Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.07.2023

Είσαι σε μια φάση που θέλεις να φλερτάρεις, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Συζητήσεις, προσπάθεια να τελειώσουν οι εντάσεις μέσα στην παρέα και να γεφυρωθούν οι διαφορές με τους φίλους σου, Κριέ! Από σήμερα, έχεις τη διάθεση να οργανώσεις κάπως το μέσα σου, να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου – ειδικά διάφορα που μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερες ρήξεις ανάμεσά σας – και να δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν πως τα νεύρα είναι καλό να τα μετατρέπουμε σε δημιουργικότητα και όχι να τα αφήνουμε να λιμνάζουν μέσα μας και να μας κάνουν κακό! Η μέρα σε βρίσκει να βλέπεις τα πράγματα από μια πιο ψυχολογική πλευρά…

Ταύρος
Τα πλάνα σου είναι διαφορετικά από το πώς εκτυλίσσονται σήμερα τα γεγονότα, Ταύρε! Εσύ υπολόγιζες άλλα, και οι συνθήκες σου έφεραν εντελώς διαφορετικά πράγματα! Μια ένταση λοιπόν την κρύβει η Πέμπτη μόνο και μόνο από αυτό! Στη δουλειά υπάρχει μια πιο ήπια ένταση, καθώς η συνεργασία με τους συναδέλφους είναι κάπως προβληματική σήμερα! συνεννοείστε και επικοινωνείτε μεν, αλλά δεν γίνεται κατανοητό το πώς θέλεις να βγει το αποτέλεσμα της δουλειάς! Ή τουλάχιστον δεν μπορείς να δώσεις εσύ στους άλλους να καταλάβουν!

Δίδυμοι
Άλλη μια μέρα που αντιλαμβάνεσαι πως μπορεί να εξελιχθεί περίεργα, Δίδυμε! Πλέον είσαι συνηθισμένος από τις προηγούμενες μέρες, κι έτσι και σήμερα κρατάς ένα μικρό καλάθι. Ενώ δείχνεις πρόθυμος να καταλάβεις την οπτική των άλλων, στην ουσία σήμερα σε πιάνει μια διάθεση να ακούσεις για να απαντήσεις και να τελειώσει η συζήτηση εκεί! Νιώθεις πλήρης από όλο αυτό και δε θέλεις να το συνεχίσεις! Πιστεύεις πως τραβώντας εσύ τη γραμμή, οι άλλοι θα συνετιστούν και το κόψουν… Αμ δε όμως!

Καρκίνος
Σήμερα θα έχεις να κάνεις με τα οικονομικά, Καρκίνε! Όχι μόνο τα δικά σου αλλά και τα οικογενειακά ή τα κοινά με το αμόρε, στην περίπτωση που συζείς! Το πράγμα είναι απλό και έχει ως εξής: αντιλαμβάνεσαι την άμεση ανάγκη για περικοπές, για να αποσώσεις ό,τι υπάρχει! Από την άλλη όμως, σε πιάνει και μια τάση για να πάρεις διάφορα πράγματα που σου είναι απαραίτητα, στο μυαλό και μόνο! Εσύ δεν είσαι σπάταλος! Σήμερα όμως έχεις την επιθυμία να ξεσπάσεις εκεί! Αλλά αυτό δε θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα πραγματικά θέματα που πρέπει να λύσεις… Όσο και να το θες, κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνεις!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, μάλλον ήρθε η μεγάλη στιγμή να κάνεις μια μεγάλη κουβέντα με τη σχέση σου! Όλα αυτά που κρατούσες μέσα σου καιρό, ήρθε η ώρα να τα πεις μπας και ξαλαφρώσεις, αλλά και μπας και βρεις μιαν άκρη γενικά! Η ένταση και τα νεύρα τον τελευταίο καιρό σε έχουν απομακρύνει από το ταίρι σου και όπως είναι λογικό, ακούς παράπονα! Αλλά δεν μπορείς να τα διαχειριστείς ψύχραιμα… Όμως, το καλό είναι πως καταλαβαίνεις την οπτική της άλλης πλευράς και κάνεις υπομονή για να τα συζητήσεις όλα και να βρεθεί μια λύση!

Παρθένος
Εσύ προσπαθείς (!!!) να καταλαβαίνεις πάντα τους άλλους, Παρθένε. Οι άλλοι όμως πόσο συχνά κάνουν το ίδιο για σένα; Αφενός, βρες το λάθος στην προηγούμενη πρόταση και μετά πάμε στο παρασύνθημα: το γεγονός ότι οι άλλοι πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για να καταλάβουν τι εννοείς, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει χτες! Διαφορετικά, μην ξανακάνεις παράπονα!Θα χρειαστεί να δώσεις λίγη περισσότερη βάση σε πράγματα που θα ακούσεις σήμερα στη δουλειά, καθώς θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς! Είναι πιο εύκολη η κριτική, αλλά αχρείαστη για τώρα! Κλείσ’ το κι άκου!

Ζυγός
Είσαι σε μια φάση που θέλεις να φλερτάρεις, Ζυγέ! Ή μάλλον να σε φλερτάρουν! Να σε προσεγγίσου νέα άτομα και να νιώσεις την ανανεωτική ενέργεια του ενδιαφέροντος! Η στασιμότητα σε ενοχλεί και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον σου ξυπνά ανασφάλειες και ιδιοτροπίες! Έτσι λοιπόν σήμερα αποφασίζεις να το ρίξεις και λίγο έξω, χωρίς να υπολογίσεις τίποτα! Θέλεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και έρθεις σε επαφή με κόσμο! Μια ένταση στην ατμόσφαιρα, που στην περίπτωσή σου θα την έλεγα ενδιαφέρουσα! Βέβαια, όλα αυτά αφού τακτοποιήσεις τα της δουλειάς σου, ε!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, τα πράγματα στο σπίτι είναι σε μια παρόμοια κατάσταση με τη χτεσινή. Όμως, τα χαρτιά ανοίγουν, οι διαφορές προσπαθούν να γεφυρωθούν και η απόσταση να μικρύνει! Το γεγονός ότι είσαι σε μια φάση που χρειάζεσαι να αναγνωριστούν τα όριά σου, σε κάνει ανυποχώρητο και κάπως απόλυτο σε αυτά που διεκδικείς! Πρόσεξε πιθανές εντάσεις με τον πατέρα σου σήμερα και μην το τραβήξεις στα άκρα! Πες αυτά που θες, δώσε να καταλάβουν πως δε σκοπεύεις να κάνεις πίσω και απλά δες με τι μπορείς να συμβιβαστείς! Λείανε όπου μπορείς την ένταση της μέρας και μην τη φορτώνεσαι τελείως!

Τοξότης
Είναι πολλά αυτά που σκέφτεσαι και σήμερα, Τοξότη! Όμως σήμερα αλλάζεις οπτική και θα προσπαθήσεις να μπεις και στα παπούτσια του άλλου… Προσπαθώντας λοιπόν να εκφράσεις την άποψη του άλλου, για να μπορέσεις να δεις και την άλλη πλευρά, θα καταλάβεις πόσο εύκολο σου είναι να δικαιολογήσεις τον άλλο… Και φυσικά, στις δικαιολογίες που εσύ θα παρουσιάσεις, θα νευριάσεις και θα το σταματήσεις εκεί! Η θέση του άλλου είναι κάτι που δε μπορείς να το δεις στο 100% και σήμερα θα το νιώσεις στο πετσί σου! Και κάπως έτσι, θα καταλάβεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου!

Αιγόκερως
Σήμερα θα σε πιάσει μια τάση να δεις τι τσεκάρεις αλλά και να τεστάρεις τη στάση των άλλων απέναντί σου, Αιγόκερε! Πώς σε αντιμετωπίζουν; Σε εμπιστεύονται; Αξίζουν τη δική σου εμπιστοσύνη; Αυτό είναι και το πιο βασικό για σένα, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους! Χρειάζεται να έχεις καθαρό, τακτοποιημένο μυαλό, και έτσι αντιλαμβάνεσαι πως αυτό το τσεκάρισμα είναι μια διαδικασία απαραίτητη σήμερα! Αν είσαι σε σχέση, μη μιλήσεις για οικονομικά με το αμόρε για κανέναν απολύτως λόγο! Μη ρωτήσεις, μην απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις! Δε θα πάει καλά αυτό…

Υδροχόος
Η μέρα σήμερα σε θέλει να παραμένεις σε μια εγρήγορση, Υδροχόε! Έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά ανοιχτά μέτωπα και θεωρείς σήμερα πως ο καλύτερος τρόπος είναι να τα αντιμετωπίσεις όλα μαζί! Με αυτόν τον τρόπο όμως δε θα μπορέσεις να δώσεις την ανάλογη ενέργεια σε κάθε τομέα και η απογοήτευση είναι μονόδρομος… Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στη δουλειά! Το αφεντικό μπορεί να έχει μια καλή πρόταση για σένα, αλλά σήμερα δεν είσαι σε φάση να την εξετάσεις λογικά! Άσε λοιπόν τη μέρα να περάσει και απαντάς τις επόμενες!

Ιχθύες
Με το να απομονώνεσαι, δεν βρήκες ποτέ τη λύση στα προβλήματά σου, Ιχθύ… Το να κρύβεσαι από αυτά δε σε κάνει πιο δυνατό αλλά πιο ευκίνητο! Πέρα από αυτό όμως, σήμερα είσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι χρειάζεται να αναλάβεις δράση! Να εκμεταλλευτείς την έμφυτη σοφία που σου δίνουν όλοι οι γνώστες της αστρολογίας και να ασχοληθείς σοβαρά με εσένα! Καλά, η έμφυτη σοφία προϋποθέτει και άλλα, αλλά άμα είναι να ξεκινήσεις τη δουλειά με τον εαυτό σου και να σοβαρευτείς μπας και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καμιά φορά, στο δίνω κι εγώ! Τώρα, στη δουλειά θα έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους και θα καταλάβεις και τη δική τους θέση ή το λόγο κάποιων αντιδράσεών τους σε κάποια θέματα!