Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.04.2023

Τοξότη, τι σε απασχολεί και σκαλίζεις πράγματα του παρελθόντος;

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ξαφνικά νέα παίζουν σήμερα, Κριέ, που αφορούν γνωστούς και μπορεί να εμπλέκονται και με τα οικονομικά σου. Ζητήματα που έρχονται ξανά στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν, καθώς ίσως να θέλουν άμεση επίλυση. Γενικά, κινήσου με προσοχή σήμερα. 

Ταύρος
Η μέρα έχει αέρα… παρελθόντος, Ταύρε! Υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν και τα αποφεύγεις ή που αποφάσισες κάποια στιγμή στο παρελθόν πως δε μπορείς να ασχοληθείς άλλο. Ε και τώρα θα πρέπει να ασχοληθείς κι ας νιώθεις ένταση και νευρικότητα… Πρέπει να λυθούν!

Δίδυμοι
Ασχολείσαι με θέματα φιλοσοφικού περιεχομένου, Δίδυμε, και όλο αυτό είναι κάπως διαφορετικό από τη φύση της κοινωνικής πεταλούδας που όλοι ξέρουμε. Επομένως, υπάρχει ένας φόβος από ξαφνικές σκέψεις (αχρείαστες αν με ρωτάς) που ίσως να σε οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα. Κούλαρε!

Καρκίνος
Βλέπεις πράγματα στους ανθρώπους γύρω σου που σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν περίεργα ερωτηματικά. Ερωτηματικά που κάπως δυσκολεύεσαι να απαντήσεις και κάπως έτσι ενεργοποιούνται οι ανασφάλειες σου, Καρκίνε. Μη σε πιάνει πανικός. Απλά χρειάζεται να μη σε πιάνει η απολυτότητά σου και να δεις κάπως πιο χαλαρά τα πράγματα!

Λέων
Ξαφνικές εμπνεύσεις και ιδέες που μπορεί να σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση στη δουλειά σήμερα, Λέοντα! Κάπως λειτουργεί και παράλληλα με τη δουλειά, και η σχέση θα περάσει από το πρίσμα της εφευρετικότητας για να γλιτώσεις από πιθανές γκρίνιες και παράπονα!

Παρθένος
Στη δουλειά υπάρχουν θεματάκια που δε σε αφήνουν να ησυχάσεις, Παρθένε! Όμως, βρίσκεις διάφορες λύσεις που κάνουν την κατάσταση under control και κάπως ισορροπείται η κατάσταση! Μη μασάς με όσα συμβαίνουν γύρω σου! Έχεις άσσους στο μανίκι σου που θα φανούν χρήσιμοι μάλλον σήμερα!

Ζυγός
Κάτι που έχει να κάνει με υποθέσεις που άφησες μισές, έρχεται στην επιφάνεια, Ζυγέ, και σου λέει: είμαι εδώ ΑΚΟΜΑ και περιμένω να μου βρεις μια λύση… Και είναι τόσο απροσδόκητο, που σου χαλάει τα πλάνα διασκέδασης που είχες!

Σκορπιός
Αυτή η απομόνωση που τόσο αποζητάς, Σκορπιέ, μπορεί να κάνει καλό σε σένα για να βρεις το κέντρο σου, όμως δεν κάνει καθόλου καλό στη σχέση σου! Υπάρχουν ξαφνικές γκρίνιες και παράπονα πως παραμελείς το αμόρε. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως αυτή η γκρίνια θα υπάρξει από φίλους σου!

Τοξότης
Τι σε απασχολεί και σκαλίζεις πράγματα του παρελθόντος, Τοξότη; Προσπαθείς, πιθανότατα να αποδείξεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου, αλλά μάλλον θα δεις πως χρειάζεται να κάνεις λίγη ακόμα δουλίτσα, προκειμένου να μην σε απασχολήσουν ξανά στο μέλλον (στο άμεσο τουλάχιστον)!

Αιγόκερως
Και κάπως έτσι, έρχονται στο φως αυτά που υποψιαζόσουν: οικονομικές υποχρεώσεις που αμέλησες και τώρα έρχονται να τακτοποιηθούν! Ξέρω, δε θα τα αφήσεις πάλι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν στρεσάρεσαι και πως δεν υπάρχει μια ταραχή μέσα σου. Το ‘χεις όμως!

Υδροχόος
Υπάρχουν θέματα με το σπίτι, Υδροχόε, από ζητούν άμεση λύση και σήμερα σου έρχονται κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορέσεις να τα φιξάρεις. Η μέρα κρύβει άγχος και κυκλοθυμία, όμως η Αφροδίτη σου δίνει ωραίες εμπνεύσεις σήμερα!

Ιχθύς
Θέλεις την ησυχία σου, Ιχθύ. Δεν είσαι για πολλά πολλά σήμερα καθώς χρειάζεσαι μια επαναπροσαρμογή και μια… διαφυγή από την πραγματικότητα για να συνέλθεις. Ωστόσο, μη μείνεις πολύ εκεί στον κόσμο σου, γιατί όταν γυρίσεις θα βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετά πράγματα!