Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.07.2023

H μέρα έχει διαφορετική ενέργεια, Ιχθύ

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κάτι ξεκολλάει, Κριέ… Κάτι σαn να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα και αυτό το αντιλαμβάνεσαι από την ταχύτητα με την οποία γίνονται τα πράγματα! Η διάθεσή σου βελτιώνεται αρκετά σήμερα και αυτό φαίνεται στους γύρω σου! Τώρα, σήμερα θα έχεις νέα από ένα θέμα οικονομικό που σε ταλαιπωρεί καιρό τώρα και σε έχει στο τρέξιμο! Προσοχή στο τι σκέφτεσαι και πόσο αναλύεις τα πράγματα – αφού δεν είναι το δυνατό σου σημείο αυτό, τι επιμένεις; Η υπερανάλυση σε οδηγεί σε περίεργα σενάρια που τα θεωρείς αληθινά, χωρίς όμως να είναι…

Ταύρος
Κι εσύ σήμερα, Ταύρε, βλέπεις ένα μικρό φως στην άκρη του τούνελ. Νιώθεις πιο δυνατός σήμερα και ικανός να αρχίσεις να κινείσαι και πάλι στους προηγούμενους ρυθμούς! Τα οικονομικά σου φαίνεται να ρυθμίζονται ή να κάνεις εσύ έναν καλύτερο προγραμματισμό προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια θέματα –οικονομικά λέμε πάντα– σχετικά με το σπίτι! Σήμερα μπορεί να σε πιάσουν διάφορα με τους φίλους σου και να γκρινιάξεις για διάφορα πράγματα, αλλά δεν είναι κάτι. Με τόσα που περνάς τον τελευταίο καιρό κάπου θα ξεσπάσεις! Άλλωστε δικοί σου άνθρωποι είναι, δεν παρεξηγούν.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είσαι σε καλύτερη φάση! Αποφασισμένος να μην σε επηρεάσει το οτιδήποτε και προσηλωμένος στο να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, άρτια και χωρίς περιθώρια κριτικής από άτομα που δεν είναι γνώστες του αντικειμένου σου! Σκληρός δηλαδή, αλλά για το καλό της ψυχολογίας σου! Ίσως συνειδητοποιήσεις πως αυτό είναι και το κλειδί τελικά για να είσαι ήρεμος και να μην ταράζεσαι από το οτιδήποτε! Τα όρια! Προσοχή στους συνεργάτες-συναδέλφους σήμερα, καθώς δε θα σου πουν όλη την αλήθεια για κάτι, και το αντιλαμβάνεσαι εσύ αυτό!

Καρκίνος
Η χτεσινή πίεση υποχωρεί, Καρκίνε, κι εσύ Κυριακάτικο ετοιμάζεις κάτι σαν πρόγραμμα για να μπορέσεις να ρυθμίσεις τις μέρες σου και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα για την εβδομάδα που ξεκινά! Ναι, το κάνεις με ενθουσιασμό και φτιάχνεις κουτάκια, αλλά δεν υπολογίζεις κάποια ψιλά γράμματα μέσα στον ενθουσιασμό σου! Τα άλλα μέλη της οικογένειας; Το πρόγραμμα των φίλων σου; Τα θέλω του αμόρε; Δεν ξέρω τι, πάντως κάτι αφήνεις στην απ’ έξω! Α! Και μην υιοθετείς έτσι εύκολα απόψεις άλλων επειδή σε βολεύουν… Σου δίνουν δίκιο με αυτά που σου λένε, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι έχεις!

Λέων
Από τη μία θέλεις να βγεις και να ξεδώσεις, Λέοντα, και από την άλλη δεν είσαι και τόσο στη φάση αυτή! Δηλαδή αν θα βγεις, δεν είναι τόσο για την διασκέδαση όσο για να ξεφύγει το μυαλό σου. Μπερδεμένο, αλλά πιστεύω το πιάνεις! Τώρα, έχεις μια μαυρίλα μέσα σου, ένα κλείσιμο ψυχολογικό, σα να σου φταίνε πολλά αλλά δεν μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις μέσα στο κεφάλι σου! Επίσης, αν ακούσεις προτάσεις για συνεργασίες ή νέα επαγγελματικά πλάνα, σήμερα να τα αποφύγεις γιατί παίζει πολλή εξαπάτηση… Έχε το νου σου!

Παρθένος
Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά, Παρθένε, σήμερα θα μάθεις από φίλους για κάτι ενδιαφέρον! Νιώθεις πιο κινητοποιημένος και θέλεις να βγεις από το σπίτι και να ξεφύγεις από τα τέσσερα ντουβάρια! Γενικά, μετά από τόσες σκέψεις και διάφορα που επεξεργαζόσουν τον τελευταίο καιρό, θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και να αλλάξεις κάπως το σκηνικό γύρω σου. Να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και να νιώσεις μια ανανέωση! Λίγη προσοχή θα χρειαστεί με τους συναδέλφους! Αν πάλι κάτι δεn σου κολλάει με το αμόρε, για τσέκαρε το… Σα να πιάνουν ψέματα οι κεραίες σου στην ατμόσφαιρα σήμερα…

Ζυγός
Σήμερα, ενώ η μέρα έχει μια εντελώς διαφορετική ενέργεια, εσύ, Ζυγέ, επιλέγεις να αναλύεις συμπεριφορές και λόγια ανθρώπων από τον κύκλο σου! Μια υπερανάλυση, μια ανάγκη περίεργη που ενώ ξέρεις πως δε σε βοηθά, επιμένεις! Σήμερα είναι μια ωραία μέρα να βρεθείς με φίλους, να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις! Έχει και τα τυχερά της η μέρα, άμα ξεκολλήσεις το μυαλό σου και δεις λίγο παραέξω από αυτά που σκέφτεσαι! Και μην κολλάς σε αυτά που μπορεί να ακούσεις στη δουλειά! Άστα να φύγουν!

Σκορπιός
Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο, Σκορπιέ, είναι το οικονομικό σου! Η διαχείριση που θα χρειαστεί να κάνεις στα έσοδά σου προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση και να βγαίνει ο μήνας χαλαρά! Από τη μία είσαι στη φάση που θέλεις να κάνεις τα έξοδά σου και σε έχει πιάσει και κάτι το καταναλωτικό, αλλά από την άλλη έχεις και το μέτρο να σκεφτείς το τι θα γίνει μετά! Σήμερα επίσης μπορεί να ακούσεις πως κάποια συνεργασία που είχες συζητήσει καιρό πριν θα ξεκινήσει και μια χαρά θα την πάρεις! Στην περίπτωση που θα βγεις, λίγη προσοχή με το αλκοόλ θα χρειαστεί σήμερα! Όχι υπερβολές!

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα η μέρα είναι διαφορετική. Έχεις μια διάθεση καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες και είσαι πρόθυμος και δεκτικός σε συζητήσεις για θέματα που σε πονάνε! Η διάθεση είναι καλύτερη και νιώθεις πως βρίσκεις τις ισορροπίες σου σταδιακά. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή σήμερα είναι αυτά που θα ακούσεις από τους άλλους. Υποσχέσεις, προτάσεις για κάτι καινούργιο και τα συναφή να ξέρεις πως σήμερα μπορεί να κρύβουν μια πρόθεση για εξαπάτηση! Αυτά που θα ακούσεις καλό είναι να τα περάσεις από φιλτράρισμα και μην τσιμπήσεις!

Αιγόκερως
Λίγη ηρεμία στο μυαλό σου θες, το ξέρουμε και το αντιλαμβανόμαστε όλοι, Αιγόκερε! Σήμερα, φαίνεται πως κάτι πάει να γίνει! Είσαι πιο χαλαρός, από το πρωί ακόμα έχεις φτιάξει ένα πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις τώρα που ξεκινά η νέα εβδομάδα και όλα φαίνεται να δουλεύουν και πάλι ρολόι! Σήμερα θέλω να είσαι προσεκτικός με τους γείτονες! Υπάρχουν υπόνοιες ότι κάτι συμβαίνει και πάνε να σε κοροϊδέψουν – άλλο που δεν έχουν καταλάβει με ποιον έχουν μπλέξει! Χειρίσου την όποια κατάσταση με ψυχραιμία και μην χαραμίζεις την ενέργειά σου έτσι!

Υδροχόος
Σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως το χτεσινό ήταν κάτι που έσκασε στο εντελώς ξαφνικό και χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Σήμερα νιώθεις πιο καθαρό το κεφάλι σου και είσαι σε μια φάση που θέλεις να επανεξετάσεις πιο καθαρά τους στόχους σου και κατά πόσο αυτοί είναι εφικτοί. Καλά, όχι ότι αν δεν είναι θα βγουν από τη μέση… Άλλωστε εσένα τα μακρόπνοα πλάνα είναι που σε ιντριγκάρουν! Προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα και σε ποιον δανείζεις χρήματα, γιατί παίζει να μη τα πάρεις και ποτέ πίσω! Δεν σε νοιάζει, αλλά οφείλω να στο πω!

Ιχθύες
Σήμερα η μέρα έχει διαφορετική ενέργεια, Ιχθύ! Τα πράγματα στη δουλειά φαίνεται να είναι διαφορετικά, η ροή είναι καλύτερη και όλα ρολάρουν σε κανονικούς ρυθμούς! Φαίνεται πως παίρνουν τη σειρά τους τα πράγματα! Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα προσεγγίσεις κάποια άτομα είτε για να προτείνεις συμφωνία είτε για να απαντήσεις σε κάποια πρόταση! Η εξαπάτηση είναι δυνατή σήμερα, είτε είσαι εσύ αυτός που θα την κάνει είτε είσαι το θύμα! Η βιαστική απάντηση δε θα σου φέρει την ηρεμία σήμερα, να το ξέρεις! ΠΡΟΣΕΧΕ!