Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.06.2023

Παρθένε, η κατάσταση πάει να ξεφύγει από τα όρια και αυτό δεν σου αρέσει

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το γεγονός ότι μοιράζεσαι τα επιχειρηματικά σου πλάνα είναι ένα δείγμα ότι δεν νιώθεις ανταγωνισμό με τα άτομα που το κάνεις. Το λάθος που κάνουν αυτά τα άτομα είναι να ασκήσουν έντονη κριτική, ειδικά όταν δεν έχουν γνώση πάνω στο αντικείμενο. Όπως θα κάνουν και σήμερα δηλαδή και θα δουν τον παλιό γνώριμο Κριό που δεν θα μασήσει μία και θα τα κάνει όλα ίσωμα προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Πολλή ένταση, βρε παιδί μου! Αλλά εντάξει, σε καταλαβαίνω!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε θα έχεις κάποιες έντονες συζητήσεις με τους υπόλοιπους της οικογένειας. Ναι, μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά αλλά θα ξεκινήσει τύπου οικογενειακό συμβούλιο. Θα δεχτείς κριτική για τον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα, είτε μένεις με τους δικούς σου είτε όχι! Αυτό πάρ’ το σαν δεδομένο! Αυτό που δεν θα περιμένουν οι δικοί σου είναι οι απαντήσεις που θα δώσεις και οι κριτικές που εσύ θα κάνεις… Τεταμένα τα πνεύματα σήμερα, θα ηρεμήσουν όμως!

Δίδυμοι
Enough is enough θα σκεφτείς σήμερα, Δίδυμε, και θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους! Το γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος και να απαντήσεις με χιούμορ στην κάθε κακοήθεια που θα ακούσεις σήμερα, θα κάνει πολλούς από τους ανθρώπους γύρω σου να εκπλαγούν με τις απαντήσεις που θα δώσεις! Εκεί θα πάρει φωτιά το στόμα σου με μπηχτές που θα αφήσουν το σημάδι τους και θα είναι μια υπενθύμιση για το μέλλον… Σκληρός σήμερα!

Καρκίνος
Ένα φρένο απότομο θα χρειαστεί να μπει στα έξοδά σου σήμερα, Καρκίνε! Πολλές αχρείαστες αγορές και έξοδα για να ξεσπάσεις κάπου! Ναι, να περιποιηθείς τον εαυτό σου και σίγουρα του αξίζει αρκετή φροντίδα, αλλά να θυμάσαι πως έχεις να βγάλεις τον υπόλοιπο μήνα με ό,τι έχεις στην τράπεζα! Και αν στα πει αυτά κανείς κατάμουτρα σήμερα, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Επειδή όμως εμένα με παίρνεις στα σοβαρά, άκου και δεν θα χάσεις! Τα λέω για να σε προλάβω, κατάλαβες;

Λέων
Σήμερα νομίζω πως η έντασή σου, Λέοντα, θα έχει την κορύφωσή της… Δεν ξέρω αν είσαι πλέον σε θέση να συγκρατηθείς, καθώς ο κόμπος φτάνει στο χτένι πλέον και θα τα πεις έξω από τα δόντια! Έντονες συζητήσεις, με μπηχτές από το παρελθόν και «φιλικές» υπενθυμίσεις στα άτομα που θα έχεις απέναντί σου πως δεν ξεχνάς, αλλά αφήνεις τα γεγονότα να προσπεράσουν για να μην υπάρχουν εμπόδια! Λίγη προσοχή γιατί μπορεί ο λόγος σου να φανεί επιθετικός (όχι άδικα βέβαια) και η κριτική σου πολύ σκληρή!

Παρθένος
Η κατάσταση πάει να ξεφύγει από τα όρια και αυτό δεν σου αρέσει σήμερα, Παρθένε! Κάνεις εξυπηρετήσεις, βοηθάς, αλλά να δέχεσαι κριτική στο πώς διεκπεραιώνεις τα θέματα των άλλων, παραπάει… Οπότε κι εσύ σήμερα θα περάσεις στο «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» και θα αρχίσεις τις ανταποδοτικές κριτικές που είναι και το καλύτερό σου! Για το πότε θα κλείσουν τα στόματα χαμπάρι δεν θα πάρεις! Γιατί η αχαριστία είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συναντήσεις!

Ζυγός
Ζητάς τη γνώμη των φίλων σου για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, Ζυγέ, σήμερα! το γεγονός ότι θα στην πουν επειδή δεν μπορείς να πάρεις μια απόφαση θα σε κάνει έξω φρενών σήμερα… Κι επειδή η επιθετικότητα δεν είναι βασικό χαρακτηριστικό σου, θα περάσεις στην αντεπίθεση με ειρωνικά και χολώδη σχόλια για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου! Λίγη προσοχή γιατί αυτά τα σχόλια θα σχετίζονται και με πράγματα που σου εμπιστεύτηκαν ως πολύ σημαντικά μυστικά τους… Ναι, να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αλλά να μη γίνεις τελείως κάφρος!

Σκορπιός
Η μέρα σήμερα έχει έντονο το στοιχείο της λεκτικής αντιπαράθεσης στη δουλειά σου, Σκορπιέ! Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις αναπάντητη κριτική που θα σου γίνει για το οτιδήποτε! Από το πώς κάνεις τη δουλειά σου μέχρι το τι ύφος θα έπρεπε να έχεις! Ο πρώτος που θα την πληρώσει θα αποτελέσει και παράδειγμα για τους υπόλοιπους που σκέφτονται να κάνουν κάτι αντίστοιχο! Επειδή όμως είσαι κι εσύ… καλόπαιδο, δεν θα αργήσεις να περάσεις στην αντεπίθεση, ασκώντας βαρύτερη κριτική στο κάθε τι που βλέπεις και θυμίζοντας στους άλλους παλιά τους λάθη πάνω στη δουλειά…

Τοξότης
Σήμερα η μέρα χρειάζεται μια ηρεμία, Τοξότη! Το θέλεις και το έχεις ανάγκη! Η ένταση των ημερών πλέον είναι μαζεμένη και δεν σου είναι εύκολο να τη διαχειριστείς! Σήμερα θα βγει προς τα έξω, ενώ εσύ έχεις την πεποίθηση πως δεν φαίνεται κάτι! Θα ακούσεις πολλά και θα μάθεις πράγματα που δεν περίμενες να έχουν συμβεί ή να έχουν ειπωθεί για σένα! Επομένως το ξεκαθάρισμα της θέσης σου είναι μονόδρομος και από εκεί και πέρα ό,τι βρέξει ας κατεβάσει… Και θα κατεβάσει πολύ πράγμα μάλλον…

Αιγόκερως
Η ψυχολογία σου είναι βεβαρυμμένη και μάλλον αυτό οφείλεται στη συσσωρευμένη κούραση που έχεις, Αιγόκερε! Σήμερα δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς και θα πεις πολλά εξαιτίας αυτής την έντασης που νιώθεις! Οι ισορροπίες είναι κάπως ευαίσθητες και οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι για αυτά που θα ακούσουν από εσένα. Συνήθως αφήνεις τη δουλειά σου να μιλήσει για σένα, αλλά σήμερα θα πρέπει να δείξεις λίγο τα δόντια σου για να μαζευτούν τα σχόλια και να σταματήσουν οι κριτικές που έχουν σα σκοπό να σε βλάψουν ψυχολογικά!

Υδροχόος
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον οι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν καταφέρει να σε μάθουν ουσιαστικά όπως οι φίλοι σου, Υδροχόε! Έτσι συνεχίζουν να παίζουν με την τύχη τους δοκιμάζοντας την υπομονή σου! Σήμερα όμως νιώθεις πως η υπομονή σου τελειώνει, ανοίγεις το στόμα σου και όλα τελειώνουν κάπως απότομα… Βάζεις τα όριά σου εκ νέου μέσα από μια δριμεία κριτική και χωρίς να μασάς τα λόγια σου! Ναι, θα σοκάρεις κόσμο, ναι θα το καταευχαριστηθείς και ναι θα ηρεμήσει επιτέλους το κεφάλι σου από το πολύ πρήξιμο!

Ιχθύες
Στη δουλειά επικρατεί ένα χάος, ρε συ Ιχθύ! Δεν έχει μια σειρά το πράγμα κι εσύ καλείσαι σήμερα να βγάλεις άκρη χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις! Κι ενώ το χάος γενικά είναι βασικό σου χαρακτηριστικό, στη δουλειά δεν μπορείς να αποδώσεις έτσι! Κι επειδή θα υπάρξουν απαιτήσεις, σήμερα είσαι οριακά να φύγεις. Ή που θα τα πεις έξω από τα δόντια και θα σηκωθείς να φύγεις ή που θα κλατάρεις από την πίεση, θα βάλεις τα κλάματα και θα πεις πολλά πάνω στα νεύρα σου! Πάντως απαρατήρητη η όποια αντίδρασή σου δεν θα περάσει…