Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.05.2023

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, Υδροχόε, το έχεις ακούσει πολύ τον τελευταίο καιρό, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια!

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Στη δουλειά θα ρίξεις το βάρος σου σήμερα, Κριέ. Υπάρχει φόρτος που θα βγει εύκολα και η διάθεσή σου θα ανέβει αρκετά! Θα υπάρξουν μικροεντάσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα στο σπίτι, που είναι μεν σημαντικά αλλά δε θα κρατήσουν πολύ. Θα τα διαχειριστείς εσύ με τον τρόπο σου και, ή που θα τα κάνεις χειρότερα και δε θα βγει άκρη, ή που θα κρατήσεις την ψυχραιμία σου και θα περάσει αναίμακτα…

Ταύρος
Ψάχνεις να βρεις μια ισορροπία γύρω σου, Ταύρε. Έχει γκρεμιστεί το σύμπαν κι εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς να πιαστείς από κάπου. Σήμερα, λοιπόν, είναι μια καλή μέρα, αν και δε θα λείψουν τα απρόοπτα… Γενικά όμως, έχεις μια διάθεση χαρούμενη και ευδιάθετη, που θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά τα πράγματα που σκέφτεσαι, καθώς και θα οργανωθείς για το μετά! Προσοχή με τον ανάδρομο ε… Δε θέλω να ξεχνιέσαι!

Δίδυμοι
Έκανες εσύ πλάνα και οργάνωνες καβάντζες για να είσαι έτοιμος για τα ξαφνικά, Δίδυμε… Μα τα ξαφνικά έρχονται σήμερα και εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου βγει ένα έξοδο, τύπου «μίνι κοστούμι»… Ξέρω, δε σου αρέσει, ΟΜΩΣ έχεις και τα ξαφνικά τυχερά μικροέσοδα που θα σε βοηθήσουν στο ξελάσπωμα!

Καρκίνος
Η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή περίοδο, δεσμευμένε Καρκίνε, και τώρα ψάχνεις να βρεις την ισορροπία που ζητάς ανάμεσα σε αυτή και στο κομμάτι της δουλειάς. Θα έχεις την ευκαιρία να το καταφέρεις αν δεν σε πιάσουν οι υπερβολές σου. Επίσης, σήμερα είναι μια μέρα που θα σου φέρει καλά νέα στη δουλειά. Ξαφνικά νέα από φίλους να περιμένεις!

Λέων
Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας θα έχεις κάποια σημάδια από άτομα που θα σε προϊδεάσουν για το ποιόν τους. Συμπεριφορές και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουν οι γύρω σου κάποιες καταστάσεις θα σε ταράξουν αρκετά σήμερα, καθώς δε θα περιμένεις τέτοιες αντιδράσεις. Είναι λίγο πολύπλοκη μέρα, αλλά θα τη χαρακτήριζα πολύ διαφωτιστική για σένα, Λέοντα!

Παρθένος
Έχεις ωραία διάθεση, Παρθένε, σήμερα! Αν και μπορεί να τα έχεις παρμένα με φίλους (για δικούς σου λόγους, ξεκάθαρα), προτιμάς να βγεις και να ξεσκάσεις από το να καθίσεις και να σπαστείς ακόμα περισσότερο. ΠΡΟΣΟΧΗ (ιδίως αν βγεις με αυτούς που είσαι σπασμένος) στις μπηχτές και τα καρφάκια… Η διάθεση είναι επιρρεπής σε κυκλοθυμικές φάσεις και τα σκωτσέζικα ντους θα δίνουν και θα παίρνουν…

Ζυγός
Μέσα στο σπίτι χρειάζεσαι ηρεμία, Ζυγέ! Αυτό δεν το ξέρουν πολύ οι γύρω σου, αλλά τα θέματα που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα σου δημιουργούν μια ένταση και ένα άγχος! Σήμερα λοιπόν, η μέρα θα πάει κάπως έτσι! Με άγχος, με ξαφνικά γεγονότα και μικρές βλάβες στο σπίτι που δε θα σε αφήσουν σε ησυχία. Στα αισθηματικά σου όμως θα είσαι μια χαρά, μην αγχώνεσαι! Λίγο τα νεύρα στη δουλειά να προσέξεις!

Σκορπιός
Σκέφτεσαι πολύ και πολλά ταυτόχρονα, Σκορπιέ! Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που σκάνε απρόσμενα σήμερα και αναγκάζεσαι να κάνεις συνέχεια διαφορετικό πλάνο οργάνωσης στο κεφάλι σου! Και πέρα από αυτό, έχεις μια διάθεση σήμερα να τα δεις όλα πιο βαθιά και να ψάξεις το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω… Μια τρέλα σκέτη! Σταδιακά όμως, θα ηρεμήσει όλο αυτό και θα δεις με τι πραγματικά αξίζει να απασχολήσεις το μυαλό σου και θα βρεις και την άκρη που θέλεις!

Τοξότης
Στα οικονομικά σου, Τοξότη, είσαι πλέον έτοιμος (πιστεύεις πως είσαι, γιατί στην πραγματικότητα δεν…) να βάλεις ένα όριο και να πάρεις δραστικά μέτρα για να περιορίσεις τα έξοδα… Δε θα το δεις να γίνεται σήμερα, καθώς θα υπάρξουν υποχρεώσεις και ξαφνικά έξοδα που δε θα στο κάνουν το χατίρι… Θα υπάρξει θέμα με τον κοινό προϋπολογισμό που έχεις με το αμόρε και θα χρειαστεί να βρεις plan B! Μη σου πω και plan C…

Αιγόκερως
Η διάθεσή σου σήμερα είναι καλή και βλέπεις μια πολύ ωραία ροή στη δουλειά σου. Αυτό σε κάνει να χαλαρώνεις και να θέλεις να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, Αιγόκερε για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Τα ξαφνικά τηλέφωνα από φίλους θα σε βγάλουν από το γραφείο. Επίσης, θα έχεις καλά νέα σε μια υπόθεση σχετική με το σπίτι (ή κάτι κληρονομικό ίσως) που σε ταλαιπωρεί καιρό!

Υδροχόος
Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, Υδροχόε, το έχεις ακούσει πολύ τον τελευταίο καιρό, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια! Σήμερα θα μάθεις νέα και μυστικά στο εντελώς άκυρο και ξαφνικά… Είναι πολύ πιθανό να πέσεις από τα σύννεφα ή να έχεις εντάσεις με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, καθώς εμπλέκονται αρκετά…

Ιχθύες
Οι παρέες σου σε ζητούν, Ιχθύ. Έχεις χαθεί τελευταία από σημαντικά πρόσωπα και έχεις ακούσει ουκ ολίγα παραπονάκια – καρφιά! Σήμερα λοιπόν θα αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου για να ρίξεις τη γνωστή στάχτη στα μάτια των φίλων σου, ότι δεν είσαι στην καλύτερή σου φάση και ότι δεν έχει γίνει κάτι. Θα το καταλάβουν ότι είσαι στον κόσμο σου, και όπως περιμένεις κι εσύ δε θα σου κακιώσουν!