Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.07.2023

Οι άμεσες αντιδράσεις σου στα γεγονότα θα έχουν σήμερα θετικά αποτελέσματα, Τοξότη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα Κριέ, μπορώ να σου πω με μεγάλη σιγουριά πως η μέρα θα είναι αρκετά καλύτερη από το ΣουΚου σου! Η εβδομάδα ξεκινά με μια αρκετά καλύτερη διάθεση και εσύ νιώθεις αρκετά πιο δυνατός για να βάλεις πάλι μπρος τις μηχανές και να στρωθείς στη δουλειά! Έχεις όμως και πολύ έντονο συναισθηματικό φορτίο, που δεν θα το κρατήσεις undercontrol… Η επίθεση δεν είναι η καλύτερη λύση και το να κερδίσεις μια συζήτηση-διαμάχη δεν θα σε κάνει πιο δυνατό! Αυτό κράτα το για σήμερα! Κατά τα άλλα είναι μια ωραία μέρα για να φλερτάρεις αν είσαι ελεύθερος ή να περάσεις ωραίες στιγμές με το αμόρε σου!

Ταύρος
Ενώ σε πιάνουν τα κλειστά σου σήμερα, Ταύρε, έχεις μια διάθεση αρκετά καλύτερη και πιο ανεβασμένη! Ενώ υπάρχουν ακόμα θέματα με το σπίτι που χρειάζονται να μπουν σε μια σειρά (και μάλλον από εκεί να τραβάς ένα μεγάλο ζόρι), έχεις τη διάθεση και είσαι πρόθυμος να δουλέψεις και να κλείνεις τα θέματα ένα ένα! Πρόσεξε γιατί σήμερα θα φαίνεται σα να φανατίζεσαι για πράγματα για τα οποία μιλάς, και κυρίως με τους φίλους σου! Η απολυτότητα είναι ένα βασικό σου χαρακτηριστικό, το ξέρουμε αλλά δεν χρειάζεται να το επιδεικνύεις συνέχεια! Ναι;

Δίδυμοι
Σήμερα θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά σου, Δίδυμε, και αναφέρομαι στις συμφωνίες που θα κάνεις ή στα ραντεβού που θα κλείσεις! Υπάρχει μια υπόνοια και μια υπόγεια ενέργεια για αθέτηση των όρων ή για ακυρώσεις τελευταίας στιγμής! Προσπάθησε να εξασφαλίσεις με τον οποιονδήποτε τρόπο την εγκυρότητα αυτών που ακούς και τα υπόλοιπα άστα για λίγο σε δεύτερο πλάνο! Επίσης, σήμερα φαίνεται πως είσαι σε μια αρκετά καλύτερη διάθεση, αν και παραμένουν κάποια σκηνικά στο κεφάλι σου, που όταν τα θυμάσαι θες να τα σπάσεις όλα! 

Καρκίνος
Καλά τα νέα σήμερα, Καρκίνε! Τα οικονομικά έχουν μια μικρή άνοδο, οι ανασφάλειες υποχωρούν, η ψυχολογία σου παραμένει κάπως πιεσμένη και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιωθεί αυτό και νιώθεις ελεύθερος να πεις τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να χρειάζεται να ωραιοποιήσεις καταστάσεις! Σα να λέμε, συνέρχεσαι πλήρως σήμερα και δεν σκοπεύεις να χαρίσεις κάστανα σε κανένα! Στα προσωπικά σου, σήμερα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι! Ετοιμοπόλεμος για να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις! Πάντως, νιώθεις απειλή χωρίς να υπάρχει λόγος…

Λέων
Λέοντα, σιγά σιγά τα βάσανά σου τελειώνουν! Η μέρα σήμερα είναι ένας προάγγελος θα μπορούσα να σου πω! Ενώ οι εσωτερικού σου προβληματισμοί είναι αρκετοί και νιώθεις πως υπάρχει μια τρικυμία μέσα σου, επιλέγεις να μη μιλάς! Σήμερα ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά θέματα ή παίζει να έχεις εξελίξεις πάνω σε τέτοια ζητήματα! Η επιθυμία να κάνες ένα ταξίδι είναι μεγάλη αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει άμεσα κάτι τέτοιο! Α! Και μην απαντάς σε όσα ακούσεις σήμερα! Ξέρω, θέλεις να δείξεις τη δύναμή σου έτσι, αλλά τα νεύρα σου θα σπάσουν χειρότερα!

Παρθένος
Σήμερα χρειάζεσαι χρόνο, Παρθένε! Χρόνο με τον εαυτό σου για να σκεφτείς πολλά από εκείνα τα θέματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Έχεις μια καλή σχετικά διάθεση και σήμερα θα νιώσεις ιδιαίτερα ενεργητικός και δραστήριος πάνω σε αυτό το θέμα! Το γεγονός όμως ότι θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου πολλά από αυτά που σε ταλαιπωρούν, δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να συνεχίσεις! Καλό θα είναι σήμερα να δώσεις στον εαυτό σου και χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση! Τόσο σωματική όσο και εγκεφαλική!

Ζυγός
Ζυγέ, η βδομάδα ξεκινάει με θέματα σχέσης, συνεργασιών, φίλων! Η κατάσταση στη δουλειά σου δεν είναι και η καλύτερη, οπότε αποφασίζεις για σήμερα τουλάχιστον να το βάλεις στον πάγο, να λειτουργήσεις μηχανικά και απλά να στραφείς στους σημαντικούς σου ανθρώπους! Η χτεσινή αξιολόγηση μένει στη μέση, καθώς κι εσύ σήμερα νιώθεις καλύτερα και δεν θέλεις να γίνει κάτι και να στραβώσει το κλίμα με τους δικούς σου ανθρώπους! Λίγη προσοχή στα σχόλια που θα κάνεις και στον τρόπο που θα απαντάς γιατί μπορεί να φανείς ειρωνικός χωρίς λόγο!

Σκορπιός
Ναι, Σκορπιέ, άλλη μια μέρα που βαριέσαι να πας στη δουλειά και θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου! Δυστυχώς όμως, θα πρέπει να πας, να ασχοληθείς και να κάνεις πως δεν τρέχει τίποτα! Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει και ας μην το καταλαβαίνεις! Θα μπορούσες να βγεις μετά τη δουλειά να χαλαρώσεις, αλλά σε πιάνει μια άρνηση και προτιμάς να έχεις την ησυχία σου! Λίγη προσοχή με σενάρια και τους διαλόγους που κάνεις μέσα στο κεφάλι σου σήμερα! Παραείναι παθιασμένες οι καταστάσεις που αναπαράγεις σαν σκέψεις και δεν…

Τοξότης
Η ανάγκη σου για να βγεις, να χαλαρώσεις και να κάνεις ίσως και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι τόσο δυνατή σήμερα, Τοξότη! Υπάρχουν τόσα νέα δεδομένα γύρω σου που σε επηρεάζουν άμεσα, που νιώθεις πως πνίγεσαι! Η διάθεσή σου ωστόσο είναι σε ένα καλύτερο επίπεδο και θα φροντίσεις όχι μόνο να πέσει, αλλά και να ανέβει ακόμα περισσότερο! Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι θα σε ζορίσουν σήμερα, αλλά θα τα τακτοποιήσεις γρήγορα! Οι άμεσες αντιδράσεις σου στα γεγονότα θα έχουν σήμερα θετικά αποτελέσματα! Κάτι τελευταίο: μην πελαγώνεις από τα οικονομικά σου!

Αιγόκερως
Σήμερα νιώθεις σαν ένα ηφαίστειο που βράζει, Αιγόκερε… Κάποια νεύρα που χρειάζεται να εκτονωθούν για να μπορέσεις να αποδώσεις! Οι σκέψεις που κάνεις στα δημιουργούν όλα, να το ξέρεις! Όπως από εκεί προέρχεται και ο περιορισμός που νιώθεις σήμερα! Η κριτική σου διάθεση είναι στα ύψη, οι μπηχτές πηγαίνουν κι έρχονται κι εσύ νιώθεις κάπως πιο δυνατός όταν δεν έχουν να σου απαντήσουν κάτι! Γενικά, η μέρα σε θέλει δυναμικό αλλά σε πιο υπόγειο στιλ, να οργανώνεσαι και να βιώνεις μια έκσταση που σου δημιουργεί ένα έντονο συναίσθημα… Τώρα τι μπορεί να είναι αυτό, ούτε κι εσύ ξέρεις!

Υδροχόος
Η μέρα έχει μια διαφορετική αύρα και σήμερα, Υδροχόε! Είσαι σε μια αρκετά καλύτερη φάση και δεν θέλεις να νιώσεις κάποια πίεση ή καταπίεση! Σου φτάνουν αυτές των τελευταίων ημερών! Μέσα στο κεφάλι σου λοιπόν, έχεις αρχίσει να φτιάχνεις νέα πλάνα, προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη από την τωρινή σου φάση! Δεν υπολογίζεις θυσίες, απλά θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα! Και όλα αυτά μάλλον για τη σχέση σου, με την οποία υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα! Ναι, έχεις κουραστεί, αλλά σήμερα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια ανάπαυλα από τις σκέψεις! Το οικονομικό σου… άστο καλύτερα για σήμερα!

Ιχθύες
Έχεις ένα βάρος σήμερα, Ιχθύ! Η ψυχολογία σου είναι αρκετά βαριά σήμερα και αυτό μάλλον έχει να κάνει με το οικονομικό σου! Ή μπορεί να είσαι σε μια φάση που επαναπροσδιορίζεις τις αξίες σου σχετικά με κάποια πράγματα αυτές τις μέρες και αντιλαμβάνεσαι ότι θα χρειαστεί να υπάρξουν και κάποιες διακοπές σε διάφορα θέματα, για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τη διαδικασία αυτή! Ναι, το κλίμα στη δουλειά είναι καλύτερο σήμερα και αυτό σε βοηθά να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις γιατί νιώθεις κάπως πιο ελεύθερος να εκφραστείς δημιουργικά ή πως μπορείς να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, αλλά το σημαντικό παραμένει να μην αφήσεις τα υπόλοιπα στη μέση…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ