Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.07.2023

Τοξότη, δεν είσαι σε θέση να δεις καθαρά κάποια πράγματα, νιώσε και κατάλαβέ το επιτέλους!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Έχουμε και λέμε, Κριέ: Σήμερα θα έχεις μια μέρα που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τους φίλους σου ή να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους μέσα στις ομάδες στις οποίες εμπλέκεσαι! Η μέρα σε θέλει να έχεις αυτή την ανάγκη, καθώς νιώθεις πως έχεις «μαλακώσει» αρκετά και σαν να παραβιάζουν τον προσωπικό σου χώρο οι άλλοι ότι δε σέβονται τα όριά σου! Να σου πω όμως πως κι εσύ δεν βλέπεις τα πράγματα καθαρά, καθώς υπάρχουν και οι προσωπικές εμπάθειες που τροφοδοτούν αυτό το συναίσθημα και κάνουν το πράγμα ακόμα χειρότερο!

Ταύρος
Το κομμάτι με τη δουλειά σου είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες, Ταύρε! Η αλήθεια είναι πως έχεις αποπροσανατολιστεί τον τελευταίο καιρό και από τα πολλά που έχεις να τακτοποιήσεις –και το κάνεις με επιτυχία μπορώ να πω– έχεις χάσει λίγο τον μπούσουλα με το τι θα κάνεις παρακάτω! Το παλεύεις κάποιες μέρες αλλά σήμερα είσαι στη φάση που χρειάζεται να το πάρεις από την αρχή το πράγμα! Υπάρχει ένα άγχος, καθώς προκύπτουν νέα δεδομένα και αυτό δε σε βοηθά στην οργάνωση γιατί δε σου δίνεται χρόνος! Για να κάνεις πιο γρήγορα εσύ όμως, ούτε λόγος ε;;; Πρόσεξε πώς αντιδράς σε υποδείξεις στη δουλειά! 

Δίδυμοι
Ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου και προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου σε συζητήσεις, Δίδυμε, σε κάνουν να νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά! Η ένταση είναι αρκετά μεγάλη και η πίεση να κρατήσεις τις ισορροπίες σε φέρνει σε μια αναστάτωση; Σε ένα σημείο που να πεις φτάνει; Έχεις και την αίσθηση πως τα πλάνα σου δεν προχωρούν και πως μένεις πίσω, κυρίως στο κομμάτι της δουλειάς! Θέλεις να υπερασπιστείς τις απόψεις σου το κάνεις με πάθος! Εγώ θα σου πω να μην εμπλακείς σήμερα σε ιδιαίτερες συζητήσεις, γίνε παρατηρητής και μην σε πιάνει η μανία σου να απαντήσεις και να πεις τα δικά σου! Άστο σήμερα!

Καρκίνος
Σήμερα η μέρα έχει ένα έντονο κλίμα με μια τάση να θέλεις να περάσεις χρόνο μόνος σου, Καρκίνε… Υπάρχουν ανασφάλειες που θα βγουν πιο εύκολα σήμερα στην επιφάνεια, αλλά με το δικό σου μοναδικό και ανώριμο τρόπο! Το γεγονός ότι δεν μπορείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου αλλά τα βγάζεις όλα μαζεμένα δεν βοηθά τον άλλο να καταλάβει τι σε έχει πειράξει, αλλά εσύ δεν λες να το αντιληφθείς! Και το επιχείρημα «έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω», να ξέρεις, δεν περνάει πουθενά όταν δεν μπορείς να συνεννοηθείς! Στο λέω μπας και νιώσεις λίγο, γιατί δεν σε βλέπω να την παλεύεις σήμερα!

Λέων
Λέοντα, ήρθε η σειρά του συντρόφου σήμερα για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα κι εκεί… Έχεις πολλά μέσα σου και το γεγονός ότι μαζεύονται και συσσωρεύονται πάνω σε αυτά όσα δεν έχεις εκφράσει, κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο εκρηκτική! Η υπερβολή που βγάζεις στις αντιδράσεις σου σήμερα στο κομμάτι της σχέσης δίνουν την εντύπωση του παρανοϊκού στο αμόρε, γιατί πολύ απλά δεν μιλούσες μέχρι τώρα! Θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με ωριμότητα, αν σε ενδιαφέρει να σώσεις αυτό που έχεις! Τώρα το κλίμα στη δουλειά παραμένει όπως ξέρεις, αλλά εκεί τα έχεις πει ήδη χύμα και τσουβαλάτα!

Παρθένος
Η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι το δυνατό σου σημείο, Παρθένε, γιατί το πρόγραμμα είναι κάτι που το χρειάζεσαι! Όμως σήμερα έχεις την αίσθηση πως πρέπει να σπάσεις αυτόν τον κύκλο! Να αλλάξεις τα δεδομένα, έστω για σήμερα! Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πώς θα επικοινωνήσεις τις αντιρρήσεις σου και τους προβληματισμούς σου στο ταίρι σου! Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά! Μίλα ξεκάθαρα και ήρεμα για να βρεθεί η άκρη! Όπως επίσης και με τους φίλους σου, μην πιάνεσαι από το οτιδήποτε! Κάτι άλλο σου φταίει που ακόμα δεν μπορείς να το προσδιορίσεις!

Ζυγός
Ενώ σήμερα το κλίμα φαίνεται να είναι πιο ανάλαφρο κι εσύ, Ζυγέ, ξεκινάς τη μέρα σου με μια αίσθηση αισιοδοξίας και χαμόγελο, θα καταλάβεις ότι αυτό θα πρέπει να το διατηρήσεις για να μπορέσεις να βγάλεις τη μέρα! Σήμερα στη δουλειά θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις άβολα… Θα βρεθείς στη μέση κάποιου καβγά; Θα εμπλακείς χωρίς να φταις; Θα ξεκινήσεις κάτι χωρίς όμως να το θες; Το πράγμα δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά σίγουρα θα επηρεάσει την ψυχολογία σου! Προσοχή στο πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς και πώς μεταφέρεις –που κακώς τα μεταφέρεις– σε τρίτους γιατί δεν θα αργήσει να γίνει χαμός!

Σκορπιός
Στο σπίτι, Σκορπιέ, όλα καλά; Δεν ξέρω, γιατί η αλήθεια είναι πως εκεί βιώνεις ένα τεταμένο κλίμα και οι συγκρούσεις με τους γονείς δεν γλιτώνονται… Είσαι κι εσύ κινητή βόμβα που κανείς δεν ξέρει πότε και πού θα κάνεις το μπαμ! Να ξέρεις πως η όποια κατάχρηση δεν θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματά σου, οπότε θα σου έλεγα να βρεις μια άλλη εναλλακτική, πιο αποτελεσματική! Δεν χρειάζεται να εξηγείς τα πάντα στους άλλους, και ας μη σε καταλαβαίνουν! Δεν θα βρεις έτσι την ηρεμία που θέλεις, ούτε θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα όταν μπλέκεσαι σε ανούσιες συζητήσεις με άτομα που τα θεωρείς… κάπως!

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα το κεφάλι σου είναι χαομένο! Υπάρχουν σκέψεις και υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις μέσα στο κεφάλι σου και να βάλεις σε μια σειρά! Είναι μια διαδικασία που σου δημιουργεί μια πίεση ψυχολογική και μια μαυρίλα! Δυστυχώς όμως είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να περάσεις μόνος σου στην ουσία! Όσο και να σε βοηθήσουν οι άλλοι θα πρέπει να κατανοήσεις και να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις, όσο και να το παίζεις τρελίτσα! Μην πιάνεσαι από καταστάσεις μέσα στο σπίτι για να ξεσπάσεις τα νεύρα σου και καλό θα ήταν να μην αντιδράς τόσο εύκολα σε συμβουλές και προτροπές! Δεν είσαι σε θέση να δεις καθαρά κάποια πράγματα, νιώσε και κατάλαβέ το επιτέλους!

Αιγόκερως
Ναι, έφτασε η μέρα που θα χρειαστεί να κάνεις έναν πρώτο έλεγχο στο κομμάτι των οικονομικών σου, Αιγόκερε! Τι πάει να πει ότι ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά ο μήνας; Υπάρχουν αχρείαστα έξοδα του Ιουνίου που σήμερα αντιλαμβάνεσαι πόσο επηρέασαν το πράγμα! Άλλωστε θα προετοιμαστείς και για το παρακάτω που έρχεται… Σήμερα παίζει κι ένα αίσθημα ανασφάλειας από την υπερανάλυση των πραγμάτων που κάνεις! Δίνεις περισσότερη σημασία ακόμα και στα πιο ανούσια και αχρείαστα, με αποτέλεσμα να νιώθεις μια κόπωση, μια εξάντληση! Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια και οικονομικές διαφορές με το αμόρε ή με συναδέλφους που θα φέρουν και ρήξεις… Προσοχή!

Υδροχόος
Σήμερα το κλίμα παίρνει άλλη πορεία, Υδροχόε, κι εσύ είσαι σε θέση να αναλάβεις δράση! Δεν είσαι και στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση, καθώς έχεις την αίσθηση πως υπάρχουν ευκαιρίες που ήρθαν σε λάθος στιγμή… Κακό timing δηλαδή! Τα οικονομικά σου δεν είναι σε μια καθαρή κατάσταση και αυτό όσο να ‘ναι θα σου δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο άγχος, καθώς πλησιάζει το ενδεχόμενο να στραφείς στην οικογένεια για βοήθεια! Στη δουλειά σου σήμερα θα παίξει συζήτηση σχετικά με το μέλλον σου εκεί! Το μαχαίρι θα μπει βαθιά στο κόκκαλο και θα δείξεις πως δεν είσαι διατεθειμένος να μείνεις αν δεν βελτιωθούν αρκετά τα πράγματα…

Ιχθύες
Ένα μπούκωμα, ένα τέλμα, ένας προβληματισμός, ένα περίεργο πράγμα, ρε συ Ιχθύ, σήμερα… Σαν να μη μπορείς να δεις εύκολα το παρακάτω! Σαν να μη μπορείς να εκφράσεις αυτό που νιώθεις και να σε καταλάβουν! Που συνήθως έτσι συμβαίνει, απλά σήμερα το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ αυτό το θέμα και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς! Και η αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη την επαφή με τους άλλους για να σε κάνουν να ξεχαστείς και να νιώσεις πιο χαλαρά από την όλη πίεση! Προσπαθείς να βρεις την ισορροπία αλλά νιώθεις πως δεν θέλουν οι άλλοι να συνεργαστούν! Το αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο, αλλά κάτι υπάρχει που χρειάζεται να βελτιώσεις! Βλέπεις, στο λέω μαλακά πως πρέπει να σοβαρευτείς σε κάποια πράγματα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ