Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.07.2023

Το μέσα σου σού λέει πως κάτι πρέπει να δεις με μεγαλύτερη προσοχή, Ζυγέ!

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Έλα και το οικονομικό σα να σου δίνει σημάδια σήμερα πως πάει να γίνει καλύτερο, Κριέ! Πέρα από αυτό όμως, κι εσύ σήμερα νιώθεις μια αισιοδοξία και μια ασφάλεια, μεγαλύτερη των προηγούμενων ημερών! Επίσης, μέσα στη ζέστη, εσένα από σήμερα σε πιάνει μια τάση να εργαστείς περισσότερο αλλά και να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Ναι, καλοκαιριάτικο! Παίζει να έχεις και νέα από ένα ακίνητο που θες να αξιοποιήσεις και που θα σου αποφέρει οικονομικό όφελος! Έχε λίγο το νου σου!

Ταύρος
Καινούργια μέρα, καινούργιο σκηνικό πάλι, Ταύρε! Πλέον με την αλλαγή του Ερμή, από σήμερα θα δεις αλλαγή στα θέματα του σπιτιού! Από σήμερα λοιπόν ξεκινά μια φάση σκέψεων και νέας επικοινωνίας με την οικογένεια! Κατά τα άλλα είσαι σε πολύ καλύτερη φάση από χτες! Δραστήριος, ενεργητικός, με θετικό vibe και αρκετή οργάνωση! Προσοχή λίγο στον αυτοπεριορισμό σου μέσα από τον τρόπο που σκέφτεσαι, γιατί αυτό θα είναι ίσως το μόνο σου εμπόδιο! Στη δουλειά θα παίξει κάτι ξαφνικό, που θα σου φανεί όμως ενδιαφέρον!

Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι, Δίδυμε, πως σήμερα θέλεις να τελειώσεις με όλα και να ξεκουραστείς στο σπίτι σου, στην ησυχία σου και να χαλαρώσεις! Το μυαλό σου αρχίζει κα δουλεύει περισσότερο από σήμερα, αλλά όχι απαραίτητα με κακό τρόπο! Γίνεσαι πιο δημιουργικός και η καλλιτεχνική σου έκφραση είναι πιο έντονη! Πέρα από τα άλλα, σήμερα μπορεί να σε πιάσει και μια επιθυμία να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές στο σπίτι που έχουν μείνει στη μέση εδώ και καιρό, και ίσως αυτό να είναι και το γεγονός που πυροδοτεί τα νεύρα σου! Ή ένας από τους λόγους…

Καρκίνος
Οι φίλοι σήμερα θα έρθουν να σε κάνουν να χαλαρώσεις λιγάκι, Καρκίνε! Οι παρέες σου πάντα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου κι ας μην είναι τόσο γνωστό! Απλά και μόνο γιατί είναι η οικογένεια που εσύ επιλέγεις να φτιάξεις! Τέλος πάντων, σήμερα λοιπόν η μέρα έχει ένα πιο ανάλαφρο vibe που σε ηρεμεί και σε κάνει να δεις τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα από ό,τι συνήθως! Το μυαλό σου από σήμερα θα δεις πως θα δουλεύει παραπάνω, ενώ θα ξεκινήσεις και συζητήσεις για κάτι νέο οικονομικά! Αν κάτι δεν σου αρέσει όμως, να το πεις με όμορφο τρόπο και όχι με ειρωνεία! Κανονίσου!

Λέων
Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσεις να μιλάς, Λέοντα! Τέλος πλέον οι εσωτερικευμένες σκέψεις και οι εξωτερικευμένες εκρήξεις! Ναι, η πίεση θα χρειαστεί λίγο καιρό για να εκτονωθεί πλήρως, αλλά από σήμερα έχεις την ελευθερία να μιλάς ελεύθερα – αλλά με λίγη προσοχή για να μην τα κάνεις χειρότερα! Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς σωστά τις καταστάσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από έξοδα! Μέσα σε όλα θα δεις και τα πλάνα σου να βελτιώνονται ή να κινούνται επιτέλους προς τα εκεί που θέλεις, έστω και λίγο!

Παρθένος
Δράση αναλαμβάνεις από σήμερα και το νιώθεις κανονικά, Παρθένε! Μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά, βάζοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του σήμερα και κρατώντας τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου! Νομίζω πως η περίοδος που ήσουν αδύναμος έχει τελειώσει εδώ και καιρό, απλά κάποιοι δεν το είχαν συνειδητοποιήσει… Ε, ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσουν κι αυτοί! Πρόσεξε πώς θα διαχειριστείς το λόγο σου, γιατί στο έχω ξαναπεί πως οι μπηχτές δεν είναι τρόπος! Κατά τα άλλα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από την παρέα σου και μπορεί να υπάρξει και μια καλή γνωριμία με άτομο εντελώς έξω από τα νερά σου!

Ζυγός
Το μέσα σου σού λέει πως κάτι πρέπει να δεις με μεγαλύτερη προσοχή, Ζυγέ! Κάτι χρειάζεται να βελτιώσεις για να μπορέσει να γίνει καλύτερο όσο το πράγμα σε βάθος χρόνου! Σα να είναι η αφετηρία σήμερα! Που εσύ μέσα στο σκοτάδι σου θα δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά, λίγο πιο ήπια και τα συναισθήματά σου δεν θα σε φορτώσουν με έγνοιες που δεν μπορείς να διαχειριστείς αμέσως! Ναι, ξεκινά με περίοδος από σήμερα που θα έχεις μια ανάγκη να δουλέψεις με τον εαυτό σου και που η υπομονή δεν θα είναι και τόσο ισχυρή, αλλά δε νομίζω να μη το καταφέρεις! Θα δεις πολλά πράγματα διαφορετικά!

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, Σκορπιέ! Υπάρχει ένα θετικό κλίμα που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στη βελτίωση του μεταξύ σας, όπως επίσης μπορείς να βοηθήσεις στο να γεφυρωθούν ή να επουλωθούν πληγές που έχουν δημιουργηθεί! Πολύ ποιητικά έτσι όπως τα γράφω, αλλά μέσα σου έτσι τα νιώθεις κι εσύ! Γενικά το κλίμα αλλάζει από σήμερα και η διαφορά θα σου είναι σχεδόν αμέσως αισθητή! Σήμερα θα χρειαστεί να δεις και να παρατηρήσεις πού θα πρέπει να μεταφέρεις την προσοχή σου αλλά και σε ποιους τομείς μπορείς να χαλαρώσεις κάπως επιτέλους!

Τοξότης
Η δουλειά πάει καλά, Τοξότη! Για σένα τουλάχιστον είναι σε μια πολύ καλή φάση! Και σήμερα, είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τη νέα κατάσταση στην καθημερινότητά σου! Σου είναι πιο εύκολο να δεις τα πράγματα πιο θετικά, να οργανώσεις καλύτερα το σπίτι σου και να νιώσεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτό! Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς και πώς μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις! Ο τρόπος που θα διεκδικήσεις στο δίκιο σου θα είναι πολύ αιχμηρός, κι έχω την εντύπωση πως θα το χάσεις πολύ εύκολα!

Αιγόκερως
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου σιγά σιγά, Αιγόκερε! Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται, αλλά σήμερα στο πλάνο μπαίνει και λίγο η χαλάρωση και η διασκέδαση! Αυτό που χρειάζεσαι με τη δουλειά που ρίχνεις είναι ανά ένα πενθήμερο π.χ. να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου! Ε η μέρα αυτή είναι η σημερινή! Σήμερα, ακόμα και να μη βγεις, θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου, για να πας ένα βήμα παρακάτω στα σχέδιά σου! Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή σήμερα είναι η σχέση σου, γιατί εκεί θα υπάρξει η ανάγκη να ορίσεις κάποια νέα δεδομένα που ίσως να μη σου είναι και τόσο ευχάριστα…

Υδροχόος
Μια σειρά, μια ηρεμία, ένα άγχος που φεύγει και κάπως μπορείς να ηρεμήσεις επιτέλους από τα πολλά βάρη που έχεις μέσα σου, Υδροχόε, αλλά ποτέ δεν μοιράζεσαι με ευκολία! Θέματα σπιτιού σήμερα θα τακτοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και αυτό θα είναι το βασικότερο που θα σε ηρεμήσει σήμερα! Η ένταση μέσα σου θα παραμείνει, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να δουλέψεις λίγο παραπάνω σε διάφορα που παρατήρησες πως επηρεάζουν τη ζωή σου αλλά και τη διάθεσή σου! θα χρειαστεί υπομονή – που δεν την έχεις! Τέλος, σήμερα να είσαι ψύχραιμος στη δουλειά σου, καθώς το αφεντικό θα πει πράγματα που θα σου φανούν κάπως… παράλογα και δεν θα σου αρέσουν!

Ιχθύες
Σήμερα θα νιώσεις πιο κοντά στον παλιό σου εαυτό, Ιχθύ! Η μέρα είναι πολύ καλή για να πάρεις μιαν ανάσα όσο προλαβαίνεις πριν ξεκινήσει μια φάση που θα σε φέρει αντιμέτωπο με διάφορα, που θα πρέπει να διαχειριστείς ΑΜΕΣΑ! Anyways, η μέρα σε θέλει να αποφεύγεις την έντονη επικοινωνία γιατί ξέρεις πως θα υπάρξει ένταση, ενώ στο μυαλό σου επικρατεί μια θετικότητα κι ένα αίσθημα «όλα καλά θα πάνε»! Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα με το κομμάτι της οργάνωσης και δε θα περιοριστείς τόσο! Αντίθετα, πιστεύω πως θα πας κι εσύ προς τα εκεί για να το δεις σαν διαδικασία, χωρίς να καταπιεστείς όμως! Άλλωστε ξέρουμε πως ό,τι δεν σου αρέσει το παρατάς στη μέση, και δεν σε νοιάζει κιόλας!