Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.07.2023

Τα πράγματα δεν έχουν μεγάλη διαφορά από χθες, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Τα πλάνα σου περπατούν κανονικά, Κριέ! Το οικονομικό που σε νοιάζει, σήμερα φαίνεται αν μην έχει ιδιαίτερο θέμα, καθώς από χτες ακόμα έχεις ξεκινήσει και λειτουργείς οργανωμένα και μεθοδευμένα, και τόσο χύμα! Κάποιες συζητήσεις που είχες κάνει, ακόμα και σήμερα φαίνεται να υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μια θετική εξέλιξη! Απλά θα είναι σε στιγμή που εσύ παίζει να ασχολείσαι με κάτι άλλο τη στιγμή που θα έχεις τα νέα! Τέλος, η κατάσταση στο σπίτι βελτιώνεται αρκετά σήμερα κι εσύ θα έχεις ένα άγχος λιγότερο στο κεφάλι σου και περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με τα πράγματα που σε απασχολούν!

Ταύρος 
Ταύρε, σήμερα θα έχεις καλά νέα από τη δουλειά σου! Αυτό είναι από τα πιο σίγουρα της ημέρας! Η διάθεσή σου παραμένει σε καλό επίπεδο και στον ορίζοντα δεν φαίνεται τίποτα να σου τη χαλάει, εκτός από δικές σου φλασιές που θα κάνουν την ψυχολογία σου ασανσέρ και δεν ξέρεις ούτε εσύ πώς να το διαχειριστείς αυτό το κομμάτι! Σε γενικές γραμμές όμως, σήμερα θα κάνεις όμορφες και θετικές σκέψεις και αυτό θα χρωματίσει τη μέρα σου! Θα σου πρότεινα να μην κουραστείς πολύ, γιατί πέρα από τη ζέστη, παίζει να είχες και περίεργο ύπνο και να μην ξεκουράστηκες!

Δίδυμοι 
Τα πράγματα δεν έχουν και για σένα μεγάλη διαφορά από τα χτες, Δίδυμε! Η ψυχολογία σου έχει όμως αρκετά σκαμπανεβάσματα και προσπαθείς να διαχειριστείς ταυτόχρονα πολλά πράγματα για να μη μείνεις πίσω από τα γεγονότα! Το προσπαθείς όμως και σήμερα να παραμείνεις ψύχραιμος και να διατηρήσεις μια καλή διάθεση σε γενικές γραμμές, αν και κάποια πράγματα στο σπίτι δεν σε αφήνουν σε ηρεμία! Επίσης, το γεγονός ότι παρουσιάζονται εμπόδια στα πλάνα σου και σου στοιχίζουν και οικονόμα, σε φτάνει ακόμα πιο εύκολα στα όρια…

Καρκίνος 
Σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα, Καρκίνε! Τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο ήρεμα κι εσύ χαμηλώνεις τις άμυνές σου σημαντικά! Όχι για τους ξένους, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες, αλλά για τους δικούς σου ανθρώπους! Αυτούς που αποφάσισες πως πρέπει να ξανατσεκάρεις! Σήμερα λοιπόν γίνεσαι ένας κλασσικός Καρκίνος, με την κυκλοθυμία σου να βαράει κόκκινο και να τη βγάζεις όλη πάνω στους φίλους σου! Ή να την εκφράζεις μέσα σε συζητήσεις που έχεις αντίθετη άποψη! Γιατί είσαι και απρόβλεπτος, πού το πας αυτό…Γενικά όμως η διάθεσή σου είναι καλή, αν και έχεις κάποια πράγματα που δεν θέλεις να μοιραστείς με τους άλλους… Οι ανασφάλειες που λέγαμε;

Λέων
Λέοντα, η δραστηριότητά σου στο οικονομικό έχει αρχίσει και γίνεται αντιληπτή… Ειδικά σε θέματα δανεικών που περιμένεις να πάρεις πίσω! Πέρα από αυτά όμως, σήμερα είσαι σε μια φάση που το ρίχνεις στη δουλειά και το πας παρακάτω αρκετά! Η συσσωρευμένη ένταση γίνεται αρκετά δημιουργική, αν και δεν σου λείπουν τα νεύρα ή οι εκρήξεις! Αλλά αυτά είναι απόνερα της προηγούμενης περιόδου που δεν θα φύγουν εύκολα, να ξέρεις… Μικρά ξαφνικά θέματα στα πλάνα σου μπορεί να σε ταράξουν στιγμιαία, αλλά αν το δουλέψεις και κινηθείς άμεσα, θα περάσει στο μπαμ! Η μέρα σε θέλει δραστήριο, άμεσο και όσο γίνεται ήρεμο! 

Παρθένος
Θέλεις πολύ να τα παρατήσεις όλα και να νιώσεις την ξεγνοιασιά του να μην κάνεις τίποτα σήμερα, Παρθένε! Αλλά είσαι ρυθμισμένος με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να το κάνεις! Ακόμα κι όταν δεν έχεις δικές σου υποχρεώσεις, θα χωθείς σφήνα και θα βοηθήσεις με τις υποχρεώσεις των άλλων! Επομένως, σήμερα η μέρα σε θέλει ναι μεν δυναμικό κι ενεργό αλλά όλο αυτό είναι βασανιστικό για το μέσα σου! Θα ακούσεις πολλά σήμερα που θα σε κάνουν να αλλάξεις διάθεση αρκετές φορές μέσα στη μέρα, αλλά δεν πτοείσαι και ιδιαίτερα! Συνεχίζεις ακάθεκτος!

Ζυγός
Η κατάστασή σου παραμένει σταθερή, Ζυγέ! Είσαι σε μια φάση ούτε κρύο ούτε ζέστη σήμερα, καθώς δεν ξέρεις αν θέλεις να ασχοληθείς με κάποια πράγματα που σε ταράζουν ψυχολογικά ή αν θέλεις να παραμείνεις στην ησυχία σου και να μην κάνεις απολύτως τίποτα πάνω σε αυτό! Μέσα στη μέρα θα σε πιάσουν κάτι κρισάρες και θα έχεις ξεσπάσματα από το πουθενά! Τα ζόρια που τραβάς και αγνοείς με τέτοια μαεστρία είναι! Αλλά θα περάσουν! Στη δουλειά σου θα έχεις από τη μια μια υποστήριξη, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια να ολοκληρώσεις τις μισοτελειωμένες σου δουλειές!

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να δεις τα πράγματα κι εσύ πιο ανάλαφρα – πραγματικά πιο ανάλαφρα όμως και όχι φαινομενικά – και να δώσεις λίγο χρόνο στους άλλους για να μπορέσουν να αναπτυχθούν! Όπως θέλεις να λειτουργούν και οι άλλοι με σένα! Σήμερα λοιπόν θα έχεις την ευκαιρία να μπεις στα παπούτσια των άλλων και να καταλάβεις ίσως λίγο τη δική τους πλευρά! Ειδικά της σχέσης σου, που η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μια παραπάνω υποστήριξη, κι ας μην το δείχνει! Μπορεί να υπάρξουν μικροεντάσεις από το πουθενά, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σε πτοεί! Το σημαντικό είναι το πώς εσύ θα διαχειριστείς την κατάσταση, ειδικά αν ο άλλος δεν καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του…

Τοξότης 
Το κομμάτι της δουλειάς είναι το σημαντικότερο κομμάτι σου και σήμερα, Τοξότη! Τα πράγματα εκεί παραμένουν και σήμερα θετικά, αν και θα υπάρξουν κάποια γεγονότα εντελώς ξαφνικά που θα φέρουν μικροαναταράξεις στο κλίμα! Γενικά, σήμερα φαίνεται πως προσαρμόζεσαι όλο και περισσότερο στη νέα καθημερινότητα! Μικρές σκέψεις που θα γιγαντωθούν μέσα στο μυαλό σου θα σε φέρουν σε μια φάση που θα θέλεις να μείνεις μόνος σου σήμερα και να μην ασχοληθείς με τίποτα πέρα από αυτά που πρέπει!

Αιγόκερως 
Η μέρα θέλει χαλάρωση και μια ανάλαφρη ενέργεια που ο ψυχισμός σου δεν σε αφήνει να απολαύσεις, Αιγόκερε! Τα πράγματα είναι τακτοποιημένα στους περισσότερους τομείς αυτή τη στιγμή κι εσύ εξακολουθείς να βασανίζεσαι εσωτερικά! Με το κομμάτι της σχέσης σου χρειάζεσαι μια ανανέωση και το ξέρεις, γιατί η ρουτίνα και τα πολλά πρέπει σε αποπροσανατολίζουν και σου αποσπούν την προσοχή! Όμως, η φάση «σχέση» σήμερα θα σου δώσει και κάτι πολύ καλό και ήρεμο, που το χρειάζεσαι για να πάρεις μια ανάσα και να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα! 

Υδροχόος
Τα πράγματα μπορεί να μην έρθουν όπως τα περιμένεις, Υδροχόε! Πάντα το λες αλλά όταν το βιώνεις εσύ ο ίδιος είναι σα να γίνεται καταστροφή! Σήμερα λοιπόν, να περιμένεις διάφορα μικρά αλλά πιθανότατα έντονα για την ψυχολογία σου γεγονότα που θα σε ταράξουν ή θα σε ξεκουνήσουν! Και όλα αυτά παίζει να έρθουν από το σπίτι σου… Δεν είναι εύκολο, αλλά να ξέρεις πως από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσεις τη δουλειά στο μέσα σου! Στη δουλειά τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα σήμερα κι έτσι θα έχεις μια ήρεμη εργασιακά Τετάρτη!  

Ιχθύς 
Σήμερα επιλέγεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός, Ιχθύ. Πιο ανοιχτός με τους άλλους και πιο προσιτός, αν και παραμένεις στον κόσμο σου! Κάνεις όμορφες σκέψεις και έχεις επικοινωνία με άτομα που μπορεί να σου φανούν πολύ τυχερές και μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για νέα πράγματα! Βέβαια δεν ξέρω αν θα το θυμάσαι μέχρι αύριο, οπότε σκέψου καλά πριν αναλάβεις την οποιαδήποτε ευθύνη! Γενικά, δεν θέλεις μα σε ταράξει κάτι σήμερα, για αυτό και επιλέγεις να φαίνεσαι επικοινωνιακός όπως σου είπα αλλά να κρατάς μια απόσταση στην πραγματικότητα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ