι να κάνουμε τώρα. Έτσι είναι το καλοκαίρι σπάταλο
Αιγόκερως 
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με τη νέα σελήνη στον καρκίνο κι εσύ αγχώνεσαι για τις ήδη υπάρχουσες σχεσεις σου. Είναι λέει πολύ καλή εβδομάδα για διακοπές, εντωμεταξύ πνιγόμαστε από δουλειά τα άστρα λένε για διακοπές! Έλα Χριστέ και κύριε! Πέρα από την πλάκα αυτή την εβδομάδα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο αναπαύσει και χαλάρωσης στο σώμα σου και στην ψυχή σου γιατί δε σε βλέπω καλά. Άσε τη δουλειά τώρα! Μόνο που το είπα με έπιασε τρέμουλο. Στα ερωτικά κλείνεις επιτέλους τους κύκλους που έχεις αφήσει μισάνοιχτους ίσως και χρόνια τώρα. Και νιώθεις επιτέλους ανακουφισμένος. Στα επαγγελματικά τα κλασσικά, άγχος, στρες, δεν προλαβαίνω ξέρεις τώρα! Ένα καλό νέο αναμένεται όμως!!! Οικονομικά ότι είπα για τα επαγγελματικά ισχύει. Εκτός από το καλό νέο. Στάσιμα τα νέα στα οικονομικά.
Υδροχόος 
Κάποιος δεν έχει μάθει να λέει όχι, και αντί να πει τι θέλει κάνει τα χατίρια όλου του κόσμου! Και αυτό σινολόγος αυτή την εβδομάδα που θα έχεις ένταση, δεν σου φταίνε τα άστρα αυτή τη φορά σου φταίει ο χαρακτήρας σου. Η νέα σελήνη σου φωτίζει κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες ψυχαναγκασμό και θες να τις βγάλεις εδώ και τώρα. Οι εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ των ατόμων που συναναστρέφεσαι έχουν πηγή τον παραπάνω λόγο. Στα ερωτικά εσύ που είσαι σε σχέση μην προκαλείς το σύντροφό σου για καυγά για να ξεσπάσεις. Εσύ πάλι που είσαι μπακούρι θέλω να σου πω πως το να γυρίσει σε κάποιον πρώην δεν είναι λύση εκτός αν είναι μόνο σαρκική η απόλαυση ,αν καταλαβαίνεις που το πάω!
Τα επαγγελματικά αναπάντεχα καλά πάνε τα πράγματα. Το άγχος παραμένει βέβαια, δες κι ένα μπράβο στον εαυτό σου δεν θα πάθεις και τίποτα αυτή την εβδομάδα θα το αξίζεις. Οικονομικά, δεν χρειάζεσαι τέταρτο μαγιό!
Ιχθύς 
Σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλύτερη διάθεση από τις προηγούμενες. Βγαίνεις με φίλους περνάς καλά μεθάς και ξεχνάς. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι ή αλήθεια είναι, εφόσον έχεις φάει πολλή πίεση αυτό το διάστημα! Τα ερωτικά σου είναι σε κακή φάση, αφού ούτε κι εσύ έχεις όρεξη για σούξου μούξου. Εσύ που είσαι μόνιμα σε σχέση δεν έχεις πολύ όρεξη αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάπου την σχέση σου. Στα επαγγελματικά είσαι πιο οργανωμένος και έχεις πιο καθαρή σκέψη. Υπάρχει σίγουρα κάποιο άγχος για θέματα που δεν σε αφορούν αλλά κλασικά σε φορτώνουν… Γενικώς όμως θα έχεις καλά νέα μέσα στην εβδομάδα σου και πολλά από αυτά θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Προτείνω να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Προσπάθησε να αφήσεις τα άγχη πίσω σου και να απολαύσεις στιγμές.