Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.07.2023

Τα πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, Αιγόκερε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η μέρα σε θέλει παρατηρητή, Κριέ! Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστείς αυτό, καθώς είναι μακριά από τη μενταλιτέ σου, αλλά θα έχεις την ασυνείδητη διάθεση να παρακολουθήσεις τα πράγματα γύρω σου! Το πώς εκτυλίσσονται, τι τροπή παίρνουν, πώς αντιδρούν οι άνθρωποι που εμπλέκονται! Κρατάς σημειώσεις σήμερα και κρίνεις από πολλά πράγματα! Τα οικονομικά σου θα πάρουν την ανηφόρα, καθώς θα έχεις ένα καλό νέο. Επίσης, όσο παραμένεις ουδέτερος, θα δεις και την κατάσταση στο σπίτι να ηρεμεί και να λύνονται τα θέματα από μόνα τους, χωρίς εντάσεις και φωνές!

Ταύρος
Η παρέα σήμερα έχει την τιμητική της, Ταύρε! Η μέρα σήμερα σε θέλει να βρίσκεσαι με φίλους! Σήμερα είναι άλλη μια μέρα που θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις! Σε πιάνει το κοινωνικό σου και μπορεί να κάνεις και νέες γνωριμίες! Να ανοίξεις τον κύκλο σου! Γενικά η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή! Στην περίπτωση που βρεθείς με φίλους που έχεις να δεις καιρό, προσπάθησε να μην γκρινιάξεις ότι δεν έστειλαν ένα μήνυμα τόσο καιρό… Δεν θα το εκλάβουν καλά και είναι κρίμα να χαλάσεις το όμορφο κλίμα της μέρας σου!

Δίδυμοι
Με την ψυχολογία του σκληρού, του περίεργου και του «δεν θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο» ξεκινά η μέρα σου, Δίδυμε! Αλλά φτάνοντας στη δουλειά θα αντικρίσεις ένα κλίμα διαφορετικό που θα αλλάξει και την κατάσταση αυτή! Η γκρίνια δεν θα υποχωρήσει εύκολα, όμως θα παρατηρήσεις πως κάνοντας λίγο πίσω κι εσύ από αυτό όλα μπορούν να βελτιωθούν! Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεται μέσα στη μέρα κι εσύ έχεις την διάθεση να έρθεις και πάλι πιο κοντά στους άλλους! Άλλωστε αυτό που ήσουν τις προηγούμενες μέρες δεν θυμίζει σε τίποτα Δίδυμο! Μέσα από το κλίμα της δουλειάς, θα βελτιωθεί σημαντικά και η ψυχολογία σου γενικά!

Καρκίνος
Γενικά είσαι γκρινιάρης, Καρκίνε! Σε όλους είναι γνωστό αυτό και ελάχιστοι μπορούν να το διαχειριστούν! Κι ενώ το ξέρεις αυτό, σήμερα κι εσύ θα φτάσεις στο σημείο να πεις στον εαυτό σου «ώπα, χρειάζεται λίγο να το κόψω, γιατί σα να μην υποφέρομαι»! Έχεις συναίσθηση λοιπόν και έχεις τη διάθεση να βελτιώσεις την κατάσταση! Και αυτό είναι το καλό της μέρας! Φίλοι και τηλέφωνα θα πέσουν για να βρεθείτε σήμερα! Η ψυχολογία μέσα στη μέρα θα βελτιωθεί αρκετά και θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις κι άλλα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, πέρα της γκρίνιας! Εσύ το λες ενδιαφέρον αυτό, οι άλλοι το λένε ενοχλητικό όμως…

Λέων
Ενώ η ψυχολογία σου σήμερα περνά σε πιο βαθιά επίπεδα και θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη ρίζα κάποιων θεμάτων που αντιλαμβάνεσαι, υπάρχει μια θετική αύρα στην ατμόσφαιρα που δεν σε αφήνει! Τα πράγματα σήμερα κυλάνε πιο ομαλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες εντάσεις! Σήμερα καλό θα είναι να ξαναπιάσεις τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου,! Γενικά, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με τομείς που έχουν μείνει παραμελημένοι από τις υποχρεώσεις που είχες! Και όσο διορθώνεις τα πράγματα, θα δεις την ψυχολογία σου να βελτιώνεται!

Παρθένος
Παρθένε, έχεις πάρει φόρα τις τελευταίες μέρες και η κριτική που ασκείς είναι σκληρή! Είπαμε, να βγάλεις τα απωθημένα σου για να ξαλαφρώσεις, αλλά κάπου παραγίνεται το κακό! Και εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι! Σήμερα θα παραμείνεις έτσι δριμύς και καυστικός για λίγο ακόμα και θα το κόψεις όταν δεις πως οι άλλοι θα σε προσεγγίσουν διαφορετικά! Ή που θα στα χώσουν για να συνέλθεις – εγώ αυτό θα έκανα πάντως – ή που θα σου δώσουν να καταλάβεις πως χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση από εσένα τον ίδιο! Ό,τι και να γίνει, φαίνεται να συνέρχεσαι και να κατεβάζεις τους τόνους σήμερα!

Ζυγός
Η δουλειά σήμερα έχει μια πιο χαλαρή ροή, Ζυγέ! Τα πράγματα εκτυλίσσονται πιο ομαλά, έρχονται νέα πράγματα τα οποία σου κινούν το ενδιαφέρον και δίνεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς! Η διάθεσή σου ανεβαίνει αρκετά σήμερα. Μπορεί ο φόρτος εργασίας να σε κάνει να γκρινιάξεις λίγο, αλλά θα το σταματήσεις γρήγορα! Τέλος, θα δεις τα πλάνα σου τα επαγγελματικά, εσύ που έχεις κάτι νέο στα σκαριά, να κινούνται πιο γρήγορα από αυτό που περίμενες και θα δεις σύντομα εξελίξεις! Φτάνεις εκεί που θέλεις! Δεν χρειάζεται άγχος!

Σκορπιός
Η μέρα θέλει μια χαλαρή διάθεση, Σκορπιέ! Είναι πολύ καλή για να διασκεδάσεις, να βγεις και να περάσεις όμορφα, όπως και να φλερτάρεις! Γενικά, ενώ θα γκρινιάξεις για τα ζόρια των προηγούμενων ημερών και σήμερα, θα τακτοποιήσεις αυτά που πρέπει και μετά θα χαλαρώσεις και θα δεις πώς θα περάσεις το βράδυ σου! Η διάθεση περνά σε καλύτερη φάση, νιώθεις πιο χαλαρός και προς το παρόν θα μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα και να ηρεμήσεις για λίγο! Δώσε λίγο χώρο στα επαγγελματικά σου πλάνα και μην πιέζεις καταστάσεις να εξελιχθούν πιο γρήγορα!

Τοξότης
Με τα του σπιτιού να σε ταλαιπωρούν αρκετά τις τελευταίες μέρες – σα σκέψεις και όχι τόσο σαν διαδικασίες επί του πρακτέου – ασχολείσαι και σήμερα, Τοξότη! Απλά σήμερα αναλαμβάνεις δράση! Δρομολογείς διαδικασίες, κλείνεις υποχρεώσεις και παίρνεις αποφάσεις! Η ψυχολογία σου είναι κάπως, καθώς θα χρειαστεί ίσως να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου οριστικά! Από την άλλη όμως νιώθεις πως αυτό είναι για το καλό σου! Στη δουλειά το κλίμα είναι πολύ καλό και έχεις κάποια καλά νέα! Αυτά τα καλά νέα έχουν να κάνουν με το ρυθμό της δουλειάς και κατά πόσο θα έχει επιρροές στην καθημερινότητά σου!

Αιγόκερως
Τα πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, Αιγόκερε! Οργανώνεσαι καλύτερα και φτιάχνεις ένα πρόγραμμα καλύτερο! Είσαι σε θέση να ξεκινήσεις νέα πράγματα και έχεις ακόμα πολλές ιδέες για περισσότερα! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου στους άλλους! Και σκοπός σου είναι το feedback! Θα υπάρξουν στιγμές που θα φέρεις ο ίδιος πιθανές σκέψεις-εμπόδια στα πλάνα σου, αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ! Σήμερα, είναι επίσης μια καλή φάση να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τη σχέση σου! Το αμόρε θέλει την προσοχή σου, τη ζητά και χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο κι εκεί… Δεν νομίζεις κι εσύ;

Υδροχόος
Καλύτερη η διάθεση σήμερα, Υδροχόε! Κάτι σα να ξεκολλάει τα οικονομικά σου, σα να νιώθεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια! Γενικά έχεις την αίσθηση Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να αλλάζει εκεί, με τα πράγματα να κυλάνε πιο εύκολα! Θα υπάρξουν κριτικές για την οικονομική διαχείριση που κάνεις, αλλά θα το κόψεις μαχαίρι! Τίποτα δεν θέλεις να σου χαλάσει τη σημερινή διάθεση! Έχεις κι εσύ όμως την προοπτική να γίνεις πιο προσιτός στους άλλους! Η ένταση των τελευταίων ημερών σε έχει κουράσει και θέλεις κάπως να ξεκουραστείς κι εσύ! Και σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να δεις πράγματα που αρνιόσουν πεισματικά μέχρι πρότινος!

Ιχθύες
Άλλο σκηνικό σήμερα, Ιχθύ! Από τη χτεσινή απομόνωση και το να μη θες να δεις άνθρωπο για να βρεις λίγο την ηρεμία σου, σήμερα περνάς σε μια πιο ήπια φάση. Ναι, είσαι και σήμερα γκρινιάρης και θα σε ενοχλήσουν και τα πιο απλά πράγματα, αλλά θα δεις μια διαφορά στους ανθρώπους γύρω σου! Στη ουσία όμως σήμερα αλλάζει η δική σου ενέργεια! Αρχικά σου φαίνονται πιο προσιτοί οι άλλοι! Φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι, συγγενείς και λοιποί! Πέρα από αυτό όμως, θα δεις πως τα πράγματα ρέουν με μεγαλύτερη ευκολία και δεν χρειάζεται να πιεστείς και πολύ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ