Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.07.2023

Η ανάγκη σου για βαθιά συναισθηματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια, Ιχθύ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Οι χθεσινές παρατηρήσεις σε βοήθησαν να βγάλεις πιο ολοκληρωμένα πορίσματα, Κριέ! Το γεγονός ότι δεν βιάστηκες και έκανες μια κάποια υπομονή θα σε βοηθήσει σήμερα να ολοκληρώσεις το πλάνο σου σήμερα! Είσαι σε φάση να ξεσκαρτάρεις τον κύκλο σου! Να πετάξεις οριστικά από δίπλα σου τα άτομα που δεν πληρούν τα στάνταρ σου πλέον! Το κακό στη φάση αυτή είναι πως δεν θα δώσεις εξηγήσεις! Απλά θα ορίσεις το τέλος! Και είσαι πολύ εντάξει με αυτό!

Ταύρος
Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις, Ταύρε! Πολλές συζητήσεις που εύκολα μπορεί να γίνουν έντονες! Η ανταλλαγή απόψεων και η προσπάθεια να σου επιβάλουν ή να επιβάλεις εσύ τις δικές σου απόψεις στους άλλους θα φέρει εντάσεις! Έχεις την τάση να φανατίζεσαι σχετικά με τις απόψεις σας και το ότι τις υπερασπίζεσαι μέχρις εσχάτων σε κάνει απόλυτο! Πρόσεξε μην μεταφέρεις αυτές τις εντάσεις και στο σπίτι, γιατί από εκεί είναι πιο δύσκολη η διαφυγή… Κι ενώ ξεκινάς καλά και ήρεμα, σε πιάνει το πείσμα σου ρε συ…

Δίδυμοι
Κάποια πράγματα φαίνεται να έχουν και τα όριά τους, Δίδυμε, και σήμερα έχεις μια τέτοια συναισθηματική κατάσταση! Η αλήθεια είναι πως ούτε εσύ ξέρεις τι σου φταίει… Υπάρχει ένταση, πίεση, άγχος, νεύρα και γενικά κάτι στην ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις περίεργα! Μια στάση άμυνας έχεις! Σήμερα θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις στη δουλειά! Οι αυθόρμητες απαντήσεις και το ότι έχεις πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, Το χιούμορ σου είναι πιο καυστικό αυτές τις μέρες και ενώ δεν το θες, μπορεί να γίνεις προσβλητικός!

Καρκίνος
Τι κι αν η ψυχολογία έχει αλλάξει; Εσύ, Καρκίνε, δεν δυσκολεύεσαι να κάνεις τους άλλους να προβληματίζονται! Το γεγονός ότι μιλάς με γρίφους και δημιουργείς ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τα λεγόμενά σου είναι ένα θέμα! Οι μπηχτές, κοινώς, που θα πεις σήμερα θα πέσουν σαν βόμβα! Έχεις πάρει τα χαμπάρια σου και δεν σκοπεύεις να μη το εκμεταλλευτείς! Οι απαντήσεις που θα πάρεις όμως θα σε φέρουν στο σημείο να αποκαλύψεις πράγματα… Τώρα, εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές αύριο, καθώς υπάρχει κίνδυνος ή να μην ολοκληρωθούν ή και να την πατήσεις!

Λέων
Σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες που δεν τις είχες εκφράσει ανοιχτά μέχρι τώρα, Λέοντα! Και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν είχε δει πολύς κόσμος! Σήμερα λοιπόν, πάνω σε αυτές τις ευαίσθητες και πολύ σημαντικές για σένα εξομολογήσεις, ατάκες του στυλ «δεν σε είχα για τέτοιο, για αυτές τις βλακείες αγχώνεσαι;» και άλλα παρόμοια, θα σε φέρουν στο σημείο να λήξεις αμέσως τη συζήτηση και να δείξεις με όποιο τρόπο σου έρθει εκείνη τη στιγμή τη δυσαρέσκειά σου αλλά και τα νεύρα σου! Γενικά η μέρα έχει εντάσεις, λόγια και αποχωρισμούς, συναισθηματικούς αλλά και οικονομικούς για σένα!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως νιώθεις λίγο πιο παθιασμένος από ό,τι συνήθως τον τελευταίο καιρό, Παρθένε! Και το γεγονός ότι θέλεις να διατηρήσεις και το χαμηλό σου προφίλ έρχεται σε μια κόντρα με το μέσα σου! Σήμερα θα βγάλεις στην επιφάνεια όλα αυτά που έχεις καταπιεσμένα εδώ και καιρό… Ο τρόπος που θα τα εκφράσεις όμως είναι περίεργος: μπορεί να τα βγάλεις με κριτική, μπορεί να τα βγάλεις με κάποιο τελεσίγραφο στη σχέση σου, μπορεί να τα βγάλεις με τίτλους τέλους… Πάντως, σήμερα δεν μου φαίνεσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς άλλο ούτε και να κάνεις υποχωρήσεις…

Ζυγός
Η μέρα έχει αρκετή ένταση στη δουλειά, Ζυγέ! Ειδικά αν δουλεύεις παρέα με φίλους σου, σήμερα δεν θα βγει άκρη, να το ξέρεις! Η αλήθεια είναι πως εσύ το ψυχανεμίζεσαι από την ώρα που φτάνεις στη δουλειά και προσπαθείς να λειτουργείς σαν πυροσβεστήρας, κλασσικά! Όμως, σταδιακά το πράγμα θα γίνει πιο σοβαρό και δεν θα μπορέσεις να τη γλιτώσεις! Θα σε πάρει κι εσένα η μπάλα και μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός! Θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που ήθελες καιρό να πεις! Και το κακό είναι πως στο τέλος, θα αναρωτιέσαι γιατί τα είπες όλα αυτά!

Σκορπιός
Βαθιές σκέψεις και έντονα συναισθήματα, που επηρεάζουν τον ψυχισμό σου και τη διάθεσή σου σήμερα, Σκορπιέ! Ενώ θέλεις να διατηρήσεις μια θετική διάθεση και να αφήσεις τα προβλήματα για όταν είσαι μόνος σου, υπάρχουν στιγμές που θα σου θυμίσουν κάτι και θα σε ρίξουν! Προτάσεις για έξοδο πιθανότατα να απορριφθούν από εσένα, ειδικά αν δεν είσαι σε φάση να αφήσεις για λίγο τις έγνοιες αυτές στην άκρη – που δεν είσαι αλλά υπάρχουν κι αυτά τα ελάχιστα άτομα στον αστερισμό αυτό! Μην πάρεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούσεις και μη θεωρήσεις σα πεπραγμένο ό,τι φήμη φτάσει στα αυτιά σου! 

Τοξότης
Υπάρχει μια φωνή μέσα σου που σε καθοδηγεί, Τοξότη! Το γεγονός ότι πιστεύεις σε κάτι ανώτερο και η μοίρα μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο δίνουν ένα προβάδισμα στη φωνή αυτή έναντι της λογικής! Το ένστικτο – έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου – είναι πιο δυνατό! Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στο πώς θα διαχειριστείς την επικοινωνία σου με τους άλλους! Αντιπαραθέσεις και διαφωνίες ή αν χρειαστεί να υπερασπιστείς τη θέση σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε απόλυτο τρόπο επικοινωνίας και διακοπή συζήτησης με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο…

Αιγόκερως
Στα πλαίσια του καλύτερου πλάνου, Αιγόκερε, αντιλαμβάνεσαι σήμερα πως πρέπει να κόψεις κάποια πράγματα! Αρχίζεις λοιπόν να περιορίζεις αρκετά το μυαλό σου και οδηγείσαι σχεδόν αυτόματα στον πρωταρχικό στόχο που είχες θέσει! Τώρα ποιος είναι αυτός, είναι καθαρά δικό σου θέμα! Το ότι αποκλείεις εναλλακτικές όμως είναι κάπως περίεργο, αν και συνηθισμένο για τα κυβικά σου! Προσοχή στο πώς και πόσο αφιλτράριστα απαντάς σε κριτικές και διαφορετικές απόψεις! Σήμερα παίζει να μιλήσεις και για πράγματα που σε φοβίζουν ή σου προκαλούν ένα έντονο άγχος! Μπορεί να είναι και μια καλή φάση για να τα συζητήσεις και να βρεις μια κάποια λύση για αυτά!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είσαι στη φάση να χωρίσεις τσανάκια! Δηλαδή είσαι έτοιμος να λήξεις καταστάσεις, ειδικά όσες είναι αρκετά βλαβερές για τα οικονομικά σου! Δεν φαίνεται να σε νοιάζει ούτε το πώς θα το κάνεις ούτε το πώς θα το πάρουν οι άλλοι! Αυτό που σε νοιάζει είναι να κλείσεις αυτές τις καταστάσεις και να φύγουν από το κεφάλι σου κάποιες έγνοιες! Πρόσεξε τις παρορμητικές αποφάσεις που θα πάρεις όσον αφορά τη σχέση σου αν έχεις! Γιατί αν δεν έχεις, ξέρουμε πως θα πέσει ghosting με το τσουβάλι! 

Ιχθύες
Η ανάγκη σου για βαθιά συναισθηματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια σήμερα, Ιχθύ! Αισθάνεσαι πως οι άνθρωποι γύρω σου έχουν χάσει αυτό το κομμάτι τους, και εξαιτίας αυτού δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου! Σήμερα λοιπόν θα θελήσεις να δώσεις περισσότερη βάση στο πώς μπορείς να κάνεις τους άλλους να έρθουν πιο κοντά στο δικό σου μήκος κύματος… Να σου θυμίσω όμως ότι δεν πάει έτσι, καθώς οι άλλοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στο δικό σου χάος! Πιθανές αντιδράσεις ή αντιρρήσεις σε αυτές τις «τεχνικές» σου μπορεί να σε οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε διαμάχες ή ακόμα και σε ολοκληρωτικές ρήξεις! Το σημαντικό είναι πως εσύ ξέρεις τι μπορεί να (σου) φταίει…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ