Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.07.2023

Υδροχόε, η ρουτίνα είναι κάτι που σε ενοχλεί και σε κάνει να βαριέσαι, όμως είναι ένα μέρος της καθημερινότητας που δεν μπορείς να αποφύγεις

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Προσπαθείς πάρα πολύ αυτές τις μέρες, Κριέ. Θέλεις να βάλεις μία σειρά σε όλους τους τομείς στη ζωή σου και να ρυθμίσεις την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο που να μην προκύπτουν προβλήματα. Όμως, υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο! Τα πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο από αυτόν που δίνεις εσύ στο πρόγραμμά σου. Σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Επίσης ένας σημαντικός τομέας, που κατά περιόδους τον αφήνεις εκτός, είναι και η ψυχολογική σου κατάσταση. Το ότι νιώθεις καλά δεν σημαίνει ότι μπορείς να παραμερίζεις αυτό το κομμάτι μέχρι να ξαναβρεθείς στα ντάουν σου! Τέλος, κάποια περίεργη κινητικότητα στα οικονομικά σου θα σε οδηγήσει σήμερα να μπεις σε ένα νέο προγραμματισμό, κάτι που δεν σου είναι πρόβλημα και που θα σου βγει αρκετά άνετα.

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές, Ταύρε, οι σκέψεις σου παίρνουν μέγεθος που δεν μπορείς να το κοντρολάρεις… Σήμερα λοιπόν είναι αυτή η μέρα που το μυαλό σου τρέχει με τέτοιους ρυθμούς. Ναι, μπορεί να έχεις διάφορες ιδέες ή να σου βγει να μοιραστείς πράγματα που αισθάνεσαι, αλλά σαν κάτι να σε σταματάει μέσα σου! Ένα αίσθημα φόβου ότι θα φανείς μαλθακός; Αδύναμος; Κάτι σαν ανασφάλεια τέλος πάντων που, αν δεν το περιορίσεις σήμερα, θα σε κρατήσει πίσω! Γενικά σήμερα μπορείς να κάνεις και manifest, αρκεί να παραμείνεις σε θετικές σκέψεις και να μην αφήσεις τίποτε να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Άρα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, θα χρειαστεί να παραμείνεις δυνατός και προσηλωμένος στον στόχο σου!

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις για άλλη μία φορά πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το οικονομικό κομμάτι τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στη ζωή σου γενικότερα! Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα και θα είναι απαραίτητο για την επόμενη περίοδο, αρχής γενομένης από σήμερα, να μην παρεκκλίνεις από αυτό! Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σπίτι που να προκύψουν από το οικονομικό, θα είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να σε πτοεί και να συνεχίζεις απρόσκοπτα στο στόχο που έχεις θέσει! Αντιλαμβάνομαι τα νεύρα που έχεις, όμως χρειάζεται σε κάποια πράγματα να κάνεις πίσω!

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα περνάς σε μία φάση που αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να αναλάβεις επιτέλους δράση! Και όταν λέω δράση, εννοώ ουσιαστική δράση! Να πάρεις δηλαδή την κατάσταση στα χέρια σου! Η μέρα σε θέλει να έχεις ένα πολύ οργανωτικό mood και να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση όπου όλα περνούν από το πρίσμα μιας ψυχρής λογικής. Αυτό που προσπαθείς όμως να κάνεις είναι να φέρεις αυτή την διάθεση στα δικά σου μέτρα και σταθμά και να την συνδυάσεις με τον έντονο συναισθηματικό σου κόσμο! Σε αυτή τη διαδικασία θα βρεις στο πλάι σου τους φίλους σου, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις προκειμένου να βρουν κι αυτή την ησυχία τους!

Λέων
Η μέρα, Λέοντα, σε θέλει να λειτουργείς παρασκηνιακά και σε ένα μεγάλο βαθμό υποστηρικτικά! Είναι πολύ δύσκολο να μη βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, όλοι το ξέρουμε αυτό για σένα και το αντιλαμβανόμαστε, όμως σήμερα χρειάζεται να λειτουργήσεις με αυτόν τον τρόπο. Κι εσύ ο ίδιος αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να κρατήσεις αυτή τη στάση, και ας μη σου αρέσει καθόλου! Παρ’ όλη την πίεση που νιώθεις από αυτό, σήμερα είσαι σε θέση να συγκρατηθείς και να κρίνεις σε ποια πράγματα πρέπει να απαντήσεις και τι να αφήσεις να περάσει στο ντούκου! Αυτό που θέλω να κρατήσεις στο μυαλό σου και να μην το βγάλεις για κανένα λόγο είναι πως και ο ίδιος σου εαυτός χρειάζεται λίγο χρόνο. Όπως επίσης και λίγη φροντίδα και περιποίηση. Μην τον παραμελείς με τη δικαιολογία ότι δεν έχεις χρόνο!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από το οτιδήποτε είναι να ασχοληθείς με το κομμάτι των φίλων σου. Το να βρεθείς μέσα σε μία παρέα με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου και να μοιραστείς προβληματισμούς, σκέψεις που σου δημιουργούν διάφορα συναισθήματα ή που σε κάνουν να νιώθεις πίεση, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου! Αυτή η ενέργεια που νιώθεις ότι έχει ξυπνήσει μέσα σου δεν χρειάζεται να εκφραστεί προς τα έξω σαν κριτική… Και αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να μην απαντάς στο οτιδήποτε ακούς. Το γεγονός ότι και οι άλλοι γύρω σου μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους δεν σημαίνει ότι ασκούν σε εσένα τον ίδιο κριτική! Μπορεί να αναφέρουν πράγματα που εσύ δεν είσαι σε θέση σήμερα να δεις και να αντιληφθείς…

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, σε απασχολεί πάρα πολύ εικόνα που παρουσιάζει στους άλλους! Η εικόνα που δίνεις στον χώρο της εργασίας σου, η εικόνα που έχουν τα άτομα με τα οποία έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή, η εικόνα των ανθρώπων που δεν σε ξέρουν γενικά! Παίζει οι απόψεις των δικών σου ανθρώπων να έγιναν αντιληπτές από εσένα σαν μια μορφή έντονης κριτικής… Και αυτό γιατί σου είπαν τα ίδια πράγματα για άλλη μια φορά πάνω σε κάποιο θέμα που παίζει να το έχεις συζητήσει για εκατοστή φορά! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις τα πράγματα πιο χαλαρά, να μη δίνεις τόση βάση σε αυτά που ακούς και κυρίως σε αυτά τα οποία πιστεύεις εσύ πως πιστεύουν οι άλλοι για σένα και επιτέλους να ωριμάσεις! Ασχολήσου περισσότερο με τη δουλειά σου και άσε αυτήν να μιλήσει για εσένα και για το πόσο ικανός είσαι!

Σκορπιός
Οι φάσεις που περνάς, Σκορπιέ, είναι τόσο περίεργες όσο είσαι κι εσύ! Σήμερα έχεις μία τελείως διαφορετική διάθεση! Καλά, δεν είναι κάποια τρελή διαφορά από τα συνηθισμένα σου, απλά δεν έχεις αυτό του απομονωμένου που είχες εχθές… Πέρα από αυτό όμως φαίνεσαι ανοιχτός σε συζητήσεις, γίνεσαι λίγο πιο κοινωνικός και είσαι σε ένα μουντ που δεν απορρίπτεις τίποτα! Γενικά, έχεις μία διάθεση να εκμεταλλευτείς κάθε εμπειρία που μπορεί να βρεθεί στον δρόμο σου σήμερα. Το γεγονός ότι εκφράζεις επιχειρήματα και δεν παραμένεις σιωπηλός είναι ένα θετικό σημάδι θεωρώ! Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να προσέχεις τα μεγάλα λόγια που ακούς από γυναίκες στον χώρο της δουλειάς, που έχουν καταλάβει το «αδύνατο σημείο» σου και σου λένε αυτό που θέλεις να ακούσεις. Ναι, όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα βλέπουν το αδύνατο σημείο σου…

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα επιλέγεις να παρατηρήσεις κάποια πράγματα όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείς. Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου πω ότι θα το καταφέρεις με σιγουριά, όμως το προσπαθείς όσο περισσότερο γίνεται. Σήμερα είσαι σε μία φάση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου ποιες φοβίες και ποιες υπερβολικές σκέψεις φρικάρουν τις συναισθηματικές εντάσεις που βιώνεις τον τελευταίο καιρό. Προσπαθείς να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, που όμως δεν σου δίνουν με βεβαιότητα την ελπίδα που θέλεις! Το γεγονός ότι είσαι σε μία αμυντική φάση και περιμένεις να δεις απτά αποτελέσματα είναι κάτι που γίνεται φανερό και ας θεωρείς εσύ πως το κρύβεις καλά…

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, είσαι σε μία φάση που θέλεις να τσεκάρεις τις επαφές με τους συνεργάτες σου! Υπάρχουν κάποια ψιλά γράμματα στις συμφωνίες που έχεις κάνει, τα οποία οι δεν έχουν γίνει κατανοητά ή νομίζεις πως χρειάζεται να γίνει μία επισήμανση πάνω σε αυτά! Δεν πρέπει όμως να αφήσεις απ’ έξω και το κομμάτι της σχέσης σου – αν έχεις. Υπάρχει πιθανότητα να αναπτύσσεις μία συμπεριφορά που βασίζεται σε κάποιες ανασφάλειες. Και προκειμένου να αποφύγεις την όποια στραβή, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το αμόρε σου! Εσύ πάλι που είσαι όλο, δεν νομίζω ότι θέλεις να βάλεις παραπάνω θέματα στο κεφάλι σου…

Υδροχόος
Ναι, Υδροχόε, το καταλαβαίνω ότι η ρουτίνα είναι κάτι που σε ενοχλεί και σε κάνει να βαριέσαι, όμως είναι ένα μέρος της καθημερινότητας που δεν μπορείς να το αποφύγεις! Έτσι και σήμερα χρειάζεται να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα, να σφίξεις τα δόντια και να ακολουθήσεις το ρεύμα με τους υπόλοιπους! Ξέρω πως θες να ξεκινήσεις μια επανάσταση και να αλλάξεις τον κόσμο, αλλά σήμερα δεν είναι η μέρα να το ξεκινήσεις αυτό! Άλλωστε, σου είναι και κομμάτι δύσκολο η υλοποίηση των ιδεών… Το μυαλό σου είναι αιώνες μπροστά, ναι, αλλά ως εκεί! Αυτό που χρειάζεται να δεις καλύτερα σήμερα είναι το οικονομικό σου! Μπορεί να σου φανεί τσιγκουνιά, αλλά το να κρατηθείς και να μην ξοδέψεις για σήμερα, δεν σε κάνει τσιγκούνη… Ξεκόλλα!

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως σήμερα, Ιχθύ, έχεις μία διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε γεμίζουν ψυχολογικά. Ένα από αυτά μπορεί να είναι και η καλλιτεχνική σου έκφραση μέσα από μία δημιουργική διαδικασία! Όμως αντιλαμβάνεσαι σήμερα πως για να έχεις ελεύθερο χρόνο θα πρέπει να ρυθμίσεις κάποιες υποχρεώσεις… Και γι’ αυτόν τον λόγο φτιάχνεις το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο που θα τελειώσεις πρώτα τις δουλειές σου και στη συνέχεια θα μπορέσεις να ασχοληθείς με ό,τι έχει να κάνει με την διασκέδασή σου! Γενικά, σήμερα έχεις ένα πολύ θετικό mindset που σε βοηθά να κάνεις τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα χωρίς να νιώθεις ότι πιέζεσαι.