Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.06.2023

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, φαίνεται να αλλάζει σήμερα!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η μέρα είναι κάπως περίεργη, Κριέ. Όχι γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορα θέματα, αλλά γιατί σήμερα εσύ είσαι σε ένα παράξενο μουντ… Γενικά, σήμερα σε πιάνουν αμφιβολίες για διάφορα θέματα! Είσαι σε μια παράξενη κατάσταση γιατί νιώθεις πως πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι. Θυμάσαι διάφορα πράγματα που σου άφησαν σημάδια και νιώθεις ότι πρέπει να είσαι έτοιμος! Επίσης θέλεις να βάλεις σε μια σειρά την ψυχολογία σου, χωρίς αυτό να είναι και πολύ εφικτό! Στα οικονομικά σου θα δεις κάτι καλό σήμερα από κάτι που το δουλεύεις καιρό!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα ψάξεις να βρεις την ηρεμία σου στη σχέση σου! Χρειάζεσαι μια στήριξη, μια υποστήριξη, ένα χέρι που θα σε βοηθήσει ψυχολογικά! Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα έντονη, αν εξαιρέσεις το ότι δεν ξέρεις πώς να κοντρολάρεις τα νεύρα σου! Το θετικό είναι πως ευνοείται η επικοινωνία σήμερα και μπορείς με ευκολία να μιλήσεις και να μοιραστείς πράγματα, κυρίως με το αμόρε! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς πράγματα με συναδέλφους με τους οποίους νιώθεις κοντά! Αυτό με τα νεύρα θέλει λίγη προσοχή μόνο…

Δίδυμοι
Η δουλειά σήμερα πάει κάπως καλύτερα, Δίδυμε! Το κλίμα φαίνεται αρκετά καλύτερο και παρά το γεγονός ότι πλάκωσαν οι ζέστες, βγάζεις μια φυσιολογική συνεννόηση με τους υπόλοιπους! Βέβαια, σήμερα θα ακούσεις πολλά λόγια τύπου «ό,τι σε βολεύει καλύτερα, μην ανησυχείς δεν χρειάζεται να σκιστείς για να το τελειώσεις σήμερα αυτό» αλλά δεν μασάς! Ξέρεις από ποιον πρέπει να φυλαχτείς και ποιος εννοεί αυτά που λέει! Με δυο λόγια, η Τετάρτη σου έχει ήπιους τόνους κι ας νιώθεις ότι θα εκραγείς με αυτά που ακούς εσύ! Εισπνοή, εκπνοή και θα περάσει!

Καρκίνος
Σήμερα η διάθεση είναι πιο ανάλαφρη, Καρκίνε. Έχεις τη διάθεση να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά, να μην ασχοληθείς και πολύ με πράγματα που σε χαλάνε – πώς το έπαθες δεν ξέρω – και να οργανώσεις έξοδο για διασκέδαση! Η αλήθεια είναι πως θα σε πιάσει και μια άνεση πάλι με το οικονομικό σου ή θα κυνηγήσεις την τύχη σου! Εγώ θα πω ένα «προσεκτικά με τα τυχερά παιχνίδια» κι ας μην είναι του στιλ σου αυτά! Τώρα, αν κάνεις συζητήσεις πιο βαθέως περιεχομένου, προσπάθησε σήμερα να μην επιβάλεις την άποψή σου σαν τη μόνη σωστή, ναι;

Λέων
Η μέρα έχει μια αύρα που σε θέλει να σκέφτεσαι αρκετά το ψυχολογικό σου κομμάτι, Λέοντα! Μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα με τους γονείς σου που χρειαστεί να λύσεις – τύπου να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου σε κάποια θέματα – και να βάλεις κάποια όρια! Δεν θα χρειαστεί να αναλύσεις πολύ το τι νιώθεις, γιατί αντιλαμβάνεσαι σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά σου αλλά και την πηγή από την οποία προέρχονται! Θα χρειαστεί να προσέξεις μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα μιλήσεις, καθώς αυτά που θα πεις δεν θα απέχουν και πολύ από μια σκληρή κριτική…

Παρθένος
Σκέψεις πολλές σήμερα, Παρθένε! Σκέψεις περίεργες… Δεύτερες σκέψεις σε θέματα που θεωρούνται λήξαντα, αλλά εσύ σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά… Σκέψεις δεύτερες σχετικά με άτομα που έχεις στον κύκλο σου! Καχύποπτες σκέψεις… Χωρίς όμως να υπάρχει προφανής λόγος! Από μόνος σου μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες σήμερα… Σα να υποφέρεις μόνος σου λίγο… Όπως και να ‘χει, η μέρα σε θέλει σκεπτικό, με το κεφάλι φορτωμένο και με αυτοσκοπό να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα πάρεις μια οικονομική ανάσα! Μετά από καιρό, σήμερα παίζει να πάρεις κάποια χρήματα στα χέρα σου ή να έχεις νέα για ένα οικονομικό θέμα που έχεις ξεκινήσει πριν λίγο καιρό. Σήμερα θα δεις κι ένα αλλαγμένο κλίμα στη δουλειά που θα παραξενέψει. Εσύ από την άλλη έχεις μια διάθεση να βάλεις τάξη! Αυτό θα χρειαστεί μια προσοχή όταν απευθύνεσαι στους συναδέλφους γιατί μπορεί να φανείς εριστικός ή ότι ασκείς κριτική! Το καλό είναι πως θα λυθεί εύκολα η όποια παρεξήγηση μπορεί να δημιουργηθεί, γιατί θα εξηγήσεις απλά τη θέση σου.

Σκορπιός
Σήμερα νιώθεις πιο συγκροτημένος, Σκορπιέ! Φαίνεται πως τα πράγματα είναι πιο εύκολα σήμερα και εσύ μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα προς την κατεύθυνση που θέλεις! Θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι σήμερα θα είναι πιο βοηθητικοί και υποστηρικτικοί προς εσένα! Ακόμα και εντάσεις να υπάρξουν μέσα στη μέρα, είσαι σε θέση να διαχειριστείς τόσο ψύχραιμα τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν μέσα σου – και ας νιώθεις την ένταση επί 100! Θα δεις πως έχεις την ψυχραιμία να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να δείξεις πως δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς το οτιδήποτε θα ταράξει την μέρα σου!

Τοξότης
Οι μέρες ξεγνοιασιάς τελειώνουν, Τοξότη και σιγά σιγά αρχίζεις να νιώθεις πως η καθημερινότητά σου θα επιστρέψει κανονικά! Η μέρα σήμερα σε βρίσκει σε μια περίεργη κατάσταση ψυχολογική, με μια διάθεση να μείνεις λίγο μόνος σου και να σκεφτείς τα επόμενά σου βήματα! Μέσα σε όλο αυτό το μουντ θα σκεφτείς σίγουρα και το τι σε οδήγησε στην αλλαγή που πρέπει να κάνεις. Και όπως είναι φυσικό θα βγει μια ένταση στην επιφάνεια… Όμως θα δεις μια διαφορετική κατάσταση στη δουλειά σήμερα, πιο ήπια και πιο ενδιαφέρουσα – υπό πολλές έννοιες – για σένα!

Αιγόκερως
Η μέρα σε θέλει να βρίσκεσαι με φίλους, με δικούς σου ανθρώπους και να αποζητάς στιγμές χαλάρωσης! Επειδή όμως δεν θέλεις κατά βάθος την ησυχία σου, σήμερα παίζει να συζητήσεις θέματα που έχουν μείνει μισοτελειωμένα… Πιθανές παρεξηγήσεις που δεν ξεκαθαρίστηκαν και θέλεις να τελειώνεις ρε παιδί μου με αυτά! Και θα τελειώσεις, γιατί θα δεις πως τελικά έδωσες περισσότερη σημασία από όσο χρειαζόταν! Έτσι θα βάλεις και σε μια σειρά τις σκέψεις σου, που τόσο πολύ το θέλεις αυτές τις μέρες! Μοναχά να είσαι προσεκτικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σήμερα, γιατί από εκεί θα νιώσεις μια πίεση…

Υδροχόος
Το κλίμα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, φαίνεται να αλλάζει σήμερα! Όχι σε τρομακτικό βαθμό, αλλά θα αντιληφθείς μια διαφορά στην ατμόσφαιρα. Το κλίμα ελαφραίνει κάπως… Επίσης, σήμερα θα δεις πως κινούνται θετικά και άλλα επαγγελματικά σου πλάνα, πχ μπορεί να έχεις νέα από άλλη δουλειά που περίμενες! Γενικότερα, το κλίμα αλλάζει σήμερα κι εσύ νιώθεις πως η υπομονή που έκανες θα φέρει κάποια θετικά αποτελέσματα σε σένα! Μέσα στη μέρα θα στη δώσει με κάποια ψιλοπράγματα και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να μη μιλήσεις! Αλλά θα το αντέξεις!

Ιχθύες
Σήμερα έχεις μια διάθεση αρκετά θετική, Ιχθύ. Όλα φαίνονται πιο θετικά και εσύ δείχνεις να συμβιβάζεσαι με την πίεση του Κρόνου όσο περνά ο καιρός! Γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας σιγά σιγά! Πέρα από αυτό, σήμερα θα έχεις ευχάριστες συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα-λύσεις σε κάποια θέματα και θα μπορέσεις να τα βάλεις σε μια σειρά και να μην επηρεάζουν τη ζωή σου σε μεγάλο βαθμό! Το χάος δεν περιορίζεται, αλλά μπορείς να το ξεχωρίσεις και να το κάνεις λειτουργικό! Γιατί αυτό μπορώ να στο αναγνωρίσω σα χάρισμα, να το ξέρεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ