Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.07.2023

Η βδομάδα ξεκινά με ένα ψυχολογικό βάρος, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, νιώθεις πως ήρθε η ώρα να βάλεις μπρος τις μηχανές, να σηκώσεις μανίκια και να ξεκινήσεις τη δουλειά! Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που έχεις να κάνεις και να βελτιώσεις το κομμάτι της δουλειάς αλλά και το κατά πόσο σου αναγνωρίζεται η δουλειά που κάνεις! Οι προτεραιότητες σου είναι πολύ συγκεκριμένες, οι μπαταρίες σου γεμάτες και δε φαίνεται να σε σταματάει τίποτα! Το μόνο που θα χρειαστεί προσοχή είναι ο τρόπος που θα απευθύνεσαι σε συναδέλφους και συνεργάτες! Το χιούμορ σήμερα θέλει προσοχή!

Ταύρος
Οι απόψεις σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι ευθύς και απλός, Ταύρε! Το γεγονός ότι με τον ίδιο τρόπο εκφράζεσαι, σε κάνει να φαίνεσαι κυνικός και πεζός στους άλλους… Και αυτό σε εκνευρίζει και θα σε κάνει να αποδείξεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Αλλά δε θα το κάνεις με τη γνωστή σου ηρεμία – ή αναισθησία όπως την εκλαμβάνουν οι άλλοι – αλλά με ένταση, κάτι που δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν από σένα! Η μέρα σου όμως δεν ξεκινά έτσι! Νιώθεις την ένταση αλλά προτιμάς να μην ασχοληθείς μαζί της για να μην φτάσεις στο σημείο που σου λέω παραπάνω… Αλλά δε σε κόβω να τα καταφέρνεις, να το ξέρεις!

Δίδυμοι
Η βδομάδα ξεκινά με ένα ψυχολογικό βάρος, Δίδυμε! Υπάρχει ένα κομμάτι σου που σε κάνει να αναρωτιέσαι για διάφορα πράγματα, και μέσα σε αυτά είναι και το αν αξίζουν όλα αυτά για τα οποία συμβιβάστηκες μέχρι στιγμής… Γενικά η μέρα έχει μια εσωτερική ένταση που σε κάνει σκεπτικό αλλά και βαρύ! Ένα κομμάτι που παίζει επίσης το ρόλο του, είναι το οικονομικό, για σένα που έχεις σχέση και συγκατοικείς! Τα πράγματα τα βλέπεις λίγο ζόρικα και αυτό όσο να ‘ναι είναι ένα συν στα νεύρα σου! Όμως, αν ακούσεις τον άλλο θα δεις τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα και δε θα είσαι όλη μέρα στην τσίτα!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα έχει τη σφραγίδα του «μαζί»! Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα θα καταλάβεις πως χρειάζεται να δώσεις λίγο χρόνο στον άλλο και να το χαλαρώσεις λίγο με τις απαιτήσεις, γιατί σα να το έχεις παρατραβήξει λίγο… Εσύ πάλι που είσαι μπακούρι, θα νιώσεις την ανάγκη του να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου και θα αρχίσεις να το δουλεύεις! Πρόσεξε μονάχα να μην καταλήξεις το ίδιο απαιτητικός με τον δεσμευμένο! Μία προσοχή στα οικονομικά και στα νεύρα με τους συναδέλφους στη δουλειά, γιατί είσαι ήδη σε τεντωμένο σχοινί…

Λέων
Η δουλειά σήμερα πάει τρένο, Λέοντα! Έχεις τόσο τρέξιμο που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα! Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει συνεννόηση με τους συναδέλφους! Άλλος έχει τα νεύρα του, άλλος έχει τις μαύρες του κι εσύ θα βρεθείς με τα χέρια γεμάτα από φακέλους και θα πρέπει να τρέξεις! Ε όπως καταλαβαίνεις, δεν θα αργήσεις να εκραγείς! Και από τη μία θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, αλλά από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο γρήγορα θα ηρεμήσεις! Όμως το κομμάτι που θα επαναμοιράσεις τις δουλειές, θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους και θα πάρεις εύσημα! Τι να κάνεις θα μου πεις, αλλά εγώ το λέω και το θετικό της ημέρας!

Παρθένος
Ναι, η  μέρα σε θέλει να βγαίνεις και να περνάς καλά, Παρθένε! Θέλεις να ξεσπάσεις, να ξεδώσεις και να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που σε βαραίνουν τον τελευταίο καιρό! Σήμερα, αν είσαι γονιός, θα ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα παιδιά σου! Αλλά κι εσύ που δεν είσαι, θα θελήσεις να ασχοληθείς με κάποιο πρότζεκτ που έχεις στο μυαλό σου καιρό, και το θεωρείς σαν «παιδί» σου! Έχεις κι ένα περίεργο συναίσθημα, σα να θέλεις να εκραγείς, αλλά κάτι σου σβήνει το φυτίλι και δε μπορείς να εκτονωθείς… Αν δείξεις την πρέπουσα ψυχραιμία, θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις…

Ζυγός
Ναι, η κατάσταση στο σπίτι, Ζυγέ, θυμίζει εμπόλεμη ζώνη και η ηρεμία που ζητάς δεν υπάρχει! Κανονικά, το σπίτι πρέπει να είναι το καταφύγιό μας και με τις εντάσεις που βιώνεις εκεί μέσα θυμίζει πολεμικό τοπίο! Υπάρχουν συγκρούσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και εσύ ως γνωστός ειρηνοποιός δεν έχεις άλλες αντοχές και σε παίρνει η μπάλα σήμερα! Θα χρειαστεί να θέσεις τα όρια σου, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, προκειμένου να μην σε επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό τα διάφορα σκηνικά στο σπίτι ή με τους γονείς!

Σκορπιός
Το μυαλό σου είναι γεμάτο με πράγματα που πρέπει να επεξεργαστείς και υποχρεώσεις που πρέπει να βάλεις σε μια σειρά! Το θέμα είναι ότι αυτό και σε αγχώνει αλλά και σε πιέζει, κυρίως χρονικά! Η μανία σου για έλεγχο είναι γνωστή, και το γεγονός ότι κάτι μπορεί να ξεφύγει της προσοχής σου σε κάνει θεριό ανήμερο! Όχι ότι θα το εκφράσεις λεκτικά, αλλά η ένταση πάνω σου φωνάζει από χιλιόμετρα σήμερα! Οι αντιρρήσεις σε αυτά που θα λες θα λειτουργήσουν σαν κόκκινο πανί! Είσαι έτοιμος να πεις πολλά προκειμένου να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο και να βάλεις μια τάξη – τη δική σου τάξη δηλαδή!

Τοξότης
Η μεγαλύτερη πληγή, την οποία άρχισες τον τελευταίο καιρό να λαμβάνεις σοβαρά Τοξότη, είναι το οικονομικό σου… Νιώθεις ότι υπάρχει μια διαρροή, καθώς νέες υποχρεώσεις και βάρη πρέπει να περάσουν εξολοκλήρου στις δικές σου πλάτες! Τα δεδομένα στη ζωή σου αλλάζουν και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς κι εσύ σε αυτά! Μέσα σε όλα θα σε πιάσει μια κρίση περί αξιών αλλά για το αν τα άτομα που έχεις κοντά σου σου προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου! Να είσαι διαλλακτικός στο πώς εκφράζεις τις απόψεις σου και να θυμάσαι ότι κανένας δε θέλει να σου επιβάλλει την άποψή του! ΞΕΚΟΛΛΑ!

Αιγόκερως
Αιγόκερε, η μέρα σήμερα έχει τη σφραγίδα σου, αλλά και την ενέργειά σου! Η πανσέληνος έχει μια δόνηση καθήκοντος και τα πρέπει σήμερα παίρνουν το πάνω χέρι! Στην ουσία σήμερα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να αναλάβεις δράση και να αρχίσεις να τακτοποιείς! Πρέπει να μπουν στη θέση τους κάποια πράγματα για να έχεις μια εικόνα για το πώς θα πρέπει να κινηθείς τις επόμενες μέρες! Νιώθεις πως δεν υπάρχει υπομονή και τα γρήγορα αποτελέσματα είναι μονόδρομος! Ένταση, κάποια νεύρα, όχι ιδιαίτερη επιθυμία για επικοινωνία! Η σκληρή δουλεία το προηγούμενο διάστημα και η προσήλωσή σου στο να τη συνεχίσεις, σήμερα θα σου φέρουν τα πρώτα αποτελέσματα!

Υδροχόος
Εσύ πάλι, Υδροχόε, είσαι από αυτούς που θα την πληρώσουν ψυχολογικά… Γενικά, έχει δυο τρεις μέρες που το αντιλαμβάνεσαι και είσαι λίγο στα πρόθυρα του breakdown! Αλλά παλεύεις να κρατηθείς όρθιος και το κυριότερο να μην το δείξεις σε κανέναν! Σήμερα, αν μπορέσεις να ξεφύγεις, θα προτιμήσεις το σπίτι σου, την ηρεμία σου και την ησυχία σου! Ούτε τους φίλους σου δε θες να δεις! Φαντάσου! Γενικά είσαι στα κόκκινα και προσπαθείς να βρεις τρόπους να αποσυμπιεστείς για να μην εκραγείς! Όμως στο σπίτι σου όντως θα βρεις το καταφύγιο που θέλεις και ίσως βρεις την ευκαιρία να εκφραστείς δημιουργικά, αποτυπώνοντας με κάποιο τρόπο τις ιδέες και τις σκέψεις σου! Πάλι μανιφέστο μυρίζομαι!

Ιχθύες
Σήμερα νομίζω πως οι φίλοι είναι αυτοί που θα σε σώσουν από την ένταση της πανσελήνου, Ιχθύ! Αποζητάς την παρέα τους και τις συζητήσεις που κάνετε! Βασικά, τις συζητήσεις που κάνουν κι εσύ κάθεσαι και τους ακούς, απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος σου γιατί δεν την παλεύεις και τόσο τον τελευταίο καιρό! Οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν μπορεί να σε κάνουν μάρτυρα εντάσεων και ξαφνικών καβγάδων, γιατί θα εκφραστούν διαφορετικές απόψεις με έναν τρόπο έντονο και κάπως επιθετικό! Δεν έχει να κάνει με σένα, απλά σου λέω ότι παίζει να την πληρώσεις χωρίς να φταις…