Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.06.2023

Ταύρε, βράζεις μέσα σου, αλλά στο αθόρυβο

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα είσαι σχεδόν και πλήρως αφοσιωμένος στα επαγγελματικά-επιχειρηματικά σου πλάνα, Κριέ! Η διαφορά είναι πως συμπεριφέρεσαι σαν κάποιος να σε κυνηγάει να προλάβεις! Τώρα τι ακριβώς να προλάβεις ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις… Ένα άγχος, μια πίεση αναίτια που βγαίνει προς τα έξω σαν νεύρα, τα οποία όμως δε μπορείς να αντιληφθείς! Απλά αντιδράς στο οτιδήποτε θα σε αποσπάσει και θα διακόψει τη συγκέντρωσή σου από αυτό που κάνεις! Σήμερα στη δουλειά ίσως ανακαλύψεις κάτι που δεν θα σου αρέσεις – άσχετο, αλλά γιατί να μη σε ενημερώσω ρε παιδί μου;

Ταύρος
Αυτό που κάθεσαι κι ακούς την άποψη όλων και είσαι τόσο δεκτικός στην κάθε κριτική, Ταύρε, είναι ένα από τα αδύναμα σημεία σου! Ειδικά σήμερα! έχεις μια αμφιβολία για το αν τα πράγματα γίνονται σωστά, κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα… Σήμερα λοιπόν είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με κριτικές ανθρώπων που δεν ξέρουν ΚΑΝ τη δουλειά που ρίχνεις για να τα καταφέρεις! Και αυτό θα σου δημιουργήσει μια ένταση εσωτερική, που δεν θα θες να την εκφράσεις… Βράζεις μέσα σου, αλλά στο αθόρυβο!

Δίδυμοι
Τελικά δεν ξέρεις τι σου φταίει, Δίδυμε… Κάνεις διάφορα ξεσπάσματα στους κύκλους σου (δουλειά, φίλοι, οικογένεια, σχέση) προσπαθώντας να βρεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί… Ίσως αναζητάς και κάποιον ακροατή που να δείξει μια κάποια υπομονή για να ακούσει τι βασανίζει το μυαλό σου… Άλλη μια μέρα που σου είναι πιο εύκολο να εκφραστείς έντονα, καθώς οι σκέψεις είναι έντονες και σου δημιουργούν ένα συναισθηματικό φορτίο που παραείναι μεγάλο για να μπορέσεις να κάνεις process… Επίσης σαν να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου τόσο καιρό…

Καρκίνος
Ένας άγχος, μια ανησυχία σε βασανίζει σήμερα, Καρκίνε. Το οικονομικό είναι το πρωταγωνιστικό κομμάτι της μέρας και σήμερα. Ο παροξυσμός των προηγούμενων ημερών μαζί με την καταναλωτική μανία που σε είχε πιάσει έχει υποχωρήσει σημαντικά και σήμερα σα να καταλαβαίνεις τα πρώτα σημάδια της… Κι εσύ σήμερα που θα καταλάβεις τι παίχτηκε, θα σε πιάσει το άγχος για το πώς μπορεί να βγει ο υπόλοιπος μήνας… Όταν στα έλεγα, εσύ δεν άκουγες… Διάβαζες και έλεγες «έλα μωρέ όλα καλά, με παίρνει να πάρω κι αυτό το αχρείαστο»! Να τα τώρα!

Λέων
Λέοντα υπάρχουν αρκετά τελικά που σε απασχολούν και δεν είσαι σε φάση να μιλήσεις για αυτά! Έχεις μια εσωτερική ένταση σήμερα, αρκετά ισχυρή θα έλεγα που σε φέρνει μπροστά σε αρκετά διλήμματα! Τα βασικότερα είναι δύο και σχετίζονται με τη δουλειά και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και με την ψυχική σου ηρεμία… Έχεις μια διάθεση να κάνεις μια έκρηξη, με σκοπό μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τα πράγματα! Μέσα σου όμως έχεις την πεποίθηση ότι και να γίνει αυτή η συζήτηση όλα θα παραμείνουν τα ίδια… Και όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο θα μεγαλώνει αυτή η ένταση… Δεν είναι η μέρα σου, βρε παιδί μου!

Παρθένος
Και ήρθε η ώρα του εναλλακτικού σεναρίου, Παρθένε… Όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και προσπαθείς να τα κατανοήσεις, σήμερα θα σε οδηγήσουν σε μια διαδικασία διαφορετικών καταλήξεων… Υδροχοϊκό όλο αυτό αλλά εξηγώ: Κάνεις σενάρια σχετικά με το πώς θα ήταν οι καταστάσεις αν είχαν διαφορετικά τέλη από αυτά που έζησες… Φανταστικοί διάλογοι με όλα όσα ήθελες να πεις και δε μπόρεσες εκείνη την ώρα, είτε επειδή βαριόσουν, είτε επειδή θεώρησες ότι δεν αξίζει, είτε επειδή κι εγώ δεν ξέρω τι… Πες τα τώρα για να βγουν τουλάχιστον από μέσα σου!

Ζυγός
Θέλεις να βρεις τις ισορροπίες με τους φίλους και να έρθεις πιο κοντά με την παρέα ξανά, Ζυγέ! Το γεγονός ότι οι συζητήσεις που προηγήθηκαν έφεραν μια κάποια απόσταση μεταξύ σας μπορεί όντως να υφίσταται, μπορεί όμως να είναι και εντελώς όλο αυτό δικό σου, από το φόβο μην τους χάσεις! Σήμερα λοιπόν και εξαιτίας αυτού του άγχους μπορεί να γίνεις λιιιιιίγοπιο πιεστικός, μην πω φορτικός! Άσχετο, αλλά μπορεί να θέλουν λίγο το χρόνο τους… Ε; Τι λες; Δεν παίζει κάτι τέτοιο;

Σκορπιός
Και σήμερα η μέρα είναι λίγο περίεργη, Σκορπιέ… Ενώ δεν σου είναι δύσκολο να απαντήσεις και να δείξεις τα δόντια σου ή να απομονωθείς και να περιοριστείς στις τελείως απαραίτητες συναναστροφές με συναδέλφους, πελάτες κλπ., δυσκολεύεσαι να επιλέξεις τι είναι καλύτερο να κάνεις. Και το θέμα είναι πως πέρα από εσένα, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια σύγχυση σε όλους τους γύρω σου, ένα στοιχείο που κάνει την όποια επικοινωνία ακόμα δυσκολότερη. Η ένταση δεν είναι εύκολο να βρει διέξοδο σήμερα, οπότε εσωτερικεύεται σε μεγάλο βαθμό!

Τοξότης
Το γεγονός ότι αμφισβητούν τις απόψεις σου είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει εύκολα από τα ρούχα σου, Τοξότη! Σήμερα, πάνω σε συζητήσεις θα έρθεις αρκετές φορές αντιμέτωπος με αυτό το σκηνικό και δε θα σου είναι καθόλου ευχάριστο! Η ανάγκη σου να στηριχτείς πάνω σε αυτές τις απόψεις που έχεις και να αποδείξεις στους υπόλοιπους ότι όχι μόνο είναι βάσιμες αλλά έχουν και μια πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητά σου, θα σε κάνουν κάπως απόλυτο σήμερα… Άκαμπτο και ίσως κακό ακροατή; Ναι όσο ευγενικά και να το πω, δε θα μπορέσει κάποιος εύκολα να κάνει συζήτηση μαζί σου σήμερα!

Αιγόκερως
Ένα άγχος σήμερα, ένα πράγμα περίεργο που δεν ξέρεις από πού προέρχεται, Αιγόκερε! Βασικά ξέρεις, κι εγώ υποψιάζομαι στην καλύτερη τι μπορεί να είναι! Σήμερα υπάρχουν διάφορα γεγονότα που μπορεί να ενεργοποιήσουν διάφορες φοβίες σου! Και όπως είναι φυσικό, αυτές οι φοβίες σαν εν δυνάμει εμπόδια για να δουλέψεις, πρέπει να απομακρυνθούν χτες! Πίεση λοιπόν προκειμένου να περιοριστεί η όποια επιρροή αυτών των φοβιών πάνω στην απόδοσή σου! Α, και προσοχή στο τι πας να επενδύσεις… Δεν είναι καιρός για μεγάλα ρίσκα ε!

Υδροχόος
Ναι μεν είσαι σε μια φάση που ξέρεις τι μπορεί να αντιμετωπίσεις, ωστόσο η μέρα σήμερα, Υδροχόε, έχει μια περίεργη ενέργεια… Έχεις ένα άγχος, μια πίεση πως πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα γρήγορα προκειμένου να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο… Θέλεις να γίνουν όλα πολύ γρήγορα! Και όλο αυτό κάτω από το άγχος αν θα πρέπει να αγνοήσεις αυτό το συναίσθημα και να προχωρήσεις. Σήμερα επίσης καλό θα είναι να προσέξεις τα οικονομικά σου, ειδικά αν έχουν να κάνουν με κάποια συνεργασία… Μην τσιμπάς σε ό,τι ακούσεις, άσχετα πόσο πολύ χρειάζεσαι εξτρά χρήματα!

Ιχθύες
Υπάρχει πίεση στη δουλειά που δεν σε αφήνει σε ησυχία ρε Ιχθύ… Στη δουλειά ο φόρτος εξακολουθεί να είναι μεγάλος και οι απαιτήσεις τρέχουν. Και μαζί με αυτές, τρέχεις κι εσύ να προλάβεις τους ρυθμούς και να κάνεις και το καλύτερο που μπορείς! Η πίεση αυτή σου δημιουργεί ένα συναίσθημα έντονο, κάπως βαρύ που σε πιάνει ένα παράπονο; Ένα νεύρο; Όπως και να ‘χει, είσαι σε μια φάση πολύ ευαίσθητη συναισθηματικά. Η ηρεμία που χρειάζεσαι θα αργήσει λίγο, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, απλά και μόνο για να ξεφορτωθείς κάποια πράγματα!