Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.04.2023

Η μέρα σήμερα, Καρκίνε, θέλει δράση

Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, η μέρα έχει μια ενέργεια που σου δίνει μια κατανόηση. Σήμερα αντιλαμβάνεσαι και τι συμβαίνει, αλλά και τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να ολοκληρωθούν διαδικασίες και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Επίσης, υπάρχει και το παρελθόν που, αραιά και πού θα κάνει αισθητή την παρουσία του, υπενθυμίζοντάς σου πως υπάρχουν θέματα που πρέπει να κλείσουν!

Ταύρος
Ταύρε, σκέψεις από το παρελθόν έρχονται και σου φέρνουν αναμνήσεις. Είτε καλές είτε κακές! Υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν έχεις αποφασίσει να κλείσεις, είτε γιατί ελπίζεις είτε γιατί κάτι περιμένεις… Η επιθυμία να ξεφύγει το μυαλό σου από αυτές τις σκέψεις μπλοκάρεται και αυτό σε  κάνει να αγχώνεσαι ή να πιέζεσαι συναισθηματικά…

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σου, Δίδυμε, είναι σε μια κατάσταση ενδιάμεση. Από τη μία αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζονται ένα καλό μπουστάρισμα και από την άλλη βλέπεις την οικονομική διαχείριση που έκανες μέχρι τώρα. Φαίνεται να καταλαβαίνεις τα λάθη που έγιναν. Θέλει προσοχή σε παρορμήσεις που θα σε οδηγήσουν σε νέα έξοδα. Επίσης, θέλει προσοχή η παρόρμηση που νιώθεις για να βγάλεις χρήμα γρήγορα.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα, Καρκίνε, θέλει δράση! Ξέρεις τα πράγματα που σε απασχολούν και βασανίζουν το μυαλό σου, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση και να περιορίσεις τα αρνητικά συναισθήματα που σου δημιουργούνται. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις μια ένταση, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως το παρελθόν δεν εξυπηρετεί όταν θες να πας παρακάτω… Ξεκόλλα όμως!

Λέων
Παρασκηνιακές δράσεις, έντονες και κάπως άμεσες προς το πρόσωπό σου, Λέοντα! Αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται, δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις και δεν ξέρεις πώς να αποδείξεις πως δεν είσαι ο τρελός της υπόθεσης. Όλα αυτά όμως αφορούν καταστάσεις που φαινομενικά έχουν κλείσει, από πίσω όμως εξακολουθούν να υπάρχει δρώμενα…

Παρθένος
Παρέες από το παρελθόν. Επιστροφές ατόμων που έχεις καιρό να ακούσεις νέα τους. Άτομα που αναρωτιόσουν τι μπορεί να συμβαίνει στη ζωή τους θα κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι. Θα χαρείς που θα γίνουν αυτές οι επαφές και θα περάσεις στιγμές αναπολώντας παλιές στιγμές χαράς με αυτά τα άτομα. 

Ζυγός
«Καριέρα και δουλειά. Η θέση μέσα στην κοινωνία και πόσο αξιοσέβαστος είμαι». Τα θέματα αυτά, Ζυγέ, που βασίζονται και στον τρόπο σκέψης σου, θα είναι το επίκεντρο της μέρας σου! Ανασύρεις σκέψεις, ενδεχόμενα και πιθανά σενάρια που αν τα ακολουθούσες, ίσως να είχες μια διαφορετική πορεία στη ζωή σου και άλλα τέτοια! Μόνος σου όμως εντελώς!

Σκορπιός
Θέματα φιλοσοφίας θα χρειαστούν κάποια τροποποίηση Σκορπιέ! Υπάρχουν αντιλήψεις που δεν αποδίδουν ή δεν βρίσκουν πραγματικό αντίκρισμα στον τρόπο ζωής σου και σε κρατούν πίσω. Αυτές οι αντιλήψεις είναι ριζωμένες και η άρνηση να τις απελευθερώσεις, δημιουργούν μια ένταση που δεν σε κάνει αποδοτικό σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου.

Τοξότης
Τι συμβαίνει με τα κοινά οικονομικά, Τοξότη; Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα που φέρνουν μια αναταραχή, ειδικά αν είσαι σε φάση που συγκατοικείς. Αυτά τα θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια, θα έρθουν να ζητήσουν άμεση επίλυση για να σταματήσει αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που βιώνεις. Με ηρεμία και χωρίς υπερβολικά μέτρα, θα τα καταφέρεις!

Αιγόκερως
Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου αλλά και τις γνωριμίες σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό! Η μέρα έχει θέμα «συνεργασίες»! Νέα ανοίγματα και νέες επαφές σε κάνουν πιο δραστήριο, άρα και πιο αποτελεσματικό! Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στο κομμάτι της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να το αλλάξεις αυτό, σήμερα έχεις άλλη μια ευκαιρία να το καταφέρεις!

Υδροχόος
Η καθημερινότητά σου γεμίζει με δραστηριότητες, υποχρεώσεις και πράγματα που θα σε κρατούν απασχολημένο όλη μέρα σχεδόν, Υδροχόε. Γεμάτη μέρα, απασχολημένο μυαλό, άρα ήρεμη ψυχολογία. Δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς αυτά που σε απασχολούν και είσαι πιο ανάλαφρος.

Ιχθύες
Διασκέδαση, χαρά και στιγμές ξεγνοιασιάς έχει η μέρα σου, Ιχθύ! Το συν σε αυτή τη μέρα είναι πως θα είναι δραστήρια διασκέδαση: επιφυλάσσει φλερτ, γνωριμίες που θα έχουν συναίσθημα αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες! Το οικονομικό επίσης θα επωφεληθεί! Έχεις στο μυαλό κάτι επαγγελματικό, αλλά κάτι σε μπλοκάρει από το να το ξεκινήσεις… Για ξαναδές το!