Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 09.07.2023

Θέλεις να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, Τοξότη, αλλά να ξέρεις πως η μέρα δεν θα σε αφήσει και τόσο στην ηρεμία και την ησυχία σου!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 09.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η Κυριακή σου, Κριέ, είναι έντονη… Κρύβονται διαμάχες στον ορίζοντα σήμερα και ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι το τι μπορεί να συμβεί… Θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση πιο άμεσα από ό,τι περίμενες και η αλήθεια είναι πως είσαι κάπως απροετοίμαστος! Έχεις βγάλει κάποια συμπεράσματα και σήμερα θα χρειαστεί να τα εφαρμόσεις! Υπάρχει μια ένταση αρκετά μεγάλη, γιατί ενώ στα πλάνα σου ήταν η χαλάρωση, θα πρέπει να τα αλλάξεις τελευταία στιγμή να ανταποκριθείς στις ανάγκες που θα προκύψουν! Έχεις διάθεση για φλερτ σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει καλά με τα νεύρα σου μέσα στη μέρα… Υπομονή θα έπρεπε να πω, αλλά μάταια…

Ταύρος
Σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα σου, Ταύρε! Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι κάπως περίεργη! Ξαφνικά γεγονότα, σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει σε φέρνουν σε ένα σημείο που δε μπορείς ούτε να το διαχειριστείς όλο αυτό, αλλά ούτε και να μείνεις ιδιαίτερα ψύχραιμος! Εντάσεις στο σπίτι, καβγάδες για μικροπράγματα και έξοδα! Ενώ στην αρχή θα φανεί πως υπάρχει μια συνεννόηση, δεν υπάρχει αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας! Κράτα μικρό καλάθι και μην αφήνεις πολλά περιθώρια σήμερα, γιατί παραχαλάρωσες τον τελευταίο καιρό!

Δίδυμοι
Κυριακάτικο και θα βγει όλη η ένταση της εβδομάδας, Δίδυμε! Οι τρόποι που μπορείς να την εκφράσεις είναι πολλοί και διάφοροι! Το πιθανότερο είναι πως σήμερα θέλεις να βρεθείς με φίλους, να τα συζητήσεις και να ξορκίσεις με αυτόν τον τρόπο τα νεύρα σου! Το μυαλό σου είναι ένα χάος και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μπει εύκολα σε σειρά… Γενικά, όσο μπορείς απόφυγε την ένταση και όταν δεις πως το οτιδήποτε χοντραίνει, πάρε απόσταση και άσε τους άλλους να σφαχτούν, χωρίς να εμπλακείς! Πρώτον γιατί δεν θα βγάλεις εκεί τα νεύρα σου και δεύτερον η κατάσταση θα χειροτερέψει και θα πάρει η μπάλα και τους φίλους σου με την ένταση που έχεις!

Καρκίνος
Σήμερα δεν έχεις και ιδιαίτερη όρεξη, Καρκίνε… Αυτό που σε ρίχνει πολύ είναι τα εμπόδια που συνειδητοποιείς ότι προκύπτουν όσο εσύ προσπαθείς να οργανωθείς για να καταφέρεις κάτι επιπλέον στη δουλειά σου! Και μέσα σε αυτό, θα παρατηρήσεις – εντελώς ετεροχρονισμένα όμως – και σημάδια ανταγωνισμού από άλλους συναδέλφους! Απλά μάλλον για να τα δεις χρειάζεται να είσαι σε μια πιο χαλαρή φάση, όπως σήμερα! Και γενικά σα κάτι να μην σε ευχαριστεί στο κλίμα της δουλειάς, αλλά σα να μη το είχες καταλάβει τόσο καιρό… Σήμερα είναι σα να συμπληρώνεται ένα παζλ, που σου δίνει μια πιο καθαρή εικόνα, αλλά και νεύρα!

Λέων
Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω ρε συ, Λέοντα! Άλλη μια μέρα που είσαι στα δέντρα! Δεν έχεις την υπομονή να ασχοληθείς, να ακούσεις πιθανές εξηγήσεις και δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω χρόνο από αυτόν που ήδη έχεις προσφέρει! Γενικά δεν έχεις σκοπό να δώσεις άλλα περιθώρια σε καταστάσεις που δε σου προσφέρουν κάτι! Σήμερα λοιπόν θα χρειαστεί να οπλιστείς με όση υπομονή σου έχει απομείνει και να μην εκφραστείς με ένταση και φανατισμό! Αυτό που θέλεις να πεις μπορεί να ειπωθεί με ηρεμία, αλλά το ίδιο σοβαρά! Θέλεις πολλά να πεις αλλά κάτι σε σταματάει και βγάζεις προς τα έξω το θυμό σου! Λίγη προσοχή σήμερα!

Παρθένος
Μια μαυρίλα, ένα ψυχοπλάκωμα, μια ένταση… Κάτι βαρύ ρε συ, Παρθένε, σήμερα σε περιτριγυρίζει… Δεν είναι κάτι ορατό και άμεσα αντιληπτό, αλλά η ψυχολογία σου είναι βεβαρυμμένη και δεν έχεις και τόση υπομονή για να καθίσεις να το ψάξεις διεξοδικά, όπως κάνεις με όλα τα πράγματα! Η ψυχολογική σου κούραση βγαίνει στην επιφάνεια και δεν ξέρεις πώς να το μαζέψεις! Αλλά από την άλλη, αυτό είναι και καλό, γιατί κάπου πρέπει να το ξεσπάσεις, γιατί η κατάσταση κοντεύει να σε τρελάνει! Γενικά η μέρα θέλει υπομονή στην καλύτερη και στη χειρότερη θέλει απομόνωση για να μη γίνει χειρότερο όλο αυτό!

Ζυγός
Σήμερα θα περάσεις σε φάση αξιολόγησης των άλλων, Ζυγέ! Κλείνοντας την εβδομάδα σου θα μπεις σε μια διαδικασία που θα τσεκάρεις τις «επιδόσεις» των άλλων, συναδέλφων αλλά και του συντρόφου (αν έχεις) κυρίως στο πώς συμπεριφέρθηκε μέσα στην εβδομάδα! Και μετά, ακολουθεί η ώρα της κρίσης, αλλά με το δικό σου τρόπο: με ειρωνικά σχόλια, μπηχτές, χαμόγελα και μοιράζοντας απλόχερα ενοχές! Αλλά το να κάτσεις και να μιλήσεις ξεκάθαρα παραμένει εκτός πλάνου! Γιατί αυτό προϋποθέτει και μια κάποια ένταση, που τα τσάκρα σου δε μπορούν με τίποτα όμως να διαχειριστούν!

Σκορπιός
Η ρουτίνα και η καθημερινότητα σε έχει κουράσει αρκετά, Σκορπιέ! Έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δε νιώθεις γεμάτος! Αλλά και πόσο εύκολα μπορεί να γεμίσει η άβυσσος... Αλλά δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, διαφορετικό που να σου δώσει κάτι νέο να ασχοληθείς! Σα να έχεις φτάσει σε ένα τέλμα που δε σου αφήνει πολλά περιθώρια! Και σήμερα σε πιάνει ένας ανταγωνισμός – εσωτερικός κατά κύριο λόγο – για να κυνηγήσεις περισσότερο κάποια πράγματα! Είναι μια μέρα περίεργη η σημερινή!

Τοξότης
Θέλεις να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, Τοξότη, αλλά να ξέρεις πως η μέρα δεν θα σε αφήσει και τόσο στην ηρεμία και την ησυχία σου! Γενικά, τα πλάνα σου για μια ήρεμη Κυριακή θα ανατραπούν! Υπάρχουν περιορισμοί που σου δημιουργούν ένα άγχος, μια αβεβαιότητα! Δεν ξέρω αν μπορείς να το διαχειριστείς αυτό σήμερα, καθώς έχεις φτάσει στο σημείο 0 και είναι σα να μην έχει άλλο… Σα να έχεις φτάσεις ταβάνι! Σήμερα θα σκεφτείς παλιά πράγματα που σε έχουν πληγώσει και θα νιώσεις έτοιμος να αποδεχτείς κάποια πράγματα!

Αιγόκερως
Η κατάσταση σήμερα θα ξεφύγει από τον έλεγχό σου, Αιγόκερε, τη βλέπω τη δουλειά! Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη σήμερα, έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι σου και έχουν μείνει πίσω πολλά πράγματα! Και δυστυχώς αυτή η ένταση σχετίζεται και με το σπίτι σου και την οικογένειά σου! Σα να υπάρχει μια ασυνεννοησία που δημιουργεί εντάσεις! Κι εσύ σίγουρα θέλεις να κρατήσεις μια απόσταση σήμερα για να μπορέσεις να διατηρήσεις – όσο μπορείς βέβαια – την ψυχραιμία σου! Γενικά η μέρα έχει ένταση, απογοητεύσεις και σχέδια που την τελευταία στιγμή αλλάζουν, άρα νεύρα!

Υδροχόος
Πολλές σκέψεις, Υδροχόε! Προσπαθείς να καλύψεις όλα τα ενδεχόμενα και στο μυαλό σου παίζουν υποθετικοί διάλογοι! Σα να προετοιμάζεσαι για κάτι που το περιμένεις καιρό να γίνει! Κάποιο μεγάλο ξέσπασμα; Κάποιον μεγάλο καβγά που θέλεις να κάνεις και τρενάρεις τόσο καιρό; Πάντως είναι κάτι βαρύ! Πρόσεξε τη φάση με το αμόρε σήμερα γιατί δε νομίζω να έκανες κάτι να εκτονώσεις την ένταση μέσα στη σχέση, και σήμερα θα υποστείς κάποιες συνέπειες, αν όχι όλες! Η μέρα θέλει προσεκτικούς χειρισμούς κι ενώ είσαι βόμβα έτοιμη να σκάσει, καλό θα είναι να προσπαθήσεις τουλάχιστον να εκφραστείς κάπως ψύχραιμα και όχι όπως θέλεις! Ναι, ακούγεται καταπιεστικό, αλλά θα με θυμηθείς μετά!

Ιχθύες
Σήμερα η κατάσταση είναι αρκετά πιεστική, Ιχθύ, για σένα! Κάτι με τα οικονομικά σου; Κάποια κρίση αυτοπεποίθησης; Μια αδυναμία που δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αιτία! Απλά έχεις μια πεσμένη διάθεση και μια εσωτερική πίεση, σα να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Το να αλαφρύνει κάπως η κατάσταση σήμερα, να ξέρεις πως δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Μόνο αν πας στη θάλασσα, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι και το μόνο κομμάτι που μπορεί να σε χαλαρώσει! Ξέρω, θα ακουστεί βαρύ, αλλά θα νιώσεις πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτή την πίεση! Πρόσεξε σήμερα πώς θα προγραμματίσεις τα οικονομικά σου αλλά και τις οικονομικές σου κινήσεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ